NRK > Nyheter

Lørdag, 19 September, 16:31

NRK - 27 jan. 20 kl. 21:08

Rv 7 stenges av vogntog

Riksvei 7 mellom Geilo og Ustaoset er fortsatt stengt, ettersom et vogntog sperrer veien. Bergingsbil er på vei, ifølge Statens vegvesen. Tungtrafikk oppfordres til å bruke kjetting, ettersom det er svært glatt på stedet..
Les mer på NRK


Les mer om:
Geilo, Ustaoset, Statens

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Rv 7 stengesav , vogntog
VG - 12 mars 20 kl. 10:18

Barnehager og skoler i Oslo, Bergen og Ålesund stenges - videregående stenges i flere fylker

Byrådet i Oslo har torsdag bestemt at alle skoler og barnehager skal stenges. Det samme har Bergen og Ålesund bestemt. I Viken, Vestland, Nordland og Vestfold og Telemark stenges de videregående skolene..

VG - 12 mars 20 kl. 10:18

Barnehager og skoler i Oslo, Bergen og Ålesund stenges – videregående stenges over hele landet

Byrådet i Oslo har torsdag bestemt at alle skoler og barnehager skal stenges. Det samme har Bergen og Ålesund bestemt. I både Viken, Vestland, Innlandet, Nordland, Rogaland, Troms/Finnmark og Vestfold/Telemark og Oslo stenges de videregående skolene..

VG - 12 mars 20 kl. 10:18

Videregående skoler stenges i hele landet - barnehager og skoler i Oslo, Bergen og Ålesund stenges

Byrådet i Oslo har torsdag bestemt at alle skoler og barnehager skal stenges. Det samme har Bergen, Ålesund bestemt og flere kommuner bestemt. I alle fylker stenges de videregående skolene..

VG - 12 mars 20 kl. 10:18

Alle barnehager og skoler i Oslo stenges

Byrådet har i dag bestemt at alle skoler og barnehager i Oslo kommune stenges fra og med mandag 16. mars. Ungdomsskoler og videregående skoler stenges fra og med fredag 13.

VG - 12 mars 20 kl. 10:18

Barnehager og skoler i Oslo, Bergen og Ålesund stenges

Byrådet i Oslo har torsdag bestemt at alle skoler og barnehager skal stenges. Det samme har Bergen og Ålesund Bestemt. I Nordland og Vestfold og Telemark stenges de videregående skolene..

P4 - 14 mars 20 kl. 22:50

Stemmer ikke at flyplasser stenges

Det stemmer ikke at norske flyplasser blir stengt fra mandag. På en pressekonferanse i kveld sa statsminister Erna Solberg at flyplassene stenges for å hindre smittespredning, og at det i praksis innebærer at ingen får reise til Norge. Justisdepartementet presiserer sent i kveld at flyplassene fortsatt holdes åpne, og 450 millioner EØS-borgere fra 27 land vil fritt kunne ankomme Norge, skriver VG.

P4 - 25 mars 20 kl. 23:06

Flyplasser stenges

Nå stenges flyplasser både i Paris og London. Orly-flyplassen sør for paris og London City airport, nær sentrum av London, stenges fordi passasjergrunnlaget har falt kraftig som følge av koronautbruddet. Ved begge flyplassene har passasjertallet falt med rundt 90 prosent..

P4 - 04 nov. 19 kl. 19:06

Frykter utenlandske vogntog

Mange nordmenn frykter utenlandske vogntog i trafikken. 55 prosent svarer i en undersøkelse YouGov har utført for Frende Forsikring at vogntog registrert i utlandet er deres største frykt når de er ute og kjører..

NRK - 14 nov. 19 kl. 07:56

Frykter vogntog mest i trafikken

Ny undersøkelse viser at 55 prosent av norske bilister frykter utenlandske vogntog mest i trafikken, ifølge Frende Forskning. En NAF-undersøkelse viser at 72 prosent er bekymret for tilstanden til vogntog på norske veier på vinterstid..

P4 - 14 nov. 19 kl. 09:25

Frykter å møte utenlandske vogntog

Å møte utenlandske vogntog er det flest frykter i trafikken. 55 prosent av de spurte i en undersøkelse YouGov har gjort for Frende forsikring trekker fram dette som sin største frykt. Samferdselsminister Jon Georg Dale har varslet at kravene til tunge kjøretøy skal skjerpes fra denne vinteren.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 10 minutter siden

USA sender fleire soldatar

Den amerikanske hæren har sendt fleire soldatar og militære køyretøy inn i det austlege Syria etter ei rekkje samanstøytar med russiske styrker. Opptrappinga skjer mindre eit år etter at USA skulle ha trekt seg heilt ut av landet..

NRK - 15 minutter siden

Får ein halv milliard ekstra

Regjeringa vil gi ekstra middel til neste år slik at politiet får behalde dei 400 stillingane som blei midlertidig oppretta på grunn av koronapandemien. Det opplyser stortingsrepresentant Ingunn Foss (H) til Fædrelandsvennen..

NRK - 30 minutter siden

Travel laurdag for brannvesenet

Brannvesen over heile Sør- og Austlandet har hatt det travelt med å sløkke bål og mindre brannar i naturen laurdag. Det er meldt om skogbrannfare austanfjells til det kjem nedbør av betydning, heiter det frå Meteorologisk institutt..

NRK - 1 time siden

Person knivstukken i Hønefoss

Ein person er frakta til sjukehus etter ei knivstikking i Hønefoss, melder politiet. Ingen er arrestert og skadeomfanget er ukjend, ifølgje politiet..

NRK - 1 time siden

Kinesiske fly inn i Taiwans luftrom

Kina truet med krig da kinesiske krigsfly lørdag entret Taiwans luftrom for annen dag på rad. Minst 19 jagerfly og bombefly krysset midtlinjen i Taiwan-stredet og fløy inn i Taiwans luftrom, ifølge Taiwans forsvarsdepartement..

NRK - 1 time siden

Person knivstukket i Hønefoss

En person er fraktet til sykehus med ukjent skadeomfang etter en knivstikking i Hønefoss. Ingen er pågrepet, ifølge politiet..

NRK - 1 time siden

Overgrep på konfirmasjonsleir

En mann i 30-årene er tiltalt for å ha misbrukt sin stilling for å skaffe seg seksuell omgang med en 14 år gammel jente. Overgrepet skjedde på en konfirmasjonsleir på Sørlandet i 2004, der mannen var en av lederne..

NRK - 1 time siden

29 nye smittede i Bergen

Etter to dager med lavere smittetall, er det lørdag registrert 29 nye koronasmittede i Bergen. Det skriver kommunen på sine nettsider..

NRK - 2 timer siden

Navalnyj på bedringens vei

I et nytt innlegg på sin Instagram-konto, kommer den russiske opposisjonspolitikeren Alexei Navalnyj med en oppdatering om helsetilstanden sin etter at han våknet igjen. Navalnyj er avbildet i det han går ned en trapp på sykehuset i Berlin..

NRK - 2 timer siden

Tusener samlet til demonstrasjon

Tusener av mennesker samlet seg lørdag til den største demokratidemonstrasjonen på lenge i Thailands hovedstad Bangkok. Det har vært mindre, daglige demonstrasjoner siden juli av ungdommer som krever at statsminister Prayut Chan-O-Cha går av..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt