VG > Sport

Fredag, 14 August, 09:20

VG - 15 jan. 20 kl. 13:08

Søreide: Uakseptabel trussel fra Iran

STORTINGET (VG) Utenriksminister Ine Eriksen Søreide (H) fordømte onsdag den ferske trusselen fra Irans president fra Stortingets talerstol, og sa at den er uakseptabel..
Les mer på VG Bilden deled av VG via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
Stortinget, Ine Eriksen Søreide, Irans, Stortingets, Iran

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Søreide, Uakseptabel, trusselfra , Iran
P4 - 11 jan. 20 kl. 16:35

- Bra at Iran er åpen om nedskytingen

Det er bra at Iran er åpen om nedskytingen. Det sier utenriksminister Ine Eriksen Søreide til VG. Men hun er klar på at det nå må gjennomføres en grundig og uavhengig gransking, og at endelige funn og konklusjoner må gjøres offentlig kjent.

NRK - 08 jan. 20 kl. 17:53

Søreide ber Iran og USA besinne seg

Utenriksminister Søreide sier situasjonen nå er så tilspisset at det skal lite til for at den eskalerer til militær konfrontasjon, dersom ikke USA og Iran stanser voldsspiralen. – De har et stort ansvar for å roe ned situasjonen, sier hun..

P4 - 03 jan. 20 kl. 11:48

Søreide dypt bekymret etter drap på general

Utenriksminister Ine Eriksen Søreide er dypt bekymret etter attentatet på den iranske generalen, og den påfølgende eskaleringen i konflikten mellom USA og Iran. I en uttalelse oppfordrer hun alle parter til å bidra til å roe ned situasjonen, og hindre at den kommer ytterligere ut av kontroll. Iran har lovet hevn etter drapet..

VG - 08 jan. 20 kl. 17:38

Eriksen Søreide etter Iran-angrepet: Norge fordømmer Irans hevnangrep

Natt til onsdag ble en amerikansk militærbase med norske soldater utsatt for et hevnangrep fra Iran. – Vi har videreformidlet vår fordømmelse av angrepet i natt, sier utenriksminister Ine Eriksen Søreide..

VG - 03 jan. 20 kl. 12:50

Eriksen Søreide etter USA-angrepet: Alle må roe seg

Utenriksminister Ine Eriksen Søreide (H) sier at hun er dypt bekymret etter de siste dagenes opptrapping av konflikten mellom USA og Iran i Midt-Østen..

Dagbladet - 09 jan. 20 kl. 01:00

FBI advarer om ny Iran-trussel

Ekspert advarer om at Iran kan komme til å utføre cyberangrep mot USA. Dette advarer også FBI om i et dokument som er blitt sendt ut til landets politistyrker onsdag, ifølge CNN..

E24 - 03 jan. 20 kl. 12:22

Søreide «dypt bekymret» etter at USA drepte Iran-topp

Norges utenriksminister sier alle partner nå må bidra til å roe ned konflikten mellom USA og Iran, som flere eksperter frykter kan ende i storkrig.

NRK - 01 jan. 20 kl. 15:51

Khamenei blåser av Trumps trusler

Irans øverste leder Ali Khamenei kaster seg inn i Twitter-krigen med Donald Trump og advarer ham mot å leke med ilden. Han viser til Trumps trussel om å stille Iran til ansvar for de Iran-vennlige demonstrantenes angrep på USAs ambassade i Irak..

NRK - 14 okt. 19 kl. 21:25

Søreide om Syria: – Dypt bekymret

Utenriksminister Ine Eriksen Søreide (H) skriver på Twitter at Norge «fordømmer den tyrkiske militæroperasjonen og fortsetter å kreve umiddelbart opphør». Søreide sier hun er dypt bekymret over situasjonen..

E24 - 19 april 20 kl. 15:23

Iran bønnfalte Norge om hjelp uten hell – mener landet er offer for «medisinsk terrorisme»

Utenriksminister Ine Marie Eriksen Søreide hadde ingen ansiktsmasker og ventilatorer å sende til Iran. Den iranske ambassaden svarte med et rasende brev som gir USA og Donald Trump skylden for tragedien på hjemmebane..

Fler nyheter fra VG

VG - 5 minutter siden

Norsk Sykepleierforbund: – Vi vil slite med en ny pandemitopp

Hvor godt er Norge rustet for en eventuelt ny smittebølge? Helsedirektøren skryter av testkapasiteten, men forbundsleder av Norsk Sykepleierforbund sier det ikke finnes nok helsepersonell..

VG - 15 minutter siden

Filmanmeldelse «Project Power»: Ja, du tok for mye tran

I fremtiden er alle superhelter i fem minutter. Selvsagt altfor lenge..

VG - 1 time siden

Det er ekstremt skjørt

Usikkerheten herjer på alle fronter mens Norges Fotballforbund planlegger for en usedvanlig viktig landslagshøst. I verste fall kan kaoset bli komplett..

VG - 2 timer siden

Biden vil ha munnbindpåbud i USA

Demokratenes presidentkandidat Joe Biden oppfordrer til et nasjonalt påbud for bruk av munnbind for å bremse smittespredningen i USA..

VG - 2 timer siden

Disse stjernene skal kjempe i «Landskampen»

GAUSTABLIKK (VG) Marit Bjørgen (40) og Frida Karlsson (21) står i spissen for stjernespekkede mannskap i høstens «Landskampen» – ledet av Petter Northug (34) og Gunde Svan (58)..

VG - 2 timer siden

Har fylt opp lagrene før mulig munnbind-anbefaling

I dag kan det komme nye anbefalinger om bruk av munnbind. Apotekene har fylt opp lagrene – og varsler at prisene trolig vil gå ned..

VG - 15 timer siden

Inngår avtale med Eimatene: Israel utsetter annektering av Vestbredden

Israel og Emiratene har inngått en fredsavtale. Partene kaller den «historisk»..

VG - 9 timer siden

Støre beklager kattekommentar

ARENDAL (VG) I partilederdebatten sa Ap-leder Jonas Gahr Støre at Venstre-leder Trine Skei Grande var hjemme under coronakrisen, mens han var på Stortinget – og ba henne invitere ham «hjem til deg og kattene». Nå beklager han..

VG - 10 timer siden

Leipzig slo ut Atlético og gikk til historisk semifinale: – Man kan ikke si vi var heldige

(RB Leipzig – Atlético 2–1) De greide å få hull på det ellers pottetette Atlético-forsvaret to ganger – og det holdt for å sende RasenballSport Leipzig til semifinale i Champions League..

VG - 14 timer siden

Hentet for å utfordre Modric: – Fallhøyden er stor

Petter Veland mener timingen for Martin Ødegaards (21) retur er perfekt og en sjanse spilleren måtte ta. Overgangen kommer imidlertid med en risiko..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt