NRK > Nyheter

Saturday, 23 June, 13:48

NRK - 06 Dec 17 kl. 22:20

Søreide bekymret for konsekvensene

Utenriksminister Ine Eriksen Søreide er bekymret etter USAs offisielle anerkjennelse av Jerusalem som Israels hovedstad. Dette vil føre partene lenger fra forhandlinger og det vil kunne øke urolighetene i regionen, sier Søreide til NRK..
Les mer på NRK


Les mer om:
Ine Eriksen Søreide, USAs, Jerusalem, Israels, Søreide, NRK

Dele artikeln

1 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Søreide, bekymret, for, konsekvensene
NRK - 08 Apr 18 kl. 16:26

Søreide bekymret over våpenbruk

Utenriksminister Ine Eriksen Søreide (H) sier hun er svært bekymret over den økte voldsbruken i Øst-Ghouta og over meldingene om bruk av kjemiske våpen i Douma. – De som står bak bruk av slike våpen, må holdes ansvarlig, sier Søreide..

NRK - 31 May 18 kl. 17:30

Søreide bekymret over USA

Utenriksminister Ine Eriksen Søreide er bekymret over at USA nå trapper ytterligere opp proteksjonistiske tiltak i handelspolitikken. Hun mener det bidrar til å svekke USAs troverdighet. Hun sier det heller ikke er avklart hvordan det påvirker Norge..

NRK - 31 Mar 18 kl. 17:31

Søreide bekymret over Gaza

Utenriksminister Ine Eriksen Søreide sier til Dagsavisen at hun er dypt bekymret over situasjonen på grensen mellom Gazastripen og Israel, der 16 palestinere er drept siste døgn. – Det er uakseptabelt å skyte med skarpt mot demonstranter, sier hun..

P4 - 31 Mar 18 kl. 17:53

Søreide dypt bekymret etter drap på palestinere

Det er uakseptabelt å skyte med skarpt mot demonstranter, det sier utenriksminister Ine Eriksen Søreide etter at minst 16 palestinere i går ble drept på Gazastripen. Søreide sier i en kommentar til Dagsavisen lørdag at hun er dypt bekymret over situasjonen. Over 1.

P4 - 10 Mar 18 kl. 10:13

Bekymret over bistandskutt

Utenriksminister Ine Eriksen Søreide er bekymret over følgene USAs bistandskutt får for millioner av palestinske flyktninger. Situasjonen for FNs hjelpeorganisasjon for palestinske flyktninger ble dramatisk forverret da USA i januar kuttet støtten med en halv milliard kroner. Søreide sier hun frykter dette vil føre til enda mer uro i regionen..

Hegnar.no - 02 Mar 18 kl. 06:55

Søreide bekymret for Trumps metalltoll

Utenriksminister Ine Eriksen Søreide (H) sier det er «alvorlig og bekymringsfullt» at Donald Trump varsler handelshindre i form av toll på stål og aluminium..

Dagbladet - 26 Mar 18 kl. 18:40

Eriksen Søreide bekymret for masseødeleggelsesvåpen

Ine Eriksen Søreide: - Det er første gang kjemivåpen er brukt på europeisk jord siden 2. verdenskrig..

NRK - 02 Mar 18 kl. 00:37

Søreide bekymret over ståltoll

– Det er alvorlig og bekymringsfullt at USA har varslet innføring av handelshindre for aluminium og stål. Nasjonal sikkerhet som unnskyldning for proteksjonisme er ikke konstruktivt, skriver utenriksminister Ine Eriksen Søreide i en pressemelding..

P4 - 04 Dec 17 kl. 14:47

Eriksen Søreide er optimist etter Brexit

Utenriksminister Ine Eriksen Søreide er ikke bekymret for at Brexit vil få store negative konsekvenser for Norge. I ettermiddag møtte hun Storbritannias utenriksminister Boris Johnson for å diskutere forholdet mellom landene når Storbritannia går ut av EU. Eriksen Søreide føler seg trygg på at norske forhold blir godt ivaretatt i framtiden..

P4 - 06 Dec 17 kl. 23:08

Utenriksminister Søreide bekymret for Jerusalem-beslutning

Utenriksminister Ine Eriksen Søreide uttrykker stor bekymring etter USAs beslutning om å anerkjenne Jerusalem som Israels hovedstad i kveld. Søreide sier avgjørelsen kan bidra til ustabilitet i regionen og føre Israel og Palestina lenger vekk fra forhandlingsbordet. Statsminister Solberg er enig og mener fremtiden til Jerusalem må løses gjennom forhandlinger..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

Netanyahu ut mot bedrageritiltale

Israels statsminister Benjamin Netanyahu avfeier bedrageritiltalen mot kona Sara som «absurd». I en lengre video som han har publisert på Facebook, sier han at den er basert på en «ulovlig» administrativ kjennelse..

NRK - 1 time siden

400 migranter reddet ved Spania

Over 400 migranter er reddet i tre forskjellige operasjoner utenfor kysten av Spania. Det opplyser den spanske kystvakten..

NRK - 1 time siden

Unge Høyre for ny narkotikapolitikk

Unge Høyre ønsker å legalisere lettere narkotiske stoffer under streng regulering. Samtidig stemte ungdomsparitets landsmøte ned et forslag om å legalisere all narkotika med to stemmers margin, som Erna Solberg og Bent Høie har advart mot..

NRK - 1 time siden

Drapssiktet er samarbeidsvillig

Mannen som er siktet for drapet på Marie-Louise Bendiktsen vil samarbeide og la seg avhøre av politiet. Han håper å bli sjekket ut av saken så fort som mulig. Det sier hans forsvarer, Thomas Hansen til NRK.

NRK - 1 time siden

Ulveskadene i Nord-Østerdalen øker

23 sauer er tatt av ulv i Nord-Østerdalen siden i går kveld. Dermed er over 150 sauer bekreftet døde etter ulveangrep i området den siste tiden. De siste skadene har skjedd i Rendalen..

NRK - 1 time siden

Skadeverk mot politistasjon

En mann i 20-årene er pågrepet for grovt skadeverk mot Stovner politistasjon. Mannen skal ha knust vinduer og et videokamera. Det ble funnet et våpen og skarp ammunisjon ikke langt fra ham, men ingen tegn på at det er avfyrt på stedet..

NRK - 2 timer siden

EU-observatører på plass i Zimbabwe

EU har begynt å utplassere valgobservatører i Zimbabwe i forkant av valget 30. juli. Det er første gang på 16 år EU har valgobservatører i landet.

NRK - 2 timer siden

Tiltalt for drapsforsøk på balkong

En mann møter til uka i Oslo tingrett, tiltalt for å ha forsøkt å drepe samboeren på en balkong på Torshov og for drapstrusler mot en nabo som grep inn. Hendelsene den 41 år gamle mannen er tiltalt for, skjedde i mai i fjor..

NRK - 2 timer siden

Seks militante skutt i Pakistan

Seks militante islamister og to pakistanske soldater ble drept i en skuddveksling i Nordvest-Pakistan lørdag. Skytingen skjedde i landsbyen Spina Mela i Sør-Waziristan..

NRK - 3 timer siden

Unge Høyre åpner for surrogati

Unge Høyre vil åpne for altruistisk surrogati, altså at kvinner kan bære fram andres barn med ideelle motiver og uten betaling. Et forslag om å tillate surrogati generelt, falt på ungdomspartiets landsmøte..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt