NRK > Nyheter

Søndag, 07 Mars, 21:19

NRK - 31 des. 20 kl. 13:49

Søker i område med lågast risiko

Bygga som mannskapa leitar i ligg i den delen av rasområdet som har minst risiko for redningsmannskapa, seier innsatsleiar for politiet, Roger Pettersen. Det er på grensa til det som er forsvarleg, men blir sett på som trygt nok, seier han..
Les mer på NRK


Les mer om:
Pettersen

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Søkeri , områdemed , lågast, risiko
NRK - 10 jan. 21 kl. 07:26

66 nye smitta i Oslo

Det er registrert 66 nye koronasmitta i Oslo det siste døgnet. Det er 101 færre enn dagen før, og 91 færre enn snittet dei siste sju dagane. Det plar normalt vere lågare innrapporterte tal i helgene.

NRK - 10 feb. 21 kl. 12:12

Tiltaka har mindre støtte hjå folk

59 prosent av befolkninga støttar koronatiltaka som er sett inn, ifølgje ei ny undersøking. Det er ein nedgang på meir enn 10 prosentpoeng sidan nyttår. Støtten er lågast i den yngste aldersgruppa, viser Helsedirektoratets befolkningsundersøking..

NRK - 02 mars 21 kl. 07:43

Oslo vurderer endra vaksinestrategi

Av 1.200 vaksinedosar som Oslo får denne veka, går 100 til Stovner, byen med høgast smittetrykk. Vaksinedosane blir framleis fordelte etter aldersgrupper, ikkje etter smittetrykk.

NRK - 15 feb. 21 kl. 12:20

Digitale bøker større enn papir

For første gang er det solgt flere digitale enn trykte bøker i Sverige. Ifølge SVT vokste salget av digitale bøker, inkludert lydbøker, med 35 prosent i 2020 fra året før. Det ble solgt knapt 29 millioner digitale bøker og 23,5 millioner av papir..

NRK - 09 jan. 21 kl. 23:27

Risiko for Fugleinfluensa i Norge

Det er fremdeles en risiko for spredning av fugleinfluensa i Norge. Mattilsynet forlenger tiltakene for å forebygge spredning av smitte. Fjørfe må fremdeles holdes inne, og det er forbudt å jakte enkelte fugler i alle fylker sør for Nordland..

NRK - 13 jan. 21 kl. 14:46

Økt risiko for mutantvirus i Norge

FHI tror nå det er høy risiko for at den sør-afrikanske og den engelske varianten av koronvairuset vil spre seg til og i Norge, viser en fersk risikorapport..

Klartale - 24 feb. 21 kl. 10:56

Skal bygge på områder med kvikkleire

Flere steder i Norge planlegges det bygging på områder med kvikkeleire. Noen steder er det høyere risiko for skred enn det var i Gjerdrum, ifølge NRK..

NRK - 19 jan. 21 kl. 11:16

Undersøker hundemarkeringer

Mannskaper undersøker i dag et område i rasområdet i Gjerdrum etter at hunder i går gjorde markeringer der. Det sier innsatsleder Mari Stoltenberg. Området mannskapene leter i er 25 ganger 30 meter, og de graver for hånd..

NRK - 30 jan. 21 kl. 22:04

Søker etter savnet mann

Letemannskaper søker etter en mann som er savnet på Venabygdsfjellet øst for Vinstra i Gudbrandsdalen. Politiet og Røde kors søker med helikopter og snøscooter etter mannen, som er fra Oslo-området, skriver Gudbrandsdølen Dagningen..

NRK - 08 feb. 21 kl. 11:58

Pandemien påvirker trusselvurdering

Koronaenpandemien fører til en rekke negative konsekvenser, på flere områder, og PST advarer mot voldelige handlinger. PST mener pandemien fører til større risiko for radikalisering blant høyreekstreme. Det kommer frem i PSTs trusselvurdering..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 1 time siden

Arrestert for tyveri i skredområde

Tre menn fra Litauen er pågrepet for å ha brutt seg inn i et evakuert hus på Ask i Gjerdrum. Øst politidistrikt opplyser at de har funnet tyvegods hos de tre, som lørdag ble kontrollert etter å ha vært inne i det avsperrede område etter leirskredet..

NRK - 1 time siden

Politihelikopter inn i søket

Politihelikopter settes inn i søket etter en mann som er meldt savna etter en fest i Reddal i Grimstad natt til søndag. Festen har vært ute i terrenget, og det er ulendt og utfordrende å søke, opplyser politiet..

NRK - 45 minutter siden

Flere hundre skadd på militærbase

Minst 20 personer er døde og over 400 er skadet etter at flere kraftige eksplosjoner søndag rammet en militærbase i ved byen Bata i det afrikanske landet Ekvatorial-Guinea, melder AFP. Det mistenkes at eksplosjonene har funnet sted på basens våpenlager..

NRK - 1 time siden

Vurderer helikopter

Det er foreløpig ikke sendt ut redningshelikopter fra Hovedredningssentralen til leteaksjonen i Grimstad. – Vi gjør hele tiden en løpende vurdering, og det kan fort bli aktuelt, sier redningsleder Kjetil Hagen. Helikopterne er nå på andre oppdrag..

NRK - 1 time siden

Mutert virus ved Nav i Skien

Åtte personer tilknyttet Nav i Skien har fått påvist koronavirus med britisk mutasjon, opplyser Skien kommune i en pressemelding. De jobber nå hardt med testing og smittesporing, og flere nærkontakter blir satt i karantene..

NRK - 1 time siden

Lærdalstunnelen stengt

Vegtrafikksentalen meder at Lærdalstunnelen i Vestland er stengt søndag kveld etter at en kabel har falt ned i veibanen. Det er uklart når tunnelen kan åpne igjen..

NRK - 1 time siden

Leteaksjon i Grimstad

Politiet har iverksatt leteaksjon etter en mann i 20-årene som er savnet fra en fest nord for Reddal i Grimstad. Politihunder og frivillige er kalt ut for å søke. Mannen ble meldt savnet 18.

NRK - 1 time siden

Fransk milliardær død i ulykke

Den franske politikeren og mangemilliardæren Olivier Dassault døde søndag i en helikopterulykke. Det melder AFP. Olivier Dassault hadde en rekke roller innen Dassault-gruppen, et konglomerat grunnlagt av hans bestefar Marcel Dassault..

NRK - 1 time siden

Hus ødelagt i jordskjelv i Hellas

De to jordskjelvene som rammet Hellas denne uken, gjorde rundt 900 hus ubeboelige, melder greske medier. Skjelvene rammet i en del av Hellas med mye jordbruk og med mange gamle steinbygninger. Myndighetene har sendt campingvogner og telt som hjemløse kan søke ly i..

NRK - 1 time siden

Brøt seg inn i evakuert hus

Tre menn er pågrepet for å ha brutt seg inn i et evakuert hus på Ask i Gjerdrum. Politiet har funnet tyvegods hos de tre mennene fra Litauen, som de fant inne i et avsperret område i går..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt