NRK > Nyheter

Søndag, 01 November, 01:45

NRK - 29 sep. 20 kl. 19:47

Søker etter kvinne på Korgfjellet

Politiet søker etter en kvinne i 50-årene som skal ha problemer med å komme seg ned fra Korgfjellet. Politi- og redningshunder er satt inn i søket. Politiet opplyser at redningsmannskap snart skal være på plass. Kvinnen skal ikke være skadet..
Les mer på NRK


Les mer om:
Korgfjellet

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Søker, etter, kvinne, Korgfjellet
NRK - 29 sep. 20 kl. 21:32

Leteaksjon avsluttet

Kvinnen i 50-årene som hadde problemer med å komme seg ned fra Korgfjellet er funnet i god behold, melder politiet i Nordland..

P4 - 30 sep. 20 kl. 09:29

Leter etter savnet kvinne

Det pågår nå to leteaksjoner i Innlandet. En 69 år gammel kvinne har vært savnet siden i går kveld etter en fjelltur på Dovre. Letemannskaper søker nå etter kvinnen både fra bakken og lufta.

NRK - Igår: 15:58

Kvinne skadd etter knivstikking

En kvinne skal være knivstukket av en 18 år gammel mann, ifølge operasjonsleder i Innlandet politidistrikt, Haagen Løvseth. Bevæpnet politi søker etter en gjerningsmann vest for Glomma i Elverum etter en melding om knivstikking på en privat adresse..

P4 - 11 okt. 20 kl. 21:44

Søker etter kvinne

Det er satt i gang en leteaksjon etter en kvinne i 50-årene ved Kongsberg. Kvinnen har ifølge politiet gått seg vill i et turområde. Hun har vært ute siden klokken fire i ettermiddag og har ikke strøm på mobilen.

NRK - 17 okt. 20 kl. 19:29

Søker etter sakna kvinne

Ei kvinne i slutten av 60-åra er sakna i eit område ved Blefjell i Buskerud, opplyser politiet på Twitter. Kvinna vart sist sett rundt kl. 16 laurdag, og gjekk åleine på tur.

NRK - 28 sep. 20 kl. 12:21

Undersøker nytt dødsfall etter drap

Ifølge Sarpsborg Arbeiderblad undersøker politiet nå et annet dødsfall etter at en mann i 50-årene ble funnet drept i Sarpsborg sentrum forrige uke. Dødsfallet de nå undersøker er en mann som ble funnet død i Skjeberg. De avdøde var venner..

NRK - 07 okt. 20 kl. 02:36

Raner stakk kvinne med sprøyte

En kvinne ble stukket med en sprøyte under et ransforsøk i Strandgaten i Bergen sentrum ved ettda i natt, melder Vest politidistrikt. Like før ble en annen kvinne truet med en sprøyte og ranet i Markeveien. Vitner sier gjerningsmannen så ruset ut..

Dagbladet - 18 okt. 20 kl. 21:54

Henretter første kvinne på 67 år

Lisa Montgomery drepte en høygravid kvinne og kidnappet babyen. Hun blir første kvinne som henrettes av føderale myndigheter siden 50-tallet..

P4 - 24 sep. 20 kl. 19:33

Stor leteaksjon etter kvinne i 30-årene

Det er satt i gang en stor leteaksjon i Trondeim etter en kvinne i 30-årene som forsvant etter å ha reist fra jobb tidlig i dag. I tillegg til politi deltar Sivilforsvaret, Røde Kors og et Sea King- helikopter i søket etter kvinnen..

NRK - 24 sep. 20 kl. 21:07

Kvinne savnet i Trondheim

I Trondheim er det en stor leteaksjon etter kvinne 30-åra som forsvant etter å ha dratt fra jobb i morges. Mellom 50-60 personer leter etter kvinnen i et skogområde utenfor byenm..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 10 minutter siden

To siktet for uaktsomt drap

To menn på 22 og 24 år som var i bilen som natt til lørdag kjørte av veien i Tokke i Telemark, er siktet for uaktsomt drap etter at en 20-åring mistet livet. De to er asrrestert og skal ikke huske hvem av dem som kjørte bilen, ifølge Varden..

NRK - 30 minutter siden

5 reddet fra husbrann i Tysvær

Fem personer reddet seg ut av et bolighus i Dalbygda i Tysvær i Nord-Rogaland, melder politiet i Sør-Vest. De får tilsyn av helsepersonell. Brannen er slukket.

NRK - 30 minutter siden

Hytte totalskadd i brann i Sandnes

Det var ikke folk i en fritidsbolig som ble totalskadd etter brann lørdag kveld på øya Usken i Sandnes. Politiet ber andre hyttefolk holde vinduer lukket på grunn av stor røykutvikling og kraftig vind. To vitner er kjørt til legevakt for sjekk..

NRK - 1 time siden

Trump og Biden utvekslet kritikk

Donald Trump og Joe Biden angrep hverandre for utseendet i kveldens velgermøter. Trump sa at Biden hadde skaffet seg «nye øyne», mens Biden påpekte at Trump hadde krevd skattefritak for 70.000 dollar til «hårpleie»..

NRK - 1 time siden

269 nye koronatilfeller i Norge

Det siste døgnet er det registert 269 nye koronatilfeller her i landet. De siste to dagene er økningen på 767, ifølge tall fra det nasjonale meldesystemet for smittsomme sykdommer. 60 pasienter er innlagt på sykehus og 282 er døde..

NRK - 8 timer siden

Passerer én million smittede briter

Storbritannia har passert én million tilfeller av koronasmitte siden pandemien startet, viser offisielle tall. Nesten 22.000 tilfeller og 326 dødsfall etter covid-19 er bekreftet siste døgn..

NRK - 1 time siden

Biden lover rikfolk høyere skatt

Joe Biden sier at folk som tjener under 400.000 dollar i året, ikke vil få høyere skatt hvis han vinner valget. – Men hvis du tjener mer, eller et et stort selskap, skal du betale «en rettferdig andel» i skatt, sa Biden på et velgermøte i Detroit lørdag..

NRK - 1 time siden

Biden: Trump har gitt opp kampen

Joe Biden sier at president Donald Trump har gitt opp kampen mot koronaviruset og heis det hvite flagget. – Jeg vil aldri gi opp kampen mot viruset, hvis jeg blir president, sa Biden på et velgermøte i Detroit lørdag..

NRK - 1 time siden

Trump gjorde narr av Biden – Harris

På et valgmøte i Pennsylvania viste president Donald Trump flere videoklipp der Joe Biden snakket utydelig, til jubel fra tilhørerne. Han kritiserte også visepresidentkandidat Kamala Harris og sa at «vi må uttale navnet hennes helt riktig, eller blir hun opprørt»..

NRK - 1 time siden

Trump sier Kina styrer Biden

– Hvis Biden vinner, vinner Kina. Hvis vi vinner, så vinner Amerika, sa president Donald Trump da han snakket til sine tilhengere i Butler i Pennsylvania lørdag kveld. Han gjentok beskyldninger om at Biden er korrupt og styrt av Kina..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt