NRK > Nyheter

Thursday, 16 August, 12:03

NRK - 19 Jul 18 kl. 13:16

Søker etter mann i Mandal

Politiet har satt i gang søk etter en mann som forsvant fra Gjervoldstadveien ved Håland i morges. Politiet opplyser at mannen er 32 år, 190 cm og har lys grå hettegenser med sorte striper, mørk blå t-skjorte, sorte joggebuskser og blå joggesko.
Les mer på NRK


Les mer om:
Gjervoldstadveien, Håland, Mandal

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Søker, etter, manni , Mandal
Dagbladet - 12 Aug 18 kl. 01:12

Mann til sykehus etter voldsepisode i Mandal

En mann i slutten av 20-årene er sendt til sykehus med hodeskade etter en voldsepisode i Mandal i Vest-Agder lørdag kveld. En jevnaldrende mann er pågrepet..

NRK - 15 Apr 18 kl. 17:25

Døde etter ulykke ved Mandal

Ein person døde etter trafikkulykka i Mandal på E39 i ettermiddag. Det opplyser politiet. Personen døde på veg til sjukehuset.

P4 - 15 Apr 18 kl. 17:28

Døde etter bilulykke ved Mandal

En av de tre personene som ble fraktet til sykehus med kritiske skader etter en frontkollisjon på E39 ved Mandal i ettermiddag døde av skadene. Det opplyser politiet. De to andre har fortsatt status som kritisk skadet.

NRK - 15 Apr 18 kl. 17:25

Døydde etter ulykke ved Mandal

Ein person døydde etter trafikkulykka i Mandal på E39 i ettermiddag. Det opplyser politiet. Personen omkom på veg til sjukehuset.

NRK - 29 Jun 18 kl. 23:09

Badeulykke i Mandal

En person er fraktet med luftambulanse til sykehus etter å ha skadet hodet i forbindelse med et stup eller fall i Mandal, melder politiet i Agder. Vedkommende var ved bevissthet, men skadeomfang og hva som har skjedd er ukjent, ifølge politiet..

Klartale - 16 Apr 18 kl. 13:26

Siktet etter dødsulykke

En mann er siktet etter en bilulykke i Mandal. En kvinne døde i ulykken søndag..

P4 - 29 Jun 18 kl. 23:13

Badeulykke i Mandal

En person er sendt til sykehus etter en badeulykke i Mandal. Ifølge politiet skal vedkommende ha skadet hodet i forbindelse med et stup eller fall. Vedkommende var ved bevissthet, men skadeomfanget er ikke klarlagt..

P4 - 27 May 18 kl. 17:52

Kjedekollisjon i Mandal

Tre biler har vært involvert i en massekollisjon på E39 i Mandal i Vest-Agder. Nødetatene er på stedet. Skadeomfanget er foreløpig ukjent..

Aftenposten - 15 Apr 18 kl. 14:33

En død etter trafikkulykke på E39

En person mistet livet og en mann er alvorlig skadd etter en kollisjon mellom to personbiler på E39 ved Mandal søndag ettermiddag. .

Aftenposten - 15 Apr 18 kl. 14:33

Én omkommet etter trafikkulykke på E39

En person mistet livet og en mann er alvorlig skadd etter en kollisjon mellom to personbiler på E39 ved Mandal søndag ettermiddag. .

Fler nyheter fra NRK

NRK - 1 time siden

Flom i India har tatt nær 80 liv

Antall personer som har omkommet i flommen i Kerala i India, har steget til 77, opplyser landets nødetater. Over 60.000 personer hadde torsdag blitt innkvartert i midlertidige leire.

NRK - 2 timer siden

Uendret styringsrente

Styringsrenten holdes som forventet uendret på 0,5 prosent, kunngjorde Norges Bank torsdag. – Utsiktene og risikobildet synes ikke vesentlig endret siden forrige pengepolitiske rapport, sier sentralbanksjef Øystein Olsen i en pressemelding..

NRK - 2 timer siden

Bremsesko forårsaket togavsporing

En oversett bremsesko forårsaket togavsporingen mellom Marienborg og Trondheim i oktober i fjor. Det slår Statens Havarikommisjon for transport fast. Avsporingen førte til at ei stridsvogn falt av ei godsvogn..

NRK - 4 timer siden

Unge mindre opptatt av demokrati

Tall fra NHOs perspektivmelding viser at prosentandelen som synes det er «essensielt» å bo i et demokrati er synkende blant unge. – Bekymringsfullt, sier Ole Erik Almlid, fungerende NHO-sjef..

NRK - 2 timer siden

Etterretningssenter under angrep

Et treningssenter tilknyttet en etterretningsskole i Kabul er under angrep, opplyser afghanske tjenestemenn. Det er ikke meldt om døde. Skytingen torsdag kommer dagen etter at over 30 personer ble drept i et selvmordsangrep mot en skole i Kabul..

NRK - 3 timer siden

Ingen overlevende funnet i Genova

Redningsarbeidere har holdt på for andre natt på rad uten å finne overlevende blant de massive betongblokkene fra den sammenraste brua i Genova. 39 personer er bekreftet omkommet. Det er ventet at det ligger flere omkomne i ruinene..

NRK - 3 timer siden

Anders Jahres pris til svenske

Den svenske professoren Claes Ohlsson ved Göteborgs Universitet tildeles Anders Jahres medisinske pris på 1 million kroner. Han får prisen for studier av beinskjørhet..

NRK - 4 timer siden

Se Politisk kvarter

Slaget tapt for olje i Lofoten og Vesterålen? Med Lilla Sølhusvik i studio.

NRK - 4 timer siden

Frp under 13 prosent

Etter uker med turbulens rundt Per Sandbergs ferie i Iran, får Fremskrittspartiet sin laveste oppslutning på en NRK-måling på over ett år. Frp får en oppslutning på 12,7 prosent i målingen. Barometeret for august viser fortsatt rødgrønt flertall..

NRK - 4 timer siden

FN fordømmer angrepet på elever

– Barn er ikke, og må aldri være målet for voldshandlinger, sier Unicef, som sammen med FNs sikkerhetsråd fordømmer drapet på minst 48 avgangselever i Kabul. Nærmere 100 mennesker ble drept i terror og militære sammenstøt i landet onsdag..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt