NRK > Nyheter

Sunday, 21 October, 13:53

NRK - 10 Oct 18 kl. 12:49

Søppelrydding langs norskekysten

2400 kilo søppel langs norske strender er ryddet. Skoleklasser og frivillige organisasjoner fra flere fylker, blant annet Møre og Romsdal, bidrar med data til et forskningsprosjekt som har som mål å finne ut hvilke land plasten kommer fra..
Les mer på NRK


Les mer om:
Møre, Romsdal

Dele artikeln

52 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Søppelrydding, langs, norskekysten
Hegnar.no - 10 Aug 18 kl. 08:01

Russisk atomubåt seiler langs norskekysten

En russisk atomubåt av samme type som Kursk, som havarerte i Barentshavet i august 2000, er på vei langs deler av den norske kysten i en rutineseilas..

Dagbladet - 24 Jul 18 kl. 12:27

Dette skjuler seg under hav­overflaten langs norskekysten

Norge er hjemmet til hele ni ulike haiarter..

Aftenposten - 04 Jul 18 kl. 20:52

Skarpe østers ødelegger strendene langs norskekysten

NAKHOLMEN (Aftenposten): Frivillige har plukket fem tonn stillehavsøsters fra strendene i Vestfold i vår. Nå ser gründere mulighet til å tjene penger på den uønskede gjesten..

Aftenposten - 22 Aug 18 kl. 21:09

Her er det russiske «supervåpenet» som utløser frykt utenfor norskekysten. Spørsmålet er om Putin bløffer.

MOSKVA (Aftenposten): Meldingen om et russisk atomdrevet missil på villspor utenfor norskekysten vekker bekymring. Det er en del av det nye atomvåpen-spillet mellom Russland og Vesten..

P4 - 03 Jul 18 kl. 06:11

Holder fortsatt vakt langs Gjøvikbanen

Brannmannskapene holder fortsatt vakt langs Gjøvikbanen etter de mange skogbrannene langs toglinjen. Selv om banen åpnet for trafikk igjen like før midnatt, etter å ha vært stengt i over et døgn, vil ikke brannvesenet si at alt er slokket. Søndag kveld oppsto flere skogbranner langs banen og slukningsarbeidet har vært vanskelig - med frykt for ny opplussing.

Aftenposten - 01 Jul 18 kl. 21:20

Skogbrann langs togsporet i Maridalen

Brannvesenet har rykket ut til flere branner langs jernbanelinjen. Strekningen mellom Oslo S og Roa er stengt for togtrafikk, melder NSB..

Aftenposten - 01 Jul 18 kl. 21:20

Omfattende skogbrann langs togsporet i Maridalen

Brannvesenet har rykket ut til flere branner langs jernbanelinjen. Strekningen mellom Oslo S og Roa er stengt for togtrafikk, melder NSB..

NRK - 22 Jun 18 kl. 07:17

Døde stillehavsøsters langs kysten

Det er observert rekker med døde stillehavsøsters langs fjellveggene i vannoverflata flere steder langs kysten. Fagfolk mener det kan være flere grunner til at de dør. Kartlegger av stillehavsøsters, Jan Erik Tangen, mener isen i vinter er årsaken..

Dagbladet - 02 Jul 18 kl. 02:00

Befolkningen hjelper til med slokking langs Gjøvikbanen

Brannvesenet får hjelp av lokalbefolkningen med å slokke flere skogbranner langs Gjøvikbanen mellom Sandermosen i Oslo og Hakadal..

NRK - 10 Aug 18 kl. 08:25

Russisk ubåt seiler langs kysten

En russisk atomubåt av samme type som Kursk, som havarerte i Barentshavet i 2000, er på vei langs deler av den norske kysten i en rutineseilas. Om bord i ubåten skal det være 24 krysserraketter med en rekkevidde på mellom 500 til 600 kilometer..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 45 minutter siden

Joachim Rønneberg døde i natt

Den kjente krigsveteranen Joachim Holmboe Rønneberg sovnet stille inn natt til søndag, 99 år gammel. Ålesunderen var motstandsmann som i årene 1941–1945 var medlem av Kompani Linge. Han er mest kjent for å ha ledet tungtvannsaksjonen på Vemork i 1943..

NRK - 30 minutter siden

Rødt flertall i kvinneleledelsen

KrF kvinner velger i dag nytt sentralstyre. Fire av dem vil i regjering med Ap og Sp, to vil i opposisjon og én vil i dagens regjering. Alle sju skal med i KrF Kvinners delegasjon til landsmøtet, i tillegg til fem som ennå ikke er valgt..

NRK - 45 minutter siden

Unik hodeskalle funnet igjen

En av de viktigste gjenstandene hos Nasjonalmuseet i Brasil er funnet igjen etter brannen i september. Det 12.000 år gamle fossilet Luzie er nå funnet i ruinene.

NRK - 1 time siden

Avviser innspelet frå Bergen FpU

Hordaland FpU har søndag vedtatt å avise innspelet frå Bergen FpU om å forby kjønnsskifte. – Vi kjem ikkje til å ta dette vidare til landsstyret, seier fylkesformann i Hordaland FpU, Martin Virkesdal Jonsterhaug, til NRK..

NRK - 1 time siden

Trur ikkje på Saudi-Arabia

Storbritannia trur ikkje på Saudi-Arabia si forklaring om at Jamal Khashoggi mista livet ved eit uhell under ein slåstkamp. Til BBC seier Brexit-minister Dominic Raab at det ikkje er truverdig, og at Storbritannia støttar den tyrkiske etterforskinga..

NRK - 1 time siden

Vil ha partiet i opposisjon

Turid Haaland, innstilt som 1. nestleder i KrF Kvinner, mener partiet bør fortsette i opposisjon. – Jeg synes det er illojalt å hive Erna, men vi lovet velgerne å ikke gå i regjering med Frp.

NRK - 1 time siden

Svensk mann siktet for drap og ran

Politiet har siktet en 20-åring fra Uppsala for drap og ran. Han er etterlyst over hele verden, sier politiinspektør Grete Lien Metlid. Politiet tror han forlot Norge og dro til Sverige mandag.

NRK - 1 time siden

Ny kvinneleder peker på Solberg

Påtroppende leder i KrF Kvinner Oddbjørg Minos sier at hun råder partiet å samtale med dagens regjering først. – Jeg legger bort min personlige preferanse og fokuserer på sakene..

NRK - 2 timer siden

Vil avvikle oljeindustrien til 2035

AUF-landsmøtet vedtok søndag at man skal ha en styrt avvikling av petroleumsindustrien innen 2035. De vedtok også nei til utenlandskabler, strengere krav til oppdrettsnæringen og «et grønt og solidarisk skattesystem»..

NRK - 3 timer siden

Viktig valg før KrF-landsmøte

KrF kvinner skal i dag velge 12 delegater til landsmøtet 2. november, der partiet avgjør sitt veivalg. Avtroppende leder Ann Kathrine Skjørshammer sier det er viktig at de som velges speiler meningene i organisasjonen..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt