P4 > Nyheter

Søndag, 01 November, 01:30

P4 - 05 juni 20 kl. 10:49

SAS gjenåpner 20 ruter

SAS dobler nå kapasiteten og gjenåpner ytterligere 20 ruter i Europa fra midten av juni.
16 av rutene er fra København, skriver flyselskapet i en pressemelding.
I Norge legger SAS til en rute til Split i Kroatia og øker frekvensen på innenriksrutene, der SAS i juni vil trafikkere alle destinasjoner.
Ifølge Ekstra Bladet vil det bety at SAS fra midten av juni har 40 aktive ruter - normalt har de 290..
Les mer på P4


Les mer om:
SAS, Europa, København, Norge, Split, Kroatia, Ekstra Bladet

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: SAS, gjenåpner20 , ruter
P4 - 06 juli 20 kl. 12:23

SAS åpner ruter til Europa

Flyselskapet SAS gjenåpner sju utenlandsruter fra Norge til Europa. Rutene åpnes blant annet mellom Norge og England fra 15. juli opplyser flyselskapet i en pressemelding.

P4 - 27 mai 20 kl. 13:21

SAS gjenopptar flere ruter

Flyselskapet SAS gjennopptar nå flere ruter, som følge av at en rekke land letter på reiserestriksjonene sine. Selskapet åpner for flere ruter mellom de skandinaviske landene, men også noen transatlantiske ruter. Blant annet opplyser SAS at de igjen vil fly til København og Aberdeen, i tillegg til at flyvninger fra København åpnes til Amsterdam, New York og Chicago..

NRK - 05 juni 20 kl. 10:54

SAS gjenåpner 20 ruter fra Danmark

SAS gjenåpner 20 ruter fra midten av juni, melder Ekstra Bladet. 16 av rutene er fra København, og selskapet skal ifølge avisa fly til Frankfurt, Brussel og München, men også destinasjoner som Malaga, Mallorca, Athen og Nice..

NRK - 05 juni 20 kl. 10:54

SAS gjenåpner 20 ruter

SAS i Danmark gjenåpner 20 ruter fra midten av juni, melder Ekstra Bladet. 16 av rutene er fra København, og selskapet skal ifølge avisa fly til Frankfurt, Brussel og München, men også destinasjoner som Malaga, Mallorca, Athen og Nice..

NRK - 06 juli 20 kl. 12:13

SAS gjenåpner sju ruter

Flyselskapet SAS gjenåpner sju utenlandsruter fra Norge til Europa, skriver de i en pressemelding. Rutene som åpnes er blant annet mellom Norge og England, fra 15. juli, opplyser flyselskapet..

NRK - 08 mai 20 kl. 15:32

Gjenåpner noen europeiske ruter

Lufthansa gjenåpner noen europeiske ruter i juni, og vil ha dobbelt så mange avganger da, i forhold til nå. Det opplyser flyselskapet til AFP. Populære feriemål som Mallorca og Kreta er blant dem som nå kommer inn i rutetabellen igjen..

P4 - 30 nov. 99 kl. 00:00

Lufthansa gjenåpner ruter

Det tyske flyselskapet Lufthansa gjenåpner noen av deres europeiske ruter i juni. De vil ha dobbelt så mange avganger neste måned, som det de har nå, melder nyehtsbyrået AFP. Blant annet begynner de igjen å fly til og fra populære feriemål som Mallorda og Kreta..

P4 - 17 juni 20 kl. 07:06

Norwegian gjenåpner ruter

Norwegian gjenåpner 76 flyruter fra 1. juli. Rutene er både innenriks og til andre land i Europa.

NRK - 27 mai 20 kl. 13:26

SAS gjenopptar ruter i juni

Flyselskapet SAS varsler onsdag at de vil gjenoppta enkelte ruter. Dette inkluderer ruter i og mellom skandinaviske land, men også internasjonale flyvninger fra København..

P4 - 02 mai 20 kl. 09:50

Smittefare blant eldre skolebarn

I et konfidensielt notat til Danmarks partiledere har det danske folkehelseinstituttet skrevet at gjenåpning av 6. - 10. klasse vil medføre høy smitterisiko.

Fler nyheter fra P4

P4 - 12 timer siden

Sean Connery er død

.. Skuespiller Sean Connery er død, 90 år gammel. Det melder BBC.

P4 - Igår: 20:10

Svak oppgang på Oslo Børs

Oslo Børs avsluttet uken med en svak oppgang. Hovedindeksen steg med 0,22 prosent til 811,85 poeng. Men uken sett under ett har vært knallrød med en samlet ned gang på 5,48 prosent..

P4 - Igår: 19:09

56 i karantene på Haakonsvern

56 personer er satt i karantene etter at tre personer på Haakonsvern i Bergen har fått påvist covid-19. Det er to militært og en sivilt ansatt som er smittet, melder Forvarets forum. Smitten har kommet inn i sjøforsvarets hovedbase utenfra, og det er kontroll på smittesituasjonen..

P4 - Igår: 19:09

Slipper fravær ved sykdom

Elever i videregående skole slipper å få fravær på vitnemålet om de er borte fra skolen på grunn av sykdom. Det opplyser kunnskapsminister Gurli Melby. Regjeringen har bestemt seg for å forlenge unntaket i fraværsreglene - så elever som skal være hjemme av smittevernårsaker ikke skal føle seg presset til å gå på skolen.

P4 - Igår: 17:26

11 nye smittetilfeller i Setermoen

11 personer ved Setermoen leir er bekreftet smittet med covid-19 det siste døgnet. Det melder forsvarets forum. Det betyr at til sammen 16 personer er bekreftet smittet i militærleiren..

P4 - Igår: 17:05

Barn fikk i seg etsende væske

Det lille barnet som er innlagt på sykehus med betydelige skader i Bergen skal ha fått i seg etsende væske. Det melder Bergens Tidende som har fått opplyst at barnet har skader i halsregionen. Faren i 30-årene som er siktet for uaktsom skade, har sagt det hele skyldes et forferdelig uhell.

P4 - Igår: 17:05

- Må trygge arbeidsledige

LO er glade at regjeringen i dag har utvidet koronastøtten til reiselivs- og serveringsbransjen. Ordningen skal nå gjelde til februar neste år, og bedriftene kan også få mer i støtte enn det som har vært mulig til nå. Men LO mener det nå er på tide at regjeringen trygger de som er arbeidsledige og permitterte..

P4 - Igår: 17:07

70 reddet fra ruiner

Minst 70 personer har blitt reddet fra sammenraste bygninger etter det kraftige jorskjelvet i Tyrkia i dag. Det opplyser tyrkiske myndigheter til nyhetsbyrået Ap. Seks personer er bekreftet omkommet, og 257 er skadet.

P4 - Igår: 16:43

- Ta en prat med de unge

- Snakk med dem..

P4 - Igår: 16:12

NATO tilbyr hjelp etter jordskjelv

NATO står klare til å hjelpe Hellas og Tyrkia etter det kraftige jordskjelvet i dag. Det sier generalsekretær Jens Stoltenberg på twitter. Han skriver videre at hans tanker går til de berørte..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt