P4 > Nyheter

Sunday, 24 June, 22:28

P4 - 17 Feb 18 kl. 17:51

SV og Ap kritiske til egenandel

En regelendring fra 1. januar innebærer at alle over 18 år må betale egenandel for psykiatriske tjenester. SV og Ap er kritiske og ber Bent Høie rydde opp.
SV frykter at færre vil be om hjelp, og mener endringen straffer syke mennesker, melder NTB.
Fram til 1.
Les mer på P4


Les mer om:
Ap, Bent Høie, NTB, Psykiatrisk, Barne, BUP

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: SV og Ap kritiske, til, egenandel
NRK - 17 Feb 18 kl. 14:51

SV og Ap kritiske til egenandel

En regelendring fra 1. januar innebærer at alle over 18 år må betale egenandel for psykiatriske tjenester. SV og Ap er kritiske og ber Bent Høie rydde opp.

NRK - 17 Feb 18 kl. 16:24

Nei til egenandel på psykisk helse

Arbeiderpartiet og SV er kritiske til at en regelendring fra 1. januar innebærer at alle over 18 år må betale egenandel for psykiatriske tjenester. SV frykter at færre vil be om hjelp.

NRK - 11 Apr 18 kl. 06:15

– Høy egenandel for befruktning

Høyre advarer om at det vil bli høyere egenandel for assistert befruktning for enslige enn for andre helsetjenester. Det sier partiets helsepolitiker Sveinung Stensland etter at partiet i helgen gikk inn for assistert befruktning for enslige..

NRK - 12 Feb 18 kl. 22:08

Ap og Sp kritiske til lovendring

Ap og Sp er kritiske til regjeringens ønske om å endre beredskapsloven for å få muligheten til å suspendere lovpålagte rettigheter i ekstraordinære situasjoner, ifølge VG. Regjeringen har oppnevnt et utvalg som skal utrede dette..

NRK - 16 Mar 18 kl. 18:25

Unngjekk kritiske spørsmål

NRK sin journalist fekk klar beskjed om at det var uaktuelt å stille kritiske spørsmål då justisminister Sylvi Listhaug viste fram blomestøtta. Statsråden inviterte pressa for å visa dei over hundre blomane ho har motteke frå folk som støttar ho..

P4 - 20 Nov 17 kl. 21:23

Kritiske til fjerning av røykerom

Statoil har begynt å fjerne røykerom på oljeplattformene, og vil gjøre røyking mindre sosialt. Grunnen er at selskapet ønsker å etterleve hensikten med tobakksadeloven. Men de ansatte er kritiske.

Aftenposten - 24 Feb 18 kl. 18:30

Innføringen av egenandel for psykiatriske tjenester straffer unge som sliter | Djani Behram

Si ;D-innlegg: I verste fall vil regelendringen innebære at færre søker hjelp..

Aftenposten - 15 Apr 18 kl. 14:33

Tre til sykehus med kritiske skader etter ulykke på E39

Tre personer er fraktet med luftambulanse til sykehus etter en ulykke på E39 ved Mandal søndag ettermiddag. De tre har kritiske skader, opplyser politiet..

VG - 13 Mar 18 kl. 20:21

Geologer fant kritiske forhold i rasområde på Osterøy

Geologer har gjort funn de betegner som kritiske ved ti eiendommer i boligfeltet på Osterøy der en kvinne mistet livet i et jordskred i desember i fjor..

VG - 23 Feb 18 kl. 22:13

Byggeskandalen på Stortinget: – Gikk ni kritiske måneder uten styring

Stortingspresident Olemic Thommessen sier han har fulgt byggeprosessen for Prinsens gate 26 nøye. Men i ni kritiske måneder var ikke saken en eneste gang på bordet til presidentskapet..

Fler nyheter fra P4

P4 - 1 time siden

Danmark bøtelegges av FIFA

FIFA har ilagt Danmark en bot på 20.000 dollar, i overkant av 160.000 kroner på grunn av supporternes oppførsel under kampen mot Australia, torsdag.

P4 - 1 time siden

Påstander om manipulasjon i Tyrkia-valget

Opposisjonen i Tyrkia anklager statlige medier for å manipulere foreløpige valgresultater for å gi inntrykk av at president Recep Tayyip Erdogan leder trygt. Partiene CHP og HDP frykter valgjuks og har bedt sine velgere om å bli i valglokalene for å overvåke opptellingen. Det er kommet flere meldinger om forsøk på valgfusk, særlig sørøst i landet der størstedelen av landets kurdere bor, melder NTB..

P4 - 2 timer siden

Norsk skip lakk 217 tonn olje

217 tonn olje lakk ut fra et hull i den norskeide oljetankeren Bow Jubail etter et uhell ved kaia i Rotterdam i går. Havnemyndighetene i Rotterdam sier det kommer til å ta dager eller uker før all olja som lakk ut fra den norske tankeren er fjernet. Selskapet Odfjell beklager oljelekkasjen, og skriver i en pressemelding at de bistår nederlandske myndigheter for å begrense skaden..

P4 - 2 timer siden

Mann knivstukket i Trysil

En mann i 60-årene er knivstukket på en privat adresse i Tørberget i Trysil, og politiet har pågrepet en mann i 40-årene. Det skal, ifølge politiet, dreie seg om et stikk, og skadene skal ikke være livstruende. Det var mannen som ble knivstukket som selv varslet helsevesenet.

P4 - 2 timer siden

Italia henviser migranter til Libya

Italias innenriksminister Matteo Salvini har bedt utenlandske frivillige organisasjoner om å la være å hjelpe migranter som forsøker å krysse middelhavet. Han sier at det er opp til libyske myndigheter å ta seg av redningsoperasjoner, melder AFP. Innenriksministeren sier også at italienske havner er og vil være stengt for dem som hjelper menneskesmuglere.

P4 - 4 timer siden

Migrantskip får ikke gå i havn

Rundt 350 migranter, reddet av to båter i Middelhavet, nektes adgang til havner i Italia og Malta. Landene ber isteden andre land om å ta imot immigrantene, melder CNN. Italia har også tidligere nektet å ta imot et annet skip med over 600 migranter.

P4 - 3 timer siden

Eksplosjonsfare over i fabrikk

Det er ikke fare for eksplosjon i fyrverkerifabrikken i Rogaland. Brannalarmen som gikk i formiddag skyldtes vanndamp fra en vannkjele, og ifølge politiet er situasjonen nå normal og sikkerhetssonen rundt er opphevet. Anlegget tilhører selskapet Jakob Hatteland Kjemi.

P4 - 4 timer siden

Nordlys: Advokater siktet for narkotikakrim

To personer er varetektsfengslet i Nord-Troms tingrett, siktet for grov narkotikakriminalitet. Ifølge Nordlys dreier det seg om to Tromsø-advokater. Politiet er tilbakeholdne med opplysninger i saken, og vil ikke si noe mer enn at to personer er fengslet i to uker med full isolasjon.

P4 - 4 timer siden

32 drept i Mali

Minst 32 sivile skal ha blitt drept i et angrep i Mali. Det opplyser lokale mynidgheter ifølge nyhetsbyrået AFP. Omstendighetene rundt dette angrepet er ikke kjent, det er heller ikke kjent når eller hvor det skjedde..

P4 - 5 timer siden

Angrep romleir

En person ble drept og fire skadd da maskerte gjerningspersoner angrep en leir med romfolk vest i Ukraina. Angriperne skal ha hatt kniver og køller, opplyser politiet i landet. Det har vært en rekke angrep mot romsamfunn i flere ukrainske byer, som Kiev og Lviv..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt