NRK > Nyheter

Friday, 06 December, 14:32

NRK - 03 Dec 19 kl. 08:22

Søviknes vil kaste Ferde-styret

FrP-nestleiar Terje Søviknes vil kaste styret i bomselskapet Ferde. Han meiner Ferde har øydelagd tilliten i befolkninga..
Les mer på NRK Bilden deled av NRK via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
Terje Søviknes, Ferde

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Søviknes, vil, kaste, Ferde-styret
P4 - 01 Nov 19 kl. 15:53

Vil ha ekstern gransking

Styret i Ferde bestiller nå ekstern gransking av bomselskapet. Det melder NRK. Blant annet skal Ferde ha handlet med selskaper der ansatte i bomselskapet har hatt eierinteresser og brukt mye penger på interne fester for de ansatte.

NRK - 23 Oct 19 kl. 12:50

Høyre krever nytt bompengestyre

Vestland Høyre krever at styret i bompengeselskapet Ferde i Bergen må byttes ut, etter at NRK har avdekket hvordan selskapet handlet med et privat selskap der Ferde-direktøren hadde eierinteresser..

NRK - 10 Sep 19 kl. 02:20

Kan tape i sammenslått kommune

Frps Terje Søviknes mangler ett mandat for å beholde flertallet med Høyre i den sammenslåtte Bjørnafjorden kommune. Dermed kan det som er blitt kallt Frp-utstillingsvinduet Os kan ryke for Søviknes. KrF er på vippen og vil velte Frp-styret..

NRK - 01 Nov 19 kl. 17:38

Ferde bestiller ekstern gransking

I et møte fredag, mellom Ferde-eierne og ledelsen, kom det frem at advokatfirmaet Kluge skal undersøke flere forhold i Ferde. Selskapet bestiller ekstern gransking av bomselskapet etter flere avsløringer fra NRK..

NRK - I førrgår: 12:44

Flere regelbrudd i Ferde

Advokatfirmaet Kluge har gransket bomselskapet Ferde, på oppdrag fra bomselskapets styre. Det er ingen kritikkverdige forhold ut over det som er kjent fra før, ifølge Kluge..

NRK - 28 Oct 19 kl. 07:09

Datatilsynet vil undersøke Ferde

Bomselskapet Ferde har basert seg på kinesisk arbeidskraft for å kreve inn bompenger fra bilistene. Nå varsler Datatilsynet at de skal se nærmere på hvordan selskapet har behandlet persondata..

VG - 25 Oct 19 kl. 17:40

Åpen krig mellom Venstre og Frp: Søviknes kraftig ut mot Venstres oljekutt-forslag

Frp-nestleder Terje Søviknes går kraftig ut mot Venstreforlaget om å verne nye deler av norsk sokkel for olje- og gassvirksomhet. – Det kan de bare glemme, sier Søviknes. Han blir anklaget for å være fossil..

NRK - 25 Nov 19 kl. 17:17

Deloitte får granske Ferde

Deloitte, som er revisor for Ferde, får halde fram med granskinga av selskapet. Finanstilsynet er kritisk til dobbeltrolla. – Kontrollutvalet i Hordaland har ikkje funne nokon grunn til å endre på bestillinga, seier leiar Inge R.

NRK - 30 Oct 19 kl. 10:02

Finanstilsynet er kritisk til Ferde

Finanstilsynet er kritisk til at bomselskapet Ferde skal «granskes» av egen revisor. Revisorene i Deloitte satte godkjentstempel på bomselskapet Ferdes årsregnskap i fjor. Nå er samme firma leid inn for å kontrollere bomselskapet..

NRK - 15 Sep 19 kl. 20:49

Søviknes er ferdig som ordfører

Etter 20 år som ordfører er det over for Terje Søviknes, skriver BT. Den nye ordfører i storkommunen Bjørnafjorden er Trine Lindborg (Ap)..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 10 minutter siden

Polfarere kan nås før klokka 20

Ekspedisjonen håper at hjelperne kommer fram til polfarerne Børge Ousland og Mike Horn innen klokka 20 i kveld. – Vi tror de møtes tidligst om fem eller seks timer, men det er egentlig umulig å si, sier Lars Ebbesen til NTB rundt klokka 13.30..

NRK - 15 minutter siden

Uønskt oppmerksemd på julebord

Ei ny undersøking gjort av YouGov syner at ei av fem kvinner har opplevd uønskt seksuell oppmerksemd på julebord, skriv NTB. Sturla K. Naas i Rustelefonen oppmodar folk til å planlegge kor mykje dei skal drikke på julebordet..

NRK - 1 time siden

Død mann funnet ved Nidelva

En mann er funnet død ved Marienborg i Trondheim. Mannen ble funnet like ved Nidelva, skriver Adresseavisen. Det var en forbipasserende som fant den omkomne, opplyser politiet.

NRK - 30 minutter siden

Forbyr insektmiddel med nervegift

Fra og med neste år er det forbudt for EU-land å bruke klorpyrifos til å sprøyte frukt. Giften er funnet på frukt i Norge og på hver femte sitrusfrukt som ble undersøkt av det svenske mattilsynet..

NRK - 1 time siden

Død mann funnet ved Nidelva.

En mann er funnet død ved Marienborg i Trondheim. Mannen ble funnet like ved Nidelva, skriver Adresseavisen. Det var en forbipasserende som fant den omkomne, opplyser politiet.

NRK - 1 time siden

Verner 28 skogområder

28 viktige skogområder blir naturreservater etter at regjeringen bestemte vernevedtak i statsråd i dag. Regjeringen er dermed snart halvveis til målet om vern av 10 prosent av skogarealet i Norge, ifølge en pressemelding fra Klimadepartementet..

NRK - 1 time siden

Mindre trafikk i Oslo og Akershus

I november falt trafikken i bomringen i Oslo og Akershus med 2,9 prosent sammenlignet med samme måned i fjor. Det viser tall som er sammenlignbare før og etter de nye bomstasjonene og takstene, som ble innført 1. juni, ifølge Fjellinjen..

NRK - 1 time siden

Angela Merkel i Auschwitz

Tysklands forbundskansler Angela Merkel besøker konsentrasjonsleiren Auschwitz for første gang. Hun er den tredje tyske statslederen som besøker leiren..

NRK - 1 time siden

Vy-navnet havner i retten

Selskapet Vy Communication har gått til sak mot Vy, tidligere NSB, for krenkelse av selskapets varemerke og krever erstatning på 14 millioner kroner. Tvistesaken er starter tirsdag 10. desember i Oslo tingrett og vil etter planen pågå i tre dager..

NRK - 1 time siden

Varsler ny storstreik i Frankrike

Det blir ny storstreik i Frankrike tirsdag 10. desember. Det varsler Frankrikes største fagforening for offentlig sektor, CGT, i dag.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt