NRK > Nyheter

Wednesday, 16 October, 01:54

NRK - 16 Sep 19 kl. 02:00

Søker savnet jeger

Politiet leter etter en savnet 60-åring i Namdal. Han har vært savnet fra jaktkameratene sine siden 18.30, da han ikke møtte opp til avtalt sted. Det sier politiet til NRK. I tillegg til politiet deltar et redningshelikopter og frivillige i søket..
Les mer på NRK


Les mer om:
Namdal, NRK

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Søker, savnet, jeger
NRK - 17 Sep 19 kl. 11:06

Savnet jeger funnet i god behold

En jeger i 60-årene som har vært savnet i Namdal i Trøndelag, er funnet i god behold. Det var et redningshelikopter som fant ham. Mannen ble meldt savnet av sine jaktkamerater i området Storvatnet i Nærøy kommune da han ikke møtte opp på avtalt sted..

P4 - 17 Sep 19 kl. 11:27

Savnet jeger funnet i god behold i Namdal

En jeger i 60-årene som har vært savnet i Namdal i Trøndelag, er funnet i god behold. Mannen ble til slutt funnet av et redningshelikopter. Han ble meldt savnet i går kveld, da han ikke møtte opp til avtalt tid med sine jaktkamerater..

P4 - 12 Sep 19 kl. 13:25

Jeger savnet i Finnmark

En jeger er savnet i Tana i Finnmark. Han ble sist sett av jaktfølget sitt rundt klokken 12 i går. Mannen har seg rød jaktlue og grønn jakke, og politiet ber folk ta kontakt om de kan ha sett ham..

NRK - 16 Sep 19 kl. 09:11

Jeger funnet i god behold

Natt til mandag ble en jeger i 60-årene savnet av jaktlaget sitt i området rundt Storvatnet i Nærøy kommune, da han ikke møtte til avtalt tidspunkt. Trøndelag politidistrikt melder at mannen ble funnet av et redningshelikopter mandag like før ni..

NRK - 02 Sep 19 kl. 07:54

Jeger i jaktulukke i Sunnfjord

Ein jeger har skote seg sjølv i låret med ei rifle i Sunnfjord i Sogn og Fjordane. Den skada er våken og medvit, og blir frakta med ambulanse til Førde sjukehus..

P4 - 22 Aug 19 kl. 12:35

Jeger bitt i hodet av bjørn

En jeger har blitt bitt i hodet og overkroppen av en bjørn i Dalarna i Sverige i går Han er kjørt til sykehus med alvorlige, men ikke livstruende skader, melder Expressen. Bjørnen ble skutt og drept av mannens jaktkamerater. Politiet etterforsker saken..

P4 - 12 Sep 19 kl. 16:10

Jeger funnet i god behold

Jegeren som har vært savnet i Tana i Finnmark siden i går er funnet i god behold. Han ble funnet av redningshelikopter ved finskegrensen, opplyser politiet..

NRK - 29 Jun 19 kl. 10:20

Fortsetter søk etter savnet padler

Dykkere og helikopter gjenopptok lørdag morgen søket etter en kanopadler som er savnet ved Tretjønn i Kristiansand. Padleren, en mann i 50-årene, ble meldt savnet av familien ved 18.30-tiden fredag..

P4 - 11 Jul 19 kl. 11:52

Fant savnet mann

Mannen i 60-åra som var savnet i fjellet i Åfjord i Trøndelag er nå funnet. Letemannskaper har siden i natt lett etter mannen som ble meldt savnet av en turkamerat. Han er i grei form og hentes nå ut med helikopter, opplyser politiet..

NRK - 20 Aug 19 kl. 05:50

73-åring savnet i Finnmark

En 73 år gammel kvinne er savnet i etter en bærtur i Lebesby i Finnmark. Politiet har iverksatt en leteaksjon etter kvinnen, som hadde vært ute i 12 timer da hun ble meldt savnet ved midnatt..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 45 minutter siden

– Kan aldri erklære våpenhvile

Tyrkias president Erdogan har avvist USAs forslag om å inngå en våpenhvile i nordlige deler av Syria. – Vi kan aldri erklære våpenhvile, sa han til journalister om bord på et fly, ifølge flere tyrkiske medier og Reuters..

NRK - 1 time siden

Pence vil ikke dele dokumenter

Visepresident Mike Pence i USA nekter å dele dokumenter med kongressen i forbindelse med prosessen som kan lede til riksrett mot president Trump. Pence mener at forespørselen fra Representantenes hus er «for bred», ifølge Reuters..

NRK - 1 time siden

Ønsker Syria-omkamp i kongressen

Flere av Demokratenes kongressmedlemmer, med støtte fra noen republikanske representanter, har fremmet et forslag i kongressen hvor de går mot president Donald Trumps avgjørelse om å trekke USAs soldater ut av Syria. Det melder Reuters..

NRK - 1 time siden

SOHR: To syriske soldater drept

To syriske regjeringssoldater skal være drept i artilleriskyts fra tyrkiskvennlige opprørere i det nordlige Syria. Det melder eksilgruppen Syrian observatory for human rights (SOHR), ifølge NTB..

NRK - 2 timer siden

Spania fordømmer vold

De spanske myndighetene fordømmer volden i Barcelona, og andre byer i regionen. Det skriver myndighetene i en pressemelding, ifølge Reuters. De skriver videre at de nå jobber for å garantere innbyggernes sikkerhet i Catalonia..

NRK - 2 timer siden

«Uakseptabel» brexitavtale

Brexit-tilhenger og parlamentsmedlem Owen Paterson mener at statsminister Boris Johnsons avtale om å gå ut av EU er «absurd» og «uakseptabel», ifølge avisa The Sun. Britene går etter planen ut av EU 31. oktober og forhandler nå om en avtale..

NRK - 2 timer siden

Hevder Syria drepte tyrkisk soldat

Tyrkias president Erdogan hevder i et intervju at det var syriske regjeringsstyrker som stod bak et angrep mot byen Manbij, hvor en tyrkisk soldat ble drept. Åtte andre tyrkere ble skadd i angrepet. Det skriver nyhetsbyrået Reuters..

NRK - 3 timer siden

Uavgjort mellom Norge og Romania

Kampen mellom Norge og Romania endte 1-1. Spissen Alexander Sørloth sikret det norske poenget i sluttminuttene. Dermed er ikke håpet helt ute for direkte kvalifisering til fotball-EM..

NRK - 3 timer siden

Kilde: USA måtte avskrekke milits

Ifølge en amerikansk tjenestemann sendte USA F-15-fly og kamphelikoptre for å skremme tyrkiskstøttede opprørsgrupper som kom «svært nær» amerikanske soldater i Syria tirsdag, skriver journalisten Lucas Tomlinson. Han dekker Pentagon for Fox News..

NRK - 3 timer siden

El Pais: Tre pågrepet i Barcelona

Tre personer er pågrepet og ni personer er skadet i demonstrasjonene i Barcelona, melder den spanske avisen El Pais. Det er andre dag på rad hvor folk demonstrerer i gatene, etter at flere tidligere katalanske politikere ble dømt til fengsel..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt