VG > Sport

Fredag, 30 Oktober, 20:51

VG - 23 sep. 20 kl. 11:00

Sørloth med advarsel til Haaland: – Sultne ulver jager best

Alexander Sørloth (24) tror at han og RB Leipzig kommer til å passe som hånd i hanske. Derfor var det heller aldri aktuelt å gå noen andre steder..
Les mer på VG Bilden deled av VG via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
Sørloth, RB Leipzig, Haaland

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Sørlothmed , advarsel, til, Haaland, Sultne, ulver, jager, best
P4 - 23 sep. 20 kl. 12:27

Sørloth: - Likheter med Haaland

- Det er klare likheter mellom Erling Braut Haaland og meg. Det sa Alexander Sørloth, da han nå i ettermiddag ble presentert som RB Leipzig-spiller, og med det blir den andre norske landslagsspissen som skal forsøke å bøtte inn mål i tysk Bundesliga. På pressekonferansen sa Sørloth at både han og Haaland, blant annet, liker å score mål..

P4 - 22 okt. 20 kl. 21:49

Sørloth svarer Lagerback

Alexander Sørloth slår nå tilbake mot landslagssjef Lars Lagerbäck og avviser at han har anklaget noen for å være inkompetent. Landslagssjefen uttalte i dag at Sørloth etter Serbia-kampen kom med flere anklager om at Per Joar Hansen og Lagerbäck var inkompetente som trenere. Sørloth sier til NTB at han aldri har sagt dette..

P4 - 25 okt. 20 kl. 22:47

Lagerbäck og Sørloth har snakket ut

Lars Lagerbäck og Alexander Sørloth har nå snakket ut om bråket den siste tiden og er enige om å legge saken bak seg. Det bekrefter NFF i kveld. Landslagssjefen hevdet at Sørloth kalte ham inkompetent etter tapet mot Serbia, noe Sørloth har nektet for.

P4 - 22 okt. 20 kl. 10:50

Kaller Sørloths oppførsel uakseptabel

Lars Lagerbäck bryter i dag tausheten om Sørloth-bråket. I en pressemelding skriver landslagssjefen at Aleksander Sørloth kom med flere anklager som ikke handlet om hvordan fotballen ble spilt i Serbiakampen - som Norge tapte og dermed ikke kommer til EM - men at han kom med anklager om at Per Joar Hansen og Lagerbäck var inkompetente som trenere, både leder- og fotballmessig. - Etter 30 år i internasjonal fotball har jeg aldri opplevd at spillere har gått over grensen på denne måten, skriver lagerbæck.

E24 - 05 okt. 20 kl. 14:22

Full splid i Motvind Norge. Rune Haaland skal ha blitt forsøkt avsatt som generalsekretær, men nekter å gå av: Frykter konkurs om få uker

Rune Haaland skal være avsatt som generalsekretær i Motvind, men nekter å gå. Han hevder at styret i anti-vindkraftorganisasjonen ikke har gjort jobben sin, og frykter konkurs. – Det er kanskje litt voksesmerter, sier Haaland..

P4 - 24 okt. 20 kl. 20:46

Nytt Haaland-mål

Erling Braut Haaland scoret nok et mål da Borussia Dortmund vant derbyet mot Schalke, 3-0 i kveld. Etter 61 minutter ble nordmannen spilt gjennom av Jadon Sancho og chippet ballen over Schalkes keeper. Og det var som bestilt fortalte Haaland etter kampen..

VG - 30 sep. 20 kl. 17:08

Tysk spisslegende med advarsel til Haaland

Miroslav Klose (42), tidenes toppscorer i fotball-VM, advarer Erling Braut Haaland (20) om at han må utvikle ferdighetene etter hvert som forsvarerne lærer ham å kjenne..

VG - 21 sep. 20 kl. 18:09

Opplysninger til VG: Sørloth på plass i Leipzig – kan debutere i helgen

Etter det VG får opplyst fra sikre kilder i Tyskland har Alexander Sørloth og hans agent ankommet den tyske byen for å fullføre overgangen til fjorårets treer i tysk Bundesliga..

VG - 26 sep. 20 kl. 17:23

Målløs Sørloth fikk over en time i Leipzig-debuten

(Bayer Leverkusen – RB Leipzig 1–1) Allerede etter 28 minutter ble Alexander Sørloth (24) byttet inn til debut for sin åttende seniorklubb. Men til tross for relativt mye spilletid fikk nordmannen aldri markert seg..

Aftenposten - 13 okt. 20 kl. 13:57

Sørloth har fått hjemmelekser av sin nye trener

Leipzig-trener Julian Nagelsmann holder kontakt med Alexander Sørloth under landslagspausen. Det skal bidra til at nordmannen raskt finner seg til rette..

Fler nyheter fra VG

VG - 1 time siden

Sørloth om landslaget, Solskjær-praten og Champions League-debuten

Samtidig som konflikten mellom Lars Lagerbäck (72) og Alexander Sørloth (24) har stjålet mye oppmerksomhet, fikk sistnevnte en tøff Champions League-debut mot Ole Gunnar Solskjær & co..

VG - 2 timer siden

Sandnes Ulf-spiller støttet Kastrati etter «soper»-kommentar – nå har begge fått karantene

Kristiansund-spiller Flamur Kastrati (28) er ilagt fire kampers karantene for skjellsordene mot Vålerenga-trener Dag-Eilev Fagermo. Også Sandnes Ulf-spiller Johannes Hummelvoll-Nunez (23) har fått karantene..

VG - 2 timer siden

Iselin Guttormsen om underlivskam: - Vi jenter må eie fitta vår

Influencer og sexolog Iselin Guttormsen sier åpenheten bidrar til å se hvor sårbare kvinner er når det kommer til eget underliv. – Kvinner som operer underlivet er ikke problemet her, sier hun..

VG - 2 timer siden

Tom Hugo Hermansen mistet håpet: Nå ber han om hastehjelp for andre

Popartist Tom Hugo (41) møtte veggen da coronakrisen rammet i mars. Bare «flaks» gjorde at han fikk den hjelpen han trengte..

VG - 3 timer siden

Englands VM-helt Nobby Stiles er død

Han var kjent som «Den tannløse tigeren». Nå glefser ikke Nobby Stiles mer..

VG - 4 timer siden

Hevder guttespiller ble kalt «svarting» – Grorud-leder kritisk til NFFs håndtering

GRORUD (VG) Et barn sto nylig gråtende igjen på kunstgresset etter en kamp mot et lag fra Oslo, ifølge Grorud-leder Vilde Mollestad Rislaa. Hun mener fotballforbundets avdeling i hovedstaden ikke tok tak da hun rapporterte inn saken som rasisme..

VG - 5 timer siden

Et lojalt venneportrett. Dag Kullerud: «Fenomenet Dan Børge»

Biografien om Dan Børge er blitt en sympatisk bok om en sympatisk kar - men alt i alt en temperaturløs affære..

VG - 5 timer siden

Kina tenker i lange baner

Mens USA er opptatt av å velge president legger Kina langsiktige planer. Stormakten i øst kan utnytte politisk usikkerhet og økonomisk krise i vest til å styrke sin globale makt..

VG - 7 timer siden

Reuters: Kraftig jordskjelv i Middelhavet

Hellas og Tyrkia er rammet av et jordskjelv med en styrke på 7. Det skjedde ved øya Samos i Egeerhavet..

VG - 8 timer siden

På tide å stille krav til milliardoverføringer til Polen

Abort-innstramningene i Polen har ført til et enormt sinne i gatene i Warszawa, Gdansk, Bialystok, Szczecin, og Krakow, men også i tusenvis av småbyer rundt om i hele Polen. Norge må legge et tydelig press på den polske regjeringen..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt