NRK > Nyheter

Wednesday, 19 February, 10:38

NRK - 27 Jan 20 kl. 21:08

Rv 7 stenges av vogntog

Riksvei 7 mellom Geilo og Ustaoset er fortsatt stengt, ettersom et vogntog sperrer veien. Bergingsbil er på vei, ifølge Statens vegvesen. Tungtrafikk oppfordres til å bruke kjetting, ettersom det er svært glatt på stedet..
Les mer på NRK


Les mer om:
Geilo, Ustaoset, Statens

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Rv 7 stengesav , vogntog
P4 - 04 Nov 19 kl. 19:06

Frykter utenlandske vogntog

Mange nordmenn frykter utenlandske vogntog i trafikken. 55 prosent svarer i en undersøkelse YouGov har utført for Frende Forsikring at vogntog registrert i utlandet er deres største frykt når de er ute og kjører..

NRK - 24 Jan 20 kl. 10:57

Den kinesiske mur stenges

Deler av Den kinesiske mur stenges fra i morgen. Fra før er store turistattraksjoner i Kina som Den forbudte by og Disneyland Shanghai stengt for å hindre corona-smitte. Kinesisk nyttår denne helgen betyr at attraksjonene ville hatt stort besøk..

NRK - 10 Dec 19 kl. 16:50

Uvær fører til stengt bru på Karmøy

Brua som forbinder Karmøy og fastlandet, stenges på grunn av vind. Det blåser stiv kuling i området, ifølge Yr.no.

Aftenposten - 14 Feb 20 kl. 22:32

To vogntog involvert i trafikkulykke på E6 i Salten

To vogntog kolliderte på E6 i Indre Salten fredag kveld. En mann er skadd og et redningshelikopter er på vei til ulykkesstedet..

NRK - 14 timer siden

Tre vogntog står fast på E39

Tre vogntog står fast på E39 mellom Halsa og Vinjeøra ved Stokkbrua på Valsøya. Bilene legger på kjetting nå og bare personbiler kan passere..

NRK - 09 Feb 20 kl. 16:10

Bil mot vogntog i Vinje

Det har vært en trafikkulykke på E134 i Åmot i Vinje. En personbil og et vogntog har kollidert, og en person skal være fastklemt. Veien er sperra, og politiet er på stedet..

P4 - 14 Nov 19 kl. 09:25

Frykter å møte utenlandske vogntog

Å møte utenlandske vogntog er det flest frykter i trafikken. 55 prosent av de spurte i en undersøkelse YouGov har gjort for Frende forsikring trekker fram dette som sin største frykt. Samferdselsminister Jon Georg Dale har varslet at kravene til tunge kjøretøy skal skjerpes fra denne vinteren.

NRK - 22 Nov 19 kl. 23:33

Vogntog kjørte mot kjøreretningen

Føreren av et utenlandsk vogntog har fått førerkortet beslaglagt etter at han skal ha kjørt flere kilometer i motsatt kjørefelt på E6 i Stange i Hedmark fredag kveld. Det er ikke mistanke om rus, melder Innlandet politidistrikt..

P4 - 31 Jan 20 kl. 10:14

Skoler i Hongkong stenges til mars

Alle skoler og universiteter i Hongkong skal stenges fram til mars. Det fortalte leder Carrie Lam på en pressekonferanse i dag. Årsaken er frykt for spredning av coronaviruset.

NRK - 14 Feb 20 kl. 22:27

Ulykke mellom to vogntog

I Sørfold kommune i Nordland har det vært en trafikkulykke mellom to vogntog. Det er meldt om personskade og en person er hentet med Seaking helikopter. Ifølge politiet skal den andre personen være i godt behold..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

To forvaringsdømt etter «Dark room»

To menn er dømt til 19 og 16 års forvaring etter å ha bestilt og instruert grove overgrep mot barn i utlandet. Dommene kommer etter ankeforhandlinger i Gulating lagmannsrett. Sakene er etterforsket som en del av «prosjekt Dark room»..

NRK - 15 minutter siden

Skiskyting på NRK og TV2 til 2026

NRK og TV 2 har gjennom EBU sikret seg rettighetene til verdenscup og VM i skiskyting fram til 2026. Det er NRK som i dag har skiskytterrettighetene fram til vinteren 2021/2022. Den nye avtalen inneholder også en mulighet for forlengelse til 2030..

NRK - 45 minutter siden

Ap sier nei til lakseskatt

Arbeiderpartiet går mot forslaget om grunnrenteskatt på oppdrett, slik et utvalg har foreslått. Partiet vil heller ha en arealavgift eller produksjonsavgift som sikrer inntekter direkte til vertskommunene for oppdrettsanleggene..

NRK - 5 timer siden

Dømt til seks måneders fengsel

En 36 år gammel mann fra Lister-regionen i Agder er dømt til seks måneders fengsel for å ha filmet at han hadde sex med 15 år yngre mann og truet med å spre filmene, skriver Lister24. Mannen må også betale den fornærmede 20.000 kroner i erstatning..

NRK - 1 time siden

E134 forventes åpnet i dag

Nå starter arbeidet med å sprenge og rydde bort snø på E134 over Haukelifjell. – Det er forventet at arbeidet blir ferdig mellom kl. 12 og kl.

NRK - 1 time siden

Dommer: NAV–saker kan være riktige

Nav-dommene kan være riktige likevel, mener tidligere høyesterettsdommer Karl Arne Utgård, som har gjennomført en EØS-rettslig analyse om saken, skriver Rett24. 78 personer er trolig feilaktig dømt for trygdesvindel, ifølge påtalemyndigheten..

NRK - 2 timer siden

Falt mellom fem og seks meter

En arbeider skal ha falt fem-seks meter i forbindelse med et arbeidsuhell ved Vannbassengane i Egersund. Vedkommende er bevisst, og nødetater er på vei til stedet..

NRK - 16 timer siden

Johaug vant sin første sprint

Therese Johaug tok sin aller første sprintseier i verdenscupen mandag. Heidi Weng ble nummer to, mens Astrid Uhrenholdt Jacobsen tok den siste pallplassen..

NRK - 2 timer siden

Kilder: Barr vurderer å slutte

Justisminister William Barr i USA vurderer å slutte på grunn av president Donald Trumps angrep på departementets avgjørelser på Twitter. Det skal Barr ha fortalt nære medarbeidere, opplyser ikke navngitte kilder til nyhetsbyrået AP..

NRK - 2 timer siden

Falt 5-6 meter i arbeidsuhell

En arbeider skal ha falt 5-6 meter i forbindelse med et arbeidsuhell ved Vannbassengane i Egersund. Vedkommende er bevisst, og nødetater er på vei til stedet..
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt