P4 > Nyheter

Monday, 16 September, 05:12

P4 - 24 May 19 kl. 21:44

SV vil droppe veier for 450 milliarder kroner

SV-leder Audun Lysbakken vil droppe veiprosjekter for 450 milliarder kroner.
For å stanse bomkrisen vil Lysbakken nedskalere nesten alle 4-felts motorveiprosjekter de neste 30 årene og stanse fergefri E39 på Vestlandet, ny E6 ut av Trondheim og ny E18 ut av Oslo, skriver VG.
Bompengedronningene Erna Solberg og Siv Jensen har ledet landet inn i en luksusfelle hvor veibyggingen har blitt så hemningsløs at bomregningene slår alle rekorder, sier han..
Les mer på P4


Les mer om:
Audun Lysbakken, Lysbakken, E39, Vestlandet, E6, Trondheim, E18, Oslo, VG, Erna Solberg, Siv Jensen

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: SV vil, droppe, veier, for, 450, milliarder, kroner
P4 - 23 Jun 19 kl. 11:35

Planlegger veier for 120 km/t

Mens Vegvesenet mener det er ulønnsomt å bygge veier for 120 km/t, planlegger konkurrenten Nye Veier allerede for denne hastigheten nå. Selskapet opplyser til VG at de på blant annet på E18 fra Bamble til Kristiansand planlegger veiutformingen for 120 kilometer. Nye Veier har også vurdert 130 km, men har slått det fra seg da det forutsetter en betydelig bredere veibane, melder avisen..

Aftenposten - 24 Jan 19 kl. 18:51

Sikkerhetsforsker advarer regjeringen mot å droppe fotobokser

Solberg-regjeringen vil ikke ha gjennomsnittsmåling på nye veier eller tunneler før det er bevist at det her skjer ulykker. Det får Transportøkonomisk Institutt til å reagere..

NRK - 29 Jan 19 kl. 01:11

Stengte veier i Vest-Lofoten

En rekke veier på Moskenesøya og Flakstadøya er stengt på grunn av snøskred. E10 er stengt på fem steder. I tillegg er en rekke mindre veier stengt på grunn av skred.

NRK - 29 Jan 19 kl. 01:11

Stengte veier i Lofoten

En rekke veier på Moskenesøya og Flakstadøya er stengt på grunn av snøskred. E10 er stengt på fem steder. I tillegg er en rekke mindre veier stengt på grunn av skred.

NRK - 20 Jun 19 kl. 12:57

Norges veier tryggest i Europa

Siden 2010 er antall omkomne på norske veier halvert, mens EU-snittet er en reduksjon på 20 prosent. Det gjør Norge til landet med de sikreste veiene i Europa. I 2018 omkom 25.

Dagbladet - 10 Aug 19 kl. 14:50

Listhaug vil droppe undersjøisk tunnel i Møre og Romsdal

Frps nestleder Sylvi Listhaug vil droppe en del av regjeringens plan for fergefri E39..

Hegnar.no - 25 Mar 19 kl. 12:24

Rogaland SV foreslår å avvikle bompenger

Rogaland SV foreslår å droppe bompenger og bygge færre veier enn i dag..

NRK - 19 Jul 19 kl. 23:27

Ber statsråder droppe kollektivt

Av sikkerhetshensyn ber Statsministerens kontor (SMK) statsrådene om å droppe private reiser med kollektivtransport i større norske byer, skriver Aftenposten. De nye retningslinjene kommer etter at PST ble bedt om å gjøre vurdering av kollektivbruk..

NRK - 29 Mar 19 kl. 03:05

Ber Brunei droppe nye homolover

Amnesty og andre rettighetsgrupper ber Brunei droppe nye lover som åpner for steining og pisking av homofile og amputasjon for ran. De nye lovene skal etter planen tre i kraft neste uke, men ble vedtatt allerede i desember..

P4 - 03 Jun 19 kl. 14:42

- Flere store veier vil begrense antall trafikkdrepte

Store nye trafikksikre veier er viktig for å få ned antall trafikkdrepte. Det mener Frps Morten Stordalen, som er første nestleder i Transport- og kommunikasjonskomiteen. Ferske tall fra Trygg Trafikk at 42 mennesker har omkommet så langt i år.

Fler nyheter fra P4

P4 - 6 timer siden

Bank-Norge mobiliserer til kamp mot nye boliglånskrav

Bank-Norge mobiliserer til kamp mot forslagene til nye boliglånskrav. Finanstilsynet foreslår å senke grensen for hvor mye du totalt kan få i lån, fra 5 til 4,5 ganger inntekten – og foreslår en halvering av bankenes «fleksibilitetskvote» fra 10 til 5 prosent av utlånene. Nordea kaller tilsynets forslag «ganske dramatisk», og DNB advarer om at unge boligkjøpere vil rammes spesielt.

P4 - 6 timer siden

Israel godkjenner ny bosetning to dager før valget

Den israelske regjeringen har godkjent en ny bosetning på den okkuperte Vestbredden, bare to dager før valget til ny nasjonalforsamling. I valgkampinnspurten har Netanyahu jobbet hardt for å mobilisere velgere på høyresiden. Alle israelske bosetninger på den okkuperte Vestbredden er ulovlige etter folkeretten, men Israel skiller selv mellom bosetninger med og uten offentlig godkjenning..

P4 - 7 timer siden

Fortsatt kritisk for toåring

Den to år gamle gutten som falt i en elv i Steinkjer i Trøndelag i ettermiddag er fremdeles kritisk skadd. Han er fraktet til St. Olavs hospital i Trondheim.

P4 - 8 timer siden

Søviknes ferdig som ordfører

P4 - 8 timer siden

Trump fortsatt åpen for å møte Irans president

USAs president Donald Trump vil ikke utelukke et møte med Irans president Hassan Rouhani. Det melder Det hvite hus i kveld. Det skjer til tross for at USA mener det i realiteten er Iran som står bak helgens droneangrep mot saudiarabiske oljeanlegg.

P4 - 8 timer siden

Toginnstillinger på Sørlandsbanen

Det er trøbbel på Sørlandsbanen og strekningen mellom Nordagutu og Kongsberg er stengt for togtrafikk. Det melder Bane Nor, som sier det skyldes strømproblemer. De jobber nå med å rette feilen..

P4 - 8 timer siden

Flomtoppen er ennå ikke nådd

NVE tror ikke at flomtoppen i Hordaland og Sogn og Fjordane er nådd før ved midnatt. En lang rekke veier på Vestlandet er stengt på grunn av ras og overvann. Det kommer fortsatt mye nedbør inn over Vestlandet, og vannstanden i vassdragene som allerede er høy, vil fortsette å stige i flere timer.

P4 - 8 timer siden

Mot 100 år med Ap-styre i Stange

Det går mot 100 år med Arbeiderpartistyre i Stange i Hedmark. Ap sto i fare for å miste ordføreren i Stange til Sp etter 96 år ved roret, men Nærmiljølista sørget i kveld for at Ap beholder vervet. Senterpartiets ordførerkandidat Aasa Gjestvang tar det imidlertid med fatning at hun heller ikke denne gangen klarte å fravriste Ap ordføreren, melder NTB..

P4 - 9 timer siden

Suzann Pettersen legger opp

Det norske golfesset Suzann Pettersen legger opp. Sjokkmeldingen kom like etter at hun avgjorde for Europa under Solheim Cup i dag. Pettersen ble overfalt av lagvenninnene etter at Europa slo USA for første gang siden 2013.

P4 - 9 timer siden

Mann omkom etter ulykke

Mannen som ble livstruende skadd i en trafikkulykke på E16 i Nannestad på torsdag døde av skadene. Det bekrefter politiet overfor Romerikes Blad. Den omkomne kom fra Flateby i Enebakk.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt