VG > Økonomi

Torsdag, 26 November, 13:31

VG - 02 okt. 20 kl. 23:04

Sadio Mané har testet positivt for covid-19

Liverpool-kant Sadio Mané har avgitt en positiv coronatest..
Les mer på VG Bilden deled av VG via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
Sadio Mané, Mané

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Sadio, Manéhar , testet, positivt, for, covid-19
VG - 02 okt. 20 kl. 23:04

Sadio Mané har testet positivt for corona

Liverpool-stjernen Sadio Mané (28) har avgitt en positiv coronatest..

P4 - 03 okt. 20 kl. 09:53

Mané har testet positivt

Liverpool-stjernen Sadio Mané har fått koronaviruset. Det bekrefter klubben på sine nettsider. Den senegalesiske angriperen er nå satt i karantene og vil da ikke spille morgendagens bortekamp mot Aston Villa..

P4 - 05 okt. 20 kl. 17:54

Trumps pressesekretær testet positivt

Donald Trump sin pressesekretær Kayleigh McEnany har testet positivt for coronaviruset. Det opplyste hun selv nå i ettermiddag. I forrige uke testet den amerikanske presidenten og konen hans positivt, sammen med 14 andre av nærkontaktene til Trump.

NRK - 27 okt. 20 kl. 13:06

Håndballstjerne testet positivt

Veronica Kristiansen fra Drammen har testet positivt på koronaviruset, opplyser hennes ungarske arbeidsgiver, storklubben Györ. Hun har vært i hjemmekarantene siden 22. oktober, etter at en medspiller testet positivt før en mesterligakamp..

NRK - 14 okt. 20 kl. 22:33

Barron Trump har hatt koronaviruset

President Donald Trumps 14 år gamle sønn Barron Trump har testet positivt for koronaviruset. Ifølge Melania Trump testet han først negativt, så positivt. Tenåringssønnen har nå testet negativt igjen, og hadde ingen symptomer..

P4 - 15 okt. 20 kl. 23:08

Smitte i kretsen til Biden

Nok en person som har vært i nærheten av demokratenes presidentkandidat Joe Biden har testet positivt for covid-19. Dette er den tredje personen som var på samme fly som Biden forrige uke som har testet positivt. Biden opplyser på twitter at han har blitt testet, og at testen kom tilbake negativ..

NRK - 25 okt. 20 kl. 04:26

Pence-rådgiver koronasmittet

En rådgiver for visepresident Mike Pence har testet positivt for koronavirus, bekrefter Det hvite hus. Det var Marc Short, Pences stabssjef og nærmeste rådgiver, som testet positivt lørdag. Pence og kona har begge testet negativt..

P4 - 25 okt. 20 kl. 14:31

Kilde testet positivt for koronasmitte

Alpinisten Aleksander Aamodt Kilde er smittet med koronaviruset. 28-åringen ble rutinemessig testet da han kom hjem til Norge onsdag denne uken, etter verdenscupsåpningen i Østerrike og et sponsoroppdrag, da han testet positivt. I en pressemelding skriver Norge Skiforbund at han er isolert og har lette symptomer..

VG - 28 sep. 20 kl. 22:51

Jota debuterte med scoring da Liverpool vant toppkampen

(Liverpool - Arsenal 3–1) Nysigneringen Diogo Jota gjorde akkurat som Liverpool-yndlingene Mohamed Salah og Sadio Mané gjorde: Scoret i sin Liverpool-debut..

P4 - 02 okt. 20 kl. 18:24

Biden og kona har testet negativt

Joe Biden og hans kone har testet negativt for koronaviruset. Det skriver NBC News. Paret ble testet tidligere i dag etter å ha vært i nærheten av Donald Trump under den TV-sendte presidentdebatten i Cleveland, Ohio onsdag denne uken.

Fler nyheter fra VG

VG - 3 minutter siden

Vurderer egne tiltak i Oslo-skoler

Byrådsleder Raymond Johansen ser med bekymring på smitteøkningen blant unge i Oslo. Nå skal det vurderes målrettede tiltak på skoler i områder med høy smitte..

VG - 1 time siden

Bjarne Berntsen reagerer etter «ren oppsigelse»: – Veldig vondt

Bjarne Berntsen (63) er ferdig i Viking. «Vi ble enige», sier styret. «Ren oppsigelse», svarer Berntsen..

VG - 1 time siden

Langrennstrener Eirik Myhr Nossum er likevel ikke corona-smittet

Norges langrennstrener Eirik Myhr Fossum er ikke smittet av corona-viruset likevel. En ny test i finske Ruka viser at den første var falsk positiv..

VG - 1 time siden

Stavanger Aftenblad: Bjarne Berntsen har fått sparken i Viking

Bjarne Berntsen har fått sparken, melder lokalavisen..

VG - 2 timer siden

Trygdeskandalen: Norge slåss for 2012-skille i Efta-domstolen

Arbeids- og sosialdepartementet vil argumentere for at det går et vesentlig skille i NAV-saken i 2012, når det torsdag holdes høring i Efta-domstolen..

VG - 4 timer siden

Landslagstreneren har testet positivt på corona – alle løpere i karantene

Langrennslandslagets herretrener Eirik Myhr Nossum (35) har fått påvist coronasmitte. Det sender alle norske landslagsløpere satt i karantene. Det er usikkert om Norge kan delta i verdenscupåpningen i Finland i morgen..

VG - 2 timer siden

Kong Harald og dronning Sonja er friske

Kong Harald og dronning Sonja har blitt testet for coronaviruset, og har ikke fått påvist smitte..

VG - 2 timer siden

Jensen før nytt forhandlingsmøte: – Det er alvor nå

Høyre, Venstre og KrF møter Fremskrittspartiet til et nytt forhandlingsmøte om neste års statsbudsjett torsdag formiddag. – Det er alvor nå, sier Siv Jensen..

VG - 2 timer siden

NRK-ekspert etter trenerens positive test: – Glem «nødlandslag» til Ruka

NRKs langrennskommentator Jann Post mener det vil være umulig å sende et «nødlandslag» til finske Ruka hvis alle Norges uttatte løpere må i karantene etter langrennstrener Eirik Myhr Nossums positive test for covid-19..

VG - 2 timer siden

Sp vil kutte matmomsen med 2,8 milliarder kroner

Senterpartiet foreslår i sitt alternative budsjett avgiftskutt på totalt 9 milliarder kroner. 2,8 milliarder brukes på å kutte matmomsen..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt