NRK > Nyheter

Saturday, 06 June, 05:30

NRK - 07 Apr 20 kl. 01:24

Sa nei til utsettelse i Wisconsin

Høyesterett i Wisconsin avviste mandag forsøket på å utsette Demokratenes nominasjonsvalg i delstaten. Guvernør Tony Evers ga ordre om at nominasjonsvalget måtte utsettes på grunn av koronapandemien som har krevd over 10.000 liv i USA så langt..
Les mer på NRK


Les mer om:
Wisconsin, Demokratenes, Tony Evers, USA

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Sa nei, til, utsettelsei , Wisconsin
P4 - 07 Apr 20 kl. 06:22

Nominasjonsvalg blir gjennomført

Demokratenes nominasjonsvalg i Wisconsin blir likevel gjennomført i dag etter at Høyesterett i delstaten avviste forsøket på å utsette. Guvernøren i Wisconsin beordret utsettelse fordi han mente valget ville gjøre at velgere og valgmedarbeidere utsatt for smittefare for koronaviruset. Flere andre delstater har utsatt sine nominasjonsvalg..

NRK - 03 Apr 20 kl. 06:39

Held nominasjonsval i Wisconsin

Ein dommar avviste torsdag å utsetta nominasjonsvalet i delstaten Wisconsin i USA som følge av koronaviruset. Dommaren bad i staden om seks dagar ekstra til å kunna stemma på førehand..

NRK - 06 Apr 20 kl. 15:52

Wisconsin held primærval likevel

Den amerikanske delstaten Wisconsin held primærval tysdag, trass koronakrisa. Borgarmeistrar frå fleire av dei største byane i delstaten har bedd styresmaktene om å stanse valet, og avgjersla om å likevel halde valet har vorte møtt med kritikk..

NRK - 21 Mar 20 kl. 15:07

Ber om OL-utsettelse

USAs friidrettsforbund ber nå USAs olympiske komité om at OL utsettes. OL skal i utgangspunktet arrangeres i Tokyo til sommeren, men trues av koronapandemien. OL-komiteen i Brasil ber IOC om utsettelse til neste år, på lik linje med Tysklands komité..

P4 - 24 Dec 19 kl. 11:14

Vurderer å fjerne forbud mot snøballkrig

I En by i Wisconsin i USA vurderer de nå å kvitte seg med en 50 år gammel regel om at det er forbudt med snøballkrig. Helt siden 1962 har dette vært forbudt for barn. Loven har kanskje ikke vært praktisert så strengt for i løpet av de siste 15 årene er det kun skrevet ut to bøter, ifølge Wisconsin Public Radio News.

Aftenposten - 11 Mar 20 kl. 06:36

Tokyo-arrangør vurderer ett til to års utsettelse

Dersom ikke de olympiske sommerleker kan avholdes på grunn av koronaviruset, vurderes en utsettelse på ett til to år som mest realistisk, opplyser arrangøren..

E24 - 21 Jan 20 kl. 20:52

Dårlig nytt for Norwegian: Boeing varsler ny 737 Max-utsettelse

Boeing-aksjen faller på Wall Street i kjølvannet av nok en utsettelse i Max–skandalen..

NRK - 21 Apr 20 kl. 09:55

Utsetter ikke EU-kontroll

Tidligere i år utsatte Vegvesenet EU-kontrollen på grunn av koronapandemien, men de vil ikke gi en ny utsettelse for dem som har frist i mai eller senere. De som hadde kontrollfrist mellom 13. mars og 30.

VG - 21 Mar 20 kl. 20:56

OL-utsettelse kan bety karrierestopp for Olaf Tufte: – Jeg blør økonomisk

Olaf Tufte frykter at en OL-utsettelse betyr slutten for karrieren. I øyeblikket blør jeg økonomisk, og det er ikke grunnlag for å satse videre, forteller roeren til VG..

P4 - 13 Mar 20 kl. 11:42

- Innfører utsettelse av forskuddsskatt

Regjeringen innfører utsettelse av forskuddsskatt for selvstendig næringsdrivende. De som skal betale første termin av forskuddsskatten 15. mars, får utsatt frist for innbetaling til 1.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 45 minutter siden

To russ til sykehus etter slagsmål

Flere russ barka i natt sammen i slagsmål ved Tusenfryd sør for Oslo. To av dem måtte kjøres til Ahus med lettere skader, opplyser politiet i Øst..

NRK - 45 minutter siden

Leteaksjon i Halden

Politi og frivillige leter etter en mann i 50-årene som har vært savnet i området ved Iddefjordsveien i Halden siden fredag kveld. Politiet ber frivillige som kan delta møte ved Bakke senter lørdag morgen kl. 9..

NRK - 2 timer siden

Truer med å ta Brasil ut av WHO

Brasils president Jair Bolsonaro truer med på trekke Brasil ut av Verdens helseorganisasjon dersom organisasjonen ikke slutter å være «politisk». Bolsonaro støtter bruk av hydroksyklorokin, selv om det ikke er dokumentert at middelet er effektivt..

NRK - 1 time siden

Fem døde i småflystyrt i USA

Alle fem om bord er bekreftet døde etter at et småfly styrtet i Georgia i USA fredag. En familie på fire var på vei fra Florida til Indiana for å delta i en begravelse da ulykken skjedde. Flyet skal ha tatt fyr før det styrtet i et skogsområde..

NRK - 2 timer siden

NFL-beklager motstand mot kneling

Lederen for det amerikanske fotballforbundet, Roger Goodell, sier nå at det var galt å nekte spillere å delta i fredelige protester mot rasisme ved å knele under nasjonalsangen. I en video beklager Goodell at forbundet ikke lyttet til spillerne..

NRK - 2 timer siden

Bolsonaro kaller WHO «politisk»

Brasils president Jair Bolsonaro truer med på trekke Brasil ut av Verdens helseorganisasjon dersom organisasjonen ikke slutter å være «politisk». Bolsonaro støtter bruk av hydroksyklorokin, selv om det ikke er dokumentert at middelet er effektivt..

NRK - 2 timer siden

G20 med 21 milliarder til viruskamp

Landene i G20-gruppen forplikter seg til å bidra med 21 milliarder dollar til kampen mot koronaviruset, heter det i en kunngjøring fra gruppen, melder Reuters. G20-landene er de 20 rikeste og økonomisk sterkeste landene i verden..

NRK - 2 timer siden

Facebook fjernet hat-innlegg

Facebook har grepet inn mot nær 200 kontoer knyttet til hvite nasjonalister som skal ha planlagt å møte opp på demonstrasjoner, i noen tilfeller med våpen. Kontoene var knyttet til Proud Boys og American Guard, to hatgrupper som alt er stengt ute..

NRK - 3 timer siden

110.000 smittet i Mexico

Det siste døgnet er 4300 nye smittetilfeller oppdaget i Mexico. Dermed har landet over 110.000 smittede.

NRK - 4 timer siden

Egypt får 48 milliarder i kriselån

Det internasjonale pengefondet IMF er enige med Egypt om en ny krisepakke på 48 milliarder kroner for å hjelpe landet over koronakrisen. Hjelpen kommer i tillegg til en lånepakke på 26 milliarder som IMF godkjente for en måned siden, melder AFP..
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt