NRK > Nyheter

Monday, 22 October, 07:48

NRK - 19 Jul 18 kl. 13:16

Søker etter mann i Mandal

Politiet har satt i gang søk etter en mann som forsvant fra Gjervoldstadveien ved Håland i morges. Politiet opplyser at mannen er 32 år, 190 cm og har lys grå hettegenser med sorte striper, mørk blå t-skjorte, sorte joggebuskser og blå joggesko.
Les mer på NRK


Les mer om:
Gjervoldstadveien, Håland, Mandal

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Søker, etter, manni , Mandal
Dagbladet - 12 Aug 18 kl. 01:12

Mann til sykehus etter voldsepisode i Mandal

En mann i slutten av 20-årene er sendt til sykehus med hodeskade etter en voldsepisode i Mandal i Vest-Agder lørdag kveld. En jevnaldrende mann er pågrepet..

NRK - 15 Apr 18 kl. 17:25

Døde etter ulykke ved Mandal

Ein person døde etter trafikkulykka i Mandal på E39 i ettermiddag. Det opplyser politiet. Personen døde på veg til sjukehuset.

P4 - 15 Apr 18 kl. 17:28

Døde etter bilulykke ved Mandal

En av de tre personene som ble fraktet til sykehus med kritiske skader etter en frontkollisjon på E39 ved Mandal i ettermiddag døde av skadene. Det opplyser politiet. De to andre har fortsatt status som kritisk skadet.

NRK - 15 Apr 18 kl. 17:25

Døydde etter ulykke ved Mandal

Ein person døydde etter trafikkulykka i Mandal på E39 i ettermiddag. Det opplyser politiet. Personen omkom på veg til sjukehuset.

NRK - 29 Jun 18 kl. 23:09

Badeulykke i Mandal

En person er fraktet med luftambulanse til sykehus etter å ha skadet hodet i forbindelse med et stup eller fall i Mandal, melder politiet i Agder. Vedkommende var ved bevissthet, men skadeomfang og hva som har skjedd er ukjent, ifølge politiet..

Klartale - 16 Apr 18 kl. 13:26

Siktet etter dødsulykke

En mann er siktet etter en bilulykke i Mandal. En kvinne døde i ulykken søndag..

P4 - 29 Jun 18 kl. 23:13

Badeulykke i Mandal

En person er sendt til sykehus etter en badeulykke i Mandal. Ifølge politiet skal vedkommende ha skadet hodet i forbindelse med et stup eller fall. Vedkommende var ved bevissthet, men skadeomfanget er ikke klarlagt..

P4 - 27 May 18 kl. 17:52

Kjedekollisjon i Mandal

Tre biler har vært involvert i en massekollisjon på E39 i Mandal i Vest-Agder. Nødetatene er på stedet. Skadeomfanget er foreløpig ukjent..

Aftenposten - 15 Apr 18 kl. 14:33

En død etter trafikkulykke på E39

En person mistet livet og en mann er alvorlig skadd etter en kollisjon mellom to personbiler på E39 ved Mandal søndag ettermiddag. .

Aftenposten - 15 Apr 18 kl. 14:33

Én omkommet etter trafikkulykke på E39

En person mistet livet og en mann er alvorlig skadd etter en kollisjon mellom to personbiler på E39 ved Mandal søndag ettermiddag. .

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

– En av tre dropper tannlegen

Hver tredje nordmann utsetter eller dropper å gå til tannlegen av økonomiske årsaker, viser en spørreundersøkelse for Frifagbevegelse.no og Dagsavisen..

NRK - 15 minutter siden

Se Politisk kvarter

Raseri etter at Hareide tapte kampen om Krfs største fylkeslag.

NRK - 1 time siden

– Nye elektroniske spor

Makaveli Lindén, som er siktet for å ha drept Heikki Bjørklund Paltto på Majorstuen i Oslo forrige mandag, kan ha forlatt både Norge og Sverige. Ifølge Aftonbladet finnes det nye elektroniske spor som peker mot et annet land..

NRK - 1 time siden

Mann skutt og drept i Stockholm

En mann i 20-årene ble skutt og drept i Segeltorp sør for Stockholm sent søndag kveld, melder Expressen. Politiet jakter på en person som forlot åstedet på moped..

NRK - 1 time siden

110 klager på NRKs valgkommentator

Kringkastingsrådet har mottatt 110 klager på at NRK brukte Civita-leder Kristin Clemet som ekspertkommentator på valget i Sverige, ifølge Klassekampen. Den tidligere Høyre-statsråden og NHO-direktøren Clemet var en av to kommentatorer på valgdagen..

NRK - 18 timer siden

Rødt flertall i kvinneledelsen

KrF kvinner velger i dag nytt sentralstyre. Fire av dem vil i regjering med Ap og Sp, to vil i opposisjon og én vil i dagens regjering. Alle sju skal med i KrF Kvinners delegasjon til landsmøtet, i tillegg til fem som ennå ikke er valgt..

NRK - 2 timer siden

Samlet inn 239 millioner kroner

Kirkens Bymisjon fikk inn over 239 millioner fra det norske folk, og igjen var det Svalbard som gav mest penger til TV-aksjonen. Øygruppen samlet inn 411,45 kroner per innbygger, og er like foran Rogalandskommunen Bokn på statistikken..

NRK - 3 timer siden

Ni omkom i jordskred i Colombia

Minst ni personer, inkludert fem barn, omkom i et jordskred nord i Colombia. Flere personer er savnet. Skredet, som ble utløst av store nedbørsmengder, fant sted søndag, opplyser lokale medier..

NRK - 3 timer siden

Orkanen Willa oppgradert til nivå 4

Orkanen «Willa» som beveger seg mot Mexicos kyst, er oppgradert til kategori 4 og har nådd «ekstremt farlig styrke», opplyser USAs orkansenter NCH. Det er ventet store nedbørsmengder og kraftig vind på kysten når orkanen er ventet å ankomme tirsdag..

NRK - 4 timer siden

Søreide mener Russland har skylden

Utenriksminister Ine Eriksen Søreide sier til Klassekampen at det er beklagelig at INF-avtalen mellom USA og Russland nå kan ryke. Hun mener Russland er skyldig i konflikten. Utenriksministeren skriver at avtalen har vært viktig..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt