NRK > Nyheter

Wednesday, 12 December, 05:42

NRK - 10 Oct 18 kl. 12:49

Søppelrydding langs norskekysten

2400 kilo søppel langs norske strender er ryddet. Skoleklasser og frivillige organisasjoner fra flere fylker, blant annet Møre og Romsdal, bidrar med data til et forskningsprosjekt som har som mål å finne ut hvilke land plasten kommer fra..
Les mer på NRK


Les mer om:
Møre, Romsdal

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Søppelrydding, langs, norskekysten
Hegnar.no - 10 Aug 18 kl. 08:01

Russisk atomubåt seiler langs norskekysten

En russisk atomubåt av samme type som Kursk, som havarerte i Barentshavet i august 2000, er på vei langs deler av den norske kysten i en rutineseilas..

Dagbladet - 24 Jul 18 kl. 12:27

Dette skjuler seg under hav­overflaten langs norskekysten

Norge er hjemmet til hele ni ulike haiarter..

Dagbladet - 03 Nov 18 kl. 10:50

Russerne om Nato-øvelsen:- Ødeleggende for tillit og stabilitet i regionen

I en e-post til Dagbladet kommenterer den russiske ambassaden landets varslede tester langs Norskekysten..

Aftenposten - 04 Jul 18 kl. 20:52

Skarpe østers ødelegger strendene langs norskekysten

NAKHOLMEN (Aftenposten): Frivillige har plukket fem tonn stillehavsøsters fra strendene i Vestfold i vår. Nå ser gründere mulighet til å tjene penger på den uønskede gjesten..

Aftenposten - 22 Aug 18 kl. 21:09

Her er det russiske «supervåpenet» som utløser frykt utenfor norskekysten. Spørsmålet er om Putin bløffer.

MOSKVA (Aftenposten): Meldingen om et russisk atomdrevet missil på villspor utenfor norskekysten vekker bekymring. Det er en del av det nye atomvåpen-spillet mellom Russland og Vesten..

P4 - 03 Jul 18 kl. 06:11

Holder fortsatt vakt langs Gjøvikbanen

Brannmannskapene holder fortsatt vakt langs Gjøvikbanen etter de mange skogbrannene langs toglinjen. Selv om banen åpnet for trafikk igjen like før midnatt, etter å ha vært stengt i over et døgn, vil ikke brannvesenet si at alt er slokket. Søndag kveld oppsto flere skogbranner langs banen og slukningsarbeidet har vært vanskelig - med frykt for ny opplussing.

Aftenposten - 31 Oct 18 kl. 10:32

Forsvarsekspert: Russiske skytefelt utenfor Norskekysten øker faren for militære trefninger mellom NATO og Russland

Norsk forsvarsekspert advarer om at russiske rakettoppskytinger rett utenfor Norskekysten, kan føre til direkte militære trefninger mellom NATO og Russland..

Aftenposten - 01 Jul 18 kl. 21:20

Skogbrann langs togsporet i Maridalen

Brannvesenet har rykket ut til flere branner langs jernbanelinjen. Strekningen mellom Oslo S og Roa er stengt for togtrafikk, melder NSB..

Aftenposten - 01 Jul 18 kl. 21:20

Omfattende skogbrann langs togsporet i Maridalen

Brannvesenet har rykket ut til flere branner langs jernbanelinjen. Strekningen mellom Oslo S og Roa er stengt for togtrafikk, melder NSB..

NRK - 22 Jun 18 kl. 07:17

Døde stillehavsøsters langs kysten

Det er observert rekker med døde stillehavsøsters langs fjellveggene i vannoverflata flere steder langs kysten. Fagfolk mener det kan være flere grunner til at de dør. Kartlegger av stillehavsøsters, Jan Erik Tangen, mener isen i vinter er årsaken..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 10 minutter siden

Mann henrettet i Texas for drap

Alvin Braziel var i slutten av tenårene da han ranet et ungt ektepar og skjøt og drepte mannen. 25 år etterpå måtte Braziel onsdag bøte med livet i et fengsel i Texas. Drapet to sju år å oppklare.

NRK - 15 minutter siden

Liv Ullmann hylles på 80-årsdagen

Statsminister Erna Solberg (H) er blant dem som skal hylle Liv Ullmann i en stor bursdagsfeiring på Nationaltheatret søndag. Verdensstjernen fyller 80 år. Det blir en kjendistung fest med bursdagssang, kulturinnslag og et eget festskrift om Ullmann..

NRK - 45 minutter siden

–Opptrådte uvettig i sosiale medier

Væpnet politi slo til mot en skole i Trondheim etter at elever chattet om skoleskyting. Uvettig opptreden på sosiale medier, var politiets vurdering til slutt, skriver Adresseavisen. Fire elever under 15 år ble tatt med til politistasjonen..

NRK - 30 minutter siden

Millionkrav mot overgrepsdømt mann

Erstatningskravene mot en overgrepsdømt politiker fra Hordaland er på over 11 millioner kroner. Mannen ble nylig dømt til elleve års forvaring. Dommen er anket og tirsdag startet erstatningssaken mot mannen, skriver Bergens Tidende..

NRK - 1 time siden

Mann dømt for å ha voldtatt kamerat

En mann i 50-årene er i Sør-Trøndelag tingrett dømt til to år og tre måneders fengsel for blant annet sovevoldtekt mot en kamerat. Mannen erkjente delvis skyld da saken mot ham startet forrige uke, skriver Adresseavisen..

NRK - 2 timer siden

Frankrike hever beredskapsnivået

Frankrike hever beredskapsnivået og sender ekstra sikkerhetsstyrker til Strasbourg etter skytingen på julemarkedet, der tre personer ble drept. Sikkerheten langs grensen og på julemarkeder blir skjerpet. Tusenvis under «lockout» får nå dra hjem..

NRK - 4 timer siden

Tre personar drepne i Strasbourg

Tre personar er bekrefta drepne, medan hundrevis av menneske er under såkalla lockdown etter skytinga i Strasbourg. Borgarmeister Roland Ries seier det er usikkert når dei kan gå ut. Den mistenkte gjerningsmannen er framleis på frifot..

NRK - 3 timer siden

Vil ha strengere straff for unge

Ungdomsstraff fungerer ikke for alle, mener oslopolitiet. De vil ha strengere straff og fengsel for ungdommer som gjentatte ganger begår alvorlig kriminalitet, skriver Aftenposten. Videre bør det være lettere å holde dem i varetekt, mener politiet..

NRK - 4 timer siden

Stormy Daniels må betale til Trump

Pornostjerna Stormy Daniels er dømt til å betale advokatutgiftene til Donald Trump på nesten 2,5 millioner kroner etter et søksmål ble avvist av domstolene. Retten slo fast at Twitter-meldingen Trump ble saksøkt for var en «retorisk overdrivelse»..

NRK - 4 timer siden

To pågrepet etter knivstikking

To mindreårige gutter er pågrepet etter at en mann i slutten av 30-årene ble knivstukket i Mandal sentrum tirsdag kveld. Politiet melder om pågripelsen på Twitter klokken 1 natt til onsdag. De to som er pågrepet, er fra distriktet..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt