NRK > Nyheter

Tuesday, 28 January, 09:31

NRK - 08 Nov 19 kl. 18:16

SAS-fly rammet av lyn ved Arlanda

Et SAS-fly ble rammet av lyn da det skulle lande på Arlanda flyplass utenfor Stockholm i 17- tiden fredag. Det melder Expressen. Rundt ti redningsenheter rykket ut. Det ble meldt om røyklukt, men ingen personer skal være skadet..
Les mer på NRK


Les mer om:
SAS, Arlanda, Stockholm, Expressen

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: SAS-fly, rammetav , lyn, ved, Arlanda
NRK - 12 Sep 19 kl. 19:30

Spania rammet av voldsomt regnvær

Spanias er rammet av det som ligger an til å bli det verste regnværet på over 100 år. Minst to personer er omkommet. Uværet har rammet regionene Valencia, Alicante og Murcia.

Hegnar.no - 20 Jul 19 kl. 08:24

1.300 rammet av flytrøbbel

Teknisk feil på et Apollo-fly har ført til at 1.300 passasjerer er rammet av til dels store forsinkelser..

NRK - 11 Jan 20 kl. 14:19

Jordskjelv utenfor Puerto Rico

Et jordskjelv med en styrke på 6 rammet utenfor kysten av Puerto Rico i Karibia lørdag. Skjelevet skal ha rammet 14 kilometer fra byen Guanica på sørkysten av øya. Skjelvet er det siste i en rekke som har rammet Puerto Rico den siste tiden..

Dagbladet - 04 Aug 19 kl. 18:05

Rockefeller rammet: - Massive vannskader

Vannet fosset på Rockefeller da uværet herjet Oslo. Også Sentrum scene og Kulturhistorisk museum er rammet..

NRK - 22 Jul 19 kl. 08:19

33 drept av lyn i India

33 personer døde da de ble rammet av lynnedslag i det nordlige India, ifølge nyhetsbyrået AP. 20 hus ble i tillegg ødelagt. Det voldsomme tordenværet rammet et område der flere var ute og jobbet på jordene..

Dagbladet - 22 Sep 19 kl. 16:37

9000 nordmenn kan bli rammet

Thomas Cook, som eier reiseselskapet Ving, sitter søndag i krisemøte for å unngå konkurs. Finner de ikke en løsning, kan 9 000 nordmenn på ferie bli rammet..

Aftenposten - 19 Jul 19 kl. 20:14

1.300 Apollo-kunder rammet av flytrøbbel

Teknisk feil på et Apollo-fly fra Oslo til Kreta har ført til at 1.300 passasjerer er rammet av til dels store forsinkelser..

Aftenposten - 09 Aug 19 kl. 19:21

Omfattende strømbrudd i Storbritannia

Tog, flyplasser og trafikklys er rammet etter at store deler av London og Sørøst-England fredag ble rammet av strømbrudd..

P4 - 26 Sep 19 kl. 13:51

Jordskjelv har rammet Istanbul

Et jordskjelv med styrke 5,8 har rammet Istanbul i Tyrkia. Så langt er det ikke kommet meldinger om skader eller ødeleggelser. Skoler og kontorbygninger ble evakuert..

Hegnar.no - 10 Aug 19 kl. 07:34

Én million mennesker rammet av strømbrudd i Storbritannia

Tog, flyplasser og trafikklys ble satt ut av spill da store deler av London og Sørøst-England fredag ble rammet av strømbrudd. .

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

Netanyahu trekker forespørsel

Israels statsminister Benjamin Netanyahu trekker sin forespørsel om immunitet mot straffeforfølgelse, melder AP. Anmodningen skulle behandles av de folkevalgte i landets nasjonalforsamling i dag. Statsministeren er tiltalt for korrupsjon..

NRK - 30 minutter siden

Om lag 1500 smittet på 24 timer

Coronaviruset har smittet rundt 1500, og tatt livet av 81 mennesker i løpet av det siste døgnet. Det totale antallet smittede er nå på rundt 4500 mennesker og 107 er døde. Viruset startet trolig i byen Wuhan i Kina, og har spredt seg til flere land..

NRK - 45 minutter siden

Abdisert konge erkjenner farskap

I Belgia har den tidligere kong Albert II erkjent at han er far til den 51 år gamle skulptøren Delphine Boël. Boël gikk til sak for å få svar på om han var hennes biologiske far, og etter seks år har han nå avlagt en positiv DNA-prøve..

NRK - 1 time siden

Hundrevis drept i krigen i Jemen

Den siste uken har det skjedd en kraftig opptrapping i krigen i Jemen. Hundrevis av mennesker er drept og såret, ifølge tjenestemenn og stammeledere. Det kan komme til å forverre krigen, som allerede har vart i fem år, melder NTB..

NRK - 1 time siden

Frp vil trolig ikke avskilte fylker

SV fremmer forslag i Stortinget i dag om at tvangssammenslåtte fylker, som Viken, skal kunne søke om å løse seg opp. Det er lite aktuelt for Frp, sier Jon Engen-Helgheim. Det er dermed lite sannsynlig at SV får gjennom forslaget..

NRK - 1 time siden

Nye tiltak etter nettverk på Insta

Åtte av ti avdelinger i barne- og ungdomspsykiatrien har satt i gang nye tiltak etter NRKs avsløringer om et hemmelig nettverk for Andrine og flere hundre andre unge norske jenter på Instagram..

NRK - 1 time siden

Vindmøller stanser TV-signal

TV-signalet i Berle i Bremanger har forsvunnet etter at det ble satt opp vindmøller i området i desember i fjor. Grendelaget skal være involvert, men problemet er ikke løst..

NRK - 2 timer siden

15 tonn mer i år

Det er landet 15 tonn mer kongekrabbe så langt i år enn på samme tid i fjor. Norges Råfisklag melder at det er blitt landet 170 tonn i år, mot 155 tonn på samme tid i fjor..

NRK - 2 timer siden

Japan sender evakueringsfly

Japan sender et fly til byen Wuhan i Kina for å evakuere japanere fra byen der coronaviruset skal ha oppstått. Det sier landets utenriksminister. Det er rundt 650 japanere i området som har uttrykt ønske om å reise hjem..

NRK - 4 timer siden

Trump-forsvarer avfeier Bolton-bok

– Ingenting i Bolton-avsløringene, selv om de er sanne, er på nivå med maktmisbruk eller en handling som tilsier riksrett. Det sa Alan Derschowitz, en av advokatene til Donald Trump, i høringen om riksrett i det amerikanske senatet natt til tirsdag..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt