NRK > Nyheter

Torsdag, 04 Mars, 01:06

NRK - 27 sep. 20 kl. 19:40

Rykker ut til bil i feil køyrefelt

Politiet har fått fleire meldingar søndag om ein kvit Nissan som køyrer i feil felt i retning Elverum frå Myklegard, skriv dei på Twitter. Naudetaten rykker no ut for å freiste å stanse bilen..
Les mer på NRK


Les mer om:
Nissan, Elverum, Myklegard, Twitter

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Rykkerut , til, bili , feil, køyrefelt
P4 - 25 sep. 20 kl. 17:15

Kjørte bil på feil side av vegen

Politiet har stoppet en bil som kjørte på feil side av vegen i Gjøvik i ettermiddag og holdt på å kollidere med flere motgående biler. Politiet fikk stoppet bilen i et boligfelt. Sjåføren var en dame i 70-årene, og hun har fått førerkortet beslaglagt..

NRK - 02 nov. 20 kl. 06:36

Rykker ut til T-baneulukke

Naudetatane rykker ut til Jernbarnetorget i Oslo, etter melding om at ein person skal vere påkøyrd av T-banen, melder politiet måndag morgon..

NRK - 06 okt. 20 kl. 15:34

Bil rullet 20 meter ned skrent

Nødetatene rykker ut til Sudbøvegen i Seljord i Telemark, etter melding om at en bil med en person i, har trillet 20 meter ned og endt i en skrent. Det melder politiet på Twitter..

Dagbladet - 14 okt. 20 kl. 05:34

Sjokkmåling for Trump – Biden rykker fra

I en ny Guardian US-måling gjør USAs president Donald Trump det katastrofalt dårlig. Demokratenes utfordrer Joe Biden rykker fra..

NRK - 09 okt. 20 kl. 20:13

Nær 50.000 fikk feil stemmeseddel

Nær 50.000 velgere i Ohio har fått feil stemmesedler som skulle brukes for å gi poststemme i presidentvalget i USA, opplyser valgkommisjonen. Én av fem i Franklin County har fått feil stemmesedler, og valgmyndighetene vil sende nye innen 72 timer..

Dagbladet - 04 des. 20 kl. 08:29

Tegnell rapporterte feil dødstall: - Ikke intensjonen

Svenskenes statsepidemiolog Anders Tegnell rapporterte i november om feil antall coronarelaterte dødsfall i landet. - Det var ikke min intensjon å si feil, sier han..

E24 - 07 des. 20 kl. 10:20

Infront viste feil aksjekurser i en drøy halvtime

Fra børsåpning mandag og i en drøy halvtime viste aksjekursene i Infront feil, noe som gjorde betydelige utslag i hovedindeksen. Det var ingen varsler i terminalen om at noe var feil..

VG - 17 feb. 21 kl. 18:07

AUF fikk 1,5 mill. i støtte på feil grunnlag: Oslo kommune vet ikke om pengene kreves tilbake

Oslo-politikere krever at AUFs fylkeslag betaler tilbake 1,5 millioner kroner, etter at de oppga feil medlemstall og fikk utbetalt penger på feil grunnlag fire år på rad. Kulturetaten vurderer fortsatt hva de vil gjøre..

P4 - 13 okt. 20 kl. 13:53

Kjørte i feil retning

En bilist kjørte i ettermiddag 12 kilometer i feil kjøreretning på E6 i Viken. Sjåføren var en kvinne i 80-årene, og hun kolliderte til slutt med en annen bil ved Skjeberg, melder politiet. Det er ikke snakk om alvorlige personskader.

NRK - 28 des. 20 kl. 18:37

Kjørte feil veg på E6

Førerkortet til føreren av vogntoget som stansa trafikken på E6 på Dombås tidligere i dag beslaglegges. Han kjørte på feil side av vegen i rundt en kilometer og en bil skal nesten ha frontkollidert med han. Ett felt er nå åpna for manuell dirigering..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 30 minutter siden

Ny krangel om nordirsk grense

En britisk avgjørelse om å utsette kontroll av mat og jordbruksprodukter på vei til Nord-Irland, strider mot brexitavtalen og er brudd på internasjonal lov, mener EU-kommisjonen. Brexitavtalen pålegger britene å ha kontroll på grensa til Nord-Irland..

NRK - 45 minutter siden

344.000 vaksinedoser satt i Norge

Til sammen har 344.669 personer fått første dose av koronavaksinen, og 166.322 personer har fått andre dose, viser tall fra Folkehelseinstituttet.

NRK - 45 minutter siden

689 nye koronasmittede siste døgn

Det siste døgnet er det registrert 689 koronasmittede i Norge. Det er 190 flere enn dagen før og 348 flere enn samme dag i forrige uke. De siste sju dagene er det registrert til sammen 3.

NRK - 10 timer siden

Over en halv million doser satt

Til nå har 344.669 personer fått første dose av koronavaksinen i Norge, og 166.322 har fått andre dose, viser FHIs statistikk.

NRK - 1 time siden

Avlyser møter i Kongressen

I USA har Representantenes hus avlyst alle planlagte møter torsdag etter at politiet advarte om at en militant gruppe planlegger å storme Kongressen. Flertallsleder Steny Hoyer informerte de folkevalgte om den plutselige endringen sent onsdag kveld..

NRK - 1 time siden

65 Asker-elever i karantene

65 elever ved Asker videregående skole er satt i karantene etter to fester i helgen, opplyser kommuneoverlege Meera Grepp i Asker. Skolen opplyser på sin nettside at en elev på tredje trinn fikk påvist koronasmitte onsdag 3. mars..

NRK - 6 timer siden

Åtte skadd i mulig terror i Sverige

Svensk politi skjøt en mann i 20-årene etter at han gikk til angrep på åtte personer med en spiss gjenstand i Vetlanda. Politiet etterforsker hendelsen som et mulig terrorangrep. Flere skal være alvorlig skadd, men ingen er døde..

NRK - 4 timer siden

Löfven fordømmer Vetlanda-angrep

Sveriges statsminister Stefan Löfven fordømmer angrepet i Vetlanda, der åtte personer ble skadet. – Vi møter slike avskyelige handlinger med et samlet samfunns kraft, sier Löfven ifølge Reuters. Hendelsen etterforskes som mulig terror..

NRK - 2 timer siden

Tre livstruende skadd i Sverige

Tre av de åtte skadde i angrepet i Vetlanda i Sverige, får behandling på sykehus for livstruende skader, melder SVT.. Politiet etterforsker saken med sikte på å avdekke om angrepet var terrormotivert..

NRK - 3 timer siden

USA fordømmer vold i Myanmar

USA fordømmer volden i Myanmar, og uttrykker forferdelse over at volden mot demonstranter har økt kraftig i landet. De ber om at alle land unisont fordømmer volden utført av militæret mot folket. Ifølge en FN-utsending ble minst 38 drept onsdag..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt