P4 > Nyheter

Saturday, 24 February, 16:48

P4 - 08 Jun 17 kl. 09:55

SSB: Boligprisene vil falle

Boligprisene vil falle gjennom hele 2018 og fram til og med 2020.
Det mener økonomene i Statistisk Sentralbyrå som i dag la fram sin ferske konjunkturanalyse.
I mai falt boligprisene med 1,1 prosent, det var første gang på 19 måneder at prisene gikk ned..
Les mer på P4


Les mer om:
Statistisk Sentralbyrå, SSB

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: SSB, Boligprisene, vil, falle
P4 - 23 Aug 17 kl. 10:19

- Boligprisene vil falle videre

Boligprisene vil fortsette å falle, spår økonomene i DNB. I sine ferske prognoser, anslår de at prisene først begynner å stige igjen fra midten av neste år. Boligprisene har nå falt tre måneder på rad.

NRK - 29 Nov 17 kl. 10:58

Boligprisene kan fortsette å falle

Boligprisene kan fortsatte å falle, viser en ny rapport fra Finanstilsynet . – Etter en lang periode med boligprisvekst kan det ikke utelukkes at vi går inn i en lengre periode med fallende priser, sier finanstilsynsdirektør Morten Baltzersen..

Aftenposten - 09 Mar 17 kl. 10:23

SSB: Det blir gratis å låne penger helt til 2020, og boligprisene vil falle

Renten holder seg meget lav, boligprisene vil falle og kjøpekraften vil øke mot 2020. Statistisk sentralbyrå (SSB) spår bedre tider..

Hegnar.no - 02 Oct 17 kl. 09:26

- Vi kan få en spiral nedover i boligprisene

Sjefen for Krogsveen er redd boligprisene vil falle for mye..

Hegnar.no - 04 Jan 18 kl. 11:01

Ny smell for boligprisene

Boligprisene i Norge fortsetter å falle (utvides). .

NRK - 30 Nov 17 kl. 09:54

SSB: Fortsatt fall i boligprisene

Boligprisene vil falle ut neste år. Det mener Statistisk sentralbyrå som i dag la fram sine utsikter for norsk økonomi..

NRK - 23 Aug 17 kl. 12:15

Spår fortsatt fallende boligpriser

Analytikerne i DNB Markets spår i sin ferske prognoserapport at boligprisene vil fortsette å falle de neste kvartalene. Boligprisene har nå falt tre måneder på rad..

P4 - 28 Mar 17 kl. 06:11

Eksperter: – kraftig brems i boligprisene

Det vil bli en kraftig brems i boligprisene her til lands i år, og til neste år varsles det prisfall. Det sier fem eksperter VG har snakket med, både fra Statistisk sentralbyrå, analysemiljø og tre av landets største banker. Samtlige anslår at boligprisene nasjonalt vil stige mellom fire og åtte prosent i år.

P4 - 05 Apr 17 kl. 14:46

- Spekulantene forsvinner og boligprisene kan falle

Boiligprisene kan komme til å falle og spekeulantene rømme fra markedet i Oslo. Det tror sjefanalytiker Erik Bruce i Nordea. For den tredje måneden på rad er det moderat boligprisvekst i Norge.

E24 - 01 Jan 18 kl. 21:08

Tre grunner til at boligprisene vil fortsette å falle i 2018

Selv i et 2018-scenario hvor boliglånsforskriften blir endret, tror Eiendom Norge at boligprisene vil fortsette å falle. .

Fler nyheter fra P4

P4 - 1 time siden

Mann dømt for grov vold

En mann i 30-årene er dømt til to år og to måneders fengsel for svært grov vold mot tre personer i Trondheim. Blant annet skal han ha slått en kvinne med rørtang, spylt henne med varmt vann og hengt henne opp etter halsen. Mannen nekter for volden og kommer til å anke straffeutmålingen, opplyser forsvareren hans til Adresseavisen..

P4 - 1 time siden

20-åring ranet i eget hjem

Ingen er så langt pågrepet etter at en mann ble brutalt ranet hjemme hos seg selv i Kvam i Hordaland av maskerte menn i natt. Den 20 år gamle mannen ble slått med jernrør og fikk hjernerystelse da han oppdaget de maskerte mennene i boligen sin. Politiet opplyser til Bergens Tidende at saken er alvorlig og blir høyt prioritert..

P4 - 2 timer siden

Vil ha svar på orkan-dødsfall

Myndighetene på Puerto Rico frykter dødstallene etter orkanen Maria som herjet i september i fjor er mye høyere enn antatt. Det offisielle dødstallet er 64, men rapporter fra blant annet CNN antyder at det kan være snakk om over 1000. Nå har myndighetene bedt forskere ved George Washington University om å se på saken..

P4 - 2 timer siden

Vigra flyplass evakuert

Politiet startet evakuering av Vigra flyplass i Ålesund nå i ettermiddag etter at det ble funnet en mistenkelig pakke på flyplassområdet. Pakken ble funnet på utsiden av flylassen, og politiet ber folk ta kontakt om de kan ha glemt den..

P4 - 3 timer siden

Lunde Pedersen kom ikke til finale

Sverre Lunde Pedersen klarte ikke å ta seg til finalen i fellesstart skøyter i Pyeongchang i dag. Han ble nummer ni i sin semifinale, men bare de åtte beste gikk videre..

P4 - 2 timer siden

Ber statsministeren hjelpe afghansk familie

Advokaten til den afghanske familien som i går ble pågrepet mens de var i kirkeasyl i Fitjar, frykter de skal bli sendt ut av Norge i løpet av helgen. Pastoren i menigheten der de bodde har i en appell i dag bedt statsminister Erna Solberg om hjelp, melder NTB. Både Kirken og flere politikere har reagert på at familien ble hentet ut av kirkeasyl.

P4 - 4 timer siden

Holund krever forklaring på vraking

Hans Christer Holund forstår fortsatt ikke hvorfor han ikke fikk en plass på stafettlaget til langrennsherrene under OL selv om han hadde tatt bronse på tremila. Forklaringen fra landslagstreneren var at de fulgte magefølelsen i laguttaket. Men Holund sier til NRK at han kommer til å ta opp dette etter OL, så alle er enige om kriteriene for uttak før mesterskap..

P4 - 3 timer siden

Ikke tiltalt to år etter tilståelse

En mann i 40-årene er fortsatt ikke tiltalt, to år etter at han tilsto overgrep mot en gutt under 14 år. Han ble avslørt i april 2016 da han ved en feil koblet seg opp mot TVen til naboen og viste sitt eget overgrepsmateriale der. Politiet er fortsatt ikke ferdige med å etterforske saken.

P4 - 5 timer siden

Forsøkte å rane urmaker

To personer forsøkte å rane en urmaker i Porsgrunn i Telemark i formiddag ved å angripe døra med øks. De to var maskerte og hadde på seg sorte hettegensere, og klarte ikke å komme seg inn i butikken. Politiet tror de flyktet fra stedet i to små biler, og ber publikum om tips om saken..

P4 - 5 timer siden

140 raketter avfyrt i Syria

Minst 140 raketter skal ha blitt avfyrt mot opprørskontrollerte Øst-Ghouta i Syria i natt. Det opplyser eksilgruppen Syrian Observatory for Human Rights. I følge gruppen ble minst tre sivile drept og 12 såret.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt