P4 > Nyheter

Friday, 21 February, 16:22

P4 - 28 Jan 20 kl. 06:28

SV-politiker tiltalt

En tidligere SV-topp er tiltalt etter at politiet fant rundt 1300 overgrepsbilder og videoer av barn hos ham.
Mannen i 50-årene var fortsatt aktiv politiker da politiet gjorde beslaget i 2018, men er det ikke lenger.
Forsvareren hans sier til Dagsavisen at mannen erkjenner at det var overgrepsmateriale på PC-ene hans og han har samarbeidet med politiet..
Les mer på P4


Les mer om:
SV, Dagsavisen, PC

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: SV-politiker, tiltalt
NRK - 27 Jan 20 kl. 16:42

Politiker tiltalt for overgrepsbild

En SV-politiker er tiltalt for besittelse av overgrepsmateriale. Bildene viser seksuelle overgrep mot barn ned i 10-årsalderen.

NRK - 27 Jan 20 kl. 16:42

Politiker hadde overgrepsbilder

En SV-politiker er tiltalt for besittelse av overgrepsmateriale. Politiet fant 1300 bilder og filmer da de ransaket hjemmet hans for to år siden. Bildene viser seksuelle overgrep mot barn ned i 10-årsalderen..

P4 - 27 Jan 20 kl. 17:04

SV-politiker tiltalt for overgrepsmateriale

En tidligere sentral politiker i SV er tiltalt for besittelse av overgrepsmateriale. Ifølge politiet har mannen vært i besittelse av rundt 1300 bilder og videoer som blant viser overgrep mot barn ned i tiårsalderen. Mannen skal ved enkelte anledninger også ha delt bilder med andre brukere.

NRK - 25 Oct 19 kl. 17:09

Politiker tiltalt for voldtekt

En ungdomspolitiker er tiltalt for voldtekt av tenåring. Den politisk aktive mannen var mindreårig da han skal ha voldtatt jenta som var 18. Nå risikerer han flere år i fengsel.

P4 - 06 Feb 20 kl. 23:12

SV-politiker anklaget for drapstrusler

En SV-politiker var suspendert i flere måneder etter å ha blitt anklaget for å ha drapstruet et familiemedlem av en annen SV-politiker. Suspensjonen ble avsluttet forrige uke da politiet henla saken etter bevisets stilling. Politikeren har forklart det med at det var et dårlig forsøk på humor..

P4 - 27 Jan 20 kl. 17:04

Tiltalt for besittelse av overgrepsmateriale

En tidligere sentral politiker i SV er tiltalt for besittelse av overgrepsmateriale. Ifølge politiet har mannen vært i besittelse av rundt 1300 bilder og videoer som blant annet viser overgrep mot barn ned i tiårsalderen. Mannen skal ved enkelte anledninger også ha delt bilder med andre.

Aftenposten - 06 Nov 19 kl. 05:46

Prokinesisk politiker såret i knivangrep i Hongkong

En mann er arrestert for å ha angrepet politiker Junius Ho i Hongkong onsdag. Ved siden av leder Carrie Lam er Ho en av Hongkongs mest forhatte personer..

P4 - 10 Nov 19 kl. 12:48

Vil fengsle svensk politiker for voldtekt

I Sverige er en politiker fra Moderaterna begjært varetektsfengslet som følge av flere voldtekter av en kvinne. Voldtektene skal ha skjedd over en treårsperiode, ifølge Expressen. Politikeren er også siktet for ett tilfelle av grov krenkelse.

Klartale - Igår: 11:56

Politiker sier London kan overta OL

London kan være klar til å ta over sommer-OL. Det er Tokyo ikke arrangerer lekene, sier britisk politiker..

P4 - 18 Oct 19 kl. 11:24

Rettsaken mot Keshvari starter

Klokka 12 fredag starter rettssaken mot Frp-politiker Mazyar Keshvari som er tiltalt for å ha jukset med reiseregninger på Stortinget. Jukset skal ifølge påtalemyndigheten ha gjort at han fikk 450.000 kroner som han ikke hadde rett på.

Fler nyheter fra P4

P4 - 1 time siden

Hopprenn

Det ble tysk dobbeltseier i dagens verdenscuprennet i hopp i Rasnov i Romania. Karl Geiger vant foran Stephan Leyhe. Beste nordmann ble Marius Lindvik på 5.

P4 - 30 minutter siden

Folket gratulerer kongen

Folk sender sine gratulasjoner til Kong Harald i dag. Han fyller nemlig 83 år i dag. Den populære kongen reiser i begynnelsen av mars på tur til Jordan sammen med dronning Sonja.

P4 - 30 minutter siden

Stengte fjelloverganger og uvær i Sør-Norge

De som skal på vinterferie må være forberedt på at de kan møte både kolonnekjøring og stengte veger. Det sier trafikkoperatør Anniken Island i Vegtrafikksentralen. Det er et kraftig lavtrykk i Nord-Atlanteren som nå er på veg mot Sør-Norge og som slår inn over landet fredag og lørdag..

P4 - 45 minutter siden

Barnehagebarn funnet i god behold

De fire femåringene som ved halv to-tiden i ettermiddag ble meldt savnet fra en barnehage på Fagerstrand i Akershus, er funnet. Det var noen av foreldrene som fant barna igjen, ikke langt fra barnehagen - der de hadde stukket av fra uteområdet. Politiet satte inn store ressurser i leteaksjonen, som da endte lykkelig..

P4 - 2 timer siden

Stadig flere på uføretrygd

Antall uføretrygdede i Norge fortsetter å øke. I januar var det 1.100 flere som mottok uføretrygd enn det var i desember.

P4 - 1 time siden

Fire femåringer savnet

Fire fem år gamle barn er savnet fra en barnehage på Fagerstrand i Akershus. Nødetatene er på vei. Politiet ønsker tips fra publikum.

P4 - 4 timer siden

Flere reiser til Svalbard

Mange flere utenlandske turister reiser til Svalbard. Fra 2015 til i fjor økte antall overnattinger med 30 prosent, og utlendinger sto for over 80 prosent av økningen. Til sammen var det i fjor rundt 166.

P4 - 2 timer siden

– Vil ikke svekke forholdet til Russland

– Forholdet mellom Norge og Russland vil ikke svekkes som følge av konflikten rundt Svalbard-traktaten. Det tror Russland-ekspert Iver Neumann. Russland gikk denne uken hardt ut mot Norge, som de hevder bryter den 100 år gamle traktaten.

P4 - 4 timer siden

Kan ha funnet graven til Romulus

Italienske arkeologer er oppspilte i dag - de kan ha funnet graven til Romulus. Han var - ifølge myten - Romas grunnlegger, sammen med sin tvillingbror Remus. Enda mer mytisk er påstanden om at de var sønner av guden Mars og ble oppdratt av en ulv.

P4 - 4 timer siden

Avtale mellom USA og Taliban

Det er opnådd enighet mellom USA og Taliban. USAs utenriksminister Mike Pompeo skriver på Twitter nå i ettermiddag at partene, etter tiår med konflikt, har kommet til en avtale som innebærer kraftig nedgang i volden i Afghanistan. Avtalen skal signeres 29.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt