NRK > Nyheter

Friday, 21 February, 01:29

NRK - 18 Oct 19 kl. 05:29

Sønnen til «El Chapo» løslatt

Mexicanske sikkerhetsstyrker pågrep torsdag Ovidio Guzmán, sønnen til narkobaronen Joaquin «El Chapo» Guzmán, men løslot ham igjen ikke lenge etterpå..
Les mer på NRK


Les mer om:
Ovidio Guzmán, Joaquin, Chapo

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Sønnen, tilEl , Chapo, løslatt
P4 - 20 Jul 19 kl. 07:31

El Chapo innsatt i høysikkerhetsfengsel

Den mexicanske narkotikalederen Joaqin "El Chapo" Guzman er nå fraktet til et høysikkerhetsfengsel i Colorado i USA. Det skal han tilbringe resten av sitt liv, etter at han onsdag ble dømt til livstid i fengsel for smugling av hundrevis av tonn med narkotika til USA. "El Chapo" rømte fra fengsel i Mexico to ganger, men det er så godt som umulig å komme seg ut av det amerikanske fengselet..

NRK - 09 Dec 19 kl. 10:48

Norsk student kan bli løslatt

Den norske studenten som sitter i varetekt i Japan blir trolig løslatt på tirsdag, melder Dagbladet. Kvinnens bistandsadvokat sier til avisa at han har fått klare signaler på at hun blir løslatt i morgen..

Dagbladet - 10 Nov 19 kl. 09:11

Dødsdømt fri etter drap på Yvonne (19)

Dømt til døden for brutalt drap. Nå er millionærsønnen Jude Shramantha Jayamaha løslatt etter god oppførsel..

NRK - 30 Nov 19 kl. 03:52

Perus opposisjonsleder løslatt

Perus opposisjonsleder Keiko Fujimori, som har vært varetektsfengslet i over et år, ble fredag løslatt i Lima. Utenfor fengselet møtte hun tilhengere og ektemannen Mark Villanella, som har sultestreiket for å få kona løslatt..

NRK - 17 Jul 19 kl. 16:15

"El Chapo" dømt til livstid

Den mexicanske narkoforbryteren Joaquin «El Chapo» Guzman (62) er dømt til livstid i fengsel. Det melder nyhetsbyrået AP..

NRK - 27 Oct 19 kl. 02:33

Alle demonstrantene løslatt

Politiet har løslatt sju demonstranter som ble pågrepet eller innbrakt da pro- og antityrkiske demonstranter barket sammen i Oslo lørdag. – Alle er løslatt, men flere kan vente seg et oppgjør med politiet i etterkant av hendelsene, opplyser politiet..

Dagbladet - 20 Dec 19 kl. 13:41

Drapssiktet løslatt

En av de to siktede i drapssaken har blitt løslatt, melder Adresseavisen..

Dagbladet - 24 Oct 19 kl. 10:07

- Hun ønsker å bli løslatt

Kvinnen som er siktet i ambulanse-saken, vil begjære seg løslatt under dagens fengslingsmøte..

Dagbladet - 08 Aug 19 kl. 15:53

TV-kanal: To av fem løslatt

Spanske Telecinco melder at to av de fem mennene som mistenkes for å ha gjengvoldtatt en 20 år gammel norsk kvinne er midlertidig løslatt..

NRK - 24 Jul 19 kl. 14:02

18-åring løslatt fra varetekt

Den norske attenåringen som ble varetektsfengslet for drapsforsøk i Hellas, er løslatt, opplyser mannens forsvarer til NRK..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

En død i brann i Kristiansund

En person omkom torsdag i forbindelse med en brann i en leilighet i Kristiansund, bekrefter politiet i Møre og Romsdal. Åstedsundersøkelse og videre etterforskning fortsetter fredag morgen..

NRK - 45 minutter siden

By i Sør-Korea rammet av virus

I Sør-Korea er byen Daegu erklært som en «spesiell håndterings-sone» som følge av svært mange nye tilfeller av korona-smitte, melder AP. Det er ikke kjent hvor mange som er smittet. Tidligere er en person meldt død av viruset i Sør-Korea..

NRK - 45 minutter siden

115 nye korona-døde i Kina

Kinesiske helsemyndigheter melder om at 115 mennesker har dødd som følge av korona-viruset i Hubei-provinsen det siste døgnet. Totalt har 2233 mennesker dødd av viruset i Kina, de aller fleste i og rundt byen Wuhan der viruset oppsto i desember..

NRK - 1 time siden

Merkel og Macron vil ta opp Idlib

Tysklands Angela Merkel og Frankrikes Emmanuel Macron har invitert Russlands Vladimir Putin og Tyrkias Recep Tayyip Erdogan til et møte for å få slutt på krigføringen nordvest i Syria. Merkel og Macron ringte Putin torsdag og uttrykte sin uro..

NRK - 1 time siden

Arrestert i Moss for knivvold

En mann på 31 år er arrestert av politiet i Moss og siktet for å ha rispet en person med kniv. En 34-årig mann er kjørt til sykehus med mindre skader, opplyser Øst politidistrikt.

NRK - 1 time siden

Irlands statsminister går av

Irlands statsminister Leo Varadkar gikk av torsdag, men fortsetter som leder av et forretningsministerium mens de tre største partiene drøfter en ny regjering. Ved valget for to uker siden fikk de tre største partiene tilnærmet lik oppslutning..

NRK - 1 time siden

40 evakuert fra E69 i Nordkapp

40 mennesker, blant dem 17 turister i en utenlandsk buss, er evakuert fra E69 i Nordkapp, melder Statens Vegvesen. Nesten alle veier i Nordkapp er stengt på grunn av ras eller fare for ras. Det er usikkert når E69 kan åpnes igjen..

NRK - 1 time siden

Høyre og Frp faller på ny måling

Høyre hadde mistet 10 plasser på Stortinget dersom Dagbladets ferske Ipsos-måling var valg. Høyre får 18,8 prosent oppslutning, en nedgang på 0,8 fra januar. Også Frp taper oppslutning og har en tilbakegang på 1,6 til 14,2 prosent..

NRK - 1 time siden

Kolonnekjøring over Haukelifjell

Det er innført kolonnekjøring på E134 over Haukelifjell på grunn av uvær. Kolonnen går mellom Haukelitunnelen og Vågslidtunnelen, melder Vegtrafikksentralen..

NRK - 1 time siden

Politiaksjon på Lademoen

En person er funnet skadd på Lademoen i Trondheim, melder politiet i Trøndelag. Vedkommende er sendt til St. Olavs hospital.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt