Hegnar.no > Økonomi

Saturday, 24 August, 20:14

Hegnar.no - 14 Aug 19 kl. 19:08

SV krever klimabudsjett i alle kommuner

SV mener alle norske kommuner bør ha ambisiøse mål og klare planer for hvordan de skal få ned utslippene av klimagasser..
Les mer på Hegnar.no


Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: SV krever, klimabudsjetti , alle, kommuner
P4 - 10 Aug 19 kl. 16:23

Vedum med «selvstendighetsgaranti» til småkommunene

Senterpartiet gir en garanti for at de skal jobbe for at alle landets kommuner skal få bestå som selvstendige kommuner. Med en selvstendighetsgaranti for landets småkommuner fyrer partileder Trygve Slagsvold Vedum av startskuddet for Senterpartiets valgkamp. - Nå er det nok sammenslåinger, sier Vedum..

P4 - 13 Jun 19 kl. 17:25

Vil kartlegge drikkevannet i alle kommuner

Folkehelseminister Sylvi Listhaug iverksetter en landsomfattende kartlegging av drikkevannet etter Askøy-skandalen. Statsråden vil pålegge alle landets kommuner å rapportere om tilstand, vedlikeholdsplaner og investeringsbehov for vannverk og ledningsnett, skriver VG. Listhaug vil be Mattilsynet foreta en kartlegging og forventer svar så raskt som mulig, men erkjenner at det er et omfattende arbeid som vil ta tid..

NRK - I førrgår: 06:29

Rådmenn usikre på små kommuner

Kun 4 av 67 rådmenn er helt sikre på at kommunen deres kommer til å eksistere om 10 år. Det kommer frem i en rundspørring NRK har gjort blant alle rådmenn i kommuner med færre enn 2000 innbyggere..

NRK - I førrgår: 06:29

Rådmenn frykter for små kommuner

Kun 4 av 67 rådmenn er helt sikre på at kommunen deres kommer til å eksistere om 10 år. Det kommer frem i en rundspørring NRK har gjort blant alle rådmenn i kommuner med færre enn 2000 innbyggere..

P4 - 10 Jul 19 kl. 06:27

Vil ha flere kommunesammenslåinger

Kun tre av Nordlands 44 kommuner blir slått sammen ved nyttår og nå vil fylkesmannen slå sammen flere. Det skriver Klassekampen. Tom Cato Karlsen mener det ikke er bærekraftig at det fortsatt er så mange kommuner i Nordland og viser til at 27 kommuner har færre enn 3000 innbyggerere og 17 kommuner har færre enn 1500 innbyggere.

P4 - 05 Jun 19 kl. 16:37

Luftkvaliteten historisk god

For første gang siden målingene begynte i 2002, holdt alle norske kommuner seg i fjor innenfor den tillate grenseverdien for nitrogendioksid. Det betyr at luftkvaliteten er historisk god, melder Miljødirektoratet i dag. De viser til at kommuner, fylker og staten i en årrekke har jobbet hardt for å redusere eksosutslippene..

NRK - 14 May 19 kl. 09:11

Færre på ROBEK-lista

16 kommuner overvåkes nå for økonomisk ubalanse, men Kommunaldepartementet anslår at antallet kommuner vil gå ned til ti i løpet av året. På det meste i 2004 måtte 188 kommuner ha tillatelse fra Kommunaldepartementet for å kunne låne penger..

P4 - 16 Aug 19 kl. 19:26

Reagerer på fristbrudd i barnevernet

De mange fristbruddene i barnevernet er dypt alvorlig. Det mener både SV og Ap. VG fortalte sist uke at kun seks av landet 434 kommuner behandler alle bekymringsmeldinger innen fristen på tre måneder.

VG - 08 Aug 19 kl. 11:00

Unicef om barnevernet: Kun seks kommuner holder behandlingsfristen

Kun seks av landets kommuner behandler alle bekymringsmeldinger til barnevernet innen fristen på tre måneder, ifølge Unicefs nyeste kommuneanalyse. I Etne kommune i Hordaland går syv av ti saker over fristen..

P4 - 14 Aug 19 kl. 08:15

Følgetjenesten svikter gravide

Nesten én av fem norske kommuner mangler en fungerende følgetjeneste, som skal sikre gravide i distriktene trygg oppfølging. Det viser en landsdekkende undersøkelse VG har gjort. Ordningen ble lovfestet i 2010 og skal ha døgnkontinuerlig vaktberedskap, i tillegg til at alle som har mer enn 90 minutter reisevei har rett til følge av jordmor.

Fler nyheter fra Hegnar.no

Hegnar.no - 15 minutter siden

Transportøkonom: Distriktsbilistene er den store vinneren i bompengeavtalen

Kjell Werner Johansen ved Transportøkonomisk institutt mener bilistene i distriktene kommer til å merke bompengekuttene mest til regjeringens bompengekutt..

Hegnar.no - 30 minutter siden

Siv Jensen var klar til å ta Frp ut av regjering

Siv Jensen kunne ha trukket Frp ut av regjering hvis partiet ikke hadde fått nok gjennomslag i bompengeforhandlingene..

Hegnar.no - 4 timer siden

Hyttemeglere jubler, men har ingen grunn til det

Sjøhyttemeglerne Gustav Sædberg og Tore Solberg jubler over en fantastisk sommer. Men fasiten viser færre salg og lavere priser..

Hegnar.no - 4 timer siden

Næringsministeren høster voldsom kritikk for avtale med Brasil

Næringsminister Torbjørn Røe Isaksen (H) forsvarer at Norge inngår handelsavtale med Brasil mens Amazonas brenner. Han høster sterk kritikk fra flere hold..

Hegnar.no - 4 timer siden

Regnskogfondet har samlet inn millioner i forbindelse med Amazonas-branner

Regnskogfondet har de siste dagene samlet inn 5,8 millioner kroner via Facebook i forbindelse med skogbrannene i Amazonas. Det opplyser organisasjonen til NTB..

Hegnar.no - 6 timer siden

Røde Kors ber folk avsløre hemmelige sopp- og bærsteder "for egen sikkerhet"

Nordmenn har for tradisjon ikke å fortelle hvor de beste stedene for bær- og soppsanking er. Det kan gjøre leteaksjoner vanskeligere, ifølge Røde Kors..

Hegnar.no - 6 timer siden

EU vil svare på Trumps tolltrussel

EU kommer til å svare dersom president Donald Trump gjør alvor av trusselen om å innføre høy toll på fransk vin, sier EU-president Donald Tusk..

Hegnar.no - 10 timer siden

Russisk robot har problemer i verdensrommet

Den menneskelignende russiske roboten Fedor har fått problemer etter ankomsten ved den internasjonale romstasjonen ISS..

Hegnar.no - 11 timer siden

- Har en bedre høst i vente

Markedene har hatt en volatil start på høsten, men utsiktene er mer positive enn mange hadde ventet, mener investeringssjef Jay Pelosky i TPW Investment Management. .

Hegnar.no - 12 timer siden

Trump om Danmarks statsminister: - En vidunderlig kvinne

To dager etter at Donald Trump kalte Danmarks statsminister avvisning av Grønland-kjøp for «vemmelig», kaller han henne for «en vidunderlig kvinne»..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt