P4 > Nyheter

Saturday, 23 June, 13:54

P4 - 08 Jun 17 kl. 09:55

SSB: Boligprisene vil falle

Boligprisene vil falle gjennom hele 2018 og fram til og med 2020.
Det mener økonomene i Statistisk Sentralbyrå som i dag la fram sin ferske konjunkturanalyse.
I mai falt boligprisene med 1,1 prosent, det var første gang på 19 måneder at prisene gikk ned..
Les mer på P4


Les mer om:
Statistisk Sentralbyrå, SSB

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: SSB, Boligprisene, vil, falle
P4 - 23 Aug 17 kl. 10:19

- Boligprisene vil falle videre

Boligprisene vil fortsette å falle, spår økonomene i DNB. I sine ferske prognoser, anslår de at prisene først begynner å stige igjen fra midten av neste år. Boligprisene har nå falt tre måneder på rad.

NRK - 29 Nov 17 kl. 10:58

Boligprisene kan fortsette å falle

Boligprisene kan fortsatte å falle, viser en ny rapport fra Finanstilsynet . – Etter en lang periode med boligprisvekst kan det ikke utelukkes at vi går inn i en lengre periode med fallende priser, sier finanstilsynsdirektør Morten Baltzersen..

Aftenposten - 09 Mar 17 kl. 10:23

SSB: Det blir gratis å låne penger helt til 2020, og boligprisene vil falle

Renten holder seg meget lav, boligprisene vil falle og kjøpekraften vil øke mot 2020. Statistisk sentralbyrå (SSB) spår bedre tider..

Hegnar.no - 08 Mar 18 kl. 10:07

- Boligprisene vil falle videre

Så mye vil boligprisene falle, tror SSB..

Hegnar.no - 02 Oct 17 kl. 09:26

- Vi kan få en spiral nedover i boligprisene

Sjefen for Krogsveen er redd boligprisene vil falle for mye..

Hegnar.no - 04 Jan 18 kl. 11:01

Ny smell for boligprisene

Boligprisene i Norge fortsetter å falle (utvides). .

NRK - 30 Nov 17 kl. 09:54

SSB: Fortsatt fall i boligprisene

Boligprisene vil falle ut neste år. Det mener Statistisk sentralbyrå som i dag la fram sine utsikter for norsk økonomi..

NRK - 23 Aug 17 kl. 12:15

Spår fortsatt fallende boligpriser

Analytikerne i DNB Markets spår i sin ferske prognoserapport at boligprisene vil fortsette å falle de neste kvartalene. Boligprisene har nå falt tre måneder på rad..

P4 - 28 Mar 17 kl. 06:11

Eksperter: – kraftig brems i boligprisene

Det vil bli en kraftig brems i boligprisene her til lands i år, og til neste år varsles det prisfall. Det sier fem eksperter VG har snakket med, både fra Statistisk sentralbyrå, analysemiljø og tre av landets største banker. Samtlige anslår at boligprisene nasjonalt vil stige mellom fire og åtte prosent i år.

P4 - 05 Apr 17 kl. 14:46

- Spekulantene forsvinner og boligprisene kan falle

Boiligprisene kan komme til å falle og spekeulantene rømme fra markedet i Oslo. Det tror sjefanalytiker Erik Bruce i Nordea. For den tredje måneden på rad er det moderat boligprisvekst i Norge.

Fler nyheter fra P4

P4 - 15 minutter siden

Opphevet alkoholforbud

Det er lov å drikke alkohol på Unge Høyres landsmøte nå i helgen..

P4 - 1 time siden

20 år siden mirakelet i Marseille

I dag, St.Hans aften er det 20 år siden Norge slo Brasil i fotball-VM..

P4 - 1 time siden

Unge Høyre vil legalisere noen stoffer

Unge Høyre ønsker å legalisere lettere narkotiske stoffer. Det ble klart på ungdomspartiets landsmøte på Gardermoen i ettermiddag. Samtidig stemte landsmøtet, med to stemmers margin, ned et forslag om å legalisere all narkotika.

P4 - 1 time siden

Drapssiktet samarbeider med politiet

Mannen som er siktet for drapet på Marie-Louise Bendiktsen i Sjøvegan i Troms i 1998, vil samarbeide og la seg avhøre av politiet. Hans forsvarer, Thomas Hansen, sier til NRK at mannen håper å bli sjekket ut av saken så fort som mulig. Det var onsdag denne uken at den utenlandske statsborgeren ble pågrepet for drapet, da han ankom Oslo lufthavn.

P4 - 1 time siden

Flere sauer funnet døde

Flere sauer er nå funnet døde etter ulveangrep nord i Østerdalen. Siden i går kveld er 23 sauer tatt av ulv i Rendalen, skriver Østlendingen. Dermed er over 150 sauer bekreftet drept av ulv den siste tiden.

P4 - 1 time siden

- Ikke tegn til skudd

Det er ikke tegn til at det ble avfyrt skudd da politisjasjonen på Stovner i Oslo ble utsatt for hærverk i natt. En mann ble pågrepet, og politiet fant et våpen og skarp ammunisjon ikke langt fra ham. Et vindu og et overvåkingskamera ble ødelagt, men ingen personer ble skadd..

P4 - 1 time siden

Demonstrasjoner to år etter Brexit-avstemningen

Det er nå i ettermiddag store demonstrasjoner i London, på dagen to år etter at britene stemte for utmelding fra EU. Innen 29. mars neste år skal Storbritannia være være utmeldt av unionen..

P4 - 2 timer siden

Bensinstasjonen ranet

En mann er pågrepet etter at en bensinstasjon på Minnesund i Askershus ble ranet i formiddag. Gjerningsmannen skal ifølge politiet ha truet betjeningen med et stikkvåpen. Det er usikkert om han fikk med seg noe penger.

P4 - 2 timer siden

Tiltalt for drapsforsøk

En mann må neste uke møte i Oslo tingrett, tiltalt for å ha forsøkt å drepe samboeren på en balkong på Torshov. Ifølge tiltalen skal mannen i 40-årene har brukt vold mot kvinnen, og ha forsøkt å løfte eller fra henne over rekkverket. Han er også tiltalt for drapstrusler mot en nabo som grep inn.

P4 - 2 timer siden

Nordmann venter på dom i Singapore

Nordmannen som er dømt til ett års fengsel og tre stokkeslag i Singapore, vet fortsatt ikke om den fysiske avtraffelsen vil bli gjennomført. Den 49 år gamle mannen er dømt for beføling av en bevisstløs kvinne da han var på jobbreise i Singapore i august i fjor. Han har erkjent straffskyld, men venter nå på at anken hans blir behandlet, skriver Dagbladet..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt