P4 > Nyheter

Tuesday, 12 December, 22:58

P4 - 08 Jun 17 kl. 09:55

SSB: Boligprisene vil falle

Boligprisene vil falle gjennom hele 2018 og fram til og med 2020.
Det mener økonomene i Statistisk Sentralbyrå som i dag la fram sin ferske konjunkturanalyse.
I mai falt boligprisene med 1,1 prosent, det var første gang på 19 måneder at prisene gikk ned..
Les mer på P4


Les mer om:
Statistisk Sentralbyrå, SSB

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: SSB, Boligprisene, vil, falle
P4 - 23 Aug 17 kl. 10:19

- Boligprisene vil falle videre

Boligprisene vil fortsette å falle, spår økonomene i DNB. I sine ferske prognoser, anslår de at prisene først begynner å stige igjen fra midten av neste år. Boligprisene har nå falt tre måneder på rad.

NRK - 29 Nov 17 kl. 10:58

Boligprisene kan fortsette å falle

Boligprisene kan fortsatte å falle, viser en ny rapport fra Finanstilsynet . – Etter en lang periode med boligprisvekst kan det ikke utelukkes at vi går inn i en lengre periode med fallende priser, sier finanstilsynsdirektør Morten Baltzersen..

Aftenposten - 09 Mar 17 kl. 10:23

SSB: Det blir gratis å låne penger helt til 2020, og boligprisene vil falle

Renten holder seg meget lav, boligprisene vil falle og kjøpekraften vil øke mot 2020. Statistisk sentralbyrå (SSB) spår bedre tider..

Hegnar.no - 02 Oct 17 kl. 09:26

- Vi kan få en spiral nedover i boligprisene

Sjefen for Krogsveen er redd boligprisene vil falle for mye..

NRK - 30 Nov 17 kl. 09:54

SSB: Fortsatt fall i boligprisene

Boligprisene vil falle ut neste år. Det mener Statistisk sentralbyrå som i dag la fram sine utsikter for norsk økonomi..

NRK - 23 Aug 17 kl. 12:15

Spår fortsatt fallende boligpriser

Analytikerne i DNB Markets spår i sin ferske prognoserapport at boligprisene vil fortsette å falle de neste kvartalene. Boligprisene har nå falt tre måneder på rad..

P4 - 28 Mar 17 kl. 06:11

Eksperter: – kraftig brems i boligprisene

Det vil bli en kraftig brems i boligprisene her til lands i år, og til neste år varsles det prisfall. Det sier fem eksperter VG har snakket med, både fra Statistisk sentralbyrå, analysemiljø og tre av landets største banker. Samtlige anslår at boligprisene nasjonalt vil stige mellom fire og åtte prosent i år.

P4 - 05 Apr 17 kl. 14:46

- Spekulantene forsvinner og boligprisene kan falle

Boiligprisene kan komme til å falle og spekeulantene rømme fra markedet i Oslo. Det tror sjefanalytiker Erik Bruce i Nordea. For den tredje måneden på rad er det moderat boligprisvekst i Norge.

P4 - 05 Jul 17 kl. 14:55

Boligprisene i Oslo vil fortsette å falle

Boligprisene i Oslo vil fortsette å falle, og kan gå ned ytterligere 10 prosent innen året er omme. Det spår sjeføkonom i Swedbank, Øystein Børsum. I dag kom tall fra Eiendom Norge som viser at prisene i Oslo falt med 3,1 prosent i juni.

P4 - 30 Nov 17 kl. 10:22

- Boligprisene vil falle i ett år til

SSB venter at boligprisene vil fortsette å falle i ett år til, og at de ved utgangen av 2018 vil være knapt 10 prosent lavere enn nivået i første kvartal i år. Det kom fram da byrået i formiddag presenterte sine prognoser for norsk og internasjonal økonomi fram mot 2020. Der heter det utviklingen i boligmarkedet vil snu til moderat oppgang fra 2019.

Fler nyheter fra P4

P4 - 1 time siden

Vestfoldbanen stengt

Vestfoldbanen er stengt for trafikk mellom Sandefjord og Larvik. Årsaken er en feil på sporet. Det jobbes med å utbedre feilen, men det er usikkert hvor lang tid det vil ta..

P4 - 1 time siden

Ny voldshendelse på Furuset

Flere ungdommer har igjen vært involvert i en slåsskamp på Furuset i Oslo i kveld, dagen etter at en ung mann ble knivstukket. Politiet melder at en person blir sjekket av ambulanse, og at det nå sikres spor fra åstedet. To personer er siktet for drapsforsøk etter knivstikkingen i går.

P4 - 1 time siden

Over 700 dansere mot trakassering

Også 700 dansere i Norge går nå ut med et opprop mot seksuell trakassering og overgrep i bransjen. Under emneknaggen når dansen stopper forteller flere om overgrep, ydmykelser og nedlatende kommentarer. Danserne sier i oppropet at de er i en ekstra sårbar situasjon fordi de bruker kroppen i både utdannelsen og arbeidslivet..

P4 - 1 time siden

- Flyktninger utsettes for tortur, vold og drap

Strandede flyktninger og migranter utsettes for tortur og overgrep i interneringsleirer i Libya. Det hevder Amnesty International i en ny rapport. I rapporten hevde det at overgrepene utføres av myndigheter, menneskesmuglere og væpnede militser.

P4 - 1 time siden

Minst 32 omkom i massiv trafikkulykke i Kenya

Minst 32 mennesker har mistet livet i en trafikkulykke vest i Kenya. Ulykken skjedde da en lastebilsjåfør som flyktet fra politiet mistet kontrollen og kolliderte med en buss. Totalt var 13 kjøretøy involvert i ulykken, og dødstallet er ventet å stige..

P4 - 2 timer siden

Dømt for overgrep mot barnebarn

En mann i 60-årene er i Alta tingrett dømt til fem års fengsel for overgrep mot sine egne barnebarn. Jentene var tre og fem år da overgrepene skjedde, i følge iFinnmark. Mannen anket dommen på stedet.

P4 - 2 timer siden

Advokatfirma får kritikk for gratulasjon

Advokatfirmaet Sylte får kritikk etter at de på Facebook nylig gratulerte en klient med frifinnelse i en voldtektssak. Advokaten som bistår kvinnen sier til NRK at innlegget er belastende, og reagerer på at det gratuleres i en sak av så alvor karakter. Advokatfirmaet har nå slettet innlegget på grunn av debatten som oppsto i kommentarfeltet..

P4 - 2 timer siden

Ankom valglokale på hest

Den omdiskuterte republikaneren Roy Moore ankom i dag valglokalet i Alabama på en hest. Alabama skal velge ny senator, og det knyttes stor spenning om Moore, som er beskyldt for å ha forgrepet seg på flere jenter, blir valgt. Flere partifeller har bedt Moore trekke seg, men USAs president Donald Trump har gitt politikeren sin fulle støtte..

P4 - 3 timer siden

Pedofile har egen vennegruppe med barn

Norske og utenlandske pedofile har opprettet en egen chattegruppe på nettet, der de har utstrakt kontakt med barn. I chatteforumet inviteres barn ned i 10-årsalderen, der det snakkes og utveksles seksualiserte tegninger av småjenter, skriver NRK. Ifølge de pedofile vet barna at de er pedofil.

P4 - 3 timer siden

To til sykehus etter bilulykke

To menn er fraktet til sykehus etter at bilen de satt i kjørte av veien og havnet i elven i Drangedal i Telemark i kveld. Skadeomfanget er ukjent. Bilen skal ha fått store skader, og måtte taues opp av elva..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt