E24 > Økonomi

Fredag, 30 Oktober, 20:48

E24 - 25 aug. 20 kl. 22:16

SAS-sjefen ringte tidligere finansdirektør: Ba Göran Jansson om hjelp for å redde SAS igjen

SAS står midt oppe i en av selskapets mest krevende perioder noensinne. Etter at det ble klart at finansdirektøren skulle slutte, ringte toppsjefen til selskapets tidligere tallknuser Göran Jansson, som har vært med på å redde SAS før..
Les mer på E24 Bilden deled av E24 via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
SAS, Göran Jansson

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: SAS-sjefen, ringte, tidligere, finansdirektørBa , Göran, Janssonom , hjelp, for å redde SAS igjen
Aftenposten - 25 aug. 20 kl. 22:53

SAS-sjefen ringte tidligere finansdirektør: Ba Göran Jansson om hjelp for å redde SAS igjen

SAS står midt oppe i en av selskapets mest krevende perioder noensinne. Etter at det ble klart at finansdirektøren skulle slutte, ringte toppsjefen til selskapets tidligere tallknuser Göran Jansson, som har vært med på å redde SAS før..

NRK - 23 okt. 20 kl. 07:05

Finansdirektør i Equinor går av

Konserndirektør for økonomi og finans i Equinor, Lars Christian Bacher, går av. Det opplyser Equinor. Bacher fratrer stillingen med virkning fra november, men er ansatt i selskapet til 31.

P4 - 26 juni 20 kl. 09:26

SAS sier opp 560 piloter

SAS sier opp 560 piloter i Norge, Sverige og Danmark. Oppsigelsene er en del av selskapets spareplan som følge av koronakrisen. SAS varslet tidligere i år at de må kutte halvparten av de ansatte, med 5000 ansatte.

P4 - 25 juni 20 kl. 06:22

Sp: – Norge bør kjøpe seg opp i SAS

Norge bør kjøpe seg opp i SAS. Det mener senterpartiets parlamentariske leder, Marit Arnstad. Hun tror det kan sikre flere norske arbeidsplasser dersom SAS igjen blir et felles skandinavisk flyselskap.

P4 - 27 juni 20 kl. 09:30

- Monopol hvis staten kjøper seg inn i SAS

- Hvis Norge kjøper seg inn i SAS, legges det opp til monopol. Det mener leder i Kabinforeningen til konkurrenten Norwegian, René-Charles Gustavsen. LO-leder Hans-Christian Gabrielsen har, sammen med Norsk Flygerforbund, bedt statsministeren redde SAS, for å unngå masseoppsigelser og sikre norsk luftfart.

NRK - 29 juni 20 kl. 09:51

Sier opp ansatte i SAS

Om lag 700 av SAS' kabinansatte i Danmark fikk mandag oppsigelsesbrev, opplyser de ansattes fagforening, CAU. Det betyr at over halvparten av de 1200 kabinansatte i SAS Danmark er blitt oppsagt, skriver NTB..

P4 - 29 juni 20 kl. 09:54

700 SAS-ansatte sies opp

Rundt 700 kabinansatte i SAS Danmark har i dag mottatt oppsigelsesbrev. Det opplyser de ansattes fagforening. Det betyr at over halvparten av de 1200 kabinansatte i SAS Danmark nå er blitt sagt opp.

P4 - 30 juni 20 kl. 11:35

- SAS er reddet

- Redningspakken fra de største eierne vil få SAS gjennom koronakrisen. Det tror flyanalytiker i Winair, Hans Jørgen Elnæs. Flyselskapet får nå 14,3 milliarder svenske kroner i krisehjelp fra Sverige, Danmark og Wallenberg-familien.

P4 - 06 juli 20 kl. 12:23

SAS åpner ruter til Europa

Flyselskapet SAS gjenåpner sju utenlandsruter fra Norge til Europa. Rutene åpnes blant annet mellom Norge og England fra 15. juli opplyser flyselskapet i en pressemelding.

NRK - 15 juli 20 kl. 10:55

Kundene føler seg lurt av SAS

Kunder hos SAS har blitt overrasket over å bare motta skatter og avgifter etter at de har søkt på billettene deres tilbakebetalt av Nordens største flyselskap. Forbrukerrådet Tænk kritiserer SAS for uklar kommunikasjon, skriver DR..

Fler nyheter fra E24

E24 - 1 time siden

Selger bedriften der han startet på gulvet

Dag Oddvar Ramsland (67) gir slipp på selskapet han har bygget opp siden 1986 - heldigvis mens regnskapet er i pluss. Men han har også opplevd harde tider..

E24 - 1 time siden

Berlins skandaleflyplass åpnes – ni år etter planen

14 år med bygging, seks utsatte åpningsdager, flere hundre tusen feil og et galopperende budsjett. Endelig er Flughafen Berlin Brandenburg Willy Brandt klar for åpning..

E24 - 2 timer siden

Få smittetilfeller i Oslo kan spores til utesteder: - Tvinger oss til å stenge

Restaurant- og utelivsbransjen varsler flere permitteringer og stengte dører. Flere store aktører reagerer på at de rammes hardt av innstrammingene, når få smittetilfeller kan spores tilbake til dem..

E24 - 2 timer siden

Utsetter Børsens flytting til Euronext

Om halvannen uke skulle Oslo Børs flytte til nytt handelssystem. Nå har usikkerheten rundt presidentvalget i USA utsatt flyttingen..

E24 - 3 timer siden

Teknologigigantene faller kraftig etter resultatrush

De amerikanske børsene er på vei mot sin verste uke siden mars..

E24 - 3 timer siden

Spente Equinor-ansatte fikk svar på koronatest

Fredag ettermiddag kom svaret på den tredje koronatesten fra en av Oseberg-plattformene til Equinor..

E24 - 3 timer siden

Skuffende børscomeback for Røkkes krillselskap: - Det er litt merkelig

Investorene som satset på Aker Biomarines børsretur i juli har så langt tapt 29 prosent av pengene sine. - Det er litt merkelig, for vi har levert på alt vi sa vi skulle, sier Aker Biomarine-sjef Matts Johansen..

E24 - 3 timer siden

Nel og Statkraft jakter EU-finansiering til hydrogenprosjekt

Nel og Statkraft skal levere hydrogen til stålproduksjon i Mo Industripark, men først må prosjektfinansiering skaffes til veie. – Paradoksalt nok må man gå til Europa, sier Nel-sjefen..

E24 - 4 timer siden

Tung børsuke avsluttet med forsiktig oppgang

Tross en forsiktig oppgang på Oslo Børs, ble det en tung uke sett under ett..

E24 - 4 timer siden

Sigurd (23) vant Aksje-NM 2020: «Hæ?! Har jeg vunnet 75.000 kroner?»

Sigurd Strand har vært med i Aksje-NM siden han var 16 år, men gikk ikke helt til topps i konkurransen før i dag. Pengepremien hadde han derimot ikke fått med seg..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt