P4 > Nyheter

Fredag, 30 Oktober, 10:50

P4 - 30 juni 20 kl. 08:16

SAS får krisehjelp

Flyselskapet SAS får nå krisehjelp fra de største eierene i selskapet Sverige, Danmark og Wallenberg-familien.
Sammen gi de flyselskapet 14,3 milliarder svenske kroner melder Dagens Næringsliv.
Norge står utenfor den nye redningspakken til det kriserammede selskapet..
Les mer på P4


Les mer om:
SAS, Sverige, Wallenberg, Dagens Næringsliv

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: SASfår , krisehjelp
P4 - 24 april 20 kl. 10:49

Nesten 5000 avslag på krisehjelp

Nesten 5.000 bedrifter har fått avslag på søknaden om krisehjelp. Litt over 10 000 har fått sin søknad innvilget, mens 2.

P4 - 17 mars 20 kl. 17:56

Krisehjelp til SAS

Flyselskapet SAS får krisehjelp fra danske og svenske myndigheter. De to landene skal ha blitt enige om å stille lånegarantier på til sammen 3 milliarder svenske kroner, opplyser det danske finansdepartementet i en pressemelding..

Aftenposten - 17 mars 20 kl. 18:09

SAS får krisehjelp fra Danmark og Sverige

Myndighetene i våre naboland gir SAS tre milliarder svenske kroner i lånegarantier. – Vil gjøre det som er nødvendig for at SAS kommer seg gjennom krisen, sier Danmarks finansminister..

P4 - 30 juni 20 kl. 11:35

- SAS er reddet

- Redningspakken fra de største eierne vil få SAS gjennom koronakrisen. Det tror flyanalytiker i Winair, Hans Jørgen Elnæs. Flyselskapet får nå 14,3 milliarder svenske kroner i krisehjelp fra Sverige, Danmark og Wallenberg-familien.

P4 - 05 juni 20 kl. 10:49

SAS gjenåpner 20 ruter

SAS dobler nå kapasiteten og gjenåpner ytterligere 20 ruter i Europa fra midten av juni. 16 av rutene er fra København, skriver flyselskapet i en pressemelding. I Norge legger SAS til en rute til Split i Kroatia og øker frekvensen på innenriksrutene, der SAS i juni vil trafikkere alle destinasjoner.

VG - 17 mars 20 kl. 10:28

Ap vil nekte krisehjelp til bedrifter som utbetaler utbytte og bonus

Ap-leder Jonas Gahr Støre sier at selskaper som mottar statlig krisehjelp, må avstå fra utbetaling av utbytte og bonus til aksjonærer og sjefer..

E24 - 17 mars 20 kl. 11:51

Ap vil nekte krisehjelp til bedrifter som utbetaler utbytte og bonus

Ap-leder Jonas Gahr Støre sier at selskaper som mottar statlig krisehjelp, må avstå fra utbetaling av utbytte og bonus til aksjonærer og sjefer..

E24 - 15 april 20 kl. 10:04

Avis: Trump får navnet sitt på sjekker med krisehjelp

President Donald Trump har sørget for å få navnet sitt på sjekker med økonomisk krisehjelp som skal sendes til 70 millioner amerikanere, ifølge Washington Post..

P4 - 21 april 20 kl. 05:46

Oslo ber om mer krisehjelp

Oslo kommune ber om mer krisehjelp fra Stortinget. Arbeidsledigheten har økt kraftig på grunn av koronakrisen og finansbyråd Einar Wilhelmsen anslår kommunen taper opp mot 1,5 milliarder kroner i skatteinntekter på grunn av dette. I tillegg mister de millioner av kroner på bortfall av billettinntekter i kollektivtrafikken.

P4 - 24 april 20 kl. 22:03

Krisehjelp til flyselskaper

Både franske og nederlandske myndigheter kommer med gigantiske redningspakker til flyselskaper. I Frankrike får Air France sju milliarder euro i hjelp. Der jobber også myndighetene med en milliardpakke til bilgiganten Renatur.

Fler nyheter fra P4

P4 - 2 timer siden

Pågrepet etter Nice-terror

En 47 år gammel mann er pågrepet etter terrorangrepet i Nice torsdag. Tre personer ble drept i angrepet i en kirke i den franske byen, og den 21 år gamle gjerningsmannen fra Tunisia ble pågrepet på stedet. Nå melder franske medier at en mann som er mistenkt for å ha vært i kontakt med gjerningsmannen ble pågrepet i Nice i går kveld.

P4 - 2 timer siden

Frykter høyere strømregning

Boligeiere frykter høyere strømregning, og at strømsparing ikke vil lønne seg. Norge skal elektrifiseres for å kutte klimautslipp, det krever mer effektiv bruk av nettet. NVE har derfor foreslått å flytte folks bruk av strøm til tider på døgnet da forbruket er lavt.

P4 - 2 timer siden

Helsebyråd i Oslo: - Avgjørende helg

Bekymret for rekordhøye registrerte smittetall. – Denne helgen blir avgjørende for den videre smitteutviklingen i Oslo. Det sier helsebyråd Robert Steen, som er bekymret for de nye smittetallene i hovedstaden.

P4 - 2 timer siden

Slagsvold Vedum: – Tror den største arbeidsledigheten ligger foran oss

– Det verste i arbeidsledigheten er trolig foran oss og ikke bak oss. Det tror Senterparti-leder Trygve Slagsvold Vedum, og sier i et intervju med Dagbladet at det er stortingspolitikernes største jobb akkurat nå. Han tror mange bedrifter i industri og turistnæring klarte første runden, men fremover vil få det veldig tøft.

P4 - 3 timer siden

- Barn kan lett falle utenfor på Halloween

Barn kan lett havne utenfor Halloween-feringen i år på grunn av koronatiltakene. Det sier ekspert på barns psykiske helse, psykologiprofessor, Willy Tore Mørch. Flere steder blir det ikke fellesfeiringer, og mange planlegger i stedet å samles i små private grupper.

P4 - 3 timer siden

137 smittetilfeller i Oslo

Det er registrert 137 nye koronatilfeller i Oslo det siste døgnet. Det er 35 flere enn i går, og det høyeste antallet i hovedstaden hittil, opplyser kommunen nå. Det er økende smitte i en rekke norske kommuner nå.

P4 - 3 timer siden

Mange bruker billys feil

1 av 4 norske bilister vet ikke hvordan man bruker lysene på bilen riktig. Det viser en ny undersøkelse utført av InFact for NAF. Når hver fjerde bilist er usikre på hva lysbryteren i bilen skal stå på for å få riktig lys til enhver tid, kan det skape farlige situasjoner i trafikken, mener orgamnisasjonen som etterlyser mer kunnskap..

P4 - 3 timer siden

Hunden er menneskets eldste venn

Hunden går for å være menneskets beste venn - og den er trolig også vår eldste. For nye DNA-studier fra London viser at mennesker har hatt hunder som husdyr i 11.000 år, lenger enn noe annet dyr, melder BBC.

P4 - 4 timer siden

Innbrudd i galleri

To menn brøt seg inn i et galleri i Oslo med øks og slegg for rundt en halv time siden. Politiet melder at de to fikk med seg et bilde og stakk av på scootere eller lettmotorsykler. Politiet leter nå etter de to med alt tilgjengelig mannskap.

P4 - 5 timer siden

Rekordmange smittet

Rekordmange er registrert koronasmittet i Norge det siste døgnet. Det er meldt inn 495 nye smittetilfeller. Det er 62 flere enn den forrige smitterekorden på tirsdag.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt