P4 > Nyheter

Tirsdag, 29 September, 19:29

P4 - 09 aug. 19 kl. 12:15

Rykket ut tre ganger til russiske fly

Forsvarets kampfly rykket ut tre ganger i går for å identifisere ni russiske fly langs norskekysten.
Forsvarets talsperson Elisabeth Eikeland sier til nettstedet aldrimer.no at hun aldri har opplevd lignende.
Også forrige helg rykket norske F-16 fly ut mot flere russiske fly på tokt..
Les mer på P4


Les mer om:
Elisabeth Eikeland

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Rykketut , tre, ganger, til, russiske, fly
P4 - 17 jan. 20 kl. 06:23

Brannvesenet rykket ut 9000 unødige ganger

9000 ganger rykket brannvesenet i Oslo ut på branner som ikke var branner i fjor. I snitt må brannvesenet mobilisere 26 ganger daglig av unødvendige alarmer hvor det ikke er verken røyk eller brann, melder Dagsavisen. Brannvesenet er fortvilet, fordi det tærer på ressurser.

P4 - 14 juli 20 kl. 15:16

Færre oppdrag for redningssentral

Hovedredningssentralen har hittil i år rykket ut til 3799 oppdrag i år. Det er noe færre enn samme periode i fjor, da de rykket ut til 4086 hendelser. Det er i området rundt Oslo og sørover at redningssentralen rykket ut til flest oppdrag..

Aftenposten - 25 okt. 19 kl. 11:26

Kutter fartsdisiplinene for å unngå skader

Fire ganger har Maria Tviberg (25) falt og røket korsbåndet. To ganger i utfor, og to ganger i super-G. To ganger i hvert kne.

Aftenposten - 25 okt. 19 kl. 11:26

Kutter fartsdisiplinene for å unngå nye skader

Fire ganger har Maria Tviberg (25) falt og røket korsbåndet. To ganger i utfor, og to ganger i super-G. To ganger i hvert kne.

Aftenposten - 02 nov. 19 kl. 18:44

Sandefjord klar for Eliteserien - Skeid rykket ned

Sandefjord rykket lørdag opp til Eliteserien etter 1-0-seier mot Jerv. Tom Nordlies Skeid rykket på dramatisk vis ned..

P4 - 30 mars 20 kl. 05:31

Tatt for tre karantenebrudd

En 22 år gammel mann i Oslo er tatt for å bryte karantenereglene gjentatte ganger. Mannen ble ilagt 14 dagers karantene etter å ha kommet til Norge fra Sverige onsdag i forrige uke, men siden den gang har politiet stanset mannen 3 ganger for å bryte karanteneloven. Tre anmeldelser seinere ble mannen pågrepet og satt i arrest i natt.

P4 - 04 mars 20 kl. 11:53

Flere forsøkte å ta sitt eget liv

Den massive oppmerskomheten rundt at Ari Behn tok sitt eget liv hadde en smitteeffekt. Tall Hovedredningssentralen og hjelpetelefonene har hentet ut for Dagbladet viser at det var en eksplosiv økning i antallet henvendelser i tiden etterpå. Letemannskaper rykket ut 16 ganger mellom 2.

P4 - 24 des. 19 kl. 23:06

Travelt for brannvesenet i Agder

Det har vært en travel julaften for brannvesenet i Agder. De har rykket ut til en rekke brannalarmer i forbindelse med matlaging i dag og i kveld. Minst fem ganger har alarmen gått, og brannvesenet rykket ut, på grunn av ribbesteking.

Aftenposten - 04 mai 20 kl. 12:15

Tesla målt til 221 km/t i fartskontroll – to ganger

Ifølge politiet kjørte bilen tre ganger gjennom radarkontroll lørdag kveld. To ganger ble den målt til 221 km/t..

VG - 12 okt. 19 kl. 16:00

Tre helikoptre rykket ut: 17-åring risikerer fengselsstraff

En gutt (17) kan få fengselsstraff for å ha ringt inn en falsk nødmelding om at en båt var i ferd med å synke. Tre helikoptre og to redningsbåter rykket ut..

Fler nyheter fra P4

P4 - 45 minutter siden

Koronasykemeldte hevder å ha blitt presset på jobb

Ansatte på Madserud sykehjem i Oslo hevder de ble presset til å gå på jobb selv om de var sykemeldt med koronasymptomer. Det går frem i et varselbrev fra åtte helsefagarbeidere. En av de ansatte sier hun ble oppringt daglig med forespørsel om hun kunne komme tilbake i jobb selv om hun var i karantene, melder NRK.

P4 - 45 minutter siden

Ansatte i FHI truet

Folkehelseinstituttet har anmeldt to trusler rettet mot egne ansatte. I en av sakene skal en mann ha ringt sentralbordet fra et skjult nummer og truet ansatte på livet, skriver Dagbladet. Årsaken var at mannen var misfornøyd med instituttets reiseråd til og fra land i Norden.

P4 - 1 time siden

Pågrepet for våpenbesittelse

En ung mann er pågrepet etter at han bar på et synlig våpen på Kongsberg togstasjon i ettermiddag. Våpenet viste seg å være et ufunksjonelt tjenestevåpen fra Heimevernet, som mannen bar på etter å ha blitt tilkalt til tjeneste. Mannen skal ikke på noe tidspunkt ha oppført seg truende..

P4 - 1 time siden

Over 7000 smittede i Storbritannia

Storbritannia har satt en dyster smitterekord. Det siste døgnet har 7143 personer fått påvist smitte. Det er det høyeste antallet nye smittede på én dag siden pandemiens utbrudd, skriver The Guardian.

P4 - 1 time siden

Sykehus oppfyller ikke kvalitetskrav

370 pasienter ble i fjor operert på sykehus som ikke oppfyller nasjonale krav til kreftkirurgi. Det viser tall fra Kreftregisteret. Blant annet tilfredsstilte ikke sykehusene kravene om å operere et minimum antall pasienter, skriver Aftenposten.

P4 - 2 timer siden

Truer med munnbind-bøter i New York

I New York trues innbyggerne med bøter dersom de ikke bruker munnbind fra og med tirsdag. Tre prosent av de som daglig testes i storbyen får nå påvist smitte, det høyeste tallet på flere måneder, opplyser lokalmyndighetene. 461 000 innbyggere i New York har fått påvist smitte, og over 32 000 har dødd av viruset hittil..

P4 - 1 time siden

80 elever 19 ansatte i karantene

80 elever og 19 ansatte ved Vik skole i Brønnøysund etter at en skoleansatt i går og en elev i dag har fått påvist koronasmitte. Kommunehelsetjenesten opplyser til Brønnøysunds Avis at de har igangsatt ny smittesproign. Skolen har besluttet å holde stengt til og fredag denne uken..

P4 - 1 time siden

Ung mann drept i København

En 20 år gammel mann er skutt og drept i en frisørsalong i København i Danmark. Vitner kort tid etter hendelsen sett folk løpe inn og ut av frisørsalongen. Ingen er hittil pågrepet, og politiet ønsker å komme i kontakt med vitner som kan ha sett eller hørt noe i forbindelse med skytingen..

P4 - 2 timer siden

Mange opereres på sykehus med for få operasjoner

Flere hundre pasienter blir operert ved sykehus som opererer så få pasienter i året at de ikke oppfyller kvalitetskravene. I fjor ble rundt 370 pasienter operert for kreft i bryst og tykktarm ved slike sykehus, skriver Aftenposten. Ca.

P4 - 2 timer siden

To ansatte ved Ahus smittet

To ansatte ved Ahus er smittet av koronaviruset. Det skriver Romerikes Blad. De smittede har ikke jobbet med pasienter smittet med viruset og de har heller ikke jobbet sammen, opplyser sykehuset til avisa.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt