NRK > Nyheter

Sunday, 17 February, 04:13

NRK - 10 Oct 18 kl. 12:49

Søppelrydding langs norskekysten

2400 kilo søppel langs norske strender er ryddet. Skoleklasser og frivillige organisasjoner fra flere fylker, blant annet Møre og Romsdal, bidrar med data til et forskningsprosjekt som har som mål å finne ut hvilke land plasten kommer fra..
Les mer på NRK


Les mer om:
Møre, Romsdal

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Søppelrydding, langs, norskekysten
Aftenposten - 15 Jan 19 kl. 07:00

Hvordan ser norskekysten ut hvis havet stiger?

Et nytt kartverktøy viser hvordan lokalsamfunn langs norskekysten vil påvirkes av økt havnivå og stormflo..

Hegnar.no - 10 Aug 18 kl. 08:01

Russisk atomubåt seiler langs norskekysten

En russisk atomubåt av samme type som Kursk, som havarerte i Barentshavet i august 2000, er på vei langs deler av den norske kysten i en rutineseilas..

Dagbladet - 24 Jul 18 kl. 12:27

Dette skjuler seg under hav­overflaten langs norskekysten

Norge er hjemmet til hele ni ulike haiarter..

Dagbladet - 03 Nov 18 kl. 10:50

Russerne om Nato-øvelsen:- Ødeleggende for tillit og stabilitet i regionen

I en e-post til Dagbladet kommenterer den russiske ambassaden landets varslede tester langs Norskekysten..

Aftenposten - 04 Jul 18 kl. 20:52

Skarpe østers ødelegger strendene langs norskekysten

NAKHOLMEN (Aftenposten): Frivillige har plukket fem tonn stillehavsøsters fra strendene i Vestfold i vår. Nå ser gründere mulighet til å tjene penger på den uønskede gjesten..

Aftenposten - 22 Aug 18 kl. 21:09

Her er det russiske «supervåpenet» som utløser frykt utenfor norskekysten. Spørsmålet er om Putin bløffer.

MOSKVA (Aftenposten): Meldingen om et russisk atomdrevet missil på villspor utenfor norskekysten vekker bekymring. Det er en del av det nye atomvåpen-spillet mellom Russland og Vesten..

P4 - 03 Jul 18 kl. 06:11

Holder fortsatt vakt langs Gjøvikbanen

Brannmannskapene holder fortsatt vakt langs Gjøvikbanen etter de mange skogbrannene langs toglinjen. Selv om banen åpnet for trafikk igjen like før midnatt, etter å ha vært stengt i over et døgn, vil ikke brannvesenet si at alt er slokket. Søndag kveld oppsto flere skogbranner langs banen og slukningsarbeidet har vært vanskelig - med frykt for ny opplussing.

Aftenposten - 31 Oct 18 kl. 10:32

Forsvarsekspert: Russiske skytefelt utenfor Norskekysten øker faren for militære trefninger mellom NATO og Russland

Norsk forsvarsekspert advarer om at russiske rakettoppskytinger rett utenfor Norskekysten, kan føre til direkte militære trefninger mellom NATO og Russland..

Aftenposten - 01 Jul 18 kl. 21:20

Skogbrann langs togsporet i Maridalen

Brannvesenet har rykket ut til flere branner langs jernbanelinjen. Strekningen mellom Oslo S og Roa er stengt for togtrafikk, melder NSB..

Aftenposten - 01 Jul 18 kl. 21:20

Omfattende skogbrann langs togsporet i Maridalen

Brannvesenet har rykket ut til flere branner langs jernbanelinjen. Strekningen mellom Oslo S og Roa er stengt for togtrafikk, melder NSB..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 2 timer siden

USA må bestemme seg om murpengar

USAs fungerande forsvarsminister Patrick Shanahan seier han ikkje har bestemt seg for om ein mur mot Mexico kan sjåast på som ei militær nødvendigheit. Vedtaket kan avgjere om pengane til forsvaret kan bli brukt til å finansiere Trumps planlagte mur..

NRK - 2 timer siden

Nauert vil ikkje bli FN-ambassadør

Heather Nauert trekk tilbake kandidaturet sitt til å bli USAs neste FN-ambassadør etter Nikki Haley, melder Det kvite hus. Nauert var president Donald Trump favoritt til stillinga..

NRK - 2 timer siden

Riksantikvaren stoppar godsterminal

Riksantikvaren set foten ned for Bane Nors planar om midlertidig godsterminal på mellomalderparken Koengen i Bergen mens et eksisterande lasteområde er oppteke i samband med bygging av bybanen til Fyllingsdalen, skriv Bergens Tidende..

NRK - 2 timer siden

To arresterte for knivtruslar

To personar er arresterte for knivtruslar mot ein person på Majorstua i Oslo etter midnatt. Politiet leita etter gjerningspersonane før dei blei tekne. Det blei funne to knivar på den eine personen.

NRK - 17 timer siden

Iran: – Pakistan støtter gruppen

General Mohammad Ali Jafari i Irans revolusjonsgarde sier Pakistan støtter gruppen som har tatt på seg skylda for et selvmordsangrep som drepte 27 elitesoldater. Han beskriver gruppen Jaish al-Adi som en «trussel mot islam»..

NRK - 3 timer siden

Mann skoten og drepen i Sverige

Ein mann i 60-åra er skoten og drepen i Uppsala i Sverige. Politiet har starta drapsetterforsking og leitar etter gjerningspersonane, skriv Aftonbladet. Mannen blei køyrd til sjukhuset i Uppsala, men livet stod ikkje til å redde..

NRK - 3 timer siden

Britisk flyselskap konkurs

Det britiske flyselskapet British Midland Regional med ruter til Oslo og Stavanger er konkurs. Selskapet, kjent som flybmi, peikar på brexit som ei av årsakene. Dei er også ramma av høge drivstoffprisar og utsleppskostnadar..

NRK - 4 timer siden

Dykkar sendt til sjukehuset

To menn som held på med sportsdykking i Fonnebostvatnet i Lindås i Nordhordland, blei dårlege då dei kom opp i dykkarbåten. Ein blei køyrd til legevakt, medan den andre vart frakta i ambulanse til Haukeland universitetssjukehus. Begge var medvitne..

NRK - 5 timer siden

200.000 demonstrerte i Barcelona

Det var store demonstronar i Barcelonas gater i dag i protest mot den pågåande rettssaka mot tolv katalanske separatistleiarar. Totalt er ni av dei tiltalte skulda for opprør, etter det mislukka forsøket på å erklære regionen Catalonia uavhengig..

NRK - 5 timer siden

Sølvbjørn til norsk film

Den norske filmen "Ut og stjæle hester" vann i kveld "Sølvbjørnen" for beste foto under den internasjonale filmfestivalen i Berlin. "Sølvbjørnen" er juryens fagpris og gjekk til filmens danske filmfotograf Rasmus Videbæk..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt