NRK > Nyheter

Monday, 18 November, 16:49

NRK - 20 Jun 19 kl. 17:16

SOHR: 14 drept i luftangrep

Minst 14 mennesker, blant dem to redningsarbeidere og sju barn, er drept i nye luftangrep mot opprørskontrollerte områder nordvest i Syria, opplyser SOHR..
Les mer på NRK


Les mer om:
Syria, SOHR

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: SOHR14 , drepti , luftangrep
NRK - 13 Jul 19 kl. 12:48

SOHR: Tolv drept i luftangrep

Minst tolv sivile er drept i luftangrep utført av syriske og russiske fly nordvest i Syria, ifølge eksilgruppen SOHR. Antall drepte er ventet å stige fordi flere sivile også er såret, noen av dem med kritiske skader, skriver NTB..

NRK - 06 Jul 19 kl. 12:28

SOHR: 14 drept i luftangrep

Minst 14 mennesker, blant dem sju barn, er drept i nye luftangrep mot Idlib-provinsen i Syria, ifølge Syrian Observatory for Human Rights (SOHR). Idlib er den siste opprørsbastionen i Syria, og angrepene skal ha blitt utført av det syriske regimet..

Aftenposten - 13 Jul 19 kl. 12:46

SOHR: Tolv drept i luftangrep i Syria

Minst tolv sivile er drept i luftangrep utført av syriske og russiske fly nordvest i Syria, ifølge eksilgruppen SOHR..

NRK - 09 Oct 19 kl. 21:33

SOHR: 15 drept i Syria

Minst 15 er drept i tyrkiske luftangrep mot kurdiskkontrollerte områder i nordøst-Syria onsdag, ifølge den London-baserte eksilgruppen Syrian Observatory for Human Rights. Åtte av dem er sivile, ifølge SOHR..

Aftenposten - 02 Nov 19 kl. 14:42

SOHR: Seks sivile drept i russisk luftangrep i Syria

Seks sivile er drept i et russisk luftangrep i Idlib-provinsen nordvest i Syria, ifølge eksilgruppen SOHR..

NRK - 07 May 19 kl. 06:58

SOHR: 43 drept i kamper i Syria

43 personer er blitt drept i kamper mellom syriske regjeringsstyrker og ytterliggående islamister i Hama-provinsen mandag, ifølge observatørgruppen Syrian Observatory for Human Rights. Tidligere mandag ble fem sivile drept i luftangrep, ifølge SOHR..

NRK - 14 Mar 19 kl. 05:10

SOHR: 13 sivile drept i Syria

13 sivile, seks av dem barn, ble drept i et russisk luftangrep i Idlib-provinsen, ifølge den britiskbaserte observatørgruppa SOHR. 60 andre ble såret i luftangrepet som onsdag fant sted i Syrias siste gjenværende opprørsbastion..

NRK - 18 Oct 19 kl. 13:05

– Fem sivile drept i luftangrep

Fem sivile er drept i et tyrkisk luftangrep ved byen Ras al-Ain i Nord-Syria, melder en eksilgruppen Syrian Observatory for Human Rights (SOHR). Det skjer bare timer etter at Tyrkia gikk med på en pause i kampene..

NRK - 31 Aug 19 kl. 10:43

SOHR: Ingen luftangrep i Idlib

Ifølge den britiskbaserte eksilgruppen SOHR har det ikke vært luftangrep i provinsen Idlib nord i Syria etter at det ble innført våpenhvile. Målet er å stabilisere situasjonen i Idlib, en av de siste provinsene der væpnede opprørere oppholder seg..

P4 - 02 Nov 19 kl. 15:53

Sivile drept i luftangrep i Syria

Seks sivile, blant dem et barn, er drept i et russisk luftangrep i Idlib-provinsen nordvest i Syria. Det opplyser eksilgruppen SOHR. Dagens angrep var det blodigste russiske flyangrepet i provinsen på to måneder etter at Russland kunngjorde våpenhvile 31.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

Mer politipenger til distriktene

De fire regjeringspartiene på Stortinget pålegger politiet å bruke en større del av pengepotten ute i distriktene. Dette skal gjøre situasjonen bedre blant annet i Telemark og Vestfold der politiet er underbemanna, mener Bård Hoksrud i Frp..

NRK - 30 minutter siden

Synkende tilfredshet

Tilfredsheten blant Vys kunder på Sør- og Arendalsbanen synker. Tallene kommmer etter en lang periode med mye togtrøbbel. 74 prosent av Vys kunder ved Sør- og Arendalsbanen oppgir at de er fornøyde med tilbudet, noe som er en nedgang på seks prosent..

NRK - 30 minutter siden

Får rekordpriser for torsken

Fredag meldte Norges Råfisklag at de satte opp prisen på torsk. Fiskerne får nå minst 26,75 kroner for torsk som veier 2,6 til 6 kilo. Omsetningssjef i råfisklaget, Willy Godtliebsen, sier man aldri har hatt en høyere minstepris på torsk enn i dag..

NRK - 15 minutter siden

Spansk selskap skal bygge ny E6

Spanske FCC Construcción A.S. skal bygge ny E6 fra Ulsberg til Vindåsliene i Trøndelag.

NRK - 30 minutter siden

Jente omkom da bru kollapset

Ei 15 år gammel jente mistet livet og en lastebilsjåfør er savnet etter at ei bru kollapset sørvest i Frankrike mandag. Minst to kjøretøy havnet i elven Tarn nord for Toulouse. Ulykken skjedde idet de to bilene kjørte ut på brua fra hver sin kant..

NRK - 45 minutter siden

Flere drept i luftangrep i Libya

Minst sju mennesker ble drept da en kjeksfabrikk i Libyas hovedstad Tripoli ble truffet i et luftangrep mandag. Arbeiderne er hovedsakelig fra Afrika og Bangladesh. Søket måtte stanses på grunn av fly i området, men vil fortsette når det er trygt..

NRK - 11 timer siden

To eksplosjoner i Kabuls morgenrush

Politiet i den afghanske hovedstaden Kabul rapporterer om to eksplosjoner som har rystet byen mandag morgen. Det er et ukjent antall skadde, melder nyhetsbyrået AP..

NRK - 1 time siden

PST-sjefen avhørt

Spesialenheten for politisaker bekrefter at de har hatt PST-sjef Hans Sverre Sjøvold inne til avhør sist fredag, skriver VG. Politiet vil ikke kommentere om Sjøvold er formelt siktet for lovbrudd, og i så fall for hva..

NRK - 1 time siden

Lastebil krasjet i husvegg

En lastebil gled i ettermiddag av veien i Ringsaker, og smalt rett inn i en husvegg. Ingen personer ble skadet i ulykken..

NRK - 1 time siden

Protester mot bensinpriser i Iran

Irans befolkning raser etter at regjeringen økte bensinprisene med 50 prosent over natta. Store protester brøt ut fredag i flere store byer og siden da har minst to personer mistet livet. Det er ikke kjent hvor mange som har blitt skadd..
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt