P4 > Nyheter

Sunday, 07 June, 08:29

P4 - 23 May 20 kl. 17:34

SV ber V og Høyre trosse regjeringen

SV ber nå Venstre og Høyre om å trosse egen regjering i slaget om ny bioteknologilov.
Det skriver Aftenposten.
Tirsdag skal Stortinget stemme over loven.
Ap, SV og Frp er enige om at eggdonasjon, assistert befruktning for enslige og at tidlig ultralyd skal bli lovlig i Norge. Sammen har de et flertall på 86 stortingsrepresentanter.
Les mer på P4


Les mer om:
Venstre, Høyre, Aftenposten, Stortinget, Frp, Norge

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: SV berV og , Høyre, trosse, regjeringen
VG - 23 Apr 20 kl. 12:55

Vil ha lokalt hytteforbud ved nytt utbrudd – uenighet i lokalbefolkningen

RENNEBU (VG) Kommuneoverlegen vil innføre lokalt hytteforbud igjen hvis corona-situasjonen blir prekær, selv om regjeringen har nektet kommuner å trosse opphevelsen av forbudet. Blant folk i Rennebu er meningene delte..

Dagbladet - 21 Mar 20 kl. 12:38

Derfor trosser jeg hytteforbudet

Når man blir mamma blir det viktigste i livet å beskytte sitt lille og uskyldige barn, skriver en bekymret mor i dette innlegget. Hun har tatt valget om å trosse myndighetenes hytteforbud..

NRK - 12 Mar 20 kl. 22:00

Folk valfarter til Sverige

Spredningen av koronaviruset får folk til å trosse smitteråd og valfarte over svenskegrensa for å hamstre mat. Over Svinesundsbrua var det torsdag lange bilkøer, melder Moss Avis. På kjøpesentrene over grensa er det nå kaos, sier en mann fra Halden..

Aftenposten - 04 May 20 kl. 08:03

Droppet aksjer og eiendom – tjente 100.000 kroner

Øyvind Osjord bestemte seg for å trosse sunn fornuft og investerte pengene sine i et utradisjonelt markedet. Dette mener ekspertene..

Aftenposten - 04 May 20 kl. 08:03

Droppet aksjer og eiendom – tjente 100.000 kroner på seks år

Øyvind Osjord bestemte seg for å trosse sunn fornuft og investerte pengene sine i et utradisjonelt markedet. Dette mener ekspertene..

NRK - 14 May 20 kl. 18:20

Flere vurderer å trosse reiseråd

Forsikringsselskapene opplever økt pågang fra nordmenn som ønsker å reise utenlands i sommer, til tross for at Utenriksdepartementet foreløpig fraråder det. – Trosser du reiserådene, kan det bli dyrt, advarer forsikringsselskapene..

NRK - 13 Apr 20 kl. 20:07

Danmark endrar skoleråd

Danmark har bestemt at barn som har koronasmitta familiemedlemmar ikkje skal møte opp på skolen likevel. Fleire kommunar, blant dei Aalborg, Aarhus og Odense, sa at dei ville trosse rådet om at alle skulle gå på skolen. No har regjeringa gitt etter..

NRK - 13 Apr 20 kl. 20:07

Danmark endrer skoleråd

Danmark har bestemt at barn som har koronasmitta familiemedlemmar ikkje skal møte opp på skolen likevel. Fleire kommunar, blant dei Aalborg, Aarhus og Odense, sa at dei ville trosse rådet om at alle skulle gå på skolen. No har regjeringa gitt etter..

Aftenposten - 23 May 20 kl. 14:56

Ber Venstre og Høyre trosse egen regjering i slaget om ny bioteknologilov

SV ber liberale Høyre- og Venstre-representanter stemme etter egen samvittighet om eggdonasjon, assistert befruktning for enslige og tidlig ultralyd..

Aftenposten - 16 Mar 20 kl. 16:27

Norske boksehåp må trosse korona-frykt for OL-plass: – Surrealistisk

Madeleine Angelsen (21) og Mindaugas Gedminas (23) dro til London for å bokse om en OL-plass. Det til tross for at norske myndigheter advarer sterkt mot nærkontakt med andre..

Fler nyheter fra P4

P4 - 1 time siden

Demonstrasjoner i hele USA

I byer over hele USA er det demonstrert mot rasisme og politivold i natt. Og dette er de største demonstrasjonene som er utløst av dødsfallet til George Floyd så langt. Militære kjøretøy og soldater stengte av store deler av sentrum i Washington før den planlagte marsjen der som myndighetene forventet at 200.

P4 - 1 time siden

Biden lover politireform

Demokratenes presidentkandidat Joe Biden vil ha en politireform. I en kronikk i Los Angeles Times skriver Biden at hvis han blir valgt, forplikter han seg til å etablere en nasjonal granskingskommisjon for politiet innen hundre dager ved makten. Allerede nå vil han ha endringer og konkrete tiltak for å reversere den systematiske rasismen i politiet, skriver han.

P4 - 1 time siden

Tiltalt for å ha filmet leietakere

En 46 år gammel mann er tiltalt for å ha filmet leietakere i årevis. Han skal ha innstallert små kameraer og mikrofoner i boligen han leide ut til en kvinne og hennes datter i fire år, og han skal ha onanert til videoene. Mannen har forklart at han brukte overvåkingsutstyret til å se og høre på kvinnen og den da 12 år gamle datteren hennes i situasjoner der de var lettkledde eller nakne.

P4 - 1 time siden

Omkom i boligbrann i Tønsberg

En person er funnet omkommet etter en brann i et boligbygg i Tønsberg. Brannen ble meldt inn like før klokken fire i natt. Bygget har tre leiligheter.

P4 - 1 time siden

20 nye smittede

Det er registrert 20 nye koronasmittede i Norge siste døgn. Det melder Folkehelseinstituttet. Og det er 22 personer som nå får behandling på sykehus for covid-19..

P4 - 1 time siden

To alvorlig knivskadd etter slåsskamp

To menn i 20-åene er knivstukket og alvorlig skadd etter slåssing i Fredrikstad sentrum i natt. Det skal ha vært to slåsskamper, som politiet setter i sammenheng. Fire personer er pågrepet.

P4 - 9 timer siden

Ikke smitte i Premier League

Heller ikke i den siste runden med koronatester av spillerne i Premier League, er det noen som har testet positivt. 1.195 spillere og ansatte ble testet torsdag og fredag.

P4 - 9 timer siden

- Skrevet feil norsk med vilje

- Trusselbrevet i Lørenskog-saken er skrevet feil norsk med vilje. Det tror den danske trusselbrevforskeren Tanya Karoli Christensen. Brevet, som ble funnet i boligen etter at Anne Elisabeth Hagen forsvant, er skrevet på gebrokkent norsk.

P4 - 9 timer siden

Nordmenn nektet innreise til Spania

Tolv nordmenn har blitt nektet innreise, etter å ha kommet til Alicante i Spania i dag. SAS har åpnet for flyvninger til Spania for folk med familie, statsborgerskap eller fast bosted i landet. Men turister får ikke lov til å reise inn i Spania før tidligst 1.

P4 - 9 timer siden

Mener Tegnell må gå

I Sverige mener lederen for Sverigedemokraterna, Jimmie Åkesson, at statsepidemiolog Anders Tegnell må gå av. Åkesson mener at den svenske koronastrategien er basert på løst forankrede antakelser og har mislyktes. Tegnell selv har erkjent at Sverige burde gjort mer for å bremse koronasmitten fra starten av utbruddet..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt