NRK > Nyheter

Tirsdag, 04 August, 07:19

NRK - I førrgår: 14:56

SV: Trygdeofre må få oppreisning

Opposisjonen håper granskingsutvalgets rapport om trygdeskandalen vil gi ny giv i oppryddingsarbeidet. SV krever solid oppreisning til ofrene. – Vi snakker om et grovt overtramp fra staten, sier Freddy Øvstegård i kontrollkomiteen til NTB..
Les mer på NRK


Les mer om:
Freddy, NTB

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: SV Trygdeofremå få , oppreisning
VG - 02 juli 20 kl. 14:40

NFF punger ut hemmelig oppreisning til Erik Loe

Norges Fotballforbund (NFF) har kommet til enighet med Erik Loe om oppreisning etter den såkalte «Josimar-saken». Summen velger forbundet å hemmeligholde..

Aftenposten - Igår: 20:01

Trygdeskandalen kan ha 4100 ofre. Det kan ta år før feilaktig dømte får oppreisning.

Nav anslår at 4100 personer er ofre i trygdeskandalen. Kompliserte juridiske spørsmål gjør at det kan gå år før alle som er feilaktig dømt og har sonet i fengsel får oppreisning..

NRK - 22 juni 20 kl. 22:24

Ungdomsstraff for knivstikking

To 16 år gamle gutter er dømt til ungdomsstraff etter at en annen gutt ble knivstukket på en barnevernsinstitusjon i Tønsberg i november i fjor, ifølge NTB. I tillegg til ungdomsstraffen må han som knivstakk også betale 25.000 kroner i oppreisning..

NRK - 15 mai 20 kl. 15:56

Speiderleder dømt for overgrep

En mann i 30-åra er i Stavanger tingrett dømt til ett år og seks måneders fengsel for å ha forgrepet seg på en gutt i speidergruppen hans. Speiderlederen må i tillegg betale 180.000 kroner i oppreisning til gutten, skriver Stavanger Aftenblad..

NRK - 12 juni 20 kl. 15:29

3 år for voldtekt

En 18 år gammel mann fra Nordmøre er i Nordmøre tingrett dømt til 3 års fengsel for voldtekt av ei jente på 14 år i august i fjor. To år av straffen utsettes med en prøvetid på to år. Han må også betale jenta 175.

VG - 08 juli 20 kl. 05:52

Tredobbelt pinlig for NFF

Bruken av 150.000 medlemskroner i oppreisning til en ansatt som fortsetter i Norges Fotballforbund, er en skandale som rammer flere enn generalsekretær Pål Bjerketvedt..

NRK - 10 juni 20 kl. 04:46

Onkel dømt for overgrep

En 28 år gammel mann er i Nedre Telemark tingrett dømt til ti års fengsel for grove seksuelle overgrep mot en nevø og en niese. Onkelen er dømt til å betale 300.000 kroner i oppreisning til nevøen og 250.

NRK - 07 juli 20 kl. 13:55

Dømt til fengsel for knivdrap

En 31-åring er dømt til fengsel i ni år og sju måneder for knivdrap i Lakselv. Mannen hevdet han handlet i selvforsvar da en polsk mann ble knivstukket i desember i fjor. Han må også betale 400.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

Innfører munnbind for ansatte

Ferjeselskapet Fjord Line skjerper rutinene og vil fra og med i dag pålegge ansatte som har kundekontakt å bruke munnbind, skriver Fædrelandsvennen. Hensikten er å hindre smitte om bord..

NRK - 15 minutter siden

Kontroll på brannen i Moelv

Politiet melder på Twitter at brannvesenet har fått kontroll på brannen i stasjonsbygninga på Moelv stasjon i Innlandet..

NRK - 30 minutter siden

Frankrike over «raudt»-grensa

Frankrike har no 21,7 koronasmitta per 100.000 innbyggjarar dei siste 14 dagane. Det er over karantenegrensa som er sett av norske styresmakter..

NRK - 30 minutter siden

– Like farleg som raude land

Sjørettsekspert Erik Røsæg ved Universitetet i Oslo meiner at koronaregelverket til sjøs er for slapt. – Å gå om bord på eit cruiseskip er like farleg som å reise til dei raude områda i Sverige, seier han etter smitteutbrotet på MS «Roald Amundsen»..

NRK - 10 timer siden

Ber om tips om to finske turister

Politiet har mottatt bekymring for et finsk par i 50-årene, som ikke har returnert til Olderelv camping i Skibotn som forventet. Politiet ønsker tips fra publikum om de ser en finskregistrert bil i området. En patrulje leter etter de to turistene..

NRK - 45 minutter siden

Færre gjekk konkurs i juli

I juli var det endå ein nedgang i konkursar samanlikna med same månad i fjor, melder NTB. Nedgangen i talet på bedrifter som har vorte slått konkurs eller tvangsavvikla i juli i år, var på 23 prosent samanlikna med juli i fjor, syner ferske tal..

NRK - 45 minutter siden

Orkanen Isaias har treft land

Orkanen Isaias har tysdag morgon treft land ved Ocean Isle Beach i delstaten North Carolina i USA, ifylgje USA sitt nasjonale orkansenter. Orkanen har maksimal vindstyrke på 37 meter i sekundet, ifylgje senteret..

NRK - 1 time siden

Brann i stasjonsbygninga i Moelv

Det brenn i stasjonsbygninga på Moelv stasjon i Innlandet. NTB melder at togtrafikken er sperra på staden. Politiet skriv på Twitter at det ikkje er meld om personskadar..

NRK - 1 time siden

Restaureringa av orgelet i gang

Orgelet i Notre-Dame-katedralen i Paris skal plukkast frå kvarandre og verte restaurert, eit år etter den katastrofale brannen i katedralen. Restaureringa starta måndag og er venta å føregå over nesten fire år..

NRK - 1 time siden

Nye kinofilmar tidlegare på nett

Ein historiske avtale i USA gjer det mogleg for filmstudioet Universal å sleppe storfilmar til leige på nett berre 17 dagar etter kinopremiere. Vanlegvis tar det fleire månader før nye filmar vert slopne på nett..
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt