P4 > Nyheter

Wednesday, 19 February, 14:51

P4 - 09 Aug 19 kl. 12:15

Rykket ut tre ganger til russiske fly

Forsvarets kampfly rykket ut tre ganger i går for å identifisere ni russiske fly langs norskekysten.
Forsvarets talsperson Elisabeth Eikeland sier til nettstedet aldrimer.no at hun aldri har opplevd lignende.
Også forrige helg rykket norske F-16 fly ut mot flere russiske fly på tokt..
Les mer på P4


Les mer om:
Elisabeth Eikeland

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Rykketut , tre, ganger, til, russiske, fly
P4 - 17 Jan 20 kl. 06:23

Brannvesenet rykket ut 9000 unødige ganger

9000 ganger rykket brannvesenet i Oslo ut på branner som ikke var branner i fjor. I snitt må brannvesenet mobilisere 26 ganger daglig av unødvendige alarmer hvor det ikke er verken røyk eller brann, melder Dagsavisen. Brannvesenet er fortvilet, fordi det tærer på ressurser.

P4 - 24 Dec 19 kl. 23:06

Travelt for brannvesenet i Agder

Det har vært en travel julaften for brannvesenet i Agder. De har rykket ut til en rekke brannalarmer i forbindelse med matlaging i dag og i kveld. Minst fem ganger har alarmen gått, og brannvesenet rykket ut, på grunn av ribbesteking.

Aftenposten - 25 Oct 19 kl. 11:26

Kutter fartsdisiplinene for å unngå nye skader

Fire ganger har Maria Tviberg (25) falt og røket korsbåndet. To ganger i utfor, og to ganger i super-G. To ganger i hvert kne.

Aftenposten - 25 Oct 19 kl. 11:26

Kutter fartsdisiplinene for å unngå skader

Fire ganger har Maria Tviberg (25) falt og røket korsbåndet. To ganger i utfor, og to ganger i super-G. To ganger i hvert kne.

Aftenposten - 02 Nov 19 kl. 18:44

Sandefjord klar for Eliteserien - Skeid rykket ned

Sandefjord rykket lørdag opp til Eliteserien etter 1-0-seier mot Jerv. Tom Nordlies Skeid rykket på dramatisk vis ned..

NRK - 24 Dec 19 kl. 22:19

Mye svidd svor

Landets brannvesen har rykket ut en rekke ganger på grunn av matlaging julaften. Særlig i Agder var det ribbe-utrykninger til flere stedet i Kristiansand, Vennesla og Grimstad, mens en brannalarm i Arendal viste seg å være forårsaket av brødristing..

Aftenposten - 11 Dec 19 kl. 22:51

Se stor bilde­serie fra den ville opprykk­sfesten

Start er 114 år gammel klubb. Og de har rykket opp til øverse nivå mange ganger før. Aldri på en villere måte.

Dagbladet - 12 Sep 19 kl. 08:12

Twitterlegen rykket inn kommunestyret

Lege, forsker og forfatter Wasim Zahid fikk så mange personstemmer at rykket opp fra 43. til 8. plass på Aps liste i Bærum..

NRK - 03 Jul 19 kl. 12:41

Elektrosjokkvåpen avfyrt 16 ganger

Bruken av elektrosjokkvåpen var høyere i 2. kvartal enn i 1. kvartal, skriver politiet i en pressemelding.

Aftenposten - 08 May 19 kl. 08:15

10 år gammel bilfører presset bil av E18. Politiet rykket ut med flere kjøretøyer.

Oslo-politiet rykket onsdag ut for å stoppe en vinglete sjåfør på E18 ved Høvik. Det viste seg at han bare var 10 år..

Fler nyheter fra P4

P4 - 15 minutter siden

Imponert over Haalands tempo

Også det norske friidrettsmiljøet er imponert over det Erling Braut Haaland leverer. Ikke bare bøtter 19-åringen inn mål for Borussia Dortmund, han ble i Champions League-oppgjøret mot PSG i går, av Sky Italia, målt til 6,64 på en 60 meters spurt. Riktignok med flying start.

P4 - 30 minutter siden

Bombegruppen til gjenvinningsanlegg

Politiets bombegruppe har rykket ut til Haraldrud gjenbruksstasjon i Oslo etter funn av mulige eksplosiver. Funnet er gjort i en container, melder politiet..

P4 - 45 minutter siden

Vil ha endringer i Beslutningsforum

Flere fagfolk vil at Beslutningsforum for nye metoder må endres. Beslutningsforum avgjør om nye medisiner og behandlingsmetoder kan brukes, og nå skal ordningen evalueres. Anne Kjersti Befring, jurist og førsteamanuensis ved ved Universitetet i Oslo, mener dagens ordning fører til at noen grupper ikke får nødvendig helsehjelp.

P4 - 1 time siden

Giske-varsler skal tale i Trondheim

En av kvinnene som varslet om Trond Giske skal være hovedtaler når kvinnedagen markeres i Giskes hjemby, Trondheim, 8. mars. Sunniva Andreassen sto tidlig frem som varsler, og fortalte om hendelser da hun var medlem av AUF.

P4 - 1 time siden

Dømt til fengsel for voldtekt

En mann i 20-årene er i Bergen tingrett dømt til fire års fengsel for å ha voldtatt kjæresten sin. Ifølge dommen tok mannen kvelertak på kvinnen og forgrep seg på henne, etter at hun ga uttrykk for at hun ikke ønsket seksuell kontakt. Mannen er også dømt til å betale kvinnen 150.

P4 - 1 time siden

I fremtiden kan biff dyrket i laboritorier bli helt vanlig

Om 20 år kan hamburgeren du bestiller ha blitt dyrket frem på et laboratorium og tomatene du spiser ha blitt genmodifisert til å være enda sunnere enn i dag. Det spår flere eksperter på fremtidsmat, som i dag var samlet til et seminar om hva vi kommer til å spise i 2040. Spesialrådgiver i genteknologi, Sigrid Bratlie i Norsk Landbrukssamvirke sier genredigert mat vil bli mye mer vanlig..

P4 - 1 time siden

Gir bort "jævlig" troll

Nå skal det som en gang ble kåret til en av landets styggeste turistattraksjoner gis bort. I 1994 laget kunstner Ingebrigt Bøvra et troll, som i mange år sto plassert på E10 på Bjørnfjell i Nordland. Selv sier kunstneren til NRK at trollet er feil dimensjonert og så stygt at han skjemmes, og at det er, sitat, det jævligste han har laget.

P4 - 1 time siden

I retten etter avhør uten forsvarer

To politimann må møte i retten, etter at den 15 år gamle gutten som senere ble dømt for dobbeltdrap i Kristiansand i 2016, først ble avhørt uten forsvarer. 15-åringen ble avhørt som vitne, men statusen ble endret til siktet da politiet oppdaget at han hadde blod på jakken. I 40 minutter ble han avhørt uten forsvarer tilstede.

P4 - 2 timer siden

Mer kraftig nedbør på vei

Et nytt lavtrykk treffer Vestlandet i morgen. Etter en kort pause fra regn og vind i dag, blir det en ny runde fra i morgen. Sør for Stad vil det blåse opp i liten storm enkelte steder de neste dagene og gjennom helgen.

P4 - 2 timer siden

Hevder kapteinen tok med seg passasjerer i døden

Australias tidligere statsminister Tony Abbott hevder kapteinen på Malaysia Arlines-flyet, som forsvant i 2014, tok med seg passasjerene i døden. Flyet med 239 personer skulle fra Kuala Lumpur til Beijing, mens forsvant sporløst. Det var Australia som koordinerte søket.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt