NRK > Nyheter

Monday, 21 January, 16:59

NRK - 19 Jul 18 kl. 13:16

Søker etter mann i Mandal

Politiet har satt i gang søk etter en mann som forsvant fra Gjervoldstadveien ved Håland i morges. Politiet opplyser at mannen er 32 år, 190 cm og har lys grå hettegenser med sorte striper, mørk blå t-skjorte, sorte joggebuskser og blå joggesko.
Les mer på NRK


Les mer om:
Gjervoldstadveien, Håland, Mandal

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Søker, etter, manni , Mandal
Aftenposten - 11 Dec 18 kl. 20:58

Mann skadd i knivstikking i Mandal

Politiet leter etter to gjerningspersoner etter at en mann ble knivstukket i Mandal sentrum tirsdag kveld..

Aftenposten - 11 Dec 18 kl. 20:58

Mann skadet i knivstikking i Mandal

Politiet leter etter to gjerningspersoner etter at en mann ble knivstukket i Mandal sentrum tirsdag kveld..

Dagbladet - 12 Aug 18 kl. 01:12

Mann til sykehus etter voldsepisode i Mandal

En mann i slutten av 20-årene er sendt til sykehus med hodeskade etter en voldsepisode i Mandal i Vest-Agder lørdag kveld. En jevnaldrende mann er pågrepet..

VG - 11 Dec 18 kl. 21:41

Mann knivstukket i Mandal sentrum

MANDAL (VG) En mann ble tirsdag kveld knivstukket i sentrum av Mandal. Politiet jakter to gjerningsmenn etter hendelsen..

VG - 11 Dec 18 kl. 21:41

To pågrepet etter knivstikking i Mandal

MANDAL (VG) En mann ble tirsdag kveld knivstukket i sentrum av Mandal. Politiet har pågrepet to personer etter hendelsen..

Aftenposten - 11 Dec 18 kl. 20:58

Mann kritisk skadd i knivstikking i Mandal

En mann er kritisk skadd etter at han ble knivstukket i Mandal sentrum tirsdag kveld..

Dagbladet - 12 Dec 18 kl. 02:05

To gutter pågrepet etter knivstikking i Mandal

To mindreårige gutter er pågrepet etter at en mann i slutten av 30-årene ble knivstukket i Mandal sentrum tirsdag kveld..

NRK - 25 Nov 18 kl. 21:27

Sikta for brann i Mandal

Ein mann er arrestert og sikta for ein brann i Mandal laurdag kveld, opplyser politiet. Tre husvære fekk skadar i brannen..

NRK - 15 Apr 18 kl. 17:25

Døde etter ulykke ved Mandal

Ein person døde etter trafikkulykka i Mandal på E39 i ettermiddag. Det opplyser politiet. Personen døde på veg til sjukehuset.

P4 - 15 Apr 18 kl. 17:28

Døde etter bilulykke ved Mandal

En av de tre personene som ble fraktet til sykehus med kritiske skader etter en frontkollisjon på E39 ved Mandal i ettermiddag døde av skadene. Det opplyser politiet. De to andre har fortsatt status som kritisk skadet.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 3 timer siden

Påkjørt kvinne i Storgata/Brugata

Kvinnen som ble påkjørt av trikken er kjørt til sykehus med ambulanse. Hun kom i klem under trikken. Omfanget av skadene er ikke kjent, men hun var bevissthet.

NRK - 30 minutter siden

Hele Senja uten strøm

Alle husstander på øya Senja i Troms er mandag ettermiddag uten strøm. Strømmen gikk cirka klokka 16:15 og bruddet skyldes feil på høyspentledning. Montører er på vei ut for å rette feilen, melder Troms Kraft..

NRK - 45 minutter siden

Theresa May legg fram «plan B»

Statsminister Theresa May legg fram «plan B» for brexit i Parlamentet i ettermiddag. Samtidig blir det teke til orde for å utsetje datoen for å gå ut av EU. Det er dryge to månader til Storbritannia etter planen skal starte brexit-prosessen..

NRK - 1 time siden

Familiefar dømt for vold

En mann i 30-årene er dømt til fengsel etter han slo og bet ektefellen og barna sine, på bussen og på kjøpesenteret City Nord i Bodø, skriver Avisa Nordland. Han er dømt til 60 dagers betinget fengsel med prøvetid på to år..

NRK - 1 time siden

Kan bli digitaliseringsminister

Etter det NRK erfarer oppretter regjeringen egen post som digitaliseringsminister, som skal bekles av en Høyre-politiker. Det er ukjent hvem som får posten, men både Nikolai Astrup og Linda Helleland har blitt nevnt av kilder som mulige kandidater..

NRK - 1 time siden

Helland: Skal få veltet styret

Pål André Helland reagerte med sjokk og fortvilelse da han fikk SMS om at Kåre Ingebrigtsen hadde «fått fyken» av Rosenborg. Flere SMS-er ble vist i retten mandag. «Vi i gruppa skal få veltet det jævla styret og gjeninnsatt dere», skriver Helland..

NRK - 1 time siden

Harris vil bli USAs neste president

Senator Kamala Harris kastar seg inn i kampen om å bli demokratanes presidentkandidat i USA i 2020. Det fortalde ho på Good Morning America på TV-kanalen ABC. 54-åringen er tidlegare justisminister i California, er halv tamilsk og halvt jamaikansk..

NRK - 1 time siden

Over 100 drepne i Taliban-åtak

Minst 100 menneske skal vere døde i Taliban-åtaket på ein militærbase og politistasjon aust i Afghanistan i dag. Det opplyser ei kjelde i forsvarsdepartementet i landet, ifølge Reuters. Tidlegare melde regjeringa om 12 døde..

NRK - 2 timer siden

Går inn for skjerpede vinterdekkrav

Fredag fortalte NRK at NLF sendte brev til Samferdselsdepartementet for at krav til vinterdekk for tunge kjøretøy skal skjerpes. Nå ber departementet Vegdirektoratet om å sende forslag til høring, så kravene skal kunne stilles allerede til vinteren..

NRK - 2 timer siden

VG: Utdanningstopp går av

Avdelingsdirektør Raghild Røed fratrer sin stilling i Utdanningsetaten i Oslo. Høsten 2018 skrev VG at det var kommet over 100 varsler mot direktøren..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt