NRK > Nyheter

Sunday, 23 September, 05:19

NRK - 06 Dec 17 kl. 22:20

Søreide bekymret for konsekvensene

Utenriksminister Ine Eriksen Søreide er bekymret etter USAs offisielle anerkjennelse av Jerusalem som Israels hovedstad. Dette vil føre partene lenger fra forhandlinger og det vil kunne øke urolighetene i regionen, sier Søreide til NRK..
Les mer på NRK


Les mer om:
Ine Eriksen Søreide, USAs, Jerusalem, Israels, Søreide, NRK

Dele artikeln

1 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Søreide, bekymret, for, konsekvensene
NRK - 08 Apr 18 kl. 16:26

Søreide bekymret over våpenbruk

Utenriksminister Ine Eriksen Søreide (H) sier hun er svært bekymret over den økte voldsbruken i Øst-Ghouta og over meldingene om bruk av kjemiske våpen i Douma. – De som står bak bruk av slike våpen, må holdes ansvarlig, sier Søreide..

NRK - 31 May 18 kl. 17:30

Søreide bekymret over USA

Utenriksminister Ine Eriksen Søreide er bekymret over at USA nå trapper ytterligere opp proteksjonistiske tiltak i handelspolitikken. Hun mener det bidrar til å svekke USAs troverdighet. Hun sier det heller ikke er avklart hvordan det påvirker Norge..

NRK - 31 Mar 18 kl. 17:31

Søreide bekymret over Gaza

Utenriksminister Ine Eriksen Søreide sier til Dagsavisen at hun er dypt bekymret over situasjonen på grensen mellom Gazastripen og Israel, der 16 palestinere er drept siste døgn. – Det er uakseptabelt å skyte med skarpt mot demonstranter, sier hun..

P4 - 31 Mar 18 kl. 17:53

Søreide dypt bekymret etter drap på palestinere

Det er uakseptabelt å skyte med skarpt mot demonstranter, det sier utenriksminister Ine Eriksen Søreide etter at minst 16 palestinere i går ble drept på Gazastripen. Søreide sier i en kommentar til Dagsavisen lørdag at hun er dypt bekymret over situasjonen. Over 1.

P4 - 10 Mar 18 kl. 10:13

Bekymret over bistandskutt

Utenriksminister Ine Eriksen Søreide er bekymret over følgene USAs bistandskutt får for millioner av palestinske flyktninger. Situasjonen for FNs hjelpeorganisasjon for palestinske flyktninger ble dramatisk forverret da USA i januar kuttet støtten med en halv milliard kroner. Søreide sier hun frykter dette vil føre til enda mer uro i regionen..

Hegnar.no - 02 Mar 18 kl. 06:55

Søreide bekymret for Trumps metalltoll

Utenriksminister Ine Eriksen Søreide (H) sier det er «alvorlig og bekymringsfullt» at Donald Trump varsler handelshindre i form av toll på stål og aluminium..

Dagbladet - 26 Mar 18 kl. 18:40

Eriksen Søreide bekymret for masseødeleggelsesvåpen

Ine Eriksen Søreide: - Det er første gang kjemivåpen er brukt på europeisk jord siden 2. verdenskrig..

NRK - 02 Mar 18 kl. 00:37

Søreide bekymret over ståltoll

– Det er alvorlig og bekymringsfullt at USA har varslet innføring av handelshindre for aluminium og stål. Nasjonal sikkerhet som unnskyldning for proteksjonisme er ikke konstruktivt, skriver utenriksminister Ine Eriksen Søreide i en pressemelding..

P4 - 04 Dec 17 kl. 14:47

Eriksen Søreide er optimist etter Brexit

Utenriksminister Ine Eriksen Søreide er ikke bekymret for at Brexit vil få store negative konsekvenser for Norge. I ettermiddag møtte hun Storbritannias utenriksminister Boris Johnson for å diskutere forholdet mellom landene når Storbritannia går ut av EU. Eriksen Søreide føler seg trygg på at norske forhold blir godt ivaretatt i framtiden..

P4 - 06 Dec 17 kl. 23:08

Utenriksminister Søreide bekymret for Jerusalem-beslutning

Utenriksminister Ine Eriksen Søreide uttrykker stor bekymring etter USAs beslutning om å anerkjenne Jerusalem som Israels hovedstad i kveld. Søreide sier avgjørelsen kan bidra til ustabilitet i regionen og føre Israel og Palestina lenger vekk fra forhandlingsbordet. Statsminister Solberg er enig og mener fremtiden til Jerusalem må løses gjennom forhandlinger..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 10 minutter siden

Brann i Grimstad og Drangedal

Det er full fyr i en bolig i Drangedal i Telemark. Eieren kom seg ut av huset og opplyser at det kun var han i huset da han oppdaget brannen i 4-tiden. Samtidig brenner det i et hus i Grimstad i Aust-Agder.

NRK - 5 minutter siden

Trump-protest om Puerto Rico-orkan

Aktivister fra Puerto Rico markerte ettårsdagen for at øygruppa ble rasert av en orkan, med en demonstrasjon ved Donald Trumps landsted i Florida. Myndighetene på Puerto Rico sier at 3000 mistet livet i orkanen, men så høye tall har Trump avvist..

NRK - 1 time siden

Ni skyteepisoder på åtte dager

Den danske politiet undersøker lørdag kveld nok en skyteepisode i København-området. Det er niende gang på åtte dager at dette skjer, trolig på grunn av uenigheter mellom gjenger. Ingen ble skadd lørdag kveld, melder Berlingske Tidende..

NRK - 2 timer siden

Ambassadører inn på teppet i Iran

Iran har innkalt ambassadørene fra Danmark, Nederland og Storbritannia på teppet etter angrepet på en militærparade lørdag der 25 mennesker ble drept. Årsaken skal være at landene huser iranske opposisjonsgrupper som Iran mener er terrorgrupper..

NRK - 3 timer siden

Funnen 60-åring er død

Mannen som var funnen livlaus i Svelvik i Vestfold, er død, melder Sør-Øst politidistrikt. Han var i slutten av 60-åra. Han var i live då han blei funnen, og det ble arbeidet med livreddande førstehjelp, seier politiet til NTB.

NRK - 19 timer siden

Mannen reagerer raskare på nedbør

Bevegelsene ved fjellet Mannen i Rauma økte noe i natt etter litt regn som kom ved midnatt. Bevegelsene er nå 5–8 cm i øvre del og 0,5-1 cm i nedre del. Det kom mye mindre nedbør enn varslet og det meste kom som snø.

NRK - 3 timer siden

Ein alvorleg skadd etter krasj

Ein person er alvorleg skadd etter at ein bil køyrde av vegen og inn i eit tre ved Krøderveien i Vikersund i Buskerud. Luftambulansen er på vei til stedet, og området vil bli stengt når den skal lande i vegbana, ifølgje Sør-Øst politidistrikt..

NRK - 3 timer siden

60-åring funnen død

Mannen som var funne livlaus i Svelvik i Vestfold, er død, melder Sør-Øst politidistrikt. Han var i slutten av 60-åra. Pårørande er varsla..

NRK - 3 timer siden

Kontroll på brann i rekkehus i Røyk

Brannvesenet har kontroll på en brann i to boliger i en kjede med seks boliger i Røyken i Buskerud. Klokken 22.52 lørdag kveld meldte politiet at nødetatene var framme på stedet, og at brannvesenet var i gang med slukkingsarbeid..

NRK - 4 timer siden

Tyske demonstrasjoner mot Erdogan

Allerede før Tyrkias president Recep Tayyip Erdogan kommer til Tyskland torsdag, er det demonstrasjoner mot ham i flere byer. Flere hundre demonstranter deltok i en protest lørdag i Berlin, og i Hannover var 80 personer med i en protestmarsj mot ham..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt