P4 > Nyheter

Friday, 23 March, 21:21

P4 - 17 Feb 18 kl. 17:51

SV og Ap kritiske til egenandel

En regelendring fra 1. januar innebærer at alle over 18 år må betale egenandel for psykiatriske tjenester. SV og Ap er kritiske og ber Bent Høie rydde opp.
SV frykter at færre vil be om hjelp, og mener endringen straffer syke mennesker, melder NTB.
Fram til 1.
Les mer på P4


Les mer om:
Ap, Bent Høie, NTB, Psykiatrisk, Barne, BUP

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: SV og Ap kritiske, til, egenandel
NRK - 17 Feb 18 kl. 14:51

SV og Ap kritiske til egenandel

En regelendring fra 1. januar innebærer at alle over 18 år må betale egenandel for psykiatriske tjenester. SV og Ap er kritiske og ber Bent Høie rydde opp.

NRK - 17 Feb 18 kl. 16:24

Nei til egenandel på psykisk helse

Arbeiderpartiet og SV er kritiske til at en regelendring fra 1. januar innebærer at alle over 18 år må betale egenandel for psykiatriske tjenester. SV frykter at færre vil be om hjelp.

NRK - 12 Feb 18 kl. 22:08

Ap og Sp kritiske til lovendring

Ap og Sp er kritiske til regjeringens ønske om å endre beredskapsloven for å få muligheten til å suspendere lovpålagte rettigheter i ekstraordinære situasjoner, ifølge VG. Regjeringen har oppnevnt et utvalg som skal utrede dette..

NRK - 16 Mar 18 kl. 18:25

Unngjekk kritiske spørsmål

NRK sin journalist fekk klar beskjed om at det var uaktuelt å stille kritiske spørsmål då justisminister Sylvi Listhaug viste fram blomestøtta. Statsråden inviterte pressa for å visa dei over hundre blomane ho har motteke frå folk som støttar ho..

P4 - 20 Nov 17 kl. 21:23

Kritiske til fjerning av røykerom

Statoil har begynt å fjerne røykerom på oljeplattformene, og vil gjøre røyking mindre sosialt. Grunnen er at selskapet ønsker å etterleve hensikten med tobakksadeloven. Men de ansatte er kritiske.

Aftenposten - 24 Feb 18 kl. 18:30

Innføringen av egenandel for psykiatriske tjenester straffer unge som sliter | Djani Behram

Si ;D-innlegg: I verste fall vil regelendringen innebære at færre søker hjelp..

VG - 13 Mar 18 kl. 20:21

Geologer fant kritiske forhold i rasområde på Osterøy

Geologer har gjort funn de betegner som kritiske ved ti eiendommer i boligfeltet på Osterøy der en kvinne mistet livet i et jordskred i desember i fjor..

VG - 23 Feb 18 kl. 22:13

Byggeskandalen på Stortinget: – Gikk ni kritiske måneder uten styring

Stortingspresident Olemic Thommessen sier han har fulgt byggeprosessen for Prinsens gate 26 nøye. Men i ni kritiske måneder var ikke saken en eneste gang på bordet til presidentskapet..

P4 - 21 Oct 17 kl. 07:20

Fikk regning etter å ha blitt akutt syke

15 av de 19 personene som ble akutt syke på kjøpesenteret Sletten Senter i Bergen på mandag har nå fått regning på egenandel til helsevesenet. De 19 ble behandlet for luftveisplager etter å ha blitt eksponert for det politiet antar er lekkasje fra en tåregassbeholder. Senterlederen er forbauset over at de som ble utsatt for dette har fått regning, og sier til Bergensavisen at senteret vil refundere dette..

P4 - 22 Nov 17 kl. 06:39

Ønsker gratis fastlege til unge

Helsestasjon for ungdom i Stavanger vil ha gratis fastlege for ungdom fram til de fyller 20 år. Avdelingsleder Ingrid Andreassen i helsestasjonen sier til Rogalands Avis at fraværsregelen får negative konsekvenser for ungdom som sliter mest. Hun forteller at disse ungdommene ikke har råd til å betale egenandel hos legen for å få gyldig fravær.

Fler nyheter fra P4

P4 - 45 minutter siden

- Annonser hadde flere milliarder visninger

Annonsene analyseselskapet Cambridge Analytica la ut under presidentvalgkampen i 2016 skal ha hatt flere milliarder visninger. Det viser en presentasjon The Guardian har fått tilgang til. I helgen ble det avslørt at selskapet solgte opplysninger om rundt 50 millioner Facebook-bruke til blant andre Donald Trumps valgkampanje.

P4 - 1 time siden

Pulver trolig ikke farlig

Pulveret som ble sendt i et brev til kommunaldepartementet i Oslo i dag, var trolig ikke farlig. Det opplyser PST, som har gjort undersøkelser av pulveret. Det er ikke kjent hva det var snakk om, melder NRK.

P4 - 1 time siden

En pågrepet etter terrorangrep

En person er nå pågrepet i forbindelse med terrorangrepet i Frankrike i dag. Personen er ifølge fransk påtalemyndighet angriperens partner. Den 26 år gamle gjerningsmannen ble skutt og drept av politiet etter en gisselsituasjon på et supermarked ved Carcasonne i dag.

P4 - 12 timer siden

Riksadvokaten vil endre reglene for avhør av barn

Riksadvokaten ber regjeringen lempe på kravene til avhør av volds- og overgrepsutsatte barn og unge i enkelte saker. Politiet har i dag en frist på en til tre uker på å avhøre barn i vold- og overgrepssaker. Riksadvokaten peker på at tidsfristene kan gjøre andre saker skadelidende, som for eksempel vold og overgrep mot voksne.

P4 - 3 timer siden

Norge slo Australia

Norge slo Australia 4-1 i privatlandskampen på Ullevål i kveld. Ola Kamara scoret tre mål, og Tore Reginiussen ett, etter at Australia først tok ledelsen..

P4 - 1 time siden

Enige om evakuering i Syria

Det er nå inngått en avtale om evakuering av sivile i Øst-Ghouta i Syria. En av de største opprørsgruppene i området har inngått en avtale med Russland om evakuering fra flere byer gruppen kontrollerer. Flere hundre sivile er drept i en rekke angrep i Øst-Ghouta de siste ukene, og blant andre FN har gjentatte ganger bedt om evakuering av sivile..

P4 - 2 timer siden

Trump vil signere budsjettavtale

USAs President Donald Trump vil allikevel undertegne budsjettet som er vedtatt i Senatet, selv om han først truet med veto. Trump truet med veto, blant annet fordi det ikke er lagt inn penger til den omstridte grensemuren mot Mexico. Da han i kveld sa at han vil signere budsjettavtalen, ga han tydelig uttrykk for at han ikke er fornøyd..

P4 - 3 timer siden

Giske sier nei til comeback

Trond Giske ønsker ikke en plass i det nye styret i Trøndelag Arbeiderparti. Det melder Trønder-avisa. Giske var foreslått som en av kandidatene til styret, men skal ha gitt uttrykk for at han ønsker å konsentrere seg om arbeidet som stortingsrepresentant..

P4 - 2 timer siden

Kowalczyk legger opp

Den polske langrennsløperen Justyna Kowalczyk har nå bestemt seg for å legge opp. Hun var i mange år verdens beste langrennsløper, og vant verdenscupen sammenlagt fire ganger, i tillegg til to OL-gull og to VM-gull..

P4 - 3 timer siden

- Riktig tidspunkt å fremme forslaget

Vil forby nikab og burka i barnehager, skoler og utdanningsinstitusjoner..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt