NRK > Nyheter

Wednesday, 03 June, 23:57

NRK - 16 Sep 19 kl. 02:00

Søker savnet jeger

Politiet leter etter en savnet 60-åring i Namdal. Han har vært savnet fra jaktkameratene sine siden 18.30, da han ikke møtte opp til avtalt sted. Det sier politiet til NRK. I tillegg til politiet deltar et redningshelikopter og frivillige i søket..
Les mer på NRK


Les mer om:
Namdal, NRK

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Søker, savnet, jeger
NRK - 17 Sep 19 kl. 11:06

Savnet jeger funnet i god behold

En jeger i 60-årene som har vært savnet i Namdal i Trøndelag, er funnet i god behold. Det var et redningshelikopter som fant ham. Mannen ble meldt savnet av sine jaktkamerater i området Storvatnet i Nærøy kommune da han ikke møtte opp på avtalt sted..

P4 - 17 Sep 19 kl. 11:27

Savnet jeger funnet i god behold i Namdal

En jeger i 60-årene som har vært savnet i Namdal i Trøndelag, er funnet i god behold. Mannen ble til slutt funnet av et redningshelikopter. Han ble meldt savnet i går kveld, da han ikke møtte opp til avtalt tid med sine jaktkamerater..

P4 - 12 Sep 19 kl. 13:25

Jeger savnet i Finnmark

En jeger er savnet i Tana i Finnmark. Han ble sist sett av jaktfølget sitt rundt klokken 12 i går. Mannen har seg rød jaktlue og grønn jakke, og politiet ber folk ta kontakt om de kan ha sett ham..

NRK - 16 Sep 19 kl. 09:11

Jeger funnet i god behold

Natt til mandag ble en jeger i 60-årene savnet av jaktlaget sitt i området rundt Storvatnet i Nærøy kommune, da han ikke møtte til avtalt tidspunkt. Trøndelag politidistrikt melder at mannen ble funnet av et redningshelikopter mandag like før ni..

NRK - 02 Sep 19 kl. 07:54

Jeger i jaktulukke i Sunnfjord

Ein jeger har skote seg sjølv i låret med ei rifle i Sunnfjord i Sogn og Fjordane. Den skada er våken og medvit, og blir frakta med ambulanse til Førde sjukehus..

P4 - 22 Aug 19 kl. 12:35

Jeger bitt i hodet av bjørn

En jeger har blitt bitt i hodet og overkroppen av en bjørn i Dalarna i Sverige i går Han er kjørt til sykehus med alvorlige, men ikke livstruende skader, melder Expressen. Bjørnen ble skutt og drept av mannens jaktkamerater. Politiet etterforsker saken..

P4 - 12 Sep 19 kl. 16:10

Jeger funnet i god behold

Jegeren som har vært savnet i Tana i Finnmark siden i går er funnet i god behold. Han ble funnet av redningshelikopter ved finskegrensen, opplyser politiet..

NRK - 29 Jun 19 kl. 10:20

Fortsetter søk etter savnet padler

Dykkere og helikopter gjenopptok lørdag morgen søket etter en kanopadler som er savnet ved Tretjønn i Kristiansand. Padleren, en mann i 50-årene, ble meldt savnet av familien ved 18.30-tiden fredag..

P4 - 11 Jul 19 kl. 11:52

Fant savnet mann

Mannen i 60-åra som var savnet i fjellet i Åfjord i Trøndelag er nå funnet. Letemannskaper har siden i natt lett etter mannen som ble meldt savnet av en turkamerat. Han er i grei form og hentes nå ut med helikopter, opplyser politiet..

P4 - 21 Feb 20 kl. 14:40

Fire femåringer savnet

Fire fem år gamle barn er savnet fra en barnehage på Fagerstrand i Akershus. Nødetatene er på vei. Politiet ønsker tips fra publikum.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

Fant maursyre i død gutt

Seks år etter at en 15 måneder gammel gutt ble funnet død i Vanvikan i Trøndelag, fant politiet ut at gutten hadde maursyre i kroppen. Faren er siktet i saken. Nå skal saken behandles i Høyesterett..

NRK - 15 minutter siden

Seks skadd i påkjørsel i Nederland

Seks gjester på en fortauskafe ble skadet da en bil kjørte opp på fortauet i byen Gennep sør i Nederland onsdag kveld, melder Reuters. Det er uklart hvorfor bilen endte på fortauet. Sjåføren er arrestert av politiet..

NRK - 30 minutter siden

Vil fjerne statue av general Lee

Virginas guvernør Ralph Northam skal torsdag presentere planer for å fjerne statuen av sørstatsgeneralen Robert E. Lee fra hovedgata i delstatshovedstaden Richmond, melder AP som siterer en ikke-navngitt kilde i delstatsadministrasjonen..

NRK - 30 minutter siden

Trekker ikke soldater i Washington

Etter et møte i Det hvite hus har USAs forsvarsminister Mark Esper omgjort sin beslutning om å fjerne soldater fra områder nær USAs hovedstad Washington. Det opplyser Ryan McCarthy i det amerikanske forsvarsdepartementet..

NRK - 30 minutter siden

Tre ganger større risiko for svarte

Svarte amerikanere har tre ganger så stor risiko for å dø i politiets varetekt enn hvite. Det sier Michael Strautmanis i Obama Foundation..

NRK - 3 timer siden

Tysk fange i fokus i Madeleine-sak

En 43 år gammel tysk mann er nå hovedmistenkt i Madeleine McCann-saken. Forsvinningen til den tre år gamle britiske jenta i Portugal for 13 år siden etterforskes fortsatt. Mannen skal ha vært i området med campingbil da jenta forsvant, melder BBC..

NRK - 2 timer siden

Svensk politi brukte pepperspray

Politiet i Stockholm grep inn og løste opp en anti-rasisme-demonstrasjon på Sergels Torg i sentrum av Sveriges hovedstad. Senere har det vært sammenstøt både ved Slottet og ved Stockholms største T-banestasjon...

NRK - 1 time siden

Ber politi i Minneapolis skåne barn

Innbyggere i MInneapolis sier til NRK at det er mange tilfeller der politiet utøver vold mot barn. I svarte bydeler er storparten av politifolkene hvite, og det gir ikke trygghet, sier flere. De ber politiet holde seg unna skolebarn..

NRK - 7 timer siden

Forsvarsminister uenig med Trump

USAs forsvarsminister Mark Esper sier han er motstander av å bruke en gammel lov for å tillate USAs væpnede styrker å slå ned sivile opptøyer i landet. President Donald Trump har truet med å sette inn hæren mot demonstranter..

NRK - 2 timer siden

Brannbomber mot ambassade i Aten

Demonstranter kastet brannbomber mot USAs ambassade i Hellas under en demonstrasjon mot politivold og rasisme. 3000 mennesker demonstrerte i Aten som en følge av George Floyds død i Minneapolis, melder Reuters. Politiet tok i bruk tåregass mot dem..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt