P4 > Nyheter

Friday, 03 April, 22:32

P4 - 22 Feb 20 kl. 19:50

Rykket ut til skrik og skrål

Politiet i Tromsø fikk melding om skrik og skrål fra en privatbolig i kveld.
Det hadde en naturlig årsak, men av helt andre grunner enn politiet fryktet.
Hylingen var rett og slett gledeshyl - for beboerne viste seg å være en heldig familie som hadde fått full klaff på Lyntoto.
Så vi gratulerer, skriver politiet på Twitter..
Les mer på P4


Les mer om:
Tromsø, Lyntoto, Twitter

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Rykketut , til, skrikog , skrål
VG - 22 Nov 19 kl. 11:35

Nå blir han musikalstjerne

Humorist Nicolay Ramm (30) går fra skråblikk til skrå bredder i «Jersey Boys»..

NRK - 14 Dec 19 kl. 18:26

Buss stod på skrå

Bussen i Asker hadde ikke veltet, men kjørt ut av veibanen og står på skrå, ifølge politiet. Ingen skal være skadet etter hendelsen. Det skal ha vært snø som blokkerte så folk ikke kom seg ut..

VG - 02 Dec 19 kl. 20:10

Skråblikk på snakkisene i Eliteserien: O’ jul med din vrede!

Litt flott, litt smått, mest skrått: Her er 10 ting som festet seg ved 2019-utgaven av Eliteserien..

Aftenposten - 02 Nov 19 kl. 18:44

Sandefjord klar for Eliteserien - Skeid rykket ned

Sandefjord rykket lørdag opp til Eliteserien etter 1-0-seier mot Jerv. Tom Nordlies Skeid rykket på dramatisk vis ned..

Dagbladet - 28 Feb 20 kl. 07:45

Vitenskapelig skrik om klimakrisen

Dag O. Hessen er en forfatter som sjelden tyr til store ord. Årets bok begynner likevel med et brøl..

NRK - 21 Dec 19 kl. 22:29

Ambulansefolk truet med rifle

Ambulansearbeidere ble truet med rifle da de rykket ut til en person i Arendal som hadde ringt og bedt om hjelp natt til lørdag. Politiet bekrefter at de rykket ut til hendelsen, men kommenterer ikke saken ytterligere, skriver Agderposten..

NRK - 21 Dec 19 kl. 22:29

Ambulansefolk ble truet med rifle

Ambulansearbeidere ble truet med rifle da de rykket ut til en person i Arendal som hadde ringt og bedt om hjelp natt til lørdag. Politiet bekrefter at de rykket ut til hendelsen, men kommenterer ikke saken ytterligere, skriver Agderposten..

Dagbladet - 02 Mar 20 kl. 18:28

25 døde i bussulykke

Rullet ned en skråning..

VG - 25 Dec 19 kl. 09:19

Rykket ut til ulmebrann etter elbil-lading

Nødetatene rykket første juledags morgen ut til et rekkehus i Fjell utenfor Bergen, hvor lading av en elbil hadde ført til varmgang i en stikkontakt og ulmebrann inni en vegg..

Dagbladet - 01 Nov 19 kl. 12:33

Et dypt skrik om hjelp

Det ligger sterk kraft i fraværet av å ha betydning. Vår jobb som samfunn er å legge til rette for en motkraft, en ivaretakelse av unge som gir dem opplevelsen av å ha en rolle i fellesskapet, framfor dødbringende sosiale nettverk..

Fler nyheter fra P4

P4 - 45 minutter siden

Ikke fulle puber før sommeren

Statsminister Erna Solberg er klar på at det ikke er noen som pr. nå kan si hvor lenge de ulike koronatiltakene skal vare. Men hun tror vi må være innstilt på ganske mange begrensninger en god stund fremover.

P4 - 1 time siden

To nye koronadødsfall

Det er i kveld meldt to nye koronadødsfall i Norge. Det dreier seg om en person ved Skedsmotun bo- og behandlingssenter i Lillestrøm. Og en mann i 60-årene fra Hol kommune.

P4 - 3 timer siden

- Kina har underrapportert

- Kina har underrapportert både antall koronatilfeller og -dødsfall Det hevder den amerikanske etterretningsorganisasjonen CIA. Ifølge dem er det virkelige dødstallet i Wuhan 5.000 eller mer – dobbelt så høyt som det offisielle tallet, melder NTB.

P4 - 1 time siden

Dyrt å misbruke koronafrykten

Forbrukertilsynet varsler harede konsekvenser for aktører som prøver å utnytte koronafrykten til egen vinning. Allerede har de varslet bøter til tre ulike aktører som har brukt frykt for viruset i sin markedsføring. Det er like mange vedtak som de normalt gjør på et helt år, ifølge TV 2 .

P4 - 1 time siden

Koronadødsfall i Lillestrøm

Det er i kveld meldt et nytt koronadødsfall i Norge. Det dreier seg om en person ved Skedsmotun bo- og behandlingssenter i Lillestrøm. Dette er det tredje dødsfallet ved Skedsmotun, skriver MittLillestrøm.

P4 - 12 timer siden

Påskeværet ser bra ut i store deler av landet

Selv om mange ikke får dratt på den tradisjonelle hytteturen i påsken, så kan meteorologene bringe gode nyheter. Det ser nemlig ut til at det blir fint påskevær over store deler av landet. På Østlandet er det ventet mye sol og stigende temperaturer, mens Nord-Norge får bra skiføre.

P4 - 2 timer siden

Kan bli tiltak ut året i Oslo

Innbyggerne i Oslo må innstille seg på begrenset bevegelsesfrihet ut året. Det sier Oslos helsebyråd Robert Steen, som er klar på at koronasituasjonen ikke er over til påske. - Den er heller ikke over til sommeren.

P4 - 2 timer siden

Fikk nei til påskeåpne butikker

Oslos dagligvarebutikker og apoteker får ikke holde åpnet i påsken. Det har fylkesmannen avgjort i kveld, ifølge VG. Oslos byrådsleder Raymond Johansen søkte Fylkesmannen om lov til å holde butikkene åpne, selv om regjeringen har sagt nei.

P4 - 3 timer siden

Putin vil kutte i oljeproduksjonen

Russlands president Vladimir Putin sier verdens oljeproduksjon må kutte rundt 10 millioner fat per dag. Det melder Reuters. Presidenten sier Russland er klar for å jobbe sammen med USA for å stanse fallet i oljeprisene..

P4 - 3 timer siden

Får mange tips om trygdesvindel

Nav får unormalt mange tips om trygdesvindel for tiden. De siste par dagene har Nav mottatt et titalls tips daglig om både folk og bedrifter som prøver å utnytte permitteringsordningene. Det opplyser Nav Kontroll til E24.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt