NRK > Nyheter

Onsdag, 21 April, 21:46

NRK - 08 april 21 kl. 08:02

SSB: Økt omsetning i industrien

Industrisomsetningen fortsetter med positiv utvikling, og økte med 4 prosent fra desember 2020 til februar 2021, sammenlignet med forrige tremåneders periode, viser tall fra SSB. Fra januar til februar 2021 var det en oppgang på 2,8 prosent..
Les mer på NRK


Les mer om:
SSB

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: SSB, Økt, omsetningi , industrien
E24 - 25 mars 21 kl. 08:51

Dagligvaregiganten Norgesgruppen passerte 100 milliarder i omsetning i kriseåret 2020

Rekordhøy omsetning i Norgesgruppen gjør at eierne foreslår et historisk høyt utbytte på 936 millioner kroner..

NRK - 05 feb. 21 kl. 08:37

Industriproduksjonen falt

Norsk industriproduksjon gikk ned 0,2 prosent fra november til desember i fjor. Samtidig viser tallene at industrien har hentet inn mye av koronafallet. Det kommer fram i de sesongjusterte tallene fra SSB.

Aftenposten - 07 feb. 21 kl. 20:24

Regjeringen vil få flere i arbeid. SSB mener regjeringens klimapolitikk kan gi motsatt effekt.

Et av regjeringens hovedmål er å få flere i arbeid. Statistisk sentralbyrå (SSB) mener regjeringens klimapolitikk kan gi….

NRK - 17 feb. 21 kl. 14:07

Levealderen i Danmark øker

Danske borgere blir stadig eldre. Forventet levealder har steget til 79,5 år for menn og 83,6 år for kvinner, viser tall fra danske SSB. Ifølge danske SSB har ikke koronapandemien påvirket den stadig økende levealderen i landet..

E24 - 12 mars 21 kl. 08:03

SSB tror første renteheving kommer i andre halvår – spår boligprisvekst på ni prosent i snitt i 2021

Statistisk sentralbyrå (SSB) legger frem nye prognoser for norsk og internasjonal økonomi fredag..

NRK - 12 mars 21 kl. 08:14

SSB venter økt rente i 2021

Aktiviteten i norsk økonomi ventes å øke markert i sommer som følge av vaksinering av befolkningen, skriver SSB i en pressemelding. Byrådet venter at styringsrenten vil bli hevet til 0,25 prosent i siste halvdel av 2021. De venter også at den vil være tilbake på 1,5 prosent, som den var før pandemien, mot slutten av 2024..

Aftenposten - 12 mars 21 kl. 08:03

SSB spår boligprisvekst på ni prosent i år

Statistisk sentralbyrå (SSB) legger frem nye prognoser for norsk og internasjonal økonomi fredag..

E24 - 12 mars 21 kl. 08:03

SSB spår boligprisvekst på ni prosent i år

Statistisk sentralbyrå (SSB) tror aktiviteten vil skyte fart etter at befolkningen blir vaksinert, og at første renteheving kommer i andre halvår. Samtidig vil den sterke boligprisoppgangen fortsette, tror byrået..

NRK - 12 mars 21 kl. 09:07

Venter nedgang i arbeidsledigheten

Arbeidsledigheten i Norge er snart på vei ned, skriver SSB i en ny rapport. SSB tror at den vil gå ned til 4,5 prosent i år og videre ned til i underkant av 4 prosent i 2024. Det vil likevel være høyere enn gjennomsnittet på 3,7 prosent som Norge har hatt på 2000-tallet.

E24 - 19 mars 21 kl. 11:30

SSB trekker Kostra-tall etter regnefeil

Statistisk sentralbyrå (SSB) trekker samtlige av de nye økonomiske oversiktene i Kostra-rapporteringen. Årsaken er interne summeringsfeil..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

Over 1000 arresterte i Russland

Meir enn 1000 personar har vorte arresterte i Russland i samband med støttedemonstrasjonar for opposisjonsleiar Aleksej Navalnyj onsdag. Det melder observasjonsgruppa OVD Info..

NRK - 45 minutter siden

Forlenger søknadsfristen

Regjeringa forlenger søknadsfristen for støtteordninga for store publikumsopne arrangement til 20. mai då fleire aktørar ikkje rakk fristen. Det opplyser næringsminister Iselin Nybø i ei pressemelding.

NRK - 1 time siden

Testet barnehagebarn i Lindesnes

Lindesnes kommune startet i dag massetesting av 128 barnehagebarn, etter koronautbrudd i en barnehage i Mandal. – Uvanlig, men nødvendig, mener kommuneoverlegen som jobber med å få kontroll på smitten..

NRK - 1 time siden

Gir Russland diplomat-ultimatum

Den tsjekkiske regjeringa åtvarar Russland om at fleire russiske diplomatar kan verte utvist, om ikkje tsjekkiske diplomatar i Russland får kome tilbake på jobb. Russland får fram til midt på dagen torsdag før Tsjekkia tar grep, ifylgje regjeringa. Russland kallar ultimatumet for uakseptabelt..

NRK - 1 time siden

Tre drepne i eksplosjon

Tre personar er drepne og elleve er skadde etter ein eksplosjon på eit luksushotell i sørvest-Pakistan, melder politiet i landet, ifylgje Reuters..

NRK - 2 timer siden

Høgre nektar å forhandle med Ap

Høgre har på eit gruppemøte onsdag vorte samde om å avvise forhandlingar med Arbeidarpartiet om ein delvis avkriminalisering av narkotika, melder TV 2. Ap vil berre avkriminalisere for dei som dei omtalar som tunge rusavhengige..

NRK - 3 timer siden

30 mafiamedlemmer arresterte

Italiensk politi har arrestert 30 personar som truleg er mafiamedlemmer på Sicilia, opplyser politiet onsdag. Dei arresterte er sikta for utpressing, skadeverk og smugling av narkotika..

NRK - 3 timer siden

United-eier beklager

I et åpent brev legger klubbeier Joel Glazer seg nå flat overfor Manchester United-supporterne, etter at klubben tirsdag kveld trakk seg fra den omstridte superligaen. – Dere gjorde deres motstand mot superligaen veldig tydelig, og vi har lyttet. Vi gjorde en feil og vi vil vise at vi kan rette det opp igjen, skriver Glazer.

NRK - 3 timer siden

300 arresterte i Russland

Politiet har arrestert 300 personar fleire stader i Russland etter demonstrasjonar til støtte for opposisjonspolitikar og regimekritikar Aleksej Navalnyj. Det melder OVD Info, som fører oversikt over arrestasjonar under opposisjonelle demonstrasjonar, ifylgje Reuters..

NRK - 4 timer siden

Ber om rask helsehjelp til Navalnyj

Menneskerettsekspertar i FN ber Russland om å gi regimekritikar Aleksej Navalnyj rask helsehjelp og å evakuere han frå arbeidsleieren han sit i, melder Reuters. Ekspertane meiner livet til Navalnyj truleg er i stor fare, og at han må få hjelp utanfor grensene til Russland..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt