NRK > Nyheter

Mandag, 06 Juli, 01:48

NRK - 03 des. 19 kl. 08:22

Søviknes vil kaste Ferde-styret

FrP-nestleiar Terje Søviknes vil kaste styret i bomselskapet Ferde. Han meiner Ferde har øydelagd tilliten i befolkninga..
Les mer på NRK Bilden deled av NRK via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
Terje Søviknes, Ferde

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Søviknes, vil, kaste, Ferde-styret
NRK - 03 jan. 20 kl. 21:41

Ferde-styret fortsett

Fylkeskommunane som eig bomselskapet Ferde har framleis tillit til styret. I dag var det ekstraordinær generalforsamling for dei tre eigarane Vestland, Agder og Rogaland..

P4 - 01 nov. 19 kl. 15:53

Vil ha ekstern gransking

Styret i Ferde bestiller nå ekstern gransking av bomselskapet. Det melder NRK. Blant annet skal Ferde ha handlet med selskaper der ansatte i bomselskapet har hatt eierinteresser og brukt mye penger på interne fester for de ansatte.

NRK - 23 okt. 19 kl. 12:50

Høyre krever nytt bompengestyre

Vestland Høyre krever at styret i bompengeselskapet Ferde i Bergen må byttes ut, etter at NRK har avdekket hvordan selskapet handlet med et privat selskap der Ferde-direktøren hadde eierinteresser..

NRK - 03 mars 20 kl. 11:00

Vil ha nytt bompenge-styre

Et enstemmig fylkesting vil skifte ut styret i bompengeselskapet Ferde på generalforsamlingen i april. Fylkestinget mener styret må skiftes ut for å gjenopprette tilliten til selskapet..

NRK - 10 sep. 19 kl. 02:20

Kan tape i sammenslått kommune

Frps Terje Søviknes mangler ett mandat for å beholde flertallet med Høyre i den sammenslåtte Bjørnafjorden kommune. Dermed kan det som er blitt kallt Frp-utstillingsvinduet Os kan ryke for Søviknes. KrF er på vippen og vil velte Frp-styret..

Aftenposten - 05 mars 20 kl. 20:38

Ni Brann-medlemmer ville kaste styret: – Det var leit, sier styrelederen

Det ble drama på Branns årsmøte. Men et klart flertall gikk inn for å beholde styret..

NRK - 01 nov. 19 kl. 17:38

Ferde bestiller ekstern gransking

I et møte fredag, mellom Ferde-eierne og ledelsen, kom det frem at advokatfirmaet Kluge skal undersøke flere forhold i Ferde. Selskapet bestiller ekstern gransking av bomselskapet etter flere avsløringer fra NRK..

NRK - 18 jan. 20 kl. 16:42

Flere regelbrudd i bompengeselskap

Bomselskapet Ferde har brutt innkjøpsreglene og har ikke hatt oversikt over ansattes bindinger. Både eiere, styret og ledelse får krass kritikk i en ny granskningsrapport..

NRK - 04 des. 19 kl. 12:44

Flere regelbrudd i Ferde

Advokatfirmaet Kluge har gransket bomselskapet Ferde, på oppdrag fra bomselskapets styre. Det er ingen kritikkverdige forhold ut over det som er kjent fra før, ifølge Kluge..

NRK - 28 okt. 19 kl. 07:09

Datatilsynet vil undersøke Ferde

Bomselskapet Ferde har basert seg på kinesisk arbeidskraft for å kreve inn bompenger fra bilistene. Nå varsler Datatilsynet at de skal se nærmere på hvordan selskapet har behandlet persondata..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 45 minutter siden

Iran bekrefter brann ved atomanlegg

Iranske myndigheter innrømmer at en brann ved et atomanlegg rammet et nytt senter for produksjon av sentrifuger. Myndighetene har hittil nedtonet brannen, som startet torsdag. Men et bilde og en video som iransk TV har sendt, viser brannskadene..

NRK - 1 time siden

Sperrer grensa til USA av frykt

Innbyggerne i Sonoyta i Mexico, som grenser til Arizona, sperret søndag veien fra USAs grense av frykt for koronaviruset. Sonoytas ordfører José Ramos Arzate oppfordret lørdag amerikanske turister til ikke å komme til Mexico..

NRK - 1 time siden

26.051 nye smittetilfeller i Brasil

Brasil registrerte 26.051 nye bekreftede smittetilfeller av koronaviruset siste døgnet. Samt 602 nye dødsfall, opplyste helsedepartementet søndag.

NRK - 1 time siden

Ulv felt i Løten lørdag

Lørdag morgen ble det felt en hannulv i Løten i Innlandet. Det skriver Østlendingen. Ulven er sendt til Rovdata.

NRK - 1 time siden

Trump planlegger nytt massemøte

President Donald Trump skal holde et nytt massemøte neste uke, denne gangen i New Hampshire 11. juli. I kunngjøringen om møtet heter det at alle som kommer, vil bli tilbudt munnbind som de oppfordres til å bruke..

NRK - 1 time siden

Tui vil fly til Hellas tross forbud

Reiseselskapet Tui planlegger å fly ned en ny last av svenske turister til Hellas – seks dager før direktefly fra Sverige offisielt får lov til å lande, skriver Expressen – Vi åpner med noen få flyreiser, sier Isabella Gharehdaghi, på Tui pressetur..

NRK - 1 time siden

Kroatias HDZ-parti trolig gjenvalgt

Det konservative regjeringspartiet HDZ ligger an til gjenvalg i Kroatia, viser de første offisielle resultatene. Etter at 60 prosent av stemmene er talt opp, ser det ut til at HDZ får 68 mandater i nasjonalforsamlingen, mens sosialdemokratene får 43..

NRK - 1 time siden

Døde etter fall i berg-og-dal-bane

En kvinne (32) døde søndag etter å ha falt fra berg-og-dal-bane i en fornøyelsespark i Oise, Nord i Frankrike. Parken hadde en tilsvarende hendelse i 2009, opplyser talsperson for parken til CNN..

NRK - 2 timer siden

Siktet Floyd-politimann løslatt

En av de tidligere polititjenestemennene, Tou Thaoi, i Minneapolis som er siktet for drapet på George Floyd, er løslatt fra fengselet, ifølge fengslet i Hennepin County. Det skriver The Guardian. George Floyd døde 25.

NRK - 2 timer siden

Iran innfører maskepåbud i Teheran

Etter en økning i koronadødsfall innfører Iran maskepåbud innendørs på offentlige steder og på offentlig transport. Meningsmålinger viser imidlertid at mange iranere ikke tar virustrusselen på alvor, og i Teheran er det mange som går rundt maskeløse..
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt