NRK > Nyheter

Fredag, 23 April, 04:23

NRK - 06 mars 21 kl. 04:11

Sør-Norge: stengte fjelloverganger

I Sør-Norge er fylkesvei 50 Hol-Aurland og fv. 57 Tyin-Årdal begge midlertidig stengt på grunn av uvær. Ifølge Vegtrafikksentralen Vest er det innført kolonnekjøring over riksvei 7 Hardangervidda. Fjellovergangen kan bli stengt på kort varsel..
Les mer på NRK


Les mer om:
Sør-Norge, Hol-Aurland, Tyin-Årdal, Vegtrafikksentralen Vest, Hardangervidda, norge

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Sør-Norge, stengte, fjelloverganger
NRK - 04 april 21 kl. 01:43

Stengte fjelloverganger

Flere veier og fjelloverganger er allerede stengt natt til søndag på grunn av uvær. Det kan gjøre det utfordrende for dem som skal hjem fra påskeferien..

Dagbladet - 04 april 21 kl. 06:53

Uvær fører til stengte fjelloverganger

Flere veier og fjelloverganger er allerede stengt natt til søndag på grunn av uvær. Det kan gjøre det utfordrende for dem som skal hjem fra påskeferien..

NRK - 06 mars 21 kl. 08:28

Flere fjelloverganger stengt lørdag

Flere fjelloverganger i Sør-Norge er stengt på grunn av uvær, lørdag. Riksvei 7 over Hardangervidda, fylkesvei 51 over Valdresflye og fylkesvei 53 Tyin-Årdal er stengt. Fv 51 blir ikke åpnet lørdag.

NRK - 06 mars 21 kl. 16:08

Stenger flere fjelloverganger

Uvær sørger for at flere fjelloverganger i Sør-Norge er stengt lørdag. Ifølge Vegtrafikksentralen Vest er riksvei 7 over Hardangervidda midlertidig stengt på grunn av uvær. Det samme gjelder fylkesvei 51 over Valdresflye og Fylkesvei 53 Tyin-Årdal..

VG - 05 april 21 kl. 07:55

Slik er påsketrafikken: Flere fjelloverganger stengt

En rekke fjelloverganger mellom øst og vest i Sør-Norge er stengt på grunn av uvær på påskeferiens siste dag..

Klartale - 05 april 21 kl. 09:40

Dårlig vær stenger fjelloverganger

Vind, snø og dårlig sikt. Slikt vær var det flere steder mandag. Mange fjelloverganger i Sør-Norge er fortsatt stengt..

NRK - 07 mars 21 kl. 07:29

Flere fjelloverganger åpne igjen

Flere fjelloverganger er åpnet, men det kolonnekjøres flere steder. På rv 7 over Hardangervidda og rv 52 over Hemsedalsfjellet er det kolonnekjøring. E16 Filefjell, E134 Haukelifjell og fv 50 Hol-Aurland er åpnet.

E24 - 23 jan. 21 kl. 08:15

NHO frykter at stengte kjøpesentre blir den nye normen – vil ha kompensering fra første dag

NHO Service og Handel er bekymret for at stengte kjøpesentre blir den nye normalen. De ber om direkte kompensasjon fra første dag med stengte butikker..

Dagbladet - 21 jan. 21 kl. 16:33

Stengte veier og innstilte fly

Det er sendt ut farevarsel for store deler av landet torsdag. Ekstremværet Frank herjer alt i Nord-Norge. Der har hustak løsnet.

NRK - 23 mars 21 kl. 02:25

Stengte fjelloverganger i Finnmark

Fv 890 Kongsfjordfjellet og Fv 891 Båtsfjordfjellet er stengt på grunn av uvær. Vegmeldingssentralen Nord melder at det vil bli forsøkt med kolonnekjøring på begge overganger klokka 6.30 tirsdag morgen...

Fler nyheter fra NRK

NRK - 30 minutter siden

Strid om burhøns i Venstre

Venstre vil forby produksjon av egg fra høner i bur, fordi det ikke samsvarer med god dyrevelferd, står det i forslaget til nytt Venstre-program. Det er flere i partiet skeptisk til, skriver Adresseavisen..

NRK - 45 minutter siden

Trailer med fisk veltet ved Berkåk

En trailer med fisk har kjørt av veien og veltet på siden på E6 ved Berkåk i Trøndelag. Det er ikke meldt om personskade. Det skal være glatt vei på stedet, melder politiet i Trøndelag på Twitter..

NRK - 1 time siden

Børsen i Tokyo med nedgang

Børsen i Tokyo startet fredagen med nedgang etter nyheten om at Biden-administrasjonen i USA vil foreslå å øke skattene for de rikeste. Nikkei 225-indeksen falt fra starten etter at handelen åpnet i Japan fredag morgen. Indeksen falt med 1,12 prosent.

NRK - 1 time siden

USA sender ubåt-hjelp

Indonesia har bedt flere land om hjelp til å søke etter den savnede ubåten som har vært savnet siden onsdag. Torsdag meldte USA at de vil sende et luftfartøy som skal søke etter den savnede ubåten, skriver CNN..

NRK - 1 time siden

Tre bortførte på Haiti er løslatt

Tre av i alt sju prester og nonner som ble bortført på øya Haiti 11. april, ble løslatt torsdag. Blant disse var det to franske statsborgere, ingen av dem har blitt løslatt.

NRK - 1 time siden

Ambulanse i kollisjon i Trondheim

Det har vært en kollisjon mellom en ambulanse og personbil i prinsenkrysset i Trondheim. Det er ikke meldt om personskade. Politiet er i gang med å etterforske for å kartlegge årsaken til ulykken, skriver politiet i Trøndelag på Twitter..

NRK - 2 timer siden

Savnet gutter i Oslo funnet

Politiet i Oslo har kommet i kontakt med de to 11 år gamle guttene som var meldt savnet i Oslo rundt midnatt natt til fredag. De skal være i god behold, opplyser politiet i Oslo på Twitter..

NRK - 2 timer siden

Faithfull om koronasykdommen

Artisten Marianne Faithfull (74) sier til New York Times at hennes kamp mot covid-19 og langvarige ettervirkninger har vært den tøffeste kampen hun har hatt. Tidligere har hun bl.a.

NRK - 2 timer siden

Færre digitale kulturopplevelser

Digital kulturbruk er nesten halvert i år, sammenlignet med i fjor. Det viser en undersøkelse fra Opinion som gjennom pandemien har spurt over 20.700 nordmenn om deltagelse på digitale kulturopplevelser, og i hvilke grad man betaler for disse.

NRK - 3 timer siden

Søker etter to 11-åringer i Oslo

Politiet søker etter to 11 år gamle gutter fra Frogner i Oslo som ikke har kommet hjem etter trening. De ble sist sett på Skøyen rundt klokken 22.00 torsdag kveld.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt