NRK > Nyheter

Monday, 01 June, 06:42

NRK - 15 Oct 19 kl. 23:59

SOHR: To syriske soldater drept

To syriske regjeringssoldater skal være drept i artilleriskyts fra tyrkiskvennlige opprørere i det nordlige Syria. Det melder eksilgruppen Syrian observatory for human rights (SOHR), ifølge NTB..
Les mer på NRK


Les mer om:
Syria, Syrian, SOHR, NTB

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: SOHRTo , syriske, soldater, drept
NRK - 01 Mar 20 kl. 21:55

19 syriske soldater drept

19 syriske soldater skal ha blitt drept i tyrkiske droneangrep. Det melder AFP. Eksilgruppen Syrian Observatory for Human Rights (SOHR) skriver på Twitter at 93 soldater i de syriske regimestyrkene og tilknyttede militser er drept på under 72 timer..

NRK - 29 Feb 20 kl. 09:55

48 Syriske soldater drept

Tyrkiske luft –og bakkeangrep har drept 48 syriske soldater iløpet av de siste 24 timene, melder melder Syrian Observatory for Human Rights (SOHR)..

Aftenposten - 29 Oct 19 kl. 12:39

SOHR: Seks syriske soldater drept i trefning med tyrkiske styrker

Syriske regjeringsstyrker har vært i kamp med tyrkiske styrker for første gang siden Tyrkia startet sin offensiv i det nordlige Syria, ifølge eksilgruppen SOHR..

P4 - 01 Mar 20 kl. 22:06

19 syriske soldater drept i droneangrep

19 syriske soldater skal være drept i et tyrkisk droneangrep. Det melder nyhetsbyrået AFP. Angrepet skal ha vært rettet mot en militærkolonne.

NRK - 03 Feb 20 kl. 08:09

Flere syriske soldater drept

Tyrkia skal ha drept flere syriske soldater i et motangrep etter at fire tyrkiske soldater ble drept i Idlib-provinsen, opplyser Tyrkias president Recep Tayyip Erdogan, ifølge Afp..

NRK - 03 Aug 19 kl. 17:45

SOHR: Over 30 drept ved syrisk base

31 soldater ble drept i en eksplosjon på en militær flyplass i Syria lørdag, ifølge eksilgruppa Syrian Observatory for Human Rights (SOHR). Statlige medier hevder det var ammunisjon som eksploderte..

Aftenposten - 07 May 20 kl. 16:56

SOHR: Elleve drept i IS-angrep i Syria

Elleve syriske regjeringssoldater og soldater allierte av regimet, ble drept i et IS-angrep torsdag, ifølge eksilgruppen Syrian Observatory for Human Rights..

Dagbladet - 16 Oct 19 kl. 12:45

- Kurdiske og syriske soldater i felles kamp

Syriske regjeringsstyrker og kurdiske styrker kjemper sammen mot tyrkiskstøttede syriske opprørere langs frontlinjen i Nord-Syria, melder SOHR..

NRK - 09 Oct 19 kl. 20:55

SOHR: 11 drept i Syria

Elleve mennesker er drept i Tyrkias offensiv av Nord-Syria, åtte av dem sivile, sier den syriske gruppen SOHR, melder nyhetsbyrået AFP..

Aftenposten - 27 Feb 20 kl. 21:54

Ubekreftede meldinger: Minst 34 tyrkiske soldater drept i luftangrep i Idlib-provinsen Syria

Flere meldinger på Twitter går ut på at en tyrkisk kolonne er utsatt for et luftangrep i Idlib-provinsen i Syria. Minst 34 syriske soldater drept, opplyser Syrian Observatory for Human Rights (SOHR).

Fler nyheter fra NRK

NRK - 45 minutter siden

Moskva letter på restriksjonene

Restriksjonen i den russiske hovedstaden Moskva lempes mandag. President Vladimir Putin kunngjorde nylig at epidemien i landet har passert toppen. Det betyr at kjøpesentre og parker åpner etter å ha vært stengt siden 30.

NRK - 45 minutter siden

Russ skadd i slåsskamp i Sandefjord

En russ er kjørt til akuttmottaket og en annen til legevakt etter en slåsskamp på Fokserød i Sandefjord natt til mandag, melder Sør-Øst politidistrikt. Hendelsesforløpet er ukjent, ifølge politiet. De jobber med å finne ut hva som har skjedd..

NRK - 1 time siden

Mann til sykehus etter brann

En mann i 60-årene er fløyet til sykehus etter at det oppsto kraftig røykutvikling i en enebolig i Hønefoss natt til mandag. Politiet fikk melding om brannen klokka 04.08.

NRK - 1 time siden

Branner og tåregass i Washington

Politiet har skutt tåregass mot demonstranter som har samlet seg utenfor Det hvite hus i Washington. Det meldes også flere branner i området. Det er sjette kveld på rad med landsdekkende protester..

NRK - 1 time siden

Trump ble sendt til bomberommet

President Donald Trump ble ført til en underjordisk bunker, da hundrevis av demonstranter samlet seg utenfor Det hvite hus fredag. Hendelsen førte til at Det hvite hus ble satt i høyeste alarmberedskap. Det har ikke skjedd siden 11.

NRK - 1 time siden

3 nye koronatilfeller i Norge

Det var ved midnatt registrert 8.440 koronasmittede i Norge, i følge tall fra Folkehelseinstituttet. Det er en økning på tre tilfeller siste døgn.

NRK - 1 time siden

Over 4000 arrestert i USA

I USA er minst 4100 personer arrestert i demonstrasjonene opptøyene som fulgte etter at afroamerikaneren George Floyd døde etter en arrestasjon. Det viser en opptelling nyhetsbyrået AP har gjort..

NRK - 17 timer siden

Krafting økning av smittede i India

I India har det blitt påvist 8.000 nye smittetilfeller av koronavirus det siste døgnet. Til nå er over 182.

NRK - 2 timer siden

Pågrepet etter å ha ranet 17-åring

I Sandefjord er to menn arrestert etter å ha ranet en 17-åring med kniv. Politiet ble varslet om ranet ved 1.30-tiden i natt.

NRK - 3 timer siden

To politifolk sparket i Atlanta

I Atlanta i Georgia i USA har to politibetjenter fått sparken etter en hendelse under demonstrasjoner i byen lørdag. En video fra demonstrasjonene viser at en gruppe politibetjenter stanser en bil, drar en kvinne ut og pågriper henne på bakken..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.







Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt