NRK > Nyheter

Friday, 03 April, 22:44

NRK - 24 Feb 20 kl. 23:17

SAS henter hjem 360 passasjerer

SAS har to fly på Kanariøyene som skal frakte opptil 360 passasjerer hjem sent mandag kveld. Det opplyser pressesjef John Eckhoff i SAS til Dagbladet. Totalt er 1.080 SAS-passasjerer værfaste på Kanariøyene..
Les mer på NRK


Les mer om:
SAS, Kanariøyene, John Eckhoff, Dagbladet

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: SAS, henter, hjem, 360, passasjerer
Klartale - 14 Jan 20 kl. 15:23

Henter hjem siktet kvinne og barna fra Syria

Norske myndigheter har ombestemt seg. Nå henter de hjem en norsk kvinne og hennes to barn fra Syria..

P4 - 16 Mar 20 kl. 06:06

Norwegian henter nordmenn hjem

Norwegian henter hjem nordmenn fra Spania. Det opplyser flyselskapet i en pressemelding nå i morgentimene. Blant annet setter de inn 787-9 Dreamliner med 344 seter på enkelte ruter, slik at flest mulig skal komme seg hjem i løpet av de neste dagene.

P4 - 16 Mar 20 kl. 13:04

Henter hjem alle kunder

Reiseselskapet TUI henter hjem alle sine kunder fra utlandet så raskt som mulig. Selskapet opplyser til NTB at de selv tar direkte kontakt med kundene, og at de jobber med å finne så gode løsninger som mulig..

NRK - 16 Mar 20 kl. 13:35

Henter hjem kunder

Reiseselskapet TUI har besluttet å hente hjem alle sine kunder så raskt som mulig. På grunn av stor pågang kan det være lang kø hos TUIs kundesenter, men kommunikasjonssjef Nora Aspengren sier at de selv tar kontakt med kundene som skal hentes hjem..

NRK - 16 Mar 20 kl. 13:35

TUI henter hjem kundene sine

Reiseselskapet TUI har besluttet å hente hjem alle sine kunder så raskt som mulig. På grunn av stor pågang kan det være lang kø hos TUIs kundesenter, men kommunikasjonssjef Nora Aspengren sier at de selv tar kontakt med kundene som skal hentes hjem..

NRK - 14 Jan 20 kl. 14:57

Norge henter IS-kvinne

Norge gjør helomvending og henter hjem en IS-siktet norsk kvinne og hennes syke 5-åring. Den 29 år gamle kvinnen og de to barna hennes kom ut fra Syria i ettermiddag..

NRK - 05 Feb 20 kl. 07:21

Usbekistan henter hjem borgere

Usbekistan har hentet hjem 84 statsborgere fra byen Wuhan i Kina på grunn av det nye koronaviruset. Alle de 84 vil bli satt i karantene inntil situasjonen er avklart, melder Reuters..

P4 - 24 Nov 19 kl. 09:42

Tyskland henter hjem IS-kvinne

Tyskland har for første gang hentet hjem en IS-mistenkt person tilbake til landet. En tysk kvinne som er mistenkt for å ha deltatt i terrororganisasjon IS er blitt hentet hjem fra Syria sammen med fire barn, og ankom Frankfurt i går kveld. De fem har vært fanget i al-Hol-leiren, der det også befinner seg norske kvinner og barn.

NRK - 18 Jan 20 kl. 05:07

Jagland vil ha kvinner hjem

Thorbjørn Jagland mener det er en trussel mot rikets sikkerhet om Norge ikke henter IS-kvinner og straffeforfølger dem. Hvis hjemlandene ikke henter kvinnene, blir disse forbrytelsene i praksis straffefrie, sier Jagland til Vårt Land..

Dagbladet - 16 Jan 20 kl. 21:35

Derfor henter regjeringen IS-kvinnen hjem

Statsminister Erna Solberg (H) forklarer hvorfor regjeringen valgte å hente hjem den terrorsiktede norske kvinnen fra Syria og bekrefter at hun og barna ankommer fredag..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

Mann skutt av politiet i Sandnes

En mann i 50-årene i Sandnes ble fredag kveld skutt av politiet etter at han selv løsnet skudd mot politiet, opplyser Sørvest politidistrikt. Hendelsen skjedde utenfor en bolig på Dale. Mannen ble fraktet til Stavanger universitetssjukehus..

NRK - 10 minutter siden

Nytt fall på Wall Street

Amerikanske børser endte uka med nedgang etter nye dystre tall som analytikere mener bare er en forsmak på ledigheten under koronakrisen. Dow Jones falt med 1,7 prosent fredag. Samlet har indeksen krympet 2,7 prosent denne uka..

NRK - 15 minutter siden

Skudd avfyrt i Sandnes

Politiet i Sør-Vest politidistrikt har fredag kveld rykket ut til en hendelse i Sandnes der det har blitt løsnet skudd. Det opplyser politiet på Twitter..

NRK - 30 minutter siden

Portforbud for unge tyrkere

Som del av nye koronatiltak i Tyrkia, bes alle under 20 år om å holde seg inne. Samtidig blir det ulovlig for kjøretøy å forlate eller ankomme 31 byer, inkludert Istanbul og Ankara. Det blir også påbudt å bruke ansiktsmasker på markeder og butikker..

NRK - 45 minutter siden

Sveriges regjering ber om økt makt

Den svenske regjeringen jobber med en ny lov for at de skal kunne iverksette koronatiltak raskere, melder Expressen. Loven skal gi mer makt til regjeringen, slik at de kan ta beslutninger om koronatiltak uten at det skal gå gjennom Riksdagen..

NRK - 1 time siden

New York-ordfører om korona

NRK - 1 time siden

Høyeste antall døde på én dag

Ni personer har dødd som følge av covid-19 i Norge i dag. Dette er det så langt høyeste antallet døde registrert på én dag..

NRK - 2 timer siden

Russland stanser alle flyvninger

Russland stanser alle flyvninger inn og ut av landet fra midnatt, melder Reuters. Det betyr at russere som vil hjem og utlendinger som vil ut ikke kan reise, med mindre de fyller ut et skjema som ifølge myndighetene gjøres tilgjengelig lørdag..

NRK - 2 timer siden

588 døde på franske sykehus

Det siste døgnet har 588 personer dødd av covid-19 på franske sykehus, opplyser landets helsemyndigheter ifølge France24. I tillegg rapporteres det om ytterligere 532 dødsfall på sykehjem. Totalt har 6507 dødd av covid-19 i landet..

NRK - 2 timer siden

Sier nei til påskeåpne butikker

Fylkesmannen i Oslo og Viken har avslått Oslo kommunes søknad om utvidede åpningstider for butikker i påsken, skriver VG. Tidligere fredag sendte kommunen en søknad om å få ha åpne dagligvarebutikker og apotek i påsken..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt