P4 > Nyheter

Wednesday, 12 December, 06:42

P4 - 08 Jun 17 kl. 09:55

SSB: Boligprisene vil falle

Boligprisene vil falle gjennom hele 2018 og fram til og med 2020.
Det mener økonomene i Statistisk Sentralbyrå som i dag la fram sin ferske konjunkturanalyse.
I mai falt boligprisene med 1,1 prosent, det var første gang på 19 måneder at prisene gikk ned..
Les mer på P4


Les mer om:
Statistisk Sentralbyrå, SSB

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: SSB, Boligprisene, vil, falle
P4 - 23 Aug 17 kl. 10:19

- Boligprisene vil falle videre

Boligprisene vil fortsette å falle, spår økonomene i DNB. I sine ferske prognoser, anslår de at prisene først begynner å stige igjen fra midten av neste år. Boligprisene har nå falt tre måneder på rad.

NRK - 29 Nov 17 kl. 10:58

Boligprisene kan fortsette å falle

Boligprisene kan fortsatte å falle, viser en ny rapport fra Finanstilsynet . – Etter en lang periode med boligprisvekst kan det ikke utelukkes at vi går inn i en lengre periode med fallende priser, sier finanstilsynsdirektør Morten Baltzersen..

Aftenposten - 09 Mar 17 kl. 10:23

SSB: Det blir gratis å låne penger helt til 2020, og boligprisene vil falle

Renten holder seg meget lav, boligprisene vil falle og kjøpekraften vil øke mot 2020. Statistisk sentralbyrå (SSB) spår bedre tider..

Hegnar.no - 08 Mar 18 kl. 10:07

- Boligprisene vil falle videre

Så mye vil boligprisene falle, tror SSB..

Hegnar.no - 02 Oct 17 kl. 09:26

- Vi kan få en spiral nedover i boligprisene

Sjefen for Krogsveen er redd boligprisene vil falle for mye..

Hegnar.no - 04 Jan 18 kl. 11:01

Ny smell for boligprisene

Boligprisene i Norge fortsetter å falle (utvides). .

NRK - 30 Nov 17 kl. 09:54

SSB: Fortsatt fall i boligprisene

Boligprisene vil falle ut neste år. Det mener Statistisk sentralbyrå som i dag la fram sine utsikter for norsk økonomi..

NRK - 23 Aug 17 kl. 12:15

Spår fortsatt fallende boligpriser

Analytikerne i DNB Markets spår i sin ferske prognoserapport at boligprisene vil fortsette å falle de neste kvartalene. Boligprisene har nå falt tre måneder på rad..

P4 - 28 Mar 17 kl. 06:11

Eksperter: – kraftig brems i boligprisene

Det vil bli en kraftig brems i boligprisene her til lands i år, og til neste år varsles det prisfall. Det sier fem eksperter VG har snakket med, både fra Statistisk sentralbyrå, analysemiljø og tre av landets største banker. Samtlige anslår at boligprisene nasjonalt vil stige mellom fire og åtte prosent i år.

P4 - 05 Apr 17 kl. 14:46

- Spekulantene forsvinner og boligprisene kan falle

Boiligprisene kan komme til å falle og spekeulantene rømme fra markedet i Oslo. Det tror sjefanalytiker Erik Bruce i Nordea. For den tredje måneden på rad er det moderat boligprisvekst i Norge.

Fler nyheter fra P4

P4 - 11 Jul 18 kl. 14:29

KS: - Avhjelp mangelen på husdyrfôr nå

Kommunesektorens organisasjon, KS, støtter tiltakene som nå settes i gang for å avhjelpe mangelen på husdyrfôr og oppfordrer kommunene til å bidra i arbeidet. Samtidig oppfordrer de regjeringen til å etablere effektive tiltak for å sikre at gårdbrukere som opplever avlingssvikt, eller som stiller opp for andre, ikke lider økonomiske tap som følge av dette..

P4 - 11 Jul 18 kl. 13:51

Grotte-dramaet: - Guttene svømte under vann i en halvtime

- Enormt komplisert oppdrag..

P4 - 11 Jul 18 kl. 13:49

Hetebølgen fortsetter

Det blir fortsatt varmt, både i sør og i nord, også de neste ti dagene. De virkelig høye temperaturene vil vi få på Østlandet, dels Vestlandet og i Trøndelag. På det sentrale Østlandet ventes det temperaturer over 30 grader.

P4 - 11 Jul 18 kl. 12:59

Lavprisbutikkene øker

Lavprisbutikkene Rema 1000, Coop Extra og Kiwi øker sine markedsandeler. En fersk rapport fra analysebyrået Nielsen viser at Rema 1000 og Coop Extra vokste mest, med 0,5 prosent. Meny og Coop Mega mister markedsandeler..

P4 - 11 Jul 18 kl. 12:51

- Vi må unngå masseslakt av dyr

Opposisjonen frykter ny smørkrise.

P4 - 11 Jul 18 kl. 12:22

Svenske postansatte isolert på sykehus

De to svenske postansatte, som i natt ble skadet etter at noe lekket ut fra en pakke, er lagt i isolat på sykehuset, det opplyser politiet i Malmø. Begge de to hadde skader på hendene, og politiets bombegruppe er nå på post-terminalen for å finne årsaken til skadene. Hele terminalen er nå sperret av, og post som er håndtert i løpet av natten er stoppet..

P4 - 11 Jul 18 kl. 12:29

Trump og Merkel skal møtes

USAs president Donald Trump og tysklands forbundskansler Angela Merkel skal i dag ha et møte under NATO-toppmøte i Brussel, det opplyser Det hvite hus. Tidligere i dag gikk Trump hardt ut og sa at Tyskland er totalt kontrollert av Russland etter en gassavtale, og kritiserte også landet for å bruke for lite på forsvar..

P4 - 11 Jul 18 kl. 11:48

Advarer mot slakting

Tine og Norsk Landbruksrådgiving ber bønder som rammes av tørke og formangel prøve alt annet før de slakter dyr. Konserndirektør i Tine, Johnny Ødegård, sier til NRK at de fraråder slakt og viser til at det tar tre år å produsere en ny melkeku. I dag sa Agri Analyse til P4-nyhetene at masseslakt vil føre til en meierikrise, med mangel på smør og andre melkeprodukter..

P4 - 11 Jul 18 kl. 11:33

Sjekker overvåkingskameraer

Politiet i Ålesund sjekker nå filmer fra overvåkningskameraer i området der en person ble funnet død i en brennende bil. Politiet fikk melding om bilbrannen like etter klokka 07 i morges og prøver nå å finne ut hva som har skjedd..

P4 - 11 Jul 18 kl. 11:26

Demonstrerer etter Zschäpe-dom

Det er varslet demonstrasjoner i flere tyske byer etter dommen mot nynazisten Beate Zschäpe i München i formiddag. Zschäpe ble dømt til livsvarig fengsel og sikring for å ha medvirket til 10 drap som medlem i den nynazistiske gruppen NSU. Rettssaken har vart i fem år og er en av de mest omfattende etter krigen..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt