NRK > Nyheter

Torsdag, 24 September, 23:50

NRK - 18 okt. 19 kl. 05:29

Sønnen til «El Chapo» løslatt

Mexicanske sikkerhetsstyrker pågrep torsdag Ovidio Guzmán, sønnen til narkobaronen Joaquin «El Chapo» Guzmán, men løslot ham igjen ikke lenge etterpå..
Les mer på NRK


Les mer om:
Ovidio Guzmán, Joaquin, Chapo

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Sønnen, tilEl , Chapo, løslatt
P4 - 20 juli 19 kl. 07:31

El Chapo innsatt i høysikkerhetsfengsel

Den mexicanske narkotikalederen Joaqin "El Chapo" Guzman er nå fraktet til et høysikkerhetsfengsel i Colorado i USA. Det skal han tilbringe resten av sitt liv, etter at han onsdag ble dømt til livstid i fengsel for smugling av hundrevis av tonn med narkotika til USA. "El Chapo" rømte fra fengsel i Mexico to ganger, men det er så godt som umulig å komme seg ut av det amerikanske fengselet..

NRK - 17 juli 19 kl. 16:15

"El Chapo" dømt til livstid

Den mexicanske narkoforbryteren Joaquin «El Chapo» Guzman (62) er dømt til livstid i fengsel. Det melder nyhetsbyrået AP..

P4 - 17 juli 19 kl. 16:19

"El Chapo" fikk livstid

Den mexicanske narkobaronen Joaquin «El Chapo» Guzman er i en domstol i New York dømt til livstid i fengsel, pluss 30 år. 62-åringen ble i februar kjent skyldig på alle tiltalepunkter, som omfattet drap, hvitvasking og narkotikasmugling. Ifølge dommen har han innført 155 kilo kokain til USA..

NRK - 20 juli 19 kl. 01:57

El Chapo i høysikkerhetsfengel

Den mexicanske narkoforbryteren Joaquin «El Chapo» Guzman ble fredag fraktet til ADX-fengselet i Florence i Colorado der han skal tilbringe resten av sitt liv. Han har tidligere rømt fra fengsel to ganger i Mexico, før han ble utlevert til USA i 2017..

NRK - 17 juli 19 kl. 15:47

"El Chapo" får sin dom i dag

Den mexicanske narkoforbryteren Joaquin «El Chapo» Guzman (62) ventes onsdag å bli dømt til livstid i fengsel i en domstol i New York. Guzman ble i februar kjent skyldig på alle tiltalepunkter, som omfattet drap, hvitvasking og narkotikasmugling..

Aftenposten - 20 juli 19 kl. 01:15

El Chapo innsatt i høysikkerhetsfengsel

Den mexicanske narkoforbryteren Joaquin «El Chapo» Guzman ble fredag fraktet til et høysikkerhetsfengsel i Colorado der han skal tilbringe resten av sitt liv..

P4 - 07 des. 19 kl. 23:05

Løslatt etter skyting i Trondheim

Mannen i 20-årene som ble pågrepet og siktet torsdag kveld for medvirkning til drapsforsøk er nå løslatt av politiet. Politiet leter fortsatt etter to navngitte personer i forbindelse med skytingen på Ila der en mann ble skutt i magen. De to er etterlyst nasjonalt og internasjonalt ifølge Adresseavisen.

P4 - 22 des. 19 kl. 21:39

Siktet for voldtekt etter å ha blitt løslatt

En 24 år gammel mann fra Frankrike, ble løslatt av politiet selv om Kripos skal ha frarådet dette og omtalt ham som voldelig og farlig. Det melder TV 2. En uke senere ble han pågrepet, siktet for å ha voldtatt en 20 år gammel kvinne på gata i Oslo.

NRK - 19 juli 20 kl. 19:09

Far vil bli løslatt søndag kveld

Faren til barna som ble funnet døde i Lørenskog, vil bli løslatt søndag kveld. På en pressekonferanse sa politiet at mistankegrunnlaget for faren var svekket. – Han vil bli løslatt etter avhør nå i kveld, sier mannens forsvarer til NRK..

P4 - 01 nov. 19 kl. 21:19

Ny mann løslatt etter uriktig dom

Ytterligere en person er løslatt fra soning etter at politiet ihar funnet nok en trygdesvindeldom som kan være uriktig. Den dømte, en 49 år gammel mann, ble i juni dømt til ubetinget fengsel for å ha mottatt dagpenger uten å ha fortalt Nav at han var på reise i utlandet. Tidligere i dag ble også en 38 år gammel mann fra Kristiansand løslatt fra fengsel i samme sakskompleks..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 30 minutter siden

49 i karantene ved skole i Bergen

En elev ved Nordahl Grieg videregående skole i Bergen har fått påvist koronasmitte, og 49 personer er satt i karantene. Det melder Bergens Tidende. Skolen fikk beskjed om den positive testen torsdag..

NRK - 15 minutter siden

Minst 100 i karantene etter busstur

Minst 100 personer er satt i karantene i flere kommuner og fire er bekreftet smittet, etter besøket av reisefølget fra Sør-Rogaland der flere var koronasmittet. Turfølget hadde tretten lengre stopp på den seks dager lange bussturen.

NRK - 1 time siden

Fire nye smitta

I dag har fire personar i Stavanger fått påvist covid-19. Totalt er det nå registrert 60 nye smittetilfelle i Stavanger i september. Det er for tida stor pågang av folk som vil testa seg, som gjer at det kan bli venting i travle periodar..

NRK - 30 minutter siden

Pris til «Kunstneren og tyven»

«Kunstneren og tyven» vant prisen for beste nordiske dokumentarfilm på Nordisk Panorama i Malmö torsdag. I tillegg vant «De berørte» kortfilmprisen og «Fucking adopt» vant Best Nordica Voices-prisen, skriver Norsk filminstitutt i en pressemelding..

NRK - 30 minutter siden

Kardinal i Vatikanet trekker seg

En av de viktigste kardinalene i Vatikanet, Angelo Becciu, har trukket seg uten at noen årsak er oppgitt. Avgangen torsdag beskrives som uventet. I en kort uttalelse fra Vatikanet heter det at pave Frans har akseptert at Becciu trekker seg..

NRK - 1 time siden

Kina til USA: – Nok er nok

USA og Kina rettet harde angrep mot hverandre under et møte om koronakrisen i FNs sikkerhetsråd torsdag. – Nok er nok. Dere har forårsaket nok trøbbel for verden allerede, sa Kinas FN-ambassadør Zhang Jun.

NRK - 1 time siden

Arbeidsulykke i Alta

En person falt ned fra en stige og traff draget på en lastebilhenger ved Peska grustak i Alta. Hendelsen er anses som en arbeidsulykke, skriver politiet i Finnmark på Twitter. Personen behandles for leggskade på legevakt..

NRK - 1 time siden

Trump taler i Nord Carolina

NRK - 13 timer siden

13 Bama-ansatte smittet

13 ansatte ved Bamas avdeling på Lierstranda har testet positivt for korona. Selskapet opplyser at de avventer å gjenåpne fabrikken. Tirsdag var det bekreftet at sju ansatte var smittet, men nå har altså ytterligere seks testet positivt..

NRK - 1 time siden

Facebooks får overdommere

En ekspertgruppe oppnevnt av Facebook vil starte arbeidet neste måned. Gruppa skal ha siste ord i saker der det vurderes om innhold må slettes fra nettstedet. Gruppa vil ha myndighet til å overstyre beslutninger tatt av selskapets ledelse..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt