NRK > Nyheter

Tuesday, 18 December, 13:05

NRK - 06 Dec 17 kl. 22:20

Søreide bekymret for konsekvensene

Utenriksminister Ine Eriksen Søreide er bekymret etter USAs offisielle anerkjennelse av Jerusalem som Israels hovedstad. Dette vil føre partene lenger fra forhandlinger og det vil kunne øke urolighetene i regionen, sier Søreide til NRK..
Les mer på NRK


Les mer om:
Ine Eriksen Søreide, USAs, Jerusalem, Israels, Søreide, NRK

Dele artikeln

1 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Søreide, bekymret, for, konsekvensene
NRK - 08 Apr 18 kl. 16:26

Søreide bekymret over våpenbruk

Utenriksminister Ine Eriksen Søreide (H) sier hun er svært bekymret over den økte voldsbruken i Øst-Ghouta og over meldingene om bruk av kjemiske våpen i Douma. – De som står bak bruk av slike våpen, må holdes ansvarlig, sier Søreide..

Hegnar.no - 26 Nov 18 kl. 13:17

Søreide bekymret over konflikten

Utenriksminister Ine Eriksen Søreide (H) sier norske myndigheter er bekymret for situasjonen rundt Kertsjstredet og i Azovhavet og følger utviklingen tett..

NRK - 31 May 18 kl. 17:30

Søreide bekymret over USA

Utenriksminister Ine Eriksen Søreide er bekymret over at USA nå trapper ytterligere opp proteksjonistiske tiltak i handelspolitikken. Hun mener det bidrar til å svekke USAs troverdighet. Hun sier det heller ikke er avklart hvordan det påvirker Norge..

NRK - 31 Mar 18 kl. 17:31

Søreide bekymret over Gaza

Utenriksminister Ine Eriksen Søreide sier til Dagsavisen at hun er dypt bekymret over situasjonen på grensen mellom Gazastripen og Israel, der 16 palestinere er drept siste døgn. – Det er uakseptabelt å skyte med skarpt mot demonstranter, sier hun..

P4 - 31 Mar 18 kl. 17:53

Søreide dypt bekymret etter drap på palestinere

Det er uakseptabelt å skyte med skarpt mot demonstranter, det sier utenriksminister Ine Eriksen Søreide etter at minst 16 palestinere i går ble drept på Gazastripen. Søreide sier i en kommentar til Dagsavisen lørdag at hun er dypt bekymret over situasjonen. Over 1.

P4 - 10 Mar 18 kl. 10:13

Bekymret over bistandskutt

Utenriksminister Ine Eriksen Søreide er bekymret over følgene USAs bistandskutt får for millioner av palestinske flyktninger. Situasjonen for FNs hjelpeorganisasjon for palestinske flyktninger ble dramatisk forverret da USA i januar kuttet støtten med en halv milliard kroner. Søreide sier hun frykter dette vil føre til enda mer uro i regionen..

Hegnar.no - 02 Mar 18 kl. 06:55

Søreide bekymret for Trumps metalltoll

Utenriksminister Ine Eriksen Søreide (H) sier det er «alvorlig og bekymringsfullt» at Donald Trump varsler handelshindre i form av toll på stål og aluminium..

Dagbladet - 26 Mar 18 kl. 18:40

Eriksen Søreide bekymret for masseødeleggelsesvåpen

Ine Eriksen Søreide: - Det er første gang kjemivåpen er brukt på europeisk jord siden 2. verdenskrig..

NRK - 02 Mar 18 kl. 00:37

Søreide bekymret over ståltoll

– Det er alvorlig og bekymringsfullt at USA har varslet innføring av handelshindre for aluminium og stål. Nasjonal sikkerhet som unnskyldning for proteksjonisme er ikke konstruktivt, skriver utenriksminister Ine Eriksen Søreide i en pressemelding..

P4 - 04 Dec 17 kl. 14:47

Eriksen Søreide er optimist etter Brexit

Utenriksminister Ine Eriksen Søreide er ikke bekymret for at Brexit vil få store negative konsekvenser for Norge. I ettermiddag møtte hun Storbritannias utenriksminister Boris Johnson for å diskutere forholdet mellom landene når Storbritannia går ut av EU. Eriksen Søreide føler seg trygg på at norske forhold blir godt ivaretatt i framtiden..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 5 minutter siden

Krekar har fått reisedokumenter

Mulla Krekar har fått reisedokumenter og kan møte i retten i Italia, ifølge Justisdepartementet..

NRK - 13 timer siden

CBS-topp får ikke fallskjerm

Styret i den amerikanske mediegiganten CBS har bestemt at tidligere styreleder og administrerende direktør Leslie Moonves får sparken, og at han ikke får sluttpakke på 120 millioner dollar. Moonves er anklaget for flere seksuelle overgrep..

NRK - 15 minutter siden

TVNorge felt i PFU

Pressens faglige utvalg har felt TVNorge på to punkter i den såkalte «spøkelsessaken». Åndenes Makt omtalte en avdød mann som mulig spøkelse og utvalget mener programmet har brutt god presseskikk på punkt 4.1 og 4.

NRK - 30 minutter siden

Dømt for å mobbe barnevernsansatt

En 40 år gammel mann er dømt til fengsel i 15 måneder for å ha hengt ut og truet en barnevernsansatt på Facebook. I innlegget skrev mannen den barnevernsansattes fulle navn og adresse og påsto at det hadde foregått brudd på taushetsplikten..

NRK - 30 minutter siden

Brann på Lunner barneskole

Det brenner i et kopirom på Lunner barneskole i Oppland. Barna er evakuert, ifølge politiet..

NRK - 1 time siden

Ungdom mistenkt for bildespredning

Åtte ungdommer i Harstad er mistenkt for å ha spredt nakenbilder av 34 jenter i Harstad. Politiet informerte i dag om det de omtaler som «Operasjon sharefile»..

NRK - 45 minutter siden

Mener Solskjær er United-aktuell

Fotballjournalist Mark Ogden mener Ole Gunnar Solskjær kan være aktuell som midlertidig manager i Manchester United. I dag ble det kjent at Jose Mourinho har fått sparken. Ogden twitrer at Solskjær kan være aktuell som "caretaker" frem til sommeren..

NRK - 45 minutter siden

PFU behandler «Spøkelsessaken»

NRK - 1 time siden

Varsler stornedleggelse av kirker

Oslo Bispedømme har vedtatt å legge ned fem kirker i Oslo. Tre andre står i faresonen. Årsaken er at Kirken i Oslo må spare minst 10 millioner kroner i året..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt