NRK > Nyheter

Onsdag, 20 Januar, 14:28

NRK - 30 okt. 20 kl. 12:13

Søreide mister ein statssekretær

Marianne Hagen har fått avskjed i nåde som statssekretær for utanriksminister Ine Eriksen Søreide, og blir heller ikkje erstatta av ein ny statssekretær. Der står Søreide igjen med to statssekretærar under seg: Audun Halvorsen og Marte Ziolkowski..
Les mer på NRK


Les mer om:
Hagen, Ine Eriksen Søreide, Søreide, Halvorsen, Marte Ziolkowski

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Søreide, mister, ein, statssekretær
NRK - 29 okt. 20 kl. 18:08

Søreide fordømmer angrepet i Nice

– Vi fordømmer det angrepet som skjedde i dag, og har stor medfølelse med det franske folk som nå i løpet av kort tid har opplevd to grusomme terrorangrep, sier utenriksminister Ine Eriksen Søreide..

Aftenposten - 29 okt. 20 kl. 18:38

Søreide: Regjeringen har vært tydelige i sin solidaritet med Frankrike

Utenriksminister Ine Eriksen Søreide (H) sier regjeringen ser med stor bekymring på en presset ytringsfrihet etter at Siv Jensen etterlyste støtte til Frankrikes president Emmanuel Macron..

NRK - 04 nov. 20 kl. 09:11

Søreide maner til tålmodighet

Utenriksminister Ine Eriksen Søreide maner til tålmodighet og uttrykker i et intervju med NRK at regjeringen har tillit til valginstitusjonene i USA..

NRK - 07 nov. 20 kl. 20:31

Søreide: Mer forutsigbar enn Trump

Utenriksminister Ine Eriksen Søreide (H) tror Joe Biden blir mer forutsigbar. som president enn Donald Trump. Hun tror Biden og Harris vil bruke mye av tiden det neste året på innrenrikspolitiske problemer snarere enn å ta en ny rolle internasjonalt..

VG - 08 nov. 20 kl. 07:13

Eriksen Søreide: Ønsker USA velkommen tilbake til Parisavtalen

Utenriksminister Ine Eriksen Søreide forventer at USA igjen vil ta internasjonalt lederskap i klimapolitikken med Joe Biden som president..

E24 - 08 nov. 20 kl. 08:18

Søreide ønsker USA velkommen tilbake til Parisavtalen

Utenriksminister Ine Eriksen Søreide (H) gratulerer Joe Biden som ny president i USA og ønsker ham velkommen tilbake til Parisavtalen..

NRK - 17 nov. 20 kl. 11:25

Bekymret for israelsk bygging

Utenriksminister Ine Eriksen Søreide (H) oppfordrer israelske myndigheter til å stanse utbyggingen av 1.257 nye boenheter i Givat HaMatos. Dersom den gjennomføres, vil byggingen skje på okkupert palestinsk territorium, slår Søreide fast, skriver NTB..

Aftenposten - 19 nov. 20 kl. 21:32

Søreide bekymret for dødelige opptøyer i Uganda

Volden i Uganda bekymrer utenriksminister Ine Eriksen Søreide (H). 16 er drept i opptøyene som brøt ut etter pågripelsen av presidentkandidat Bobi Wine..

NRK - 22 nov. 20 kl. 18:41

Søreide presser Somaliland

Utenriksminister Ine Eriksen Søreide har vært i direkte kontkat med presidenten av utbryterrepublikken Somaliland, og ga klar beskjed om at dødsstraffen mot norske Saad Jidre er uakseptabel, og at den ikke må fullbyrdes. Det skriver Dagbladet..

VG - 08 des. 20 kl. 10:29

Søreide: Dette vil Norge gjøre i FN

Utenriksminister Ine Eriksen Søreide (H) tror at samarbeidet i FNs Sikkerhetsråd blir lettere når Joe Biden erstatter Donald Trump som USAs president. Syria og klima nevnes som to viktige saker når Norge skal inn blant FNs mektigste..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 30 minutter siden

Elleve smittetilfeller i Sigdal

Smittesporingsteamet i Sigdal kommune mottok i går kveld elleve positive prøvesvar. Alle smittetilfellene er nærkontakter til tidligere registrert smitte i utbruddet. Blant de smittede er et barn som er tilknyttet Eggedal barnehage..

NRK - 15 minutter siden

Ti nye smittede i Bergen

Det siste døgnet er det registrert ti nye koronasmittede i Bergen. Fire av tilfellene er importsmitte, mens tre har ukjent smittevei. Samtidig er fem beboere og 15 ansatte på sykehjem smittet.

NRK - 15 minutter siden

Trump har forlatt Det hvite hus

Avtroppende president i USA Donald Trump har forlatt Det hvite hus for siste gang, hånd i hånd med sin kone Melania..

NRK - 10 minutter siden

Høie holder koronapressekonferanse

Helseminister Bent Høie (H) og justisminister Monica Mæland (H) oppdaterer om koronasituasjonen i Norge klokka 14.30. Se direkte her eller på NRK1..

NRK - 15 minutter siden

Trump ha forlatt Det hvite hus

Avtroppende president i USA Donald Trump har forlatt Det hvite hus for siste gang, hånd i hånd med sin kone Melania..

NRK - 15 minutter siden

Tre menn siktet for dobbeltdrap

I januar i fjor ble en kvinne og en mann funnet drept nær Gullfjellet i Bergen. Nå er tre menn tiltalt for drapene og to andre menn er tiltalt for å ha ryddet åstedet, pakket inn de drepte og for å har kjørt dem vekk og dumpet dem på funnstedet..

NRK - 30 minutter siden

Gutt siktet for overgrep

Politiet i Rogaland har siktet en mindreårig gutt for et overgrep mot en jente i barneskolealder. Overgrepet skal ha skjedd i høst da jenta var på vei hjem fra skolen. Den siktede er i ungdomskolealder, og vil bli avhørt på sammen med en forelder..

NRK - 45 minutter siden

Byrådet i Bergen åpner kranene

Byrådet i Bergen har bestemt at kommunen skal opna for skjenking ved matservering frå fredag av. Det kjem fram i ei pressemelding frå kommunen. Det blir skjenking fram til midnatt, med stopp i innslepp av gjester frå 22.

NRK - 45 minutter siden

Forbereder massevaksinasjon

FHI ber kommunene forberede seg på to ukers massevaksinasjon i februar, melder VG. Tidligere i januar ble det kjent at Norge vil få rundt 1 million doser AstraZeneca-vaksinen i februar, dersom vaksinen blir godkjent i slutten av januar..

NRK - 1 time siden

Oslo kommune vil banke på dører

Oslo kommune vil opprette egne testteam som vil reise rundt å banke på dører. Målet er å teste flere innbyggere. Det sa helsebyråd Robert Steen på en pressekonferanse onsdag ettermiddag..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt