NRK > Nyheter

Saturday, 24 February, 16:38

NRK - 06 Dec 17 kl. 22:20

Søreide bekymret for konsekvensene

Utenriksminister Ine Eriksen Søreide er bekymret etter USAs offisielle anerkjennelse av Jerusalem som Israels hovedstad. Dette vil føre partene lenger fra forhandlinger og det vil kunne øke urolighetene i regionen, sier Søreide til NRK..
Les mer på NRK


Les mer om:
Ine Eriksen Søreide, USAs, Jerusalem, Israels, Søreide, NRK

Dele artikeln

1 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Søreide, bekymret, for, konsekvensene
P4 - 04 Dec 17 kl. 14:47

Eriksen Søreide er optimist etter Brexit

Utenriksminister Ine Eriksen Søreide er ikke bekymret for at Brexit vil få store negative konsekvenser for Norge. I ettermiddag møtte hun Storbritannias utenriksminister Boris Johnson for å diskutere forholdet mellom landene når Storbritannia går ut av EU. Eriksen Søreide føler seg trygg på at norske forhold blir godt ivaretatt i framtiden..

P4 - 06 Dec 17 kl. 23:08

Utenriksminister Søreide bekymret for Jerusalem-beslutning

Utenriksminister Ine Eriksen Søreide uttrykker stor bekymring etter USAs beslutning om å anerkjenne Jerusalem som Israels hovedstad i kveld. Søreide sier avgjørelsen kan bidra til ustabilitet i regionen og føre Israel og Palestina lenger vekk fra forhandlingsbordet. Statsminister Solberg er enig og mener fremtiden til Jerusalem må løses gjennom forhandlinger..

P4 - 21 Jan 18 kl. 17:27

Søreide bekymret for bistandskutt

Utenriksminister Ine Eriksen Søreide frykter følgene av at USA fryser en halv milliard bistandskroner til FNs hjelpeorganisasjon for palestinske flyktninger, melder NTB. Denne uken ble det kjent at USA holder tilbake 65 millioner dollar. Tidligere i år spurte Donald Trump hvorfor de skulle betale store summer om ikke palestinerne var villige til fredssamtaler.

P4 - 20 Oct 17 kl. 13:31

Søreide: Hyggelig med skryt

- Det er veldig hyggelig å få skryt, men jeg har en ydmyk holdning til det. Det sa Norges første kvinnelige utenriksminister, Ine Eriksen Søreide, da hun fikk overrakt nøkkelen fra sin forgjenger Børge Brende. Statsministeren omtalte i dag Søreide som en ekstremt dyktig politiker.

NRK - 30 Nov 17 kl. 20:16

Bekymret for mulig politireform

Skattedirektør Hans Christian Holte er bekymret for konsekvensene av mulig nedleggelse av Politiets utlendingsenhet og sammenslåingen av Økokrim og Kripos. Holte sier til DN at kampen mot økonomisk kriminalitet kan bli nedprioritert i forslaget..

NRK - 19 Feb 18 kl. 14:46

Søreide møter Bergs støttegruppe

Utenriksminister Ine Eriksen Søreide skal møte støttegruppa for den spionsiktede Frode Berg i Kirkenes på onsdag. En talsmann for Utenriksdepartementet sier at Søreide er glad for det lokale engasjementet for å ivareta Bergs interesser..

NRK - 09 Jan 18 kl. 01:05

Søreide snakket med utenrikssjef

Utenriksminister Ine Eriksen Søreide (H) diskuterte situasjonen i Midtøsten med EUs utenrikssjef Federica Mogherini over telefon mandag, melder EEAS. Samtalen fant sted i sammenheng med at Søreide er på besøk i Ramallah på den okkuperte Vestbredden..

NRK - 11 Jan 18 kl. 17:40

Søreide møter Tillerson

Utenriksminister Ine Eriksen Søreide (H) møter USAs utenriksminister Rex Tillerson i Washington klokken 17.30 norsk tid. Etter møtet reiser Søreide videre til New York der hun skal møte en rekke FN-topper..

NRK - 07 Jan 18 kl. 13:28

Eriksen Søreide møtte Netanyahu

Utenriksminister Ine Eriksen Søreide (H), møtte den israelske statsministeren Benjamin Netanyahu i Jerusalem søndag. – Vi diskuterte den regionale situasjonen, men også muligheten for nye samtaler mellom israelerne og palestinerne, sa Søreide til NRK.

NRK - 07 Jan 18 kl. 11:29

Søreide møtte Netanyahu i Jerusalem

Utenriksminister Ine Eriksen Søreide (H) møtte den israelske statsministeren Benjamin Netanyahu i Jerusalem søndag. – Det var et godt møte. Vi diskuterte også muligheten for nye samtaler mellom israelerne og palestinerne, sier Søreide til NRK..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

Ingen pris til «Los Bando»

Den norske barne- og ungdomsfilmen «Los Bando» fekk ingen pris under filmfestivalen i Berlin. Filmen hadde internasjonal premiere på festivalen Berlinalen, men det var «Les rois mongols» av Luc Picard frå Canada som fekk prisen Krystallbjørnen..

NRK - 1 time siden

Vigra flyplass evakuert

Politiets bombegruppa er på vei til Ålesund lufthavn, Vigra, etter funn av en mistenkelig pakke. Flyplassen blir trolig stengt resten av dagen. Det er opprettet en sikkerhetssone på 200 meter rundt pakken..

NRK - 1 time siden

Pågrepet etter funn av lik i fryser

Et libanesisk-syrisk ektepar er pågrepet i Syrias hovedstad Damaskus, mistenkt for å ha drept en filippinsk hushjelp og skjult liket i en fryser i Kuwait. Kvinnen skal ha blitt banket til døde. Ekteparet har vært etterlyst via Interpol siden funnet..

NRK - 2 timer siden

Slått ned og ranet hjemme i Kvam

Ingen er pågrepet etter at en mann fra Kvam i Hordaland ble ranet hjemme av to maskerte menn natt til lørdag, skriver Bergens Tidende. Ranerne bar finlandshetter og var bevæpnet med jernrør da de angrep 20-åringen..

NRK - 2 timer siden

Utøya-film hylles i Berlin

Filmen Utøya 22. juli deltar i hovedkonkurransen Berlinalen i Berlin, hvor den økumeniske juryen i dag har vurdert konkurransens filmer for deres samfunnsmessige bidrag. Blant de 19 internasjonale filmene ble Erik Poppes film tildelt hederlig omtale..

NRK - 2 timer siden

Evakuerer Vigra flyplass

Politiet har startet evakuering av flyplassen Ålesund lufthavn, Vigra, etter funn av en mistenkelig pakke..

NRK - 4 timer siden

Innbruddsforsøk med øks i Porsgrunn

To menn har forsøkt å slå inn døra til urmaker i Storgata i Porsgrunn med øks. De to skal ha rømt fra stedet og politiet ber om tips i saken..

NRK - 4 timer siden

Frykter flere branner på natten

NVE Norges vassdrags- og energidirektorat vurderer å sette opp prisen på strøm når nettet er mest belastet, altså på morgenen og ettermiddagen, og ned på kvelden. – Kan føre til flere branner på natten, sier Sigmund Clementz i IF Forsikring..

NRK - 4 timer siden

Fant feil i Vipps under kriminalsak

Ved en tilfeldighet avdekket politiet i Agder et hull i appen Vipps da de etterforsket en lokal kriminalsak. To menn klarte å aktivere stjålne kort i appen og overførte penger til en tredjepart. De to er nå tiltalt og feilen i Vipps er rettet opp..

NRK - 4 timer siden

Ni skolebarn døde i New Delhi

Minst ni skolebarn ble drept og 20 skadet da en bil kjørte inn i en skolegård i New Delhi i India, melder AFP. Gjerningsmannen kjørte videre etter hendelsen, sier lokalt politi. Mer enn 150.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt