P4 > Nyheter

Monday, 24 February, 23:53

P4 - 14 Feb 20 kl. 20:51

Ruud til semifinale

Casper Ruud er klar for semifinale i ATP-turneringen i Buenos Aires etter at han slo serbiske Dusan Lajovic 7-5, 6-1 i kvartfinalen i dag.
Nå er nordmannen i ferd med å minst tangere pappa Christian Ruuds bestenotering på verdensrankingen.
Christian Ruud har rekorden for høyeste rangering for en norsk spiller og var rangert som nummer 39 i verden..
Les mer på P4


Les mer om:
Ruud, ATP, Buenos Aires, Dusan Lajovic, Christian Ruuds

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Ruud, til, semifinale
Aftenposten - 14 Feb 20 kl. 20:10

Ruud til semifinale etter storspill

Casper Ruud fortsetter storspillet i ATP 250-turneringen i argentinske Buenos Aires..

P4 - 16 Feb 20 kl. 20:24

Ruud ble historisk

Casper Ruud vant finalen i Argentina Open og ble i kveld den første nordmannen som har vunnet en ATP-turnering i tennis. Ruud slo portugisiske Pedro Sousa 6-1 6-4 i finalen i Buenos Aires. På mandag blir Ruud også den høyeste rangerte norske tennisspiller noensinne.

P4 - 13 Jan 20 kl. 12:35

Milepæl for Casper Ruud

Casper Ruud er for første gang på listen over de 50 beste tennisspillerne i verden. På den ferske ATP-rankingen ligger den norske 21-åringen på 46.-plass.

NRK - 15 Feb 20 kl. 20:30

Casper Ruud vidare til finalen

Den norske tennisspelaren Casper Ruud (21) har kome til finalen i Argentina Open. Han slo laurdag Juan Ignacio Londero. Ruud vil møte Pedro Sousa, som er rangert som nummer 145 i verda, i finalen..

Aftenposten - 15 Feb 20 kl. 20:44

Casper Ruud slo rekord – hylles etter denne gesten

Midt under kampen mellom Casper Ruud og Juan Ignacio Londero skal en person ha kollapset på tribunen. Det fikk en sympatisk Ruud til å reagere kjapt..

Aftenposten - 15 Feb 20 kl. 20:44

Casper Ruud slo rekord - hylles etter denne gesten

Midt under kampen mellom Casper Ruud og Juan Ignacio Londero skal en person ha kollapset på tribunen. Det fikk en sympatisk Ruud til å reagere kjapt..

P4 - 13 Feb 20 kl. 05:53

Ruud klar for kvartfinale

Casper Ruud er klar for kvartfinale i ATP-turneringen i uenos Aires. Han vant i natt overlegent mot spanjolen Roberto Carballes Baena - med 6-1, 6–0. I kvartfinalen blir det vanskeligere - der møter han serberen Dusan Lajovic, som er rangert som nummer 23 i verden.

P4 - 05 Jan 20 kl. 07:33

Ruud slo 12. beste rangerte spiller

Casper Ruud fortsetter å imponere. I natt knuste han den tolvte beste rangerte tennisspilleren i verden i Australian Open. 21-åringen vant med 6-2 6-2 i sett.

VG - 21 Jan 20 kl. 15:30

Ruud røk ut av Australian Open etter thriller

MELBOURNE/OSLO (VG) (Ruud-Gerasimov 3–6, 6–7, 6–1, 6–4, 6–7) Casper Ruud (21) er ute av Australian Open etter første runde. Mot hviterussiske Egor Gerasimov (27) slo han først tilbake etter krisestart - men tapte etter fem sett og over tre og en halv time på banen..

VG - 16 Feb 20 kl. 20:21

Ruud vant Argentina Open – og en million kroner

(Pedro Sousa – Casper Ruud 1–6, 4–6) Casper Ruud (21) har skrevet norsk tennishistorie. Han er den første som vinner en ATP-turnering. Og det ble en overraskende lett seier i Argentina Open over Pedro Sousa (31)..

Fler nyheter fra P4

P4 - 30 minutter siden

Koronavirus på Tenerife

En italiensk statsborger som befinner seg på Tenerife har fått påvist koronaviruset. Det bekrefter presidenten på kanariøyene nå i kveld. Det vil bli tatt nye prøver i Madrid i morgen.

P4 - 1 time siden

Premier League-resultater

En kamp er spilt i Premier League i kveld. Det så lenge ut til at West Ham skulle gi Liverpool problemer på hjemmebane, men en keepertabbe gav til slutt Liverpool seieren 3 - 2..

P4 - 45 minutter siden

Flåmsbanen stengt også tirsdag

Flåmsbanen mellom Myrdal stasjon og Flåm i Aurland holdes stengt også i morgen, tirsdag på grunn av omfattende skader. Det opplyser Bane Nor nå i kveld. Flåmsbanen ble stengt i helgen på grunn av et ras som rev med seg kontaktledningen..

P4 - 45 minutter siden

Nevada-resultater klare

De endelige resultatene etter demokratenes nominsajonsvalg i Nevada er nå klare. Bernie Sanders ble den store vinneren med 46, 8 prosent av stemmene. Joe Biden fikk 20,2 prosent av stemmene mens Pete Buttigieg endte med 14,3 prosent av stemmene..

P4 - 1 time siden

SAS flyr hjem sandfaste nordmenn

SAS flyr nå opptil 360 værfaste passasjerer hjem fra Kanariøyene i kveld, etter at flyene har gjennomgått en teknisk sjekk. Fortsatt er det uklart når de resterende flyene blir klare til å fly igjen. To av flyene flyr i kveld, mens ett tar av i morgen tidlig oplyser pressesjefene i SAS til Dagbladet nå i kveld..

P4 - 1 time siden

Røde tall på amerikanske børser

Frykten for at koronaviruset skal spre seg globalt sendte de amerikanske børsene kraftig ned i dag. Da børsene stengte i kveld viste de røde tallene det største fallet på to år. Industriindeksen Dow Jones falt med 3,56 prosent skrive CNBC..

P4 - 2 timer siden

To til sykehus etter ulykke

To personer er sendt til sykehus etter en ulykke der bilen de satt i havnet på taket i en sving. Bilen har store materielle skader. Politiet vet foreløpig lite om hendelsesforløpet og skadeomfanget..

P4 - 1 time siden

Sengepost stengt på grunn av Norovirus

En overvåkingsenhet og sengepost på Rikshospitalet er stengt på grunn av Norovirus. Strenge hygieniske tiltak er iverksatt for å hindre ytterligere spredning opplyser sykehuset til VG..

P4 - 2 timer siden

1 av 3 vil flytte sørover

1 av 3 ungdommer vurderer å flytte fra Nord-Norge. Det viser en undersøkelse gjort av InFact på oppdrag for NRK. 16,5 prosent av unge i aldreren 18 - 29 år sier de vil flytte, nesten 15 prosent er usikre på hvor de kommer til å bo de neste årene viser undersøkelsen.

P4 - 2 timer siden

Fem sivile drept i Syria

Fem sivilie er i dag drept i et russisk luftangrep iIdlib-provinsen i Syria. Det melder Syrian Observatory for Human Rights. FN advarer mot at kampene i området nå nærmer seg leirene der internt fordrevne syrer befinner seg melder NTB..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt