NRK > Nyheter

Sunday, 21 July, 04:04

NRK - 20 Jun 19 kl. 17:16

SOHR: 14 drept i luftangrep

Minst 14 mennesker, blant dem to redningsarbeidere og sju barn, er drept i nye luftangrep mot opprørskontrollerte områder nordvest i Syria, opplyser SOHR..
Les mer på NRK


Les mer om:
Syria, SOHR

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: SOHR14 , drepti , luftangrep
NRK - 06 Jul 19 kl. 12:28

SOHR: 14 drept i luftangrep

Minst 14 mennesker, blant dem sju barn, er drept i nye luftangrep mot Idlib-provinsen i Syria, ifølge Syrian Observatory for Human Rights (SOHR). Idlib er den siste opprørsbastionen i Syria, og angrepene skal ha blitt utført av det syriske regimet..

NRK - 13 Jul 19 kl. 12:48

SOHR: Tolv drept i luftangrep

Minst tolv sivile er drept i luftangrep utført av syriske og russiske fly nordvest i Syria, ifølge eksilgruppen SOHR. Antall drepte er ventet å stige fordi flere sivile også er såret, noen av dem med kritiske skader, skriver NTB..

Aftenposten - 13 Jul 19 kl. 12:46

SOHR: Tolv drept i luftangrep i Syria

Minst tolv sivile er drept i luftangrep utført av syriske og russiske fly nordvest i Syria, ifølge eksilgruppen SOHR..

NRK - 07 May 19 kl. 06:58

SOHR: 43 drept i kamper i Syria

43 personer er blitt drept i kamper mellom syriske regjeringsstyrker og ytterliggående islamister i Hama-provinsen mandag, ifølge observatørgruppen Syrian Observatory for Human Rights. Tidligere mandag ble fem sivile drept i luftangrep, ifølge SOHR..

NRK - 14 Mar 19 kl. 05:10

SOHR: 13 sivile drept i Syria

13 sivile, seks av dem barn, ble drept i et russisk luftangrep i Idlib-provinsen, ifølge den britiskbaserte observatørgruppa SOHR. 60 andre ble såret i luftangrepet som onsdag fant sted i Syrias siste gjenværende opprørsbastion..

P4 - 04 May 19 kl. 23:25

Nye luftangrep i Syria

Den syriske regjeringen har utført over 100 nye luftangrep mot opprørskontrollerte områder, med hjelp fra russiske allierte. Ni sivile, blant dem to barn, tre kvinner og en hjelpearbeider ble drept, opplyser eksilgruppen SOHR. Bombene ble sluppet over provinsene Idlib, Hama og Aleppo..

NRK - 15 Jun 19 kl. 12:49

35 drept i angrep i Syria

Ni opprørere er drept i russiske luftangrep, og 26 regimevennlige soldater er drept i sammenstøt på bakken i Hama-provinsen nordvest i Syria, ifølge eksilgruppen SOHR. Soldatene forsøkte å ta kontroll over to landsbyer som opprørere tok nylig..

NRK - 04 May 19 kl. 23:18

Nye luftangrep i Syria

Det syriske regimet har utført over 100 nye luftangrep mot opprørskontrollerte områder, med hjelp fra russiske allierte. Ifølge eksilgruppa SOHR ble bombene sluppet over provinsene Idlib, Hama og Aleppo..

P4 - 13 Jul 19 kl. 14:32

Tolv drept i Syria

Minst tolv sivile er drept i luftangrep fra syriske og russiske fly i Idlib-provinsen nordvest i Syria i dag. Det melder eksilgruppen SOHR. Antall drepte er ventet å stige fordi flere sivile også er såret, noen av dem med kritiske skader..

NRK - 06 May 19 kl. 09:12

SOHR: – Luftangrep mot tre sykehus

Russiske fly har bombet to sykehus i Idlib, Syrias siste opprørskontrollerte provins, og ett i Hama, ifølge Syrian Observatory for Human Rights. Det er ikke meldt om sårede eller drepte, men sykehusene er ute av drift etter angrepene, ifølge SOHR..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 1 time siden

Person fastklemt etter bilulykke

En person er fastklemt i en bil etter en trafikkulykke ved Smihagatunnelen i Akershus. Nødetatene jobber med frigjøring av personen. To andre kom seg ut av bilen.

NRK - 1 time siden

– Iran drev med ulovlig innblanding

Storbritannia har fortalt FNs sikkerhetsråd at tankskipet «Stena Impero» ble stanset av Iran mens det var i omansk farvann, og at dette er «ulovlig innblanding», melder Reuters som har sett et brev fra britenes FN-delegasjon til Sikkerhetsrådet..

NRK - 1 time siden

Russisk romkapsel dokket med ISS

En russisk romkapsel med tre romfarere om bord har dokket med den internasjonale romstasjonen ISS. Romkapselen brukte bare seks timer og 20 minutter på turen etter å ha blitt skutt opp fra det russiske romsenteret Bajkonur i Kasakhstan lørdag..

NRK - 3 timer siden

Par ble fraranet bil med skytevåpen

Det var to personer, en kvinne og en mann i 30-årene fra Litauen som stanset ved bensinstasjonen da de ble fraranet bilen på Minnesund i Eidsvoll, forteller politiet til NRK. Kvinnen ble truet med skytevåpen, mens mannen fylte bensin..

NRK - 4 timer siden

Lufthansa kansellerer fly til Kairo

Lufthansa stanser flygninger til Kairo fra München og Frankfurt på lørdag av sikkerhetsmessige grunner, melder Reuters. Flygningene fortsetter søndag. Tildligere lørdag stanset British Airways sine flygninger til Kairo i syv dager av samme årsak..

NRK - 4 timer siden

37 drept i Nigeria

Nigerias president Muhammadu Buhari har i en uttalelse lørdag fordømt drapene på 37 mennesker i den nordvestlige staten Sokoto, melder Reuters. Drapene skal ha skjedd sent fredag av væpnede grupper som har stått bak flere hundre drap i år..

NRK - 4 timer siden

Væpnet bilran i Eidsvoll

Politiet i Øst melder at en person ble truet med et skytevåpen og fraranet bilen sin ved en bensinstasjon på Minnesund i Eidsvoll. Bilen er en hvit VW Transporter av eldre modell..

NRK - 5 timer siden

–Vanlig med trusler fra passasjerer

Ansatte i Vy som jobber på buss for tog mottar ofte trusler fra frustrerte passasjerer. – Sterkt beklagelig, sier pressesjef Åge-Christoffer Lundeby i Vy..

NRK - 6 timer siden

Bil kjørt av veien i Tydal

En person har kjørt av veien på Stugudalsvegen i nordenden av Stuggusjøen. Det melder politiet i Trøndelag på Twitter. Nødetater rykker ut.

NRK - 5 timer siden

Tror pizza-debatt kan misbrukes

USAs sikkerhetsdepartement advarer mot at russiske agenter kan forsøke å splitte den amerikanske befolkningen, blant annet ved bruk av propaganda rundt "ananas på pizza"-debatten. Det skriver ABC News..
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt