NRK > Nyheter

Mandag, 08 Mars, 01:31

NRK - 02 nov. 20 kl. 06:36

Rykker ut til T-baneulukke

Naudetatane rykker ut til Jernbarnetorget i Oslo, etter melding om at ein person skal vere påkøyrd av T-banen, melder politiet måndag morgon..
Les mer på NRK


Les mer om:
Jernbarnetorget, Oslo

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Rykkerut , til, T-baneulukke
NRK - 02 nov. 20 kl. 06:51

– Person omkomen etter T-baneulukke

Politiet har fått bekrefta at ein person er omkomen etter det som skal ha vore ei T-baneulukke på Jernbanetorget måndag, melder dei på Twitter. Det er foreløpig full stopp i T-banetrafikken i Oslo..

NRK - 03 des. 20 kl. 15:38

En til sykehus etter trafikkulykke

Politiet i Arendal rykker ut til en trafikkulykke etter melding om at et barn skal være påkjørt av en bil i Arendal sentrum. En person er sendt til sykehuset, men skadeomfanget er ukjent, melder politiet på Twitter..

NRK - 30 okt. 20 kl. 12:44

Person i vannet

Brannvesenet i Sandefjord rykker ut til Strandpromenaden etter å ha fått melding om en person i sjøen. Politiet opplyser at det pågår livreddende førstehjelp på stedet..

NRK - 31 okt. 20 kl. 16:58

Redningsaksjon i Rogaland

Nødetatene rykker ut til en fritidsbåt med en person om bord som er i ferd med å gå på grunn ved Breivik ved Stavanger..

NRK - 02 nov. 20 kl. 07:13

Bil på taket etter ulykke

Ein bilførar har køyrd av vegen og hamna på taket i ei trafikkulykke på fylkesveg 62 i Sunndalsøra. Det melder brannvesenet som rykker ut til staden. Føraren er ute av bilen, men skadeomfang er så langt ukjent..

Aftenposten - 02 nov. 20 kl. 17:30

Når tellekorpset er ferdig, rykker advokatene inn: Derfor kan det ta tid å kåre en vinner av presidentvalget

To hærer av advokater står klare til å kaste seg inn i det amerikanske valget. De kan forsinke en opptelling som er komplisert nok allerede..

VG - 06 nov. 20 kl. 22:38

Rykker ut med Solskjær-støtte: – En inspirasjon

Kåre Ingebrigtsen gikk fredag kveld ut med en støtteerklæring til Manchester United-manager Ole Gunnar Solskjær..

VG - 06 nov. 20 kl. 22:38

Rykker ut med Solskjær-støtte: – En enorm inspirasjon

Kåre Ingebrigtsen gikk fredag kveld ut med en støtteerklæring til Manchester United-manager Ole Gunnar Solskjær..

Aftenposten - 07 nov. 20 kl. 09:53

Rykker ut med Solskjær-støtte: – En enorm inspirasjon

Kåre Ingebrigtsen gikk fredag kveld ut med en støtteerklæring til Manchester United-manager Ole Gunnar Solskjær..

NRK - 07 nov. 20 kl. 13:57

Trafikkuhell ved Bjørndalsbrua

Politi og ambulanse rykker ut til et trafikkuhell på Bjørndalsbrua mot Flatåsen i Trondheim. Skadeomfanget er ukjent. Du må regne med forsinkelse i trafikken i området, melder NRK Trafikk..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 45 minutter siden

AstraZeneca-vaksiner hoper seg opp

I Tyskland og Frankrike vegrer folk seg for å ta AstraZeneca-vaksinen og lagrene er fulle. Hvor mange som har sagt nei til vaksine i Norge, har ikke myndighetene oversikt over. Skepsisen mot AstraZeneca er grunnløs, mener helsemyndighetene..

NRK - 45 minutter siden

Svensk vindkraft kan gi høyere pris

I Sverige kommer nå 32 prosent av strømproduksjonen fra vindkraft. Samtidig er kapasiteten i strømnettet for overføring av kraft fra nord til sør sprengt. Det vil kunne føre til at prisforskjellene øker, også i Norge..

NRK - 1 time siden

396 nye koronatilfeller

Søndag ble det registrert 396 nye koronasmittede i Norge. Det er 33 flere enn dagen før, og 216 flere enn samme dag i forrige uke..

NRK - 1 time siden

Etiopia Eritrea og Sør-Sudan i møte

Lederne for Etiopia og Eritrea var lørdag på et ikke-annonsert besøk i Sør-Sudan, hvor hensikten skal ha vært å samordne seg i konflikten med Sudan, skriver avisa Somaliguardian. Samtidig er Egypts leder på besk i Sudan..

NRK - 1 time siden

Frivillige smittes for forskning

Britiske forskere startet lørdag å smitte en gruppe frivillige med koronavirus for å lære om hvordan viruset påvirker immunsystemet. Alle de 90 frivillige er unge og friske, og det skal være liten risiko for at de får alvorlige symptomer..

NRK - 2 timer siden

Hver 3. plass tom i kvinnefengsel

29 prosent av plassene i kvinnefengselet på Bredtveit i Oslo står tomme. Det har ikke skjedd tidligere at fengselet ikke har hatt dømte som venter på soning. Fengselsdirektør Doris Bakken mener pandemien har påvirket kriminalitetsmønsteret..

NRK - 2 timer siden

Få kvinner er oppfinnere

Kun 6,1 prosent patentsøkte oppfinnelser i fjor hadde kvinnelig oppfinner. Det er en svak nedgang fra tidligere år, ifølge nye tall fra Patentstyret. I fjor fikk Patentstyret inn 1444 søknader, 6 prosent færre enn året før..

NRK - 2 timer siden

Flertall for burkaforbud i Sveits

51,2 prosent av sveitserne stemte for et burkaforbud i folkeavstemningen søndag. Forbudet mot heldekkende hodeplagg på offentlig sted dekker også finlandshetter og tørklær brukt av demonstranter. Munnbind er unntatt..

NRK - 2 timer siden

Turde ikke gi kvinner generals rang

Det amerikanske forsvaret utsatte utnevnelsen av to kvinner til firestjerners generaler til Donald Trump hadde gått av som president i frykt for at han ikke ville godta det. Det sier Trumps forsvarsminister Mark Esper til New York Times..

NRK - 3 timer siden

Mener det er savna mann som er død

Politiet mener det er den savna mannen i 20-årene som er funnet død i skogen i Reddal i Grimstad. – Han er ikke identifisert, men det er ingen andre savna i området, sier operasjonsleder Miriam Stausland. Det var en hundepatrulje som fant mannen..
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt