NRK > Nyheter

Fredag, 23 April, 04:56

NRK - 26 jan. 21 kl. 16:00

SMS om Smittestopp i 25 kommuner

Folkehelseinstituttet sender tirsdag SMS om Smittestopp-appen til innbyggerne i de 25 kommunene på Østlandet hvor det er innført strengere tiltak. FHI sier appen kan bidra til rask varsling. Over en halv million har lastet ned appen så langt..
Les mer på NRK


Les mer om:
SMS, Smittestopp, FHI

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: SMSom , Smittestoppi 25 , kommuner
NRK - 21 jan. 21 kl. 05:06

4 av 10 vil bruke Smittestopp-app

Fire av ti nordmenn sier at de vil ta i bruk den nye Smittestopp-appen, viser tall fra Opinion/Norsk koronamonitor. Appen ble relansert 21. desember, og skal bare brukes til smittesporing, ikke analyse eller forskning..

VG - 14 feb. 21 kl. 12:25

Tok tre dager å få lagt inn positivt svar i Smittestopp

På søndag var hele familien samlet i familieselskap. Mandag ble Anna Guro Drabløs smittet med coronaviruset. Likevel tok det tre dager før hun fikk registrert smitten i Smittestopp-appen og familien ble varslet..

NRK - 15 feb. 21 kl. 17:03

Smittestopp på tvers av grenser

Smittestopp-appen ble i dag koblet til andre smittesporingsapper i EU og EØS, melder FHI. Når det åpnes for reiser igjen kan man bli varslet om kontakt med en koronasmittet person også i utlandet..

NRK - 08 mars 21 kl. 08:01

Smittestopp klar for eldre Iphone

Appen Smittestopp er no tilgjengeleg også for folk som har Iphone med operativsystemet iOS 12.5. Fleire brukarar har reagert på at dei ikkje kunne laste ned appen fordi dei har eldre telefonar, som Iphone 5S og 6+..

NRK - 24 mars 21 kl. 09:05

Flere bruker smittestopp-app

Nesten en million nordmenn har lastet ned smittestopp-appen til Folkehelseinstituttet. FHIs tall fra mandag viser at 972.400 hadde lastet den ned.

NRK - 30 jan. 21 kl. 10:29

Færre kommuner med strenge tiltak

Åtte kommuner slipper ut av den harde nedstengningen etter smitteutbruddet i Nordre Follo, opplyser regjeringen. Fra onsdag 03. februar endres noen av tiltakene og hvilke kommuner de omfatter.

NRK - 28 jan. 21 kl. 09:24

Smitteapp lastet ned 650.000 ganger

Smittestopp-appen ble lastet ned rundt 96.300 ganger fra mandag til tirsdag, viser FHIs tall. De sendte da ut SMS om smitteappen til folk i de 25 kommunene på Østlandet hvor det er innført strengere tiltak.

Aftenposten - 16 jan. 21 kl. 13:46

Syv av ti kommuner i Norge har svært liten eller ingen smitte: – Smittesituasjonen forsvarer ikke så strenge tiltak

De nasjonale tiltakene rammer hardt i mange kommuner. Det er unødvendig med dagens smittesituasjon, mener kommuner i….

Klartale - 24 jan. 21 kl. 21:41

Slik er de nye reglene for 15 kommuner

Ti kommuner på Østlandet har nesten stengt helt ned. Nå får 15 nye kommuner strengere regler..

NRK - 25 jan. 21 kl. 11:24

Mindre utslipp i norske kommuner

Norske kommuner slipper ut stadig mindre klimagasser. Sju av ti kommuner kuttet utslippene sine fra 2018 til 2019, viser tall fra Miljødirektoratet. Det er i hovedsak mindre bruk av fossile personbiler som er årsaken til nedgangen..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 5 minutter siden

Kvinne funnet død

Torsdag kveld fikk politiet melding om funn av en død kvinne på Varaldsøy i Kvinnherad. Hun ble funnet utendørs og foreløpige funn taler for at hun ble drept. En person har fått status som siktet og ble pågrepet, skriver politiet i en pressemelding..

NRK - 1 time siden

Strid om burhøns i Venstre

Venstre vil forby produksjon av egg fra høner i bur, fordi det ikke samsvarer med god dyrevelferd, står det i forslaget til nytt Venstre-program. Det er flere i partiet skeptisk til, skriver Adresseavisen..

NRK - 1 time siden

Trailer med fisk veltet ved Berkåk

En trailer med fisk har kjørt av veien og veltet på siden på E6 ved Berkåk i Trøndelag. Det er ikke meldt om personskade. Det skal være glatt vei på stedet, melder politiet i Trøndelag på Twitter..

NRK - 1 time siden

Børsen i Tokyo med nedgang

Børsen i Tokyo startet fredagen med nedgang etter nyheten om at Biden-administrasjonen i USA vil foreslå å øke skattene for de rikeste. Nikkei 225-indeksen falt fra starten etter at handelen åpnet i Japan fredag morgen. Indeksen falt med 1,12 prosent.

NRK - 2 timer siden

USA sender ubåt-hjelp

Indonesia har bedt flere land om hjelp til å søke etter den savnede ubåten som har vært savnet siden onsdag. Torsdag meldte USA at de vil sende et luftfartøy som skal søke etter den savnede ubåten, skriver CNN..

NRK - 2 timer siden

Tre bortførte på Haiti er løslatt

Tre av i alt sju prester og nonner som ble bortført på øya Haiti 11. april, ble løslatt torsdag. Blant disse var det to franske statsborgere, ingen av dem har blitt løslatt.

NRK - 2 timer siden

Ambulanse i kollisjon i Trondheim

Det har vært en kollisjon mellom en ambulanse og personbil i prinsenkrysset i Trondheim. Det er ikke meldt om personskade. Politiet er i gang med å etterforske for å kartlegge årsaken til ulykken, skriver politiet i Trøndelag på Twitter..

NRK - 2 timer siden

Savnet gutter i Oslo funnet

Politiet i Oslo har kommet i kontakt med de to 11 år gamle guttene som var meldt savnet i Oslo rundt midnatt natt til fredag. De skal være i god behold, opplyser politiet i Oslo på Twitter..

NRK - 2 timer siden

Faithfull om koronasykdommen

Artisten Marianne Faithfull (74) sier til New York Times at hennes kamp mot covid-19 og langvarige ettervirkninger har vært den tøffeste kampen hun har hatt. Tidligere har hun bl.a.

NRK - 3 timer siden

Færre digitale kulturopplevelser

Digital kulturbruk er nesten halvert i år, sammenlignet med i fjor. Det viser en undersøkelse fra Opinion som gjennom pandemien har spurt over 20.700 nordmenn om deltagelse på digitale kulturopplevelser, og i hvilke grad man betaler for disse.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt