NRK > Nyheter

Tuesday, 12 December, 22:59

NRK - 06 Dec 17 kl. 22:20

Søreide bekymret for konsekvensene

Utenriksminister Ine Eriksen Søreide er bekymret etter USAs offisielle anerkjennelse av Jerusalem som Israels hovedstad. Dette vil føre partene lenger fra forhandlinger og det vil kunne øke urolighetene i regionen, sier Søreide til NRK..
Les mer på NRK


Les mer om:
Ine Eriksen Søreide, USAs, Jerusalem, Israels, Søreide, NRK

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Søreide, bekymret, for, konsekvensene
P4 - 04 Dec 17 kl. 14:47

Eriksen Søreide er optimist etter Brexit

Utenriksminister Ine Eriksen Søreide er ikke bekymret for at Brexit vil få store negative konsekvenser for Norge. I ettermiddag møtte hun Storbritannias utenriksminister Boris Johnson for å diskutere forholdet mellom landene når Storbritannia går ut av EU. Eriksen Søreide føler seg trygg på at norske forhold blir godt ivaretatt i framtiden..

P4 - 06 Dec 17 kl. 23:08

Utenriksminister Søreide bekymret for Jerusalem-beslutning

Utenriksminister Ine Eriksen Søreide uttrykker stor bekymring etter USAs beslutning om å anerkjenne Jerusalem som Israels hovedstad i kveld. Søreide sier avgjørelsen kan bidra til ustabilitet i regionen og føre Israel og Palestina lenger vekk fra forhandlingsbordet. Statsminister Solberg er enig og mener fremtiden til Jerusalem må løses gjennom forhandlinger..

P4 - 20 Oct 17 kl. 13:31

Søreide: Hyggelig med skryt

- Det er veldig hyggelig å få skryt, men jeg har en ydmyk holdning til det. Det sa Norges første kvinnelige utenriksminister, Ine Eriksen Søreide, da hun fikk overrakt nøkkelen fra sin forgjenger Børge Brende. Statsministeren omtalte i dag Søreide som en ekstremt dyktig politiker.

NRK - 30 Nov 17 kl. 20:16

Bekymret for mulig politireform

Skattedirektør Hans Christian Holte er bekymret for konsekvensene av mulig nedleggelse av Politiets utlendingsenhet og sammenslåingen av Økokrim og Kripos. Holte sier til DN at kampen mot økonomisk kriminalitet kan bli nedprioritert i forslaget..

Hegnar.no - 22 Aug 17 kl. 12:00

Søreide diskuterte gigantinvestering med tysk kollega

Forsvarsminister Ine Eriksen Søreide (H) var tirsdag i Tyskland for å drøfte samarbeidet om kjøp av fire nye ubåter til over 40 milliarder kroner. .

P4 - 13 Sep 17 kl. 05:46

Søreide beholder kritisk magasin

Til tross for råd om det motsatte, velger forsvarsminister Ine Eriksen Søreide å beholde magasinet som driver kritisk journalistikk om Forsvaret. Forsvarssjefens utvalg gikk inn for å legge ned Forsvarets Forum, men i et brev skriver departementet at de går imot denne anbefalingen. Ifølge Aftenposten ville en nedleggelse av hatt stor symbolsk sprengkraft, ettersom magasinet i en serie artikler har påpekt manglende åpenhet fra Søreide..

NRK - 25 Oct 17 kl. 14:33

Søreide til Helsingfors

Ine Eriksen Søreide (H) legger sin første reise som utenriksminister til Helsingfors. Der skal hun neste uke delta på Nordisk råd..

Aftenposten - 24 Sep 17 kl. 19:49

Veldig mange av oss unge i Lofoten er bekymret for oljeboring

Si ;D-innlegg: Hvorfor skal vi måtte stå for alle konsekvensene oljeboring fører med seg?.

NRK - 10 Aug 17 kl. 09:46

Hevder Søreide feilinformerte om HV

Sp-leder Trygve Slagsvold Vedum mener forsvarsminister Ine Eriksen Søreide (H) ubevisst har feilinformert Stortinget om kutt i Heimevernet, skriver Klassekampen. Forsvarsdepartementet avviser påstanden..

Hegnar.no - 04 Dec 17 kl. 15:21

Søreide håper på ryddig brexit

En avgjørende milepæl, sier utenriksminister Ine Eriksen Søreide (H) om mandagens brexitmøter i Brussel. Hun håper på en ryddig prosess i tida som kommer. .

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

Saktekøyring på Vestfoldbanen

Toga går med redusert fart mellom Sandefjord og Larvik grunna ein feil på sporet. Det er ikkje kjent kor tid feilen vil bli retta, seier Bane Nor..

NRK - 15 minutter siden

Gassforsyning snart tilbake

Gassleveringa til fleire europeiske land som vart brote etter ein eksplosjon ved eit anlegg i Austerrike i dag er snart ordna. Eksplosjonen førte til mellombels stopp i leveringa, men no er gassen igjen på veg til Italia, Tyskland og Ungarn..

NRK - 1 time siden

Vestfoldbanen er stengd

Det er stengt for trafikk mellom Sandefjord og Larvik grunna ein feil på sporet. Bane Nor seier at dei jobbar med å rette feilen, men veit ikkje kor lang tid dette vil ta..

NRK - 1 time siden

Ny valdshending på Furuset

Fleire tenåringar var involvert i ein slåstkamp på Furuset i Oslo, dagen etter at ein ung mann vart knivstukke der. Ein person blir sjekka av ambulanse og politiet undersøker kva som har skjedd..

NRK - 1 time siden

32 omkom i trafikkulykke i Kenya

Minst 32 menneske mista livet i ei trafikkulykke der 13 køyretøy var involvert i vestlege Kenya. Ulykka skjedde då ein lastebilsjåfør som flykta frå politiet miste kontrollen over køyretøyet og kolliderte med ein buss, melder NTB..

NRK - 2 timer siden

753 dansarar ut mot trakassering

753 dansarar går i kveld ut i Aftenposten med eit opprop mot seksuell trakassering og overgrep i bransjen. I november gjekk 590 kvinnelege skodespelarar ut i avisa med eit opprop om ukultur i sin bransje..

NRK - 2 timer siden

Solberg lanserte klimasamarbeid

Solberg lanserte klimasamarbeid.

NRK - 2 timer siden

Kina planlegg store flyktningleirar

Kina bur seg å masseflukt frå nabolandet Nord-Korea under ei eventuell konflikt. Det skriv avisa Financial Times. Fem store flyktningleirar er no under planlegging i Jiling-provinsen, nær grensa til Nord-Korea ifølge avisa..

NRK - 3 timer siden

Norge går inn i klimasamarbeid

Saman med Abu Dhabi, Kuwait og New Zealand skal Norge bli med i ei gruppe som skal lage ein «gullstandard» for korleis store fond kan bidra til å fremje klimavennlege investeringar. Det sa statsminister Erna Solberg på klimatoppmøtet i Paris i dag..

NRK - 3 timer siden

Kallar tilbake Anthon Berg-godteri

Godteriprodusenten Toms kallar tilbake fire Anthon Berg-produkt frå taxfreebutikkar i Norge på grunn av funn av oransje plastbitar. Mattilsynet ber kundar som har kjøpt produkta om å kaste dei..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt