NRK > Nyheter

Fredag, 26 Februar, 05:02

NRK - 20 jan. 21 kl. 12:47

Russland vil ha vaksinegodkjennelse

Den russiske produsenten av den russiske vaksinen Sputnik V hevder å ha søkt om vaksinegodkjennelse i EU. Ifølge vaksineprodusenten var de tirsdag denne uken i et møte med Det europeiske legemiddeltilsynet (EMA)..
Les mer på NRK


Les mer om:
Sputnik, EU, Det, EMA

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Russland, vilha , vaksinegodkjennelse
NRK - I førrgår: 11:21

Klagar Russland til EMD

Ukraina har klaga Russland inn for Den europeiske menneskerettsdomstolen, EMD, opplyser domstolen. Den ukrainske regjeringa skuldar Russland for å ta livet av kritikarar. _Det er fjerde gong Ukraina klagar Russland inn for domstolen..

NRK - 14 jan. 21 kl. 13:32

Russland vil arrestere Navalnyj

Fengslingsmyndighetene i Russland sier ifølge det russiske nyhetsbyrået RIA at de vil arrestere opposisjonsleder Aleksej Navalnyj så fort de kan. Det melder Reuters. I går sa Navalnyj at han vil hjem til Russland etter forgiftningen i 2020..

NRK - 20 jan. 21 kl. 20:53

Russland vil forlenge atomavtale

Russland har tilbudt USAs president Joe Biden en forlengelse av atomnedrustningsavtalen Ny Start. – Vi har troen på at den nye amerikanske administrasjonen vil ha en mer konstruktiv holdning i samtaler med oss, sier utenriksdepartementet i Russland..

NRK - 23 jan. 21 kl. 09:53

Navalnyj-demonstrasjoner i Russland

Lørdag er det ventet flere demonstrasjoner i hele Russland til støtte for opposisjonspolitiker Aleksej Navalnyj, som ble pågrepet forrige helg da han returnerte til Russland. I Khabarovsk er flere allerede pågrepet. Navalnyj ble forgiftet i høst..

NRK - 23 jan. 21 kl. 15:43

Storbritannia reagerer mot Russland

Den britiske regjeringen reagerer på arrestasjonene i Russland i dag. Minst 1.300 er arrestert etter markeringer over hele mot arrestasjonen av Aleksej Navalnyj.

NRK - 23 jan. 21 kl. 18:03

Ber Russland løslate demonstranter

Norge ber Russland løslate demonstranter som er arrestert under dagens protester mot arrestasjonen av opposisjonspolitiker Aleksej Navalnyj. Russland må respektere ytringsfrihet og retten til å samle seg, skriver utenriksminister Ine Eriksen Søreide..

NRK - 24 jan. 21 kl. 11:48

Flere tusen pågrepet i Russland

I Russland ble over 3400 demonstranter pågrepet lørdag, under demonstrasjonene mot behandlingen av opposisjonspolitikeren Aleksej Navalnyj, ifølge organisasjonen OVD-Info. Navalnyj ble pågrepet da han kom tilbake til Russland for en uke siden..

NRK - 31 jan. 21 kl. 12:59

USA kritiserer Russland

USAs utenriksminister Antony Blinken fordømmer Russland for deres «harde taktikk mot fredfulle demonstranter». Det har søndag vært demonstrasjoner i Russland til støtte for Aleksej Navalnyj. Politiet har foreløpig arrestert over 1800 personer..

NRK - 20 feb. 21 kl. 07:50

Russland med vaksine nummer tre

Russland statsminister Mikhail Misjustin sier på statlig TV at Russland har registrert sin tredje koronavaksine. Det melder nyhetsbyrået Reuters..

NRK - 22 feb. 21 kl. 14:49

Tiltalt for spionasje for Russland

En 47 år gammel svensk konsulent er tiltalt og risikerer opptil 6 år i fengsel for å ha spionert for Russland. Mannen skal angivelig ha solgt informasjon om selskapene Volvo og Scania til Russland. Han ble pågrepet i februar 2019..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

231 nye koronasmittede i Oslo

Det er registrert 231 nye koronasmittede i Oslo siste døgn. Det er det høyeste smittetallet på over tre måneder. Det er 80 flere enn dagen før, og dobbelt så mange som snittet den siste uken..

NRK - 30 minutter siden

McConnell vil støtte Trump i 2024

Dersom Donald Trump blir Det republikanske partiets presidentkandidat foran valget i 2024, vil veteranen Mitch McConnell stille seg bak kandidaturet. Den mektige republikaneren sier til Fox News at han absolutt vil støtte Trump som kandidat..

NRK - 30 minutter siden

17 drept da USA bombet mål i Syria

17 soldater ble drept da det amerikanske forsvaret torsdag utførte luftangrep mot bygninger som hører til en iranskstøttet milits i Syria, melder Reuters. Det er det første angrepet som er beordret av president Joe Biden..

NRK - 1 time siden

Brann i enebolig i Bergen

Nødetatene rykket natt til fredag ut til brann i en enebolig i Fana i Bergen. Det skal ikke være fare for spredning. Beboerne i huset er gjort rede for, opplyser Vest politidistrikt.

NRK - 2 timer siden

Børsfall i Tokyo etter fallet i USA

Nikkei-indeksen falt med mer enn 3 prosent i tidlig handel fredag, mens den bredere Topix-indeksen var ned litt over 2 prosent. Nedgangen knyttes til stigende obligasjonsrenter som utløste et børsfall i USA og frykt for inflasjon..

NRK - 3 timer siden

USA har bombet iranske mål i Syria

Det amerikanske forsvaret utførte torsdag luftangrep mot bygninger som hører til en iranskstøttet milits i Syria, melder Reuters. Angrepet kommer etter flere rakettangrep mot amerikanske mål i Irak, opplyser to kilder til nyhetsbyrået..

NRK - 4 timer siden

551 koronasmittede siste døgn

Det siste døgnet er det registrert 551 nye koronatilfeller i Norge. Det viser nye tall fra Folkehelseinstituttet ved midnatt natt til fredag. Det er 210 flere enn dagen før..

NRK - 4 timer siden

547 koronasmittede siste døgn

Det siste døgnet er det registrert 547 nye koronatilfeller i Norge. Det viser nye tall fra Folkehelseinstituttet ved midnatt natt til fredag. Det er 206 flere enn dagen før..

NRK - 5 timer siden

Brann med spredningsfare i Narvik

Det brenner i et rekkehus i Arbeiderveien i Narvik. Det er fare for spredning, melder politiet i Nordland på Twitter. Nødetatene er på vei til stedet..

NRK - 6 timer siden

Fire personer omkom i Sverige

Fire personer er bekreftet omkommet etter å ha fått gjennom isen på vannet Vallsjön utenfor Sävsjö i Småland. Det opplyser politiet til nyhetsbyrået TT. Politiet fikk melding om ulykken klokken 18.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt