P4 > Nyheter

Fredag, 30 Oktober, 19:49

P4 - 12 juni 20 kl. 05:07

SAS og Norwegian skylder rundt 10 milliarder

SAS og Norwegian skylder kundene rundt 10 milliarder kroner.
SAS har solgt reiser for nesten 6,8 milliarder kroner, som ikke kan gjennomføres. For Norwegian er tallet mellom to og fire milliarder kroner, skriver Bergens Tidende.
Begge selskapene lover kundene pengene tilbake.
SAS skylder kundene mer penger enn de har på konto, men viser til at de har fått tilgang på statlig kreditt, samt at de arbeider med en plan for å hente friske penger.
Les mer på P4


Les mer om:
SAS, Norwegian, Bergens Tidende

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: SASog , Norwegian, skylder, rundt10 , milliarder
NRK - 12 juni 20 kl. 03:24

Flyselskap skylder kunder penger

SAS og Norwegian skylder kundene rundt 10 milliarder. Det er for reiser som ikke kan gjennomføres, som følge av tiltakene rundt Covid-19. SAS har solgt reiser for ca.

P4 - 06 juni 20 kl. 16:54

Skylder passasjerene milliarder

SAS og Norwegian skylder passasjerene opp mot tre milliarder kroner for korona-kansellerte flyreiser. Det viser beregninger fra samferdselsdepartementet, skriver Bergens Tidende. For mange har ennå ikke fått igjen pengene sine.

Aftenposten - 12 juni 20 kl. 05:51

SAS og Norwegian skylder kundene rundt 10 milliarder

SAS har solgt reiser for nesten 6,8 milliarder kroner, som ikke kan gjennomføres. For Norwegian er tallet mellom to og fire milliarder kroner, tror ekspert..

P4 - 05 juni 20 kl. 10:49

SAS gjenåpner 20 ruter

SAS dobler nå kapasiteten og gjenåpner ytterligere 20 ruter i Europa fra midten av juni. 16 av rutene er fra København, skriver flyselskapet i en pressemelding. I Norge legger SAS til en rute til Split i Kroatia og øker frekvensen på innenriksrutene, der SAS i juni vil trafikkere alle destinasjoner.

Dagbladet - 24 juli 20 kl. 21:59

SAS-flyet har motvind

Både et SAS-fly og et Norwegian-fly håper å slippe karantene, men kjemper mot klokka. Norwegian-flyet nærmer seg Oslo, mens SAS-flyet har motvind..

NRK - 02 okt. 20 kl. 06:43

Reisebyråer savner refusjon fra SAS

Flere reisebyråer må låne penger for å betale sine kunder det SAS skylder for avbestilte reiser under koronapandemien. SAS lover at alle skal få refundert billetter, men har flere hundre tusen krav som ennå ikke er behandlet..

P4 - 30 juni 20 kl. 13:18

Norwegian krever likebehandling

Ansatte i Norwegian ber om likebehandling og løsninger som gjør at hele den norske luftfarten reddes. SAS har i dag fått 14,3 milliarder i krisestøtte fra Sverige og Danmark, og flere tar til orde for at også den norske stat skal kjøpe seg opp i SAS igjen. Leder for pilotene i Norwegian, Alf Hansen sier han er forferdet over forslaget..

P4 - 23 feb. 20 kl. 07:28

SAS kansellerer nye fly

SAS har kansellert tre nye avganger fra Kanariøyene i dag. Til sammen 540 passasjerer rammes av at avgangene til Oslo, København og Stockholm er kansellert. Rundt 1.

E24 - 12 juni 20 kl. 06:10

SAS og Norwegian kan skylde kundene rundt 10 milliarder

SAS har solgt reiser for nesten 6,8 milliarder kroner, som ikke kan gjennomføres. For Norwegian er tallet mellom to og fire milliarder kroner, tror ekspert..

P4 - 08 juli 20 kl. 15:35

Må fortsatt vente på refusjon

Mange passasjerer venter fortsatt på refusjon for reiser med Norwegian og SAS som har blitt kansellert på grunn av koronapandemien. SAS har så langt refundert rundt 700 000 kunder, men opplyser til VG at det fortsatt gjenstår mange søknader. Norwegian opplyser at de så langt har betalt ut 4,6 milliarder kroner til sine kunder, men vil ikke opplyse om hvor mange som fortsatt venter..

Fler nyheter fra P4

P4 - 45 minutter siden

56 i karantene på Haakonsvern

56 personer er satt i karantene etter at tre personer på Haakonsvern i Bergen har fått påvist covid-19. Det er to militært og en sivilt ansatt som er smittet, melder Forvarets forum. Smitten har kommet inn i sjøforsvarets hovedbase utenfra, og det er kontroll på smittesituasjonen..

P4 - 45 minutter siden

Slipper fravær ved sykdom

Elever i videregående skole slipper å få fravær på vitnemålet om de er borte fra skolen på grunn av sykdom. Det opplyser kunnskapsminister Gurli Melby. Regjeringen har bestemt seg for å forlenge unntaket i fraværsreglene - så elever som skal være hjemme av smittevernårsaker ikke skal føle seg presset til å gå på skolen.

P4 - 2 timer siden

11 nye smittetilfeller i Setermoen

11 personer ved Setermoen leir er bekreftet smittet med covid-19 det siste døgnet. Det melder forsvarets forum. Det betyr at til sammen 16 personer er bekreftet smittet i militærleiren..

P4 - 2 timer siden

Barn fikk i seg etsende væske

Det lille barnet som er innlagt på sykehus med betydelige skader i Bergen skal ha fått i seg etsende væske. Det melder Bergens Tidende som har fått opplyst at barnet har skader i halsregionen. Faren i 30-årene som er siktet for uaktsom skade, har sagt det hele skyldes et forferdelig uhell.

P4 - 2 timer siden

- Må trygge arbeidsledige

LO er glade at regjeringen i dag har utvidet koronastøtten til reiselivs- og serveringsbransjen. Ordningen skal nå gjelde til februar neste år, og bedriftene kan også få mer i støtte enn det som har vært mulig til nå. Men LO mener det nå er på tide at regjeringen trygger de som er arbeidsledige og permitterte..

P4 - 2 timer siden

70 reddet fra ruiner

Minst 70 personer har blitt reddet fra sammenraste bygninger etter det kraftige jorskjelvet i Tyrkia i dag. Det opplyser tyrkiske myndigheter til nyhetsbyrået Ap. Seks personer er bekreftet omkommet, og 257 er skadet.

P4 - 3 timer siden

- Ta en prat med de unge

- Snakk med dem..

P4 - 3 timer siden

NATO tilbyr hjelp etter jordskjelv

NATO står klare til å hjelpe Hellas og Tyrkia etter det kraftige jordskjelvet i dag. Det sier generalsekretær Jens Stoltenberg på twitter. Han skriver videre at hans tanker går til de berørte..

P4 - 3 timer siden

Kvinne trolig tilfeldig offer

Kvinnen som ble knivstukket i Elverum i ettermiddag var trolig et tilfeldig offer. Det opplyser Innlandet politidistrikt. Hun er kjørt til sykehus med ukjent skadeomfang.

P4 - 3 timer siden

Øker ikke sikkerheten rundt kirkene

Den Norske Kirke øker ikke sikkerheten rundt kirkene i Norge. Moskeene har i dag valgt å øke sikkerheten i frykt for smitteeffekt etter terrorangrepet i Nice i Frankrike i går. Kirkerådet opplyser til P4-nyhetene at sikkerheten er politiets ansvar og at det er de som vurderer trusslebildet og bestemmer eventuelle tiltak.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt