P4 > Nyheter

Fredag, 23 Oktober, 01:10

P4 - 05 mai 20 kl. 20:34

SAS endrer rutiner

SAS endrer nå rutinene sine etter at flere passasjerer har reagert på fulle fly.
Til tross for at myndighetene i en uke har frarådet at passasjerer skal bestille midtseter på SAS sine avganger av smittevernhensyn, har dette vært mulig.
Nå i kveld har SAS bestemt seg for å sperre for booking av midtsete, melder NRK..
Les mer på P4


Les mer om:
SAS, NRK

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: SAS, endrer, rutiner
P4 - 05 juli 20 kl. 14:27

Endrer rutiner etter drap

Sør-Vest politidistrikt endrer nå rutinene sine etter at en kvinne og en mann ble funnet drept i Stavanger natt til 24. juni. Kvinnen hadde bedt om besøksforbud mot mannen som nå er siktet for drapet, men spørsmålet om besøksforbud ble liggende ubehandlet i en måned.

P4 - 02 feb. 20 kl. 16:07

Telenor skal gå gjennom rutiner

Telenor Norge skal ga gjennom sine rutiner etter at det er avdekket at Telenor i Danmark systematisk har utlevert persondata til politiet, høyst sannsynlig i strid med loven. Det var danske Politiken som i går meldte at Telenor Danmark har gjort dette siden 2018. Telenor Norge kan overfor E24 ikke avkrefte at det samme har skjedd i Norge.

P4 - 05 juni 20 kl. 10:49

SAS gjenåpner 20 ruter

SAS dobler nå kapasiteten og gjenåpner ytterligere 20 ruter i Europa fra midten av juni. 16 av rutene er fra København, skriver flyselskapet i en pressemelding. I Norge legger SAS til en rute til Split i Kroatia og øker frekvensen på innenriksrutene, der SAS i juni vil trafikkere alle destinasjoner.

NRK - 10 mars 20 kl. 13:51

Endrer permitteringsregler

Regjeringen endrer permitteringsregelverket, endrer skattereglene og overfører mer penger til helsetjenestene, opplyste statsminister Erna Solberg og finansminister Jan Tore Sanner da de la frem tiltak for å avhjelpe koronaeffekten i norsk økonomi..

P4 - 29 juni 20 kl. 18:18

Endrer testrutiner for sykehusvikarer

Helgelandssykehuset endrer testrutiner av utenlandsk helsepersonell etter at en svensk vikar testet positivt for koronavirus. Vikaren hadde da jobbet uten å ha vært i karantene, i tråd med Folkehelseinstituttets regler som ga svenske helsearbeidere fritak for karantenebestemmelsene. Nye råd fra FHI gjør at sykehuset nå endrer praksisen.

P4 - 13 feb. 20 kl. 09:46

Trusler etter SAS-reklame

I Danmark har politiet sperret av området rundt det danske reklamebyrået som står bak den omdiskuterte SAS-reklamen. Byrået har mottatt trusler, melder Ekstra Bladet. Det skal dreie seg om en bombetrussel, men flere omstendigheter er foreløpig ikke kjent.

NRK - 24 feb. 20 kl. 23:17

SAS henter hjem 360 passasjerer

SAS har to fly på Kanariøyene som skal frakte opptil 360 passasjerer hjem sent mandag kveld. Det opplyser pressesjef John Eckhoff i SAS til Dagbladet. Totalt er 1.

P4 - 18 mai 20 kl. 14:10

SAS måtte sette inn ekstrafly

SAS har flere ganger måttet sette inn ekstrafly for å etterleve myndighetenes smittevernregler som krever at flyene skal ha ledig midtsete. I tillegg har flyselskapet flere ganger måttet flytte passasjerer til andre avganger og også satt inn større fly for på den måten å øke setekapasiteten, opplyser SAS til Flysmart24 . I dag ble det for øvrig også innført krav om at alle SAS-passasjerer må ha på munnbind..

P4 - 12 juni 20 kl. 05:07

SAS og Norwegian skylder rundt 10 milliarder

SAS og Norwegian skylder kundene rundt 10 milliarder kroner. SAS har solgt reiser for nesten 6,8 milliarder kroner, som ikke kan gjennomføres. For Norwegian er tallet mellom to og fire milliarder kroner, skriver Bergens Tidende.

E24 - 25 aug. 20 kl. 22:16

SAS-sjefen ringte tidligere finansdirektør: Ba Göran Jansson om hjelp for å redde SAS igjen

SAS står midt oppe i en av selskapets mest krevende perioder noensinne. Etter at det ble klart at finansdirektøren skulle slutte, ringte toppsjefen til selskapets tidligere tallknuser Göran Jansson, som har vært med på å redde SAS før..

Fler nyheter fra P4

P4 - 16 okt. 20 kl. 12:21

Vil styrke bemanningen i Forsvaret

- Norge skal nå bli bedre til å håndtere kriser, alvorlige hendelser og trusler. Det sa forsvarsminister Frank Bakke Jensen, da han la frem regjeringens reviderte langtidsplan for Forsvaret i ettermiddag. Blant annet skal bemanningen styrkes, og Norge skal få nye stridsvogner om fem år..

P4 - 16 okt. 20 kl. 13:50

Kaller tilbake bakverk

Mattilsynet har nå bedt alle leverandører om kalle tilbake sesamfrø som er levert ut den siste tiden. Frøene skal være forurenset med et plantevernmiddel som kan føre til helseskader om de spises, skriver VG..

P4 - 16 okt. 20 kl. 13:50

Trekker søksmål mot sykepleiere

Sykehuset Østfold har bestemt seg for å trekke søksmålet mot fire ansatte som krevde å få full stilling. Det melder NRK. I september avviste tingretten søksmålet fra Sykehuset og de har nå valgt å trekke anken..

P4 - 16 okt. 20 kl. 13:51

Flere på sykehus

Det har vært en liten økning i antall koronasmittede som er innlagt på sykehus i Norge. 28 personer er innlagt – fire flere enn i går, viser tall fra Helsedirektoratet. Tre får respiratorbehandling..

P4 - 16 okt. 20 kl. 13:51

Sarkozy tiltalt

Den tidligere franske presidenten Nicolas Sarkozy er nå tiltalt for å ha mottatt millioner av euro fra Libyas tidligere leder Muammar Gaddafi til valgkampen i 2007. Det opplyser franske påtalemyndigheter til nyhetsbyrået AFP. I 2018 ble han også tiltalt for korrupsjon og maktmisbruk.

P4 - 16 okt. 20 kl. 12:53

Etterforsker ikke politifolk

Spesialenheten mener det foreløpig ikke er grunnlag for å etterforske påstandene om seksuelle handlinger mellom instruktører og studenter på Politihøgskolen. Det opplyser de til VG. SVs Petter Eide sa til P4-nyhetene i går at det må etterforskes om politifolk har misbrukt sin stilling for å oppnå sex i bytte med tjenester, slik en ny rapport har avdekket.

P4 - 16 okt. 20 kl. 12:53

Vil droppe tilfluktsrom

Regjeringen vil droppe tilfluktsrom og heller lage trygge oppholdssteder for sivile. Det kommer fram i samfunnssikkerhetsmeldingen, som regjeringen la fram i dag. Oppholdsstedene skal brukes ved evakuering når det oppstår en krisesituasjon.

P4 - 16 okt. 20 kl. 11:06

En av de to omkomne i brannen i Moelv er siktet for drap

En av de to mennene som ble funnet død etter brannen i et næringsbygg i Moelv 30. september er siktet for drap. Det går frem i en pressemelding.

P4 - 16 okt. 20 kl. 11:42

Kan ikke nekte samarbeid

Prester kan ikke nekte å samarbeide med prestekolleger. Det slår Bispemøtet fast nå i formiddag etter høstens omfattende debatt hvor sogneprest Mikael Bruun i Sogndal uttalte at han ikke kan ha nattverd og gudstjeneste med kvinnelige kolleger. Prester som ikke ønsker å samarbeide med kvinnelige prester, må selv ta initiativ til en samtale med biskopen..

P4 - 16 okt. 20 kl. 10:42

- Alle barn i Norge skal ha like muligheter

Vi må gi alle barn like muligheter selv om de vokser opp i fattige familier. Det sier barne- og familieminister Kjell Ingolf Ropstad. I dag la regejringen frem en strategi som skal sørge for at ALLE barn som lever i familier med dårlig råd skal kunne delta på lik linje med andre barn.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt