NRK > Nyheter

Søndag, 18 April, 23:07

NRK - 30 nov. 20 kl. 19:59

SV-profil vrakes

SVs stortingsrepresentant Petter Eide vrakes. Det skriver Dagbladet. Under årsmøtet i Oslo SV i kveld tapte Eide kampvotering mot Andras Skjalg Unneland, skriver avisa..
Les mer på NRK


Les mer om:
SVs, Petter Eide, Dagbladet, Oslo SV, Eide, Andras Skjalg Unneland

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: SV-profil, vrakes
Aftenposten - 19 des. 20 kl. 07:27

Varsler mer moderat profil for Oslo Frp – skal tone ned innvandring

Frps Ketil Solvik-Olsens plan er å gi Oslo Frp en mer inkluderende profil. Det vil han gjøre uten å røre stortingsplassen til Christian Tybring-Gjedde..

Dagbladet - 19 jan. 21 kl. 14:48

- Jeg er stolt av vår nye profil

Allmennkringkasteren forventer debatt om det nye utseendet. TV 2 har svidd av mellom 25 og 30 millioner kroner på sin rykende ferske profil..

VG - 17 feb. 21 kl. 15:41

Youtube-profil: Avhørt for mistenkt bombetrussel

Livesendingen endte brått da politiet dukket opp hos Benjamin «Tappelino» Falmark Foss: – Noen hadde sendt en falsk bombetrussel fra min vipps-profil, sier Youtuberen..

VG - 17 feb. 21 kl. 15:41

Youtube-profil: Fikk politiet på døren etter mistanke om bombetrussel

Livesendingen endte brått da politiet dukket opp hos Benjamin «Tappelino» Falmark Foss: – Noen hadde sendt en falsk bombetrussel fra min vipps-profil, sier Youtuberen..

VG - 26 feb. 21 kl. 14:51

Maria Haukaas Mittets Facebook-profil er hacket

Uvedkommende har tatt over artistens Facebook-profil..

VG - 02 feb. 21 kl. 09:54

I 2019 var gresset på Brann stadion nest best i Eliteserien – i dag kan det vrakes for godt

I 2019-sesongen var underlaget på Brann stadion en toppscorer hos Eliteseriens kapteiner – og over tid er Stadion-gresset blant de best likte banene. Likevel håper Odd-kaptein Steffen Hagen at konkurrenten skifter til kunstgress..

Aftenposten - 02 feb. 21 kl. 09:54

I 2019 var gresset på Brann stadion nest best i Eliteserien – i dag kan det vrakes for godt

I 2019-sesongen var underlaget på Brann stadion en toppscorer hos Eliteseriens kapteiner – og over tid er….

Aftenposten - 03 feb. 21 kl. 12:18

Skistjernen vrakes. Kjæresten blir med til VM

Didrik Tønseth må se VM fra sofaen, mens samboer Anne Kjersti Kalvå reiser til Oberstdorf..

Aftenposten - 09 feb. 21 kl. 20:08

Mason vrakes etter VAR-tabber

Lee Mason har fått beskjed om at han ikke får dømme Premier League-kamp kommende helg..

VG - 09 feb. 21 kl. 20:08

Mason vrakes etter VAR-tabber

Lee Mason har fått beskjed om at han ikke får dømme Premier League-kamp kommende helg..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 5 minutter siden

Myanmar-opposisjon vil på krisemøte

Opposisjonen i Myanmar ber sørasiatiske ledere om å gi dem en plass ved bordet på krisemøtet neste uke. Opposisjonen har samlet seg i en skyggeregjering under navnet Den nasjonale enhetsregjering. Gruppen består hovedsakelig av folk fra Suu Kyis parti..

NRK - 1 time siden

Macron og Johnson ut mot superliga

Frankrikes president Emmanuel Macron og Storbritannias statsminister Boris Johnson går begge ut mot planene om en europeisk superliga i fotball. Toppklubber fra England, Spania og Italia truer med å stifte en serie i stedet for Uefas Mesterliga..

NRK - 1 time siden

Sveitsarar vil kjøpa Bergen Engines

Det sveitsiske selskapet Business Creation Investments AG vil kjøpa Bergen Engines, skriv BT/E24. Dei la inn bud på fabrikken i fjor, men vart slått av TMH. Konsernsjef Gerry van der Sluys har sendt brev til næringsminister Iselin Nybø om interessa..

NRK - 1 time siden

Ber om samlingsregjering i Israel

Sentrumspartiet Yesh Atid vil ha en nasjonal samlingsregjering i Israel. Partileder Yair Lapid sier til AFP at partiene må vinne folkets tillit på nytt. Benjamin Netanyahu prøver å danne en ny regjering samtidig som han er tiltalt for korrupsjon..

NRK - 2 timer siden

Ytre høyre demonstrerte i Lisboa

Flere tusen mennesker fra hele Portugal demonstrerte i hovedstaden Lisboa mot et forslag om å forby det ytterliggående høyrepartiet Chega. Motstanderne mener Chegas rasistiske utspill, som å sette romfolk i egne koronaleire, bryter med grunnloven..

NRK - 2 timer siden

Soldater satt inn mot etnisk uro

Hæren i Etiopia sier at soldater blir satt inn for å stanse en blodig konflikt mellom de to største etniske gruppene i landet. Flere enn 300 ble drept i Amhara-regionen i mars i kamper mellom væpnede menn fra amhara- og omoro-folkene..

NRK - 2 timer siden

Russland utviser 20 tsjekkere

Russland utviser 20 tsjekkiske diplomater fra landet. De må forlate landet i løpet av morgendagen, melder RIA. Reaksjonen kommer etter at Tsjekkia i går utviste 18 russere de sier er agenter, og var knyttet til sabotasje på et militært lager i 2014..

NRK - 3 timer siden

Dødsulykke etterforskes

Dødsulykka på fiskebåten utenfor Tromsø skjedde i forbindelse med arbeid på dekk. Det opplyser operasjonsleder i politiet, Karl-Erik Thomassen. Båten er fortsatt ikke kommet til kai.

NRK - 2 timer siden

11 drept i ny togulykke

11 mennesker mistet livet og 98 ble skadet i en togulykke i Toukh i Egypt i dag. Det opplyser helsedepartementet i landet. Dette er den andre alvorlige togulykken på få uker i Egypt , der jernbanenettet og togene er dårlig vedlikeholdt..

NRK - 2 timer siden

Drapsmann i Austin på frifot

Politiet i Austin, Texas, sier at den mistenkte for tre drap trolig ikke utgjør fare for andre. På Twitter skriver politiet at skytingen skjedde i et leilighetsbygg, og trolig var knyttet til en familiesituasjon..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt