Hegnar.no > Økonomi

Sunday, 24 March, 22:32

Hegnar.no - 22 Oct 18 kl. 06:06

Søreide mener Russland har skyld i at INF-avtalen ryker

Utenriksminister Ine Eriksen Søreide (H) synes det er beklagelig at INF-avtalen mellom USA og Russland nå kan ryke. Hun mener Russland er skyldig i konflikten..
Les mer på Hegnar.no


Les mer om:
Ine Eriksen Søreide, INF, USA, Russland

Dele artikeln

7 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Søreide, mener, Russlandhar , skyldi at , INF-avtalen, ryker
Aftenposten - 22 Oct 18 kl. 06:23

Søreide mener Russland har skyld i at nedrustningsavtalen ryker

Utenriksminister Ine Eriksen Søreide (H) synes det er beklagelig at nedrustningsavtalen mellom USA og Russland nå kan ryke. Hun mener Russland er skyldig i konflikten..

NRK - 22 Oct 18 kl. 03:29

Søreide mener Russland har skylden

Utenriksminister Ine Eriksen Søreide sier til Klassekampen at det er beklagelig at INF-avtalen mellom USA og Russland nå kan ryke. Hun mener Russland er skyldig i konflikten. Utenriksministeren skriver at avtalen har vært viktig..

NRK - 01 Feb 19 kl. 17:39

Søreide støtter USAs tilbaktrekking

Utanriksminister Ine Marie Eriksen Søreide beklager at INF-avtalen sannsynlegvis vil opphøyre, men meiner det var naudsynt sidan også Noreg meiner Russland bryt avtalen. Ho seier avtalen kan reddast om Russland endrer framferd innan seks månader..

NRK - 26 Jun 18 kl. 20:19

Søreide tok opp migrantbarn med USA

Utenriksminister Ine Eriksen Søreide tok opp situasjonen til migrantbarna som har blitt skilt fra foreldrene sine i USA, da hun møtte utenriksminister Mike Pompeo. – Dette er et godt stykke unna det vi mener er rimelig å gjøre, sier Søreide til NRK..

NRK - 24 Sep 18 kl. 20:52

Søreide vil ikke kommentere

Utenriksminister Ine Eriksen Søreide vil ikke kommentere at den norske ambassadøren ble kalt inn på teppet i Russland. – Dette er en politisak under etterforskning og hva som videre skjer er opp til påtalemyndighetene å vurdere, sier hun til NRK..

P4 - 20 Jun 18 kl. 10:36

- Søreide bør kalle inn ambassadør

Miljøpartiet de grønne oppfordrer utenriksminister Ine Eriksen Søreide til å kalle den amerikanske ambassadøren inn på teppet om grensepolitikken i USA. Det sier talsperson Arild Hermstad til NTB. Han reagerer på politikken om barna som skilles fra foreldrene på grensen mellom USA og Mexico og mener Søreide må fortelle ambassadøren hva Norge tenker om politikken..

Dagbladet - 04 Dec 18 kl. 17:01

- Glad for at USA gir Russland en siste sjanse

Men Ine Eriksen Søreide forstår at USA trekker seg fra INF-avtalen dersom Russland ikke viser vilje til å etterleve den..

NRK - 04 Dec 18 kl. 06:05

Søreide topper politiker-liste

Utenriksminister Ine Eriksen Søreide topper lista over Europas mest spennende politikere, ifølge mediehuset Politico. De kaller Søreide en «doer», dvs en som vil kunne forandre europeisk politikk..

NRK - 14 Nov 18 kl. 13:54

Søreide håper på ryddig brexit

Utanriksminister Ine Eriksen Søreide håper på ein ryddig brexit, men påpeiker at er mykje som må falle på plass. Søreide understrekar at det beste og enklaste for Noreg er at det blir ein brexitavtale..

NRK - 20 Nov 18 kl. 14:17

Tror ikke på bedre norsk EU-avtale

Utenriksminister Ine Eriksen Søreide ser ikke for seg at Norge vil kunne oppnå noe bedre enn EØS ved å herme etter Storbritannia. – Jeg mener den løsningen vi har, er den som best ivaretar norske interesser, sier Søreide til NTB..

Fler nyheter fra Hegnar.no

Hegnar.no - 6 timer siden

Her kommer Viking Sky inn til Molde

Allerede søndag kveld skal de første passasjerene forlate Molde med fly fra Årø flyplass, men første er det shopping..

Hegnar.no - 9 timer siden

Sjefstrateg: Ting har blitt vrient

Kortvarig formsvikt eller resesjon?.

Hegnar.no - 11 timer siden

Kongeparet åpner dører hos tøff laksekonkurrent

Chile er Norges hardeste konkurrent på laksemarkedet, men likevel blomstrer det 100 år gamle vennskapet mellom landene. Tirsdag lander kongeparet i Santiago..

Hegnar.no - 11 timer siden

Kilder: May presses av partifeller til å gå av

Statsminister Theresa May er under økende press fra konservative partifeller til enten å trekke seg eller sette en dato for sin avgang, ifølge britiske medier..

Hegnar.no - 12 timer siden

Barnetrygden øker for første gang på 23 år

Det blir ikke store summen i måneden, men det er likevel en smule historisk når barnetrygden nå øker for første gang siden 1996..

Hegnar.no - 12 timer siden

Munch-Thore øyner 60 millioner for Bygdøy-luksus

Nils Nordvik og Odd Kalsnes er begge hyret inn for å få salget i boks..

Hegnar.no - 13 timer siden

- Dette får tradere til å se muligheter i valutamarkedet

Norges Bank hevet styringsrenten denne uken og signaliserte ytterligere to rentehevinger i 2019. Samtidig nedjusteres renteprognosene i USA. Dette får tradere til å se muligheter i valutamarkedet..

Hegnar.no - 14 timer siden

Massemønstring mot brexit

Rundt én million mennesker protesterte lørdag i London mot brexit, anslår arrangørene. Demonstrantene krever en ny folkeavstemning om EU..

Hegnar.no - 14 timer siden

USA venter i spenning

Mens amerikanerne venter spent på å få innsyn i spesialetterforsker Robert Muellers sluttrapport, spiller president Donald Trump golf i Florida..

Hegnar.no - 14 timer siden

Atle Brynestad milliardsatser

– Prisen? Nei, det er ikke noe å snakke om. Men det sier seg selv at dette koster, sier Atle Brynestad..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt