VG > Sport

Saturday, 18 January, 09:13

VG - I førrgår: 13:08

Søreide: Uakseptabel trussel fra Iran

STORTINGET (VG) Utenriksminister Ine Eriksen Søreide (H) fordømte onsdag den ferske trusselen fra Irans president fra Stortingets talerstol, og sa at den er uakseptabel..
Les mer på VG Bilden deled av VG via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
Stortinget, Ine Eriksen Søreide, Irans, Stortingets, Iran

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Søreide, Uakseptabel, trusselfra , Iran
P4 - 11 Jan 20 kl. 16:35

- Bra at Iran er åpen om nedskytingen

Det er bra at Iran er åpen om nedskytingen. Det sier utenriksminister Ine Eriksen Søreide til VG. Men hun er klar på at det nå må gjennomføres en grundig og uavhengig gransking, og at endelige funn og konklusjoner må gjøres offentlig kjent.

NRK - 08 Jan 20 kl. 17:53

Søreide ber Iran og USA besinne seg

Utenriksminister Søreide sier situasjonen nå er så tilspisset at det skal lite til for at den eskalerer til militær konfrontasjon, dersom ikke USA og Iran stanser voldsspiralen. – De har et stort ansvar for å roe ned situasjonen, sier hun..

P4 - 03 Jan 20 kl. 11:48

Søreide dypt bekymret etter drap på general

Utenriksminister Ine Eriksen Søreide er dypt bekymret etter attentatet på den iranske generalen, og den påfølgende eskaleringen i konflikten mellom USA og Iran. I en uttalelse oppfordrer hun alle parter til å bidra til å roe ned situasjonen, og hindre at den kommer ytterligere ut av kontroll. Iran har lovet hevn etter drapet..

VG - 08 Jan 20 kl. 17:38

Eriksen Søreide etter Iran-angrepet: Norge fordømmer Irans hevnangrep

Natt til onsdag ble en amerikansk militærbase med norske soldater utsatt for et hevnangrep fra Iran. – Vi har videreformidlet vår fordømmelse av angrepet i natt, sier utenriksminister Ine Eriksen Søreide..

VG - 03 Jan 20 kl. 12:50

Eriksen Søreide etter USA-angrepet: Alle må roe seg

Utenriksminister Ine Eriksen Søreide (H) sier at hun er dypt bekymret etter de siste dagenes opptrapping av konflikten mellom USA og Iran i Midt-Østen..

Dagbladet - 09 Jan 20 kl. 01:00

FBI advarer om ny Iran-trussel

Ekspert advarer om at Iran kan komme til å utføre cyberangrep mot USA. Dette advarer også FBI om i et dokument som er blitt sendt ut til landets politistyrker onsdag, ifølge CNN..

E24 - 03 Jan 20 kl. 12:22

Søreide «dypt bekymret» etter at USA drepte Iran-topp

Norges utenriksminister sier alle partner nå må bidra til å roe ned konflikten mellom USA og Iran, som flere eksperter frykter kan ende i storkrig.

NRK - 01 Jan 20 kl. 15:51

Khamenei blåser av Trumps trusler

Irans øverste leder Ali Khamenei kaster seg inn i Twitter-krigen med Donald Trump og advarer ham mot å leke med ilden. Han viser til Trumps trussel om å stille Iran til ansvar for de Iran-vennlige demonstrantenes angrep på USAs ambassade i Irak..

NRK - 14 Oct 19 kl. 21:25

Søreide om Syria: – Dypt bekymret

Utenriksminister Ine Eriksen Søreide (H) skriver på Twitter at Norge «fordømmer den tyrkiske militæroperasjonen og fortsetter å kreve umiddelbart opphør». Søreide sier hun er dypt bekymret over situasjonen..

P4 - 24 Sep 19 kl. 07:14

- Velger Trump en hard retorikk kan et bli farlig

- Hvis Donald Trump velger en tøff retorikk når han skal snakke iFN idag så kan det bli farlig. Det sier utenriksminister Ine Eriksen Søreide til P4-nyhetene i New York. I dag skal USAs president tale i generalforsamlingen i forbindelse med høynivåuka og det er forventet at Iran kan bli ett av temaene.

Fler nyheter fra VG

VG - 1 time siden

Alt er i spill

Ett år etter at en borgerlig flertallsregjering skulle gi landet mer langsiktighet og stabilitet, har regjeringen igjen havnet i en krise..

VG - 1 time siden

Angelina Jordan: Overøst av ros

Én uke etter at Angelina Jordan (14) ble sendt rett til finalen i «America’s Got Talent: The Champions», er interessen rundt henne enorm..

VG - 4 timer siden

Gratis-opplevelser i Liverpool

Enten du skal til Liverpool for å se fotball eller ta for deg av byens kulturliv, kan du få mange opplevelser gratis mens du er i byen..

VG - 4 timer siden

Celine Dion mistet moren

14-barnsmoren Thérese Dion ble 92 år gammel..

VG - 6 timer siden

Thorbjørn Jagland: Kvinnene bør hentes hjem

Det er en trussel mot rikets sikkerhet om Norge ikke henter kvinner som har sluttet seg til IS, mener Thorbjørn Jagland..

VG - 7 timer siden

Tettey fortviler over nedtur: – Forbannet og frustrert

MANCHESTER (VG) Alexander Tettey (33) opplever en sesong full av kontraster: Personlig opplever han en opptur på fotballbanen, men han er om bord på et synkende skip..

VG - 9 timer siden

Teateranmeldelse: Gud letter ikke helt

Skranglete religionsharselas på Chat Noir..

VG - 11 timer siden

Sverige knust og ydmyket etter pubskandalen

MALMÖ (VG) (Portugal-Sverige 35–25) Det ble alt annet enn en opptur for Sverige etter pubskandalen. Nå tyder alt på at svenskene kan ta seg en tur ut på byen neste helg. Veien til semifinalen er lang etter tapet for Portugal..

VG - 12 timer siden

«Med hjartet på rette staden»-stjerne død

Derek Fowlds ble 82 år gammel..

VG - 12 timer siden

Tom Hagen sender e-poster til politiet: Prøver å finne svar

Anne-Elisabeth Hagens ektemann har sendt minst åtte e-poster til politiet med sine tanker om hvordan forsvinningsgåten kan løses..
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt