P4 > Nyheter

Thursday, 13 December, 20:38

P4 - 17 Feb 18 kl. 17:51

SV og Ap kritiske til egenandel

En regelendring fra 1. januar innebærer at alle over 18 år må betale egenandel for psykiatriske tjenester. SV og Ap er kritiske og ber Bent Høie rydde opp.
SV frykter at færre vil be om hjelp, og mener endringen straffer syke mennesker, melder NTB.
Fram til 1.
Les mer på P4


Les mer om:
Ap, Bent Høie, NTB, Psykiatrisk, Barne, BUP

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: SV og Ap kritiske, til, egenandel
NRK - 17 Feb 18 kl. 14:51

SV og Ap kritiske til egenandel

En regelendring fra 1. januar innebærer at alle over 18 år må betale egenandel for psykiatriske tjenester. SV og Ap er kritiske og ber Bent Høie rydde opp.

NRK - 17 Feb 18 kl. 16:24

Nei til egenandel på psykisk helse

Arbeiderpartiet og SV er kritiske til at en regelendring fra 1. januar innebærer at alle over 18 år må betale egenandel for psykiatriske tjenester. SV frykter at færre vil be om hjelp.

Aftenposten - 04 Oct 18 kl. 06:11

Unge voksne slipper egenandel for psykiatrisk hjelp

Unge som har fylt 18 år, skal slippe å betale egenandel hos barne- og ungdomspsykiatriske poliklinikker (BUP) og psykiatriske ungdomsteam (PUT)..

NRK - 11 Apr 18 kl. 06:15

– Høy egenandel for befruktning

Høyre advarer om at det vil bli høyere egenandel for assistert befruktning for enslige enn for andre helsetjenester. Det sier partiets helsepolitiker Sveinung Stensland etter at partiet i helgen gikk inn for assistert befruktning for enslige..

VG - 06 Dec 18 kl. 19:30

Norges skøyteløpere må betale egenandel for å gå verdenscupen i Polen

TOMASZÓW MAZOWIECKI (VG) Johann Jørgen Sæves (24) og fem andre norske skøyteløpere har sagt ja til å betale en egenandel på 6000 kroner hver for å kunne delta i verdenscupen her i Polen denne helgen..

NRK - 12 Feb 18 kl. 22:08

Ap og Sp kritiske til lovendring

Ap og Sp er kritiske til regjeringens ønske om å endre beredskapsloven for å få muligheten til å suspendere lovpålagte rettigheter i ekstraordinære situasjoner, ifølge VG. Regjeringen har oppnevnt et utvalg som skal utrede dette..

NRK - 27 Oct 18 kl. 21:37

KrF-politikere kritiske

Flere KrF-politikere er kritiske til at Rogaland som eneste fylkeslag hittil ikke valgte en representativ delegasjon til det skjebnesvangre landsmøtet der KrF skal velge rød eller blå regjering..

VG - 19 Nov 18 kl. 13:08

Kritiske sjakkeksperter: – Carlsen har mistet drapsinstinktet

LONDON (VG) Flere sjakkeksperter er kritiske til Magnus Carlsens spill i VM-matchen mot Fabiano Caruana. Syv partier har endt med remis. Mandag kan det bli «rekord»..

Aftenposten - 27 Jun 18 kl. 21:00

Hva skjer med den presumptivt kritiske, ikke kjendis-slurpende journalistiske offentligheten? | Synne Skouen

Når pressen ikke tar det kritiske oppdraget. Er Facebook den nye kulturkanalen?.

NRK - 16 Mar 18 kl. 18:25

Unngjekk kritiske spørsmål

NRK sin journalist fekk klar beskjed om at det var uaktuelt å stille kritiske spørsmål då justisminister Sylvi Listhaug viste fram blomestøtta. Statsråden inviterte pressa for å visa dei over hundre blomane ho har motteke frå folk som støttar ho..

Fler nyheter fra P4

P4 - 11 Jul 18 kl. 14:29

KS: - Avhjelp mangelen på husdyrfôr nå

Kommunesektorens organisasjon, KS, støtter tiltakene som nå settes i gang for å avhjelpe mangelen på husdyrfôr og oppfordrer kommunene til å bidra i arbeidet. Samtidig oppfordrer de regjeringen til å etablere effektive tiltak for å sikre at gårdbrukere som opplever avlingssvikt, eller som stiller opp for andre, ikke lider økonomiske tap som følge av dette..

P4 - 11 Jul 18 kl. 13:51

Grotte-dramaet: - Guttene svømte under vann i en halvtime

- Enormt komplisert oppdrag..

P4 - 11 Jul 18 kl. 13:49

Hetebølgen fortsetter

Det blir fortsatt varmt, både i sør og i nord, også de neste ti dagene. De virkelig høye temperaturene vil vi få på Østlandet, dels Vestlandet og i Trøndelag. På det sentrale Østlandet ventes det temperaturer over 30 grader.

P4 - 11 Jul 18 kl. 12:59

Lavprisbutikkene øker

Lavprisbutikkene Rema 1000, Coop Extra og Kiwi øker sine markedsandeler. En fersk rapport fra analysebyrået Nielsen viser at Rema 1000 og Coop Extra vokste mest, med 0,5 prosent. Meny og Coop Mega mister markedsandeler..

P4 - 11 Jul 18 kl. 12:51

- Vi må unngå masseslakt av dyr

Opposisjonen frykter ny smørkrise.

P4 - 11 Jul 18 kl. 12:22

Svenske postansatte isolert på sykehus

De to svenske postansatte, som i natt ble skadet etter at noe lekket ut fra en pakke, er lagt i isolat på sykehuset, det opplyser politiet i Malmø. Begge de to hadde skader på hendene, og politiets bombegruppe er nå på post-terminalen for å finne årsaken til skadene. Hele terminalen er nå sperret av, og post som er håndtert i løpet av natten er stoppet..

P4 - 11 Jul 18 kl. 12:29

Trump og Merkel skal møtes

USAs president Donald Trump og tysklands forbundskansler Angela Merkel skal i dag ha et møte under NATO-toppmøte i Brussel, det opplyser Det hvite hus. Tidligere i dag gikk Trump hardt ut og sa at Tyskland er totalt kontrollert av Russland etter en gassavtale, og kritiserte også landet for å bruke for lite på forsvar..

P4 - 11 Jul 18 kl. 11:48

Advarer mot slakting

Tine og Norsk Landbruksrådgiving ber bønder som rammes av tørke og formangel prøve alt annet før de slakter dyr. Konserndirektør i Tine, Johnny Ødegård, sier til NRK at de fraråder slakt og viser til at det tar tre år å produsere en ny melkeku. I dag sa Agri Analyse til P4-nyhetene at masseslakt vil føre til en meierikrise, med mangel på smør og andre melkeprodukter..

P4 - 11 Jul 18 kl. 11:33

Sjekker overvåkingskameraer

Politiet i Ålesund sjekker nå filmer fra overvåkningskameraer i området der en person ble funnet død i en brennende bil. Politiet fikk melding om bilbrannen like etter klokka 07 i morges og prøver nå å finne ut hva som har skjedd..

P4 - 11 Jul 18 kl. 11:26

Demonstrerer etter Zschäpe-dom

Det er varslet demonstrasjoner i flere tyske byer etter dommen mot nynazisten Beate Zschäpe i München i formiddag. Zschäpe ble dømt til livsvarig fengsel og sikring for å ha medvirket til 10 drap som medlem i den nynazistiske gruppen NSU. Rettssaken har vart i fem år og er en av de mest omfattende etter krigen..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt