NRK > Nyheter

Wednesday, 20 November, 00:56

NRK - 08 Nov 19 kl. 18:16

SAS-fly rammet av lyn ved Arlanda

Et SAS-fly ble rammet av lyn da det skulle lande på Arlanda flyplass utenfor Stockholm i 17- tiden fredag. Det melder Expressen. Rundt ti redningsenheter rykket ut. Det ble meldt om røyklukt, men ingen personer skal være skadet..
Les mer på NRK


Les mer om:
SAS, Arlanda, Stockholm, Expressen

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: SAS-fly, rammetav , lyn, ved, Arlanda
NRK - 12 Sep 19 kl. 19:30

Spania rammet av voldsomt regnvær

Spanias er rammet av det som ligger an til å bli det verste regnværet på over 100 år. Minst to personer er omkommet. Uværet har rammet regionene Valencia, Alicante og Murcia.

Hegnar.no - 20 Jul 19 kl. 08:24

1.300 rammet av flytrøbbel

Teknisk feil på et Apollo-fly har ført til at 1.300 passasjerer er rammet av til dels store forsinkelser..

Dagbladet - 04 Aug 19 kl. 18:05

Rockefeller rammet: - Massive vannskader

Vannet fosset på Rockefeller da uværet herjet Oslo. Også Sentrum scene og Kulturhistorisk museum er rammet..

NRK - 22 Jul 19 kl. 08:19

33 drept av lyn i India

33 personer døde da de ble rammet av lynnedslag i det nordlige India, ifølge nyhetsbyrået AP. 20 hus ble i tillegg ødelagt. Det voldsomme tordenværet rammet et område der flere var ute og jobbet på jordene..

Dagbladet - 22 Sep 19 kl. 16:37

9000 nordmenn kan bli rammet

Thomas Cook, som eier reiseselskapet Ving, sitter søndag i krisemøte for å unngå konkurs. Finner de ikke en løsning, kan 9 000 nordmenn på ferie bli rammet..

Aftenposten - 19 Jul 19 kl. 20:14

1.300 Apollo-kunder rammet av flytrøbbel

Teknisk feil på et Apollo-fly fra Oslo til Kreta har ført til at 1.300 passasjerer er rammet av til dels store forsinkelser..

Aftenposten - 09 Aug 19 kl. 19:21

Omfattende strømbrudd i Storbritannia

Tog, flyplasser og trafikklys er rammet etter at store deler av London og Sørøst-England fredag ble rammet av strømbrudd..

P4 - 26 Sep 19 kl. 13:51

Jordskjelv har rammet Istanbul

Et jordskjelv med styrke 5,8 har rammet Istanbul i Tyrkia. Så langt er det ikke kommet meldinger om skader eller ødeleggelser. Skoler og kontorbygninger ble evakuert..

Hegnar.no - 10 Aug 19 kl. 07:34

Én million mennesker rammet av strømbrudd i Storbritannia

Tog, flyplasser og trafikklys ble satt ut av spill da store deler av London og Sørøst-England fredag ble rammet av strømbrudd. .

NRK - 17 Sep 19 kl. 19:24

Fire kornsiloer rammet av streik

Fire av Felleskjøpets kornmottak i Innlandet er nå rammet av streik. Det gjelder kornsiloene på Stange, Gran, Grue og Hadeland (Lunner)..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 30 minutter siden

FN-komité vedtok resolusjon

FNs komité for menneskerettighetsspørsmål har enstemmig vedtatt en resolusjon som skal styrke menneskerettighetsforsvarere. Norge har ledet arbeidet med resolusjonen, og utenriksminister Ine Eriksen Søreide (H) er fornøyd med gjennomslaget..

NRK - 1 time siden

Kornproduksjonen går opp

Årets kornavling ligger elleve prosent over snittet de siste fem årene, noe som gjør at behovet for å importere korn blir mindre enn vanlig. Totalt blir årets norske kornavlinger på 1,27 millioner tonn, viser nye prognoser fra Norske Felleskjøp..

NRK - 1 time siden

Vogntog veltet på E6

E6 er stengt nord for Steinkjer i Trøndelag, etter at et vogntog lastet med radioaktivt materiale kjørte av veien og veltet tirsdag kveld. Det er opprettet en sikkerhetssone rundt stedet, men det er ikke snakk om lekkasje, melder politiet..

NRK - 2 timer siden

Vitne sjokkert over Trump-samtale

Et vitne som overhørte president Donald Trumps samtale med Ukrainas nyvalgte president, sa han var sjokkert over det han hørte..

NRK - 3 timer siden

Melding om skudd i Gøteborg

En person skal være skadd etter en mistenkt skyting i Gøteborg, skriver Aftonbladet. Politiet skal ha fått flere meldinger om at det ble avfyrt skudd..

NRK - 3 timer siden

Mann forsøkte å kvele gutter i Moss

Tre gutter skal ha blitt angrepet av en beruset mann i Moss. Mannen skal blant annet ha forsøkt å kvele dem, ifølge politiet. Han skal også ha angrepet politiet da de kom til stedet.

NRK - 3 timer siden

Dømt for overgrep mot barn

En 20 år gammel mann er dømt til sju års fengsel i Vest-Telemark tingrett for seksuelle overgrep mot barn under 14 år, skriver Telemarksavisa. Mannen er også dømt til å betale tre jenter oppreisningserstatning..

NRK - 3 timer siden

Se Debatten

NRK - 4 timer siden

Cyberangrep mot skatteetaten

I Skatteetatens sikkerhetsavdeling i Grimstad, jobbes det for å avverge forsøkene på å trenge inn i datasystemene. Hackere fra stater som Russland, USA, Kina og Iran forsøk å få tilgang til informasjon om nordmenns økonomiske forhold..

NRK - 4 timer siden

Pochettino er ferdig i Tottenham

Mauricio Pochettino er ferdig som manager i Tottenham. Det skriver klubben på sine hjemmesider tirsdag. Tottenham ligger for øyeblikket på en 14.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt