VG > Utenriks

Saturday, 19 October, 11:57

VG - 18 Sep 19 kl. 13:09

Sædbank eksploderte - brannvesenet måtte beskytte seg

Brannvesenet måtte søke dekning og beskytte seg da prosjektiler fra 100 beholdere med sæd eksploderte..
Les mer på VG Bilden deled av VG via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Sædbank, eksploderte, brannvesenet, måtte, beskytte, seg
P4 - 10 Jun 19 kl. 20:25

Åpner E18 etter eksplosjon

Etter en ny risikovurdering har E18 blitt åpnet for trafikk igjen forbi hydrogenstasjonen som eksploderte i Bærum i kveld. Men de andre sperringene og sikkerhetssonene opprettholdes, opplyser brannvesenet. Brannvesenet jobber fortsatt med å slukke brannen.

Dagbladet - 16 Oct 19 kl. 10:48

Brann i elferje: - Kan bli mer av det

På fredag eksploderte det i batterirommet på ferja MF «Ytterøyningen». Nå advarer brannvesenet om at det kan bli mer av liknende hendelser i elferjer. - Det var en helt ny situasjon, sier brannsjef..

VG - 10 Aug 19 kl. 13:20

Minst 57 døde da tankbil eksploderte

Flere av de som mistet livet var ifølge vitner i ferd med å stjele drivstoff fra en ødelagt tankbil øst i Tanzania, da tankbilen eksploderte..

P4 - 10 Jun 19 kl. 22:34

Beholder sperring gjennom natten

Området rundt hydrogenstasjonen i Sandvika som eksploderte tidligere i kveld vil holdes avsperret gjennom natten. Det opplyser brannvesenet. De har fått kontroll på brannen, men jobber fortsatt med å få full oversikt over eventuelle lekkasjer.

NRK - 16 Sep 19 kl. 07:14

Bilbombe eksploderte i Syria

Åtte sivile personer er drept og syv skadet etter at en bil eksploderte i nærheten av et sykehus i byen Al-Rai, nord i Syria. Det er ukjent hvem som står bak eksplosjonen. Sykehuset fikk materielle skader..

Aftenposten - 10 Aug 19 kl. 11:48

Minst 57 døde da tankbil eksploderte

Minst 57 personer som var i ferd med å stjele drivstoff fra en ødelagt tankbil øst i Tanzania, døde da tankbilen eksploderte..

NRK - 31 Aug 19 kl. 07:57

Brann i elsykkel

Brannvesenet i Oslo rykket i morgentimene ut til en brann i en elsykkel som sto parkert utendørs ved Skullerud. Folk på stedet fikk slukket brannen, før brannvesenet ankom. Brannvesenet har tidligere advart mot å lade slike batterier innendørs..

P4 - 10 Jun 19 kl. 19:35

Fare for nye eksplosjoner

Brannen i hydrogenstasjonen som eksploderte i Bærum rundt klokken halv seks kveld er fortsatt ikke under kontroll. Og det er fare for nye eksplosjoner. Brannvesenet har tatt i bruk en slokkerobot som har kamera som vil gi dem bedre oversikt, og de håper den skal kunne kjøle ned de gjenværende tankene på anlegget.

NRK - 10 Aug 19 kl. 10:32

62 mennesker drept i Tanzania

Øst i Tanzania er minst 62 mennesker døde og 70 skadd, etter at drivstofftankbil eksploderte, melder nyhetsbyrået Reuters. Øyenvitner forteller at folk prøvde å stjele drivstoff fra tankbilen da kjøretøyet eksploderte..

NRK - 05 Aug 19 kl. 23:36

Bil eksploderte på Eidsvoll verk

En gravid kvinne skal være sterkt forbrent etter at en gassdrevet bil eksploderte på Eidsvoll verk i kveld. Det melder Dagbladet. Kvinnen skal være fløyet til sykehus med tredjegradsforbrenninger.

Fler nyheter fra VG

VG - 10 timer siden

Grusomt seriemorder-åsted til salgs

John Wayne Gacy drepte 33 unge gutter og begravde dem i og rundt huset utenfor Chicago. Nå er eiendommen til salgs..

VG - 10 timer siden

Dramatisk uke for Trump: – Temperaturen har økt

De siste dagene har flere nøkkelpersoner i kretsen rundt Donald Trump satt seg på bakbeina i den tilspissede og beinharde drakampen om riksrett..

VG - 12 timer siden

Åtte drept da sønnen til «El Chapo» unnslapp pågripelse

Åtte personer ble drept da mexicanske styrker mislyktes med å pågripe narkokongen Joaquin «El Chapo» Guzmáns sønn. Myndighetene innrømmer dårlig planlegging..

VG - Igår: 11:48

Voldelige opptøyer i Barcelona: – Det er veldig aggressivt

BARCELONA (VG) Gatene fylles med røyk fra brennende søppelcontainere og politiet skyter med det som trolig er gummikuler på demonstrantene..

VG - Igår: 11:48

Hundretusenvis av katalanere demonstrerer i Barcelona

BARCELONA (VG) Gatene fylles med røyk fra brennende søppelcontainere og politiet skyter med det som trolig er gummikuler på demonstrantene..

VG - 18 timer siden

Brexit-sjef Nigel Farage til VG: – Avtalen til Boris Johnson blir stemt ned

PÅ TOGET FRA BRUSSEL TIL LONDON (VG) Øverst på listen over Nigel Farages politiske mål er kravet om at britene bryter med EU, uten en avtale..

VG - Igår: 10:07

Thriller i parlamentet: Slik kan Johnson seire

Klarer Boris Johnson å få brexitavtalen gjennom i parlamentet i morgen? Han kan være nærmere suksess og heltestatus enn mange tror..

VG - Igår: 07:59

Reuters: Våpenhvilen i Syria er brutt

Krigshandlingene fortsetter i Ras al-Ain i Syria, til tross for våpenhvilen som ble inngått torsdag..

VG - Igår: 07:14

Trump får kritikk for å holde G7-møte på eget golfanlegg

Donald Trumps beslutning om at neste års G7-toppmøte skal avholdes på hans private golfanlegg i Florida, får kritikk fra flere hold. Mange kaller det «maktmisbruk» og «korrupsjon»..

VG - Igår: 05:54

Trumps stabssjef trekker oppsiktsvekkende Ukraina-uttalelse

– Kom dere over det. Det vil være politisk innflytelse i utenrikspolitikken, svarte stabssjefen i Det hvite hus da han ble konfrontert med uttalelsen om hvorfor Trump frøs den militære bistanden til Ukraina..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt