Aftenposten > Nyheter

Torsdag, 26 November, 10:52

Aftenposten - 25 aug. 20 kl. 22:53

SAS-sjefen ringte tidligere finansdirektør: Ba Göran Jansson om hjelp for å redde SAS igjen

SAS står midt oppe i en av selskapets mest krevende perioder noensinne. Etter at det ble klart at finansdirektøren skulle slutte, ringte toppsjefen til selskapets tidligere tallknuser Göran Jansson, som har vært med på å redde SAS før..
Les mer på Aftenposten Bilden deled av Aftenposten via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
SAS, Göran Jansson

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: SAS-sjefen, ringte, tidligere, finansdirektørBa , Göran, Janssonom , hjelp, for å redde SAS igjen
E24 - 25 aug. 20 kl. 22:16

SAS-sjefen ringte tidligere finansdirektør: Ba Göran Jansson om hjelp for å redde SAS igjen

SAS står midt oppe i en av selskapets mest krevende perioder noensinne. Etter at det ble klart at finansdirektøren skulle slutte, ringte toppsjefen til selskapets tidligere tallknuser Göran Jansson, som har vært med på å redde SAS før..

NRK - 23 okt. 20 kl. 07:05

Finansdirektør i Equinor går av

Konserndirektør for økonomi og finans i Equinor, Lars Christian Bacher, går av. Det opplyser Equinor. Bacher fratrer stillingen med virkning fra november, men er ansatt i selskapet til 31.

E24 - 20 nov. 20 kl. 08:32

Finansdirektør Karlsrud slutter i Ice Group

Finansdirektøren i Ice takker av og skal over i et annet selskap. I Henning Karlsruds tid har Ice kommet seg på børs og nådd flere milepæler på veien mot toppen i norsk telebransje..

P4 - 26 juni 20 kl. 09:26

SAS sier opp 560 piloter

SAS sier opp 560 piloter i Norge, Sverige og Danmark. Oppsigelsene er en del av selskapets spareplan som følge av koronakrisen. SAS varslet tidligere i år at de må kutte halvparten av de ansatte, med 5000 ansatte.

NRK - 31 okt. 20 kl. 12:04

Siktede ringte politiet

Den siktede ringte selv til politiet og informerte om drapet i Evje fredag kveld. Det sier seksjonsleder Cecilie Pedersen Hille i politiet på en pressekonferanse. Den avdøde er siktedes tidligere kjæreste.

P4 - 25 juni 20 kl. 06:22

Sp: – Norge bør kjøpe seg opp i SAS

Norge bør kjøpe seg opp i SAS. Det mener senterpartiets parlamentariske leder, Marit Arnstad. Hun tror det kan sikre flere norske arbeidsplasser dersom SAS igjen blir et felles skandinavisk flyselskap.

P4 - 27 juni 20 kl. 09:30

- Monopol hvis staten kjøper seg inn i SAS

- Hvis Norge kjøper seg inn i SAS, legges det opp til monopol. Det mener leder i Kabinforeningen til konkurrenten Norwegian, René-Charles Gustavsen. LO-leder Hans-Christian Gabrielsen har, sammen med Norsk Flygerforbund, bedt statsministeren redde SAS, for å unngå masseoppsigelser og sikre norsk luftfart.

NRK - 29 juni 20 kl. 09:51

Sier opp ansatte i SAS

Om lag 700 av SAS' kabinansatte i Danmark fikk mandag oppsigelsesbrev, opplyser de ansattes fagforening, CAU. Det betyr at over halvparten av de 1200 kabinansatte i SAS Danmark er blitt oppsagt, skriver NTB..

P4 - 29 juni 20 kl. 09:54

700 SAS-ansatte sies opp

Rundt 700 kabinansatte i SAS Danmark har i dag mottatt oppsigelsesbrev. Det opplyser de ansattes fagforening. Det betyr at over halvparten av de 1200 kabinansatte i SAS Danmark nå er blitt sagt opp.

P4 - 30 juni 20 kl. 11:35

- SAS er reddet

- Redningspakken fra de største eierne vil få SAS gjennom koronakrisen. Det tror flyanalytiker i Winair, Hans Jørgen Elnæs. Flyselskapet får nå 14,3 milliarder svenske kroner i krisehjelp fra Sverige, Danmark og Wallenberg-familien.

Fler nyheter fra Aftenposten

Aftenposten - nu

Fire nye elever siktet for terrordrapet på Samuel Paty

Fire tenåringer er siktet for medvirkning til terrordrapet på den franske historielæreren Samuel Paty. Tre av dem skal ha utpekt Paty til drapsmannen..

Aftenposten - 5 minutter siden

Staten med kontroversiell konklusjon: Ingen trygdeskandale før 2012

Staten har konkludert med at Nav hadde rett til å kreve opphold i Norge for å motta kontantytelser før juni 2012. – Overrasket over at staten er så bastant, sier Aps saksordfører Eva Kristin Hansen..

Aftenposten - 15 minutter siden

Jensen før nytt forhandlingsmøte: – Spent på om regjeringen har vist vilje til å bevege seg

Høyre, Venstre og KrF møter Fremskrittspartiet til et nytt forhandlingsmøte om neste års statsbudsjett torsdag formiddag. – Det er alvor nå, sier Siv Jensen..

Aftenposten - 15 minutter siden

NRK-ekspert etter trenerens positive test: – Glem «nødlandslag» til Ruka

NRKs langrennskommentator Jann Post mener det vil være umulig å sende et «nødlandslag» til finske Ruka hvis alle Norges uttatte løpere må i karantene etter langrennstrener Eirik Myhr Nossums positive test for covid-19..

Aftenposten - 30 minutter siden

Sveriges prins Carl Philip og prinsesse Sofia har testet positivt for korona

Prins Carl Philip av Sverige og hans kone, prinsesse Sofia, har avlagt positive koronaprøver. De var i begravelsen til den svenske dronningens bror fredag..

Aftenposten - 30 minutter siden

Skrekktallene i Europa-cupen: England-Norge 34–4

Når Molde møter Arsenal hjemme i Europa League, har de alle odds mot seg..

Aftenposten - 45 minutter siden

Høstens store spillfarsott: Hva er greia med Among us?

Hva trenger foreldre egentlig å vite om spillet «alle» barn spiller for tiden? Her er tidligere gamer Mia Landsems råd..

Aftenposten - 1 time siden

Langrennstreneren har testet positivt på korona – alle løpere i karantene

Langrennslandslagets herretrener Eirik Myhr Nossum har fått påvist corona. Dermed er alle norske landslagsløpere satt i karantene..

Aftenposten - 1 time siden

Én skole er stengt i Groruddalen. Vurderer strengere smittetiltak på andre skoler

Oslo kommune vurderer å innføre innstramminger på skoler i enkelte deler av hovedstaden, sier byrådsleder Raymond Johansen (Ap)..

Aftenposten - 1 time siden

Langrennstreneren har testet positivt på corona – alle løpere i karantene

Langrennslandslagets herretrener Eirik Myhr Nossum har fått påvist corona. Dermed er alle norske landslagsløpere satt i karantene..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt