Hegnar.no > Økonomi

Wednesday, 29 January, 15:57

Hegnar.no - 14 Aug 19 kl. 19:08

SV krever klimabudsjett i alle kommuner

SV mener alle norske kommuner bør ha ambisiøse mål og klare planer for hvordan de skal få ned utslippene av klimagasser..
Les mer på Hegnar.no


Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: SV krever, klimabudsjetti , alle, kommuner
P4 - 05 Nov 19 kl. 05:19

Oslo skal lære bort klimaregnskap

Oslo kommune skal lære andre kommuner hvordan de kan lage klimaregnskap. Klimaetaten jobber med å utvikle en nasjonal veileder. Miljø- og samferdeselsbyråd Lan Marie Berg sier til Dagsavisen at alle verdens kommuner, byer og land bør få klimabudsjett som Oslo, da det tydeliggjør hvilke tiltak som skal gjennomføres og hvordan det står i forhold til vedtatte klimamål..

Hegnar.no - 27 Aug 19 kl. 06:13

Solberg gir Høyre-kommuner marsjordre: Krever planer for nullutslipp

Et løfte om egne klimaplaner i alle Høyre-styrte kommuner skal overbevise velgerne, håper statsminister og Høyre-leder Erna Solberg..

Aftenposten - 27 Aug 19 kl. 05:58

Solberg gir Høyre-kommuner marsjordre: Krever planer for nullutslipp

Et løfte om egne klimaplaner i alle Høyre-styrte kommuner skal overbevise velgerne, håper statsminister og Høyre-leder Erna Solberg..

NRK - 10 Dec 19 kl. 16:29

Kommuner kan tape millioner

Seks kommuner i Finnmark kan tape til sammen 29 millioner kroner, dersom forslaget om at skatteinntekter fra vannkraftverk overføres fra kommunene til staten får gjennomslag. Ordførere i 200 kommuner krever en avklaring fra statsministeren i saken..

P4 - 17 Jan 20 kl. 15:36

Krever sprinkelanlegg

Forsikringsselskapet Trygg krever nå at det blir installert sprinkelanlegg i alle norske parkeringshus. Til nå har selskapet fått inn 120 skadesaker etter storbrannen i parkeringshuset på Sola. De har tidligere uttalt at alle de 1300 bilene som står igjen i parkeringshuset er ødelagte.

Aftenposten - 10 Sep 19 kl. 20:37

Partienes topp-ti-på-topp-kommuner

Sp kan skryte av å ha fått rent flertall i flest kommuner. Her får du oversikten over alle partienes ti beste kommuner etter årets kommunevalg..

P4 - 08 Nov 19 kl. 16:50

- Unødvendig å teste alle barn

- Det er ikke nødvendig å teste norskkunnskapene til absolutt alle barn i Norge. Det mener Kommunenes Interesseorganisasjon, KS. I dag ble det kjent at regjeringen fra høsten 2021 vil pålegge alle kommuner å vurdere norskkunnskapene til alle barn i barnehagealder.

P4 - 31 Dec 19 kl. 07:35

Nå forsvinner 66 kommuner fra kartet

En av tre innbyggere i Norge blir berørt når 422 kommuner ved nyttår blir til 356. Kommunesammenslåingene har ført til voldsomt rabalder flere steder, og nå forsvinner 66 kommuner fra Norgeskartet. Selv om det har vært mye bråk kommer alle sammenslåingene i mål innen fristen, ifølge KS..

P4 - 10 Aug 19 kl. 16:23

Vedum med «selvstendighetsgaranti» til småkommunene

Senterpartiet gir en garanti for at de skal jobbe for at alle landets kommuner skal få bestå som selvstendige kommuner. Med en selvstendighetsgaranti for landets småkommuner fyrer partileder Trygve Slagsvold Vedum av startskuddet for Senterpartiets valgkamp. - Nå er det nok sammenslåinger, sier Vedum..

P4 - 13 Jun 19 kl. 17:25

Vil kartlegge drikkevannet i alle kommuner

Folkehelseminister Sylvi Listhaug iverksetter en landsomfattende kartlegging av drikkevannet etter Askøy-skandalen. Statsråden vil pålegge alle landets kommuner å rapportere om tilstand, vedlikeholdsplaner og investeringsbehov for vannverk og ledningsnett, skriver VG. Listhaug vil be Mattilsynet foreta en kartlegging og forventer svar så raskt som mulig, men erkjenner at det er et omfattende arbeid som vil ta tid..

Fler nyheter fra Hegnar.no

Hegnar.no - 01 Sep 19 kl. 09:57

Tusener av demonstranter på Hongkongs flyplass

Ekspresstoget til flyplassen i Hongkong er suspendert som følge av at tusener av demonstranter søndag samlet seg ved terminalen..

Hegnar.no - 01 Sep 19 kl. 09:51

«Nye» verdensvalutaer senker Bitcoin

Bank of England-sjef, Mark Carney, presenterte i forrige uke ideen om å dempe dollarens dominans ved hjelp av en ny verdensomspennende digital valuta. Samtidig står Facebook på trappene for å lansere sin globale valuta Libra. Dette kan bety slutten på Bitcoins kryptodominans..

Hegnar.no - 01 Sep 19 kl. 09:27

Kraftig regn på Østlandet skaper trafikale problemer

Det er sendt ut gult farevarsel for deler av Østlandet grunnet styrtregn. Ved Strømtangen fyr i Fredrikstad er det målt hele 58,2 millimeter på tre timer søndag.

Hegnar.no - 01 Sep 19 kl. 09:22

Skoler og barnehager må installere nettfilter

Myndighetene har nå klar en veileder for hvordan skoler og barnehager skal skjerme barn og første- til fjerdeklassinger mot skadelig innhold på internett..

Hegnar.no - 01 Sep 19 kl. 08:42

Grunnlag for dempet optimisme fremfor bunnløs pessimisme

Sjefstrateg positiv til aksjer, men en dans på roser blir det neppe..

Hegnar.no - 01 Sep 19 kl. 08:45

Prishopp på villa - steg 9 millioner på to år

Hegnar.no - 01 Sep 19 kl. 08:40

Trygve Hegnar: Det store skatteranet

Dette er det ikke fnugg av dekning for..

Hegnar.no - 01 Sep 19 kl. 08:27

Søndagens aksjetips

Hegnar.no - 01 Sep 19 kl. 08:07

USAs eldste høyesterettsdommer på bedringens vei

USAs eldste høyesterettsdommer, 86 år gamle Ruth Bader Ginsburg, sier hun er på bedringens vei etter å ha blitt behandlet for kreft..

Hegnar.no - 01 Sep 19 kl. 08:01

Tåregass, vannkanoner og brannbomber i Hongkong

Demonstranter kastet steiner og brannbomber, og politiet tok i bruk vannkanoner og tåregass da lørdagens demonstrasjon endte i kaos i sentrum av Hongkong..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt