P4 > Nyheter

Tuesday, 07 April, 12:04

P4 - 16 Feb 20 kl. 20:24

Ruud ble historisk

Casper Ruud vant finalen i Argentina Open og ble i kveld den første nordmannen som har vunnet en ATP-turnering i tennis.
Ruud slo portugisiske Pedro Sousa 6-1 6-4 i finalen i Buenos Aires.
På mandag blir Ruud også den høyeste rangerte norske tennisspiller noensinne.
Den rekorden hadde pappa Christian Ruud, som var 39. i verden..
Les mer på P4


Les mer om:
Ruud, Argentina Open, ATP, Pedro Sousa, Buenos Aires, Christian Ruud

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Ruud, ble, historisk
Aftenposten - 16 Feb 20 kl. 20:21

Casper Ruud skrev norsk tennishistorie: – Tidenes prestasjon

Ingen annen nordmann hadde klart det tidligere. Søndag ble Casper Ruud (21) historisk i Buenos Aires..

VG - 16 Feb 20 kl. 21:18

Casper Ruud ble historisk: Timingen er perfekt!

Det er skrevet norsk tennishistorie i en verdensidrett – men aller mest fascinerende er det å tenke på hvor mange flere kapitler vi kan ha i vente fra Casper Ruud..

Aftenposten - 16 Feb 20 kl. 17:43

Ruud jakter historisk triumf: – Kan bli tidenes største norske tennisprestasjon

Søndag kveld kan Casper Ruud (21) bli den første nordmannen i historien som vinner en ATP-turnering. Men allerede før finalen har han slått pappa Christian som best rangerte nordmann gjennom tidene..

VG - 25 Jan 20 kl. 05:56

Birk Ruud med X Games-sølv tross historisk triks

Birk Ruud (19) leverte et triks som aldri tidligere har vært gjort i konkurranse tidligere. Likevel måtte han ta til takke med X Games-sølv..

P4 - 13 Jan 20 kl. 12:35

Milepæl for Casper Ruud

Casper Ruud er for første gang på listen over de 50 beste tennisspillerne i verden. På den ferske ATP-rankingen ligger den norske 21-åringen på 46.-plass.

NRK - 15 Feb 20 kl. 20:30

Casper Ruud vidare til finalen

Den norske tennisspelaren Casper Ruud (21) har kome til finalen i Argentina Open. Han slo laurdag Juan Ignacio Londero. Ruud vil møte Pedro Sousa, som er rangert som nummer 145 i verda, i finalen..

Aftenposten - 15 Feb 20 kl. 20:44

Casper Ruud slo rekord - hylles etter denne gesten

Midt under kampen mellom Casper Ruud og Juan Ignacio Londero skal en person ha kollapset på tribunen. Det fikk en sympatisk Ruud til å reagere kjapt..

Aftenposten - 15 Feb 20 kl. 20:44

Casper Ruud slo rekord – hylles etter denne gesten

Midt under kampen mellom Casper Ruud og Juan Ignacio Londero skal en person ha kollapset på tribunen. Det fikk en sympatisk Ruud til å reagere kjapt..

P4 - 13 Feb 20 kl. 05:53

Ruud klar for kvartfinale

Casper Ruud er klar for kvartfinale i ATP-turneringen i uenos Aires. Han vant i natt overlegent mot spanjolen Roberto Carballes Baena - med 6-1, 6–0. I kvartfinalen blir det vanskeligere - der møter han serberen Dusan Lajovic, som er rangert som nummer 23 i verden.

P4 - 14 Feb 20 kl. 20:51

Ruud til semifinale

Casper Ruud er klar for semifinale i ATP-turneringen i Buenos Aires etter at han slo serbiske Dusan Lajovic 7-5, 6-1 i kvartfinalen i dag. Nå er nordmannen i ferd med å minst tangere pappa Christian Ruuds bestenotering på verdensrankingen. Christian Ruud har rekorden for høyeste rangering for en norsk spiller og var rangert som nummer 39 i verden..

Fler nyheter fra P4

P4 - 1 time siden

Robert Kennedys barnebarn funnet død

Robert Kennedys barnebarn, Maeve Kennedy McKean, er funnet død etter en kanoulykke i Maryland i USA torsdag. Også hennes åtte år gamle sønn er savnet etter ulykken, og antas å ha omkommet, skriver nyhetsbyrået AP. Ifølge lokale myndigheter skal de to ha padlet ut i sjøen for å hente en ball, da de skal ha blitt tatt av kraftig vind..

P4 - 1 time siden

Robert Kennedys datter funnet død

Robert Kennedys datter, Maeve Kennedy McKean, er funnet død etter en kanoulykke i Maryland i USA torsdag. Også hennes åtte år gamle sønn er savnet etter ulykken, og antas å ha omkommet, skriver nyhetsbyrået AP. Ifølge lokale myndigheter skal de to ha padlet ut i sjøen for å hente en ball, da de skal ha blitt tatt av kraftig vind.

P4 - 1 time siden

Solberg vil informere om videre tiltak

I dag kan avgjørelsen om skoler og barnehager skal forbli stengt etter påske falle. Statsminister Erna Solberg innkaller til en pressekonferanse klokken 16 for å informere om hvilke koronatiltak regjeringen ønsker å videreføre fremover. Det er også ventet en avklaring om hytteforbudet fortsetter, og om karantenereglene skal fastholdes.

P4 - 1 time siden

Bred enighet om nødhjelp til 50 milliarder kroner

- Kontantstøtte-ordningen skal være lett å komme inn i, men vanskelig å misbruke. Det sier leder i finanskomiteen på stortinget, Høyres Mudassar Kapur. Det er bred enighet på Stortinget om en kontantstøtte til norske bedrifter til en prislapp på 50 milliarder kroner.

P4 - 2 timer siden

Flere bor på Svalbard

Folkemengden på Svalbard økte med åtte prosent i fjor. Det er den største folkeveksten i løpet av de siste ti årene. Nå bor det nesten 2500 personer på øygruppen, viser nye tall fra Statistisk sentralbyrå..

P4 - 2 timer siden

Starter grensekontroll på sjøen i påsken

Politiet innfører grensekontroll på sjøen i ytre Oslofjord mot svenskegrensen i påsken. Målet er å sørge for at færrest mulig krysser grensen og hindre smittespredning, opplyser politiet i en pressemelding. Politiet vil også være synlig i luften med helikopter, og Tolletaten og Kystvakten vil også bistå.

P4 - 2 timer siden

Økonomisk pakke legges frem i Stortinget

Kontantstøttepakken til koronarammede bedrifter legges akkurat nå frem i Stortinget. Blant annet er regjeringen og opposisjonen enige om at bedrifter som mottar støtte ikke får forbud mot å ta ut utbytte, men oppfordres sterkt til å ikke gjøre det. Det blir flere detaljer rundt ordningen som har en anslått prislapp på 50 milliarder kroner, i vår neste nyhetssending..

P4 - 3 timer siden

Ber folk vente med å kaste avfall

Politiet ber nå folk som kan vente med å kaste avfall til etter påske. Allerede i 08-tiden i morges var det igjen store køer ved flere gjenvinningsstasjoner på Østlandet. Også i går var det stor pågang på stasjonene, fordi mange bruker tiden hjemme til å rydde i boder og garasjer.

P4 - 3 timer siden

Overvekt av afroamerikanere blant de døde

Langt flere afroamerikanere dør av koronaviruset i USA enn befolkningen forøvrig. Hele 70 prosent av dødsfallene i Chicago er blant afroamerikanere, viser tall fra lokale myndigheter. Samme tendens er det i andre steder i landet som New York og Milwaukee.

P4 - 20 timer siden

Varsler oppsigelse av kabinansatte i Norwegian i Sverige

Alle kabinansatte hos Norwegian i Sverige har fått varsel om oppsigelse. Dette skjer fordi alle flyvninger i Sverige er innstilt på grunn av koronakrisen. Samtidig opplyser selskapet at de har startet samtaler med pilotforeningen.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt