P4 > Nyheter

Sunday, 07 June, 01:29

P4 - 23 May 20 kl. 21:09

Russland vil ikke ha ny avtale

Russland ønsker ikke å forhandle frem en ny Open Skies-avtale dersom USA trekker seg ut av avtalen.
Det sa viseutenriksministeren i landet på russisk TV i kveld.
Tidligere denne uken varslet USAs president Donald Trump at han vil trekke USA ut av våpenkotnrollavtalen, fordi de mener Russland bryter den.
Avtalen omfatter 35 land, deriblant Norge..
Les mer på P4


Les mer om:
Open Skies, USA, TV, USAs, Donald Trump, Russland, Norge

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Russland, vil, ikkeha ny , avtale
NRK - 23 May 20 kl. 20:38

Russland vil ikke ha ny avtale

Russland avviser muligheten for å forhandle fram en ny Open Skies-avtale hvis USA trekker seg ut av den nåværende avtalen. Donald Trumps regjering varslet torsdag at USA vil trekke seg fra våpenkontrollavtalen, som de beskylder Russland for å bryte..

NRK - 06 Mar 20 kl. 19:19

OPEC ikke enige om produksjonskutt

OPEC og samarbeidspartner Russland klarte ikke å bli enige om en avtale om å kutte oljeproduksjonen fredag. En avtale mellom landene i organisasjonen og Russland kunne bidratt til å bremse oljeprisfallet i forbindelse med koronaviruset, skriver AP..

NRK - 05 Apr 20 kl. 21:31

Iraks oljeminister er optimist

Oljeministeren i Irak tror på en avtale om redusert produksjon mellom Russland og OPEC-landene. En avtale må også støttes av produsenter som USA, Canada og Norge, sier Thamir al-Ghadhban til Reuters. I går signaliserte Norge støtte til en slik avtale.

P4 - 09 Apr 20 kl. 17:21

Oljeprisen øker

Oljeprisen øker kraftig etter at Russland og Saudi-Arabia skal ha inngått en avtale om å kutte i oljeproduksjonen. Kuttene kan bli på så mye som 20 millioner fat om dagen melder Reuters, men disse meldingene er ikke bekreftet. Oljekartellet Opec og andre oljeproduserende land, inkludert Norge og med Saudi-Arabia og Russland i spissen, har for øyeblikket et videomøte for å diskutere en ny kuttavtale i kjølvannet av koronakrisen..

Aftenposten - 06 Apr 20 kl. 12:31

– Russland og Saudi-Arabia er svært nær en avtale

I tillegg jobber Russland tett med amerikanske myndigheter, for å få produsenter i landet med på et produksjonskutt, sier Kirill Dmitriev til CNBC..

E24 - 06 Apr 20 kl. 08:17

– Russland og Saudi-Arabia er svært nær en avtale

I tillegg jobber Russland tett med amerikanske myndigheter, for å få produsenter i landet med på et produksjonskutt, sier Kirill Dmitriev til CNBC..

NRK - 04 Feb 20 kl. 08:15

Her blir Frode Berg utvekslet

Litauiske myndigheter har publisert et bilde av Frode Berg like før han spaserte over grensen fra Russland til Litauen. Utvekslingen kom i stand som følge av en avtale mellom Russland og Ukraina. Det var VG som publiserte bildet først..

E24 - 09 Apr 20 kl. 16:37

Oljeprishopp etter rykter om avtale mellom Saudi-Arabia og Russland

Opec og andre oljeproduserende land, med Saudi-Arabia og Russland i spissen, har for øyeblikket et videomøte for å diskutere en ny kuttavtale i kjølvannet av viruskrisen..

P4 - 21 Feb 20 kl. 13:36

– Vil ikke svekke forholdet til Russland

– Forholdet mellom Norge og Russland vil ikke svekkes som følge av konflikten rundt Svalbard-traktaten. Det tror Russland-ekspert Iver Neumann. Russland gikk denne uken hardt ut mot Norge, som de hevder bryter den 100 år gamle traktaten.

E24 - 05 Mar 20 kl. 18:42

Rystad: Nye Opec-kutt ikke nok til å løfte oljeprisen

Analysebyrået Rystad Energy ser ingen muligheter for at Saudi-Arabia og Russland blir enige om en avtale som kan motvirke coronavirusets påvirkning på oljeetterspørselen..

Fler nyheter fra P4

P4 - 2 timer siden

Ikke smitte i Premier League

Heller ikke i den siste runden med koronatester av spillerne i Premier League, er det noen som har testet positivt. 1.195 spillere og ansatte ble testet torsdag og fredag.

P4 - 2 timer siden

- Skrevet feil norsk med vilje

- Trusselbrevet i Lørenskog-saken er skrevet feil norsk med vilje. Det tror den danske trusselbrevforskeren Tanya Karoli Christensen. Brevet, som ble funnet i boligen etter at Anne Elisabeth Hagen forsvant, er skrevet på gebrokkent norsk.

P4 - 2 timer siden

Nordmenn nektet innreise til Spania

Tolv nordmenn har blitt nektet innreise, etter å ha kommet til Alicante i Spania i dag. SAS har åpnet for flyvninger til Spania for folk med familie, statsborgerskap eller fast bosted i landet. Men turister får ikke lov til å reise inn i Spania før tidligst 1.

P4 - 2 timer siden

Mener Tegnell må gå

I Sverige mener lederen for Sverigedemokraterna, Jimmie Åkesson, at statsepidemiolog Anders Tegnell må gå av. Åkesson mener at den svenske koronastrategien er basert på løst forankrede antakelser og har mislyktes. Tegnell selv har erkjent at Sverige burde gjort mer for å bremse koronasmitten fra starten av utbruddet..

P4 - 2 timer siden

Vil ha penger til kreftpasienter

- Kreftpasienter som har ventet på behandling bør få øremerkede midler i statsbudsjettet for neste år. Det mener Frps Sylvi Listhaug. Aftenposten skrev denne uken at 320.

P4 - 2 timer siden

Dyrere jordbær

Koronakrisen gjør at det blir færre jordbør i butikkene i sommer, og bærene blir dyrere. På grunn av reiserestriksjoner har det vært vanskelig for mange bøndet å få tak i nok arbeidskraft. Fylkesleder i Oppland bondelag, Kristina Hegeg, sier til NRK at flere bønder har redusert produksjonen, og at det også har blitt dyrere og mer tungvint å produsere og høste jordbærene..

P4 - 2 timer siden

Stukket i Oslo

En perosn skal være stukket med en skarp gjenstand i Storgata i Oslo nå i kveld. Den skadde er kjørt til sykehus og tilstanden er ukjent. Politiet søker etter gjenringspersonen..

P4 - 3 timer siden

Sundby får ikke hjelp på Olympiatoppen

Langrennsløper Martin Johnsrud Sundby får ikke lenger hjelp på Olympiatoppen. 35-åringen er vraket fra landslaget, men var innstilt til et såkalt A-stipend på Olympiatoppen av Skiforbundet. Men dette har han nå fått avslag på, og dermed mister han tilgang til viktig fagpersonell frem mot VM til vinteren, melder NRK..

P4 - 3 timer siden

Demonstrasjoner i Brasil

Også i Brasil har det vært mange demonstrasjoner mot rasisme og politivold de siste dagene. Og tall fra Brasil viser at mørkhudede er i stort flertall blant dem som blir drept av politiet. Ifølge en rapport fra delstaten Rio er hele 78 prosent av de drepte mørke i huden, mens befolkningen utgjør 54 prosent av delstatens innbyggere, melder NRK.

P4 - 3 timer siden

Demonstranter ved Det hvite hus

Demonstranter samler seg nå i kveld, norsk tid, foran Det hvite hus i Washington D.C. Der har det vært demonstrasjoner mot politivold og rasisme i åtte dager, og ifølge Washington Post er dagens demonstrasjon ventet å bli den største.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt