NRK > Nyheter

Tirsdag, 26 Januar, 19:13

NRK - 22 sep. 20 kl. 08:55

Rykker ut på akutt forurensing

Nordkapp brannvesen rykker ut på akuttforurensning til Kamøyvær. Det melder 110-sentralen på Twitter..
Les mer på NRK


Les mer om:
Kamøyvær, Twitter

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Rykkerut på , akutt, forurensing
NRK - 14 nov. 20 kl. 10:21

Kan stå overfor akutt matmangel

En rekke kriser treffer Afghanistan samtidig. I løpet av vinteren kan to millioner flere afghanere enn før være rammet av akutt matmangel, viser ny rapport. Det skriver IPC Acute Food Insecurity Analysis i sin rapport..

Aftenposten - 14 nov. 20 kl. 10:53

42 prosent av afghanere kan stå overfor akutt matmangel

En rekke kriser treffer Afghanistan samtidig. I løpet av vinteren kan to millioner flere afghanere enn før være rammet av akutt matmangel, viser ny rapport..

NRK - 27 sep. 20 kl. 19:40

Rykker ut til bil i feil køyrefelt

Politiet har fått fleire meldingar søndag om ein kvit Nissan som køyrer i feil felt i retning Elverum frå Myklegard, skriv dei på Twitter. Naudetaten rykker no ut for å freiste å stanse bilen..

Dagbladet - 14 okt. 20 kl. 05:34

Sjokkmåling for Trump – Biden rykker fra

I en ny Guardian US-måling gjør USAs president Donald Trump det katastrofalt dårlig. Demokratenes utfordrer Joe Biden rykker fra..

NRK - 02 nov. 20 kl. 06:36

Rykker ut til T-baneulukke

Naudetatane rykker ut til Jernbarnetorget i Oslo, etter melding om at ein person skal vere påkøyrd av T-banen, melder politiet måndag morgon..

NRK - 22 nov. 20 kl. 00:30

Minst 1200 døde etter skogbranner

Mellom 1200 og 300 mennesker døde på grunn av forurensing fra de store skogbrannene i California i løpet av 40 dager i sommer, melder Sky News..

E24 - 01 des. 20 kl. 14:48

Stortinget ber Equinor forklare seg etter oljeutslippene på Mongstad

Lars Haltbrekken (SV) reagerer sterkt på Equinors forurensing på Mongstad. Han kaller saken en skandale. Nå bes Equinor forklare seg for Stortinget..

Aftenposten - 01 des. 20 kl. 15:39

Stortinget ber Equinor forklare seg etter oljeutslippene på Mongstad

Lars Haltbrekken (SV) reagerer sterkt på Equinors forurensing på Mongstad. Han kaller saken en skandale. Nå må Equinor forklare seg for Stortinget..

Aftenposten - 13 des. 20 kl. 08:00

Bokanmeldelse: Boken for de gode miljøforsetter

Boken er perfekt for klimabevisste besserwissere som vil briljere med «funfacts» om forurensing..

NRK - 19 jan. 21 kl. 20:13

Gikk på rettslig klimanederlag

Trump-administrasjonen handlet i strid med loven da reguleringer av forurensing fra kraftverk ble lempet på, ifølge en føderal ankedomstol. Kjennelsen vil gi påtroppende president Joe Biden et friere spillerom til å regulere utslipp fra kraftverk..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

Smitte i barnehage i Nordre Follo

Det er påvist to tilfeller vanlig koronasmitte i Siggerud gård barnehage i Nordre Follo. 45 personer er satt i karantene. Det er tidligere påvist smitte på Kolbotn skole, Langhus helsestasjon og Tussestien barnehage..

NRK - 15 minutter siden

Letter på tiltak i Rogaland

Sandnes, Randaberg og Sola letter en del på restriksjonene onsdag. Fritidsaktiviteter for barn får starte opp, og det åpnes trolig for skjenking nærmer helgen. Nabokommunen Stavanger beholder derimot skjenkestoppen, og avventer smittesituasjonen..

NRK - 30 minutter siden

Capitol-politiet innrømmer feil

Den fungerende sjefen for Capitol-politiet sier de feilet da Kongressen ble stormet 6, januar, melder CNN. Hun beklaget på vegne av politistyrken under en lukket høring tirsdag, og kalte stormingen et terrorangrep..

NRK - 1 time siden

Åtte studentar smitta

Åtte studentar ved Høgskulen på Vestlandet i Førde har fått påvist koronasmitte. – Vi har bestemt at undervisinga i Førde i all hovudsak blir digital ut veka. Det blir sendt ut informasjon til studentar og tilsette i dag, fortel rektor Gunnar Yttri..

NRK - 30 minutter siden

Brød lagt i feil pose

Norgesgruppen advarer melkeallergikere om at noen brød fra Bakehuset er pakket i feil pose, hvor melkepulver ikke står deklarert. Brødene heter «Våre groveste Matpakkebrød skåret», men er lagt i poser merket «Våre groveste Havrebrød skåret»..

NRK - 45 minutter siden

10 nye koronatilfeller i Bærum

Det siste døgnet er det registrert 10 nye smittetilfeller i Bærum kommune. 494 ble testet for korona. Totalt er 1471 personer i kommunen vaksinert.

NRK - 45 minutter siden

Blinken godkjent av Senatet

Antony Blinken er godkjent er godkjent av Senatet som USAs utenriksminister..

NRK - 1 time siden

Koronadødsfall ved Drammen sykehus

To pasienter er døde i forbindelse med koronautbruddet ved ortopedisk avdeling på Drammen sykehus, skriver Drammens Tidende. Til sammen ble 23 pasienter smittet med covid-19 ved avdelingen..

NRK - 1 time siden

Risikerer å måtte vente til høsten

Én million nordmenn kan måtte vente til høsten på vaksine. Norge var lovet 2 millioner doser av AstraZenecas vaksine før sommeren, men leveransen er redusert med 90 prosent. Det er ikke sikkert alle i risikogruppen vaksineres innen sommeren..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt