P4 > Nyheter

Lørdag, 26 September, 10:22

P4 - 28 jan. 20 kl. 06:28

SV-politiker tiltalt

En tidligere SV-topp er tiltalt etter at politiet fant rundt 1300 overgrepsbilder og videoer av barn hos ham.
Mannen i 50-årene var fortsatt aktiv politiker da politiet gjorde beslaget i 2018, men er det ikke lenger.
Forsvareren hans sier til Dagsavisen at mannen erkjenner at det var overgrepsmateriale på PC-ene hans og han har samarbeidet med politiet..
Les mer på P4


Les mer om:
SV, Dagsavisen, PC

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: SV-politiker, tiltalt
NRK - 27 jan. 20 kl. 16:42

Politiker tiltalt for overgrepsbild

En SV-politiker er tiltalt for besittelse av overgrepsmateriale. Bildene viser seksuelle overgrep mot barn ned i 10-årsalderen.

P4 - 27 jan. 20 kl. 17:04

SV-politiker tiltalt for overgrepsmateriale

En tidligere sentral politiker i SV er tiltalt for besittelse av overgrepsmateriale. Ifølge politiet har mannen vært i besittelse av rundt 1300 bilder og videoer som blant viser overgrep mot barn ned i tiårsalderen. Mannen skal ved enkelte anledninger også ha delt bilder med andre brukere.

VG - 23 juni 20 kl. 10:27

Første gang i Tyskland siden krigen: Nynazist tiltalt for drap på politiker

For første gang etter krigen er høyreekstreme tiltalt for drap på en politiker i Tyskland..

P4 - 06 feb. 20 kl. 23:12

SV-politiker anklaget for drapstrusler

En SV-politiker var suspendert i flere måneder etter å ha blitt anklaget for å ha drapstruet et familiemedlem av en annen SV-politiker. Suspensjonen ble avsluttet forrige uke da politiet henla saken etter bevisets stilling. Politikeren har forklart det med at det var et dårlig forsøk på humor..

NRK - 27 jan. 20 kl. 16:42

Politiker hadde overgrepsbilder

En SV-politiker er tiltalt for besittelse av overgrepsmateriale. Politiet fant 1300 bilder og filmer da de ransaket hjemmet hans for to år siden. Bildene viser seksuelle overgrep mot barn ned i 10-årsalderen..

P4 - 15 okt. 19 kl. 05:57

Tenåring tiltalt for trusler og vold

En tenåring fra et ungdomsmiljø i Lillesand er tiltalt for flere tilfeller av trusler og vold mot tre jevnaldrende. Det er Agderposten som melder om opprullingen av det brutale ungdomsmiljøet. Han er blant annet tiltalt for å ha slått en gutt flere ganger i hodet før han presset vedkommende til å kysse skoene hans.

NRK - 18 mai 20 kl. 12:16

Tiltalt for overgrep

En mann i 40-årene er tiltalt for en rekke overgrep mot barn, blant dem barna til en tidligere samboer. Barnas mor er tiltalt for å ha medvirket til overgrepene. Mannen er også tiltalt for å ha chattet om overgrep og ha hatt overgrepsbilder av barn..

P4 - 31 juli 20 kl. 17:54

Tiltalt for drap på hund

En mann er tiltalt for å ha drept hunden sin i Førde i vinter. Mannen skal ifølge tiltalen har brukt en skarp gjenstand til å ta livet av hunden, og er tiltalt for grov overtredelse av dyrevelferdsloven- med strafferamme på tre års fengsel. Han er også tiltalt for brudd på våpenloven, melder NTB..

P4 - 07 sep. 20 kl. 08:23

Tiltalt for seksuelle overgrep i 14 år

En 51 år gammel mann møter i Sogn og Fjordane tingrett tiltalt for seksuelle overgrep mot fire mindreårige jenter gjennom 14 år. Han er også tiltalt for voldtekt av en kvinne. Politiet utelukker ikke at det også finnes flere ofre i saken, melder NRK.

NRK - 25 okt. 19 kl. 17:09

Politiker tiltalt for voldtekt

En ungdomspolitiker er tiltalt for voldtekt av tenåring. Den politisk aktive mannen var mindreårig da han skal ha voldtatt jenta som var 18. Nå risikerer han flere år i fengsel.

Fler nyheter fra P4

P4 - 30 minutter siden

- Streiken vil merkes over hele landet

- Streikeviljen er stor blant bussjåførene. Det sier leder i Fellesforbundet, Jørn Eggum, etter at streiken i dag ble trappet opp. Nå er nærmere 8500 bussjåfører tatt ut i streik i sju forskjellige fylker.

P4 - 1 time siden

Influensa øker koronarisiko

Folk som blir smittet av vanlig influensa samtidig som de er smittet av koronaviruset dobler dødsrisikoen sammenlignet med dem som kun har covid-19. Det viser en ny analyse utført av Public Health England. Studien er ennå ikke kvalitetssikret, men britiske myndigheter har gått ut med informasjonen.

P4 - 1 time siden

TV2: Hagen betalte 10 mill i løsepenger

Tom Hagen skal ha betalt 10 millioner kroner til de antatte kidnapperne for å få et livstegn fra kona Anne-Elisabeth Hagen. Det melder TV2. Betalingen skal ha skjedd hos Kripos dagen etter at Hagen fikk en epost med beskjed om at løsepengekravet var senket fra 9 millioner euro til 5,4 millioner.

P4 - 1 time siden

52 smittede i Oslo

Det er registrert 52 smittetilfeller i Oslo det siste døgnet. Det er en liten nedgang fra i går da 59 personer fikk påvist covid-19. Alle bydelene i hovedstaden har nå så mange smittede at de regnes som røde..

P4 - 1 time siden

Kirken advarer mot sprit og ild

Den norske Kirke advarer mot å tenne lys rett etter å ha brukt håndsprit. Advarselen kommer etter at en kvinne fikk brannskader på en hånd under en konfirmasjonssamling tidligere denne måneden, melder Vårt Land. En kirkeverge opplyser til avisen at heldigvis tok ikke noe annet fyr..

P4 - 1 time siden

109 i karantene etter bryllup

Seks personer er bekreftet smittet av koronaviruset etter et bryllup i Lillestrøm sist helg. 109 personer er satt i karantene, opplyser Alna Bydel i Oslo der mange av de berørte bor. Bydelsoverlegen opplyser at de jobber med å teste alle, og utelukker ikke at antallet smittede kan øke..

P4 - 2 timer siden

Minerotte hedret med medalje

For kanskje første gang har en afrikansk pungrotte blitt hedret med gullmedalje. Rotten Magawa har fått pris for heltemodig og livreddende innsats i Kambodsja der den sporer opp landminer. I løpet av sin karriere har rotten snust seg fram til 39 landminer og 28 ulike udetonerte sprenglegemer, melder AFP.

P4 - 2 timer siden

Fortsatt karanteneplikt for hyttebesøk

Regjeringen vil ikke oppheve karanteneplikten for nordmenn som drar på hytta i Sverige. Det selv om Helsedirektoratet og Folkehelseinstituttet mener det er forsvarlig å la hytteeiere slippe karantene, så lenge de ikke har kontakt med andre mens de er på hytta i Sverige. Et annet krav er at formålet med reisen ikke primært skal være fritidsreise, men å utføre nødvendige tilsyn med eiendom, melder Aftenposten.

P4 - 2 timer siden

Veltede trær og mye vann

Uvær i natt har har ført til mange veltede trær og mye vann på veiene i Oslo og Viken. Vegtrafikksentralen opplyser at det er verst i Follo, Oslo og Øvre Romerike og de ber folk kjøre forsiktig. I Oslo falt et stort tre over ring 3 ved Radiumhospitalet i natt og blokkerte begge kjørefelt i vestgående retning..

P4 - 2 timer siden

Busstreik er trappet opp

I dag trappes busstreiken opp så ytterligere 4500 bussjåfører i sju fylker er tatt ut i streik. Det betyr at til sammen nesten 8500 bussjåfører er parkert. Fellesforbundet reagerer på at lønnsforskjellen mellom bussjåførene og industrien øker, og de mener også arbeidstiden er uansvarlig.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt