NRK > Nyheter

Saturday, 06 June, 06:52

NRK - 03 Apr 20 kl. 20:39

Russland stanser alle flyvninger

Russland stanser alle flyvninger inn og ut av landet fra midnatt, melder Reuters. Det betyr at russere som vil hjem og utlendinger som vil ut ikke kan reise, med mindre de fyller ut et skjema som ifølge myndighetene gjøres tilgjengelig lørdag..
Les mer på NRK


Les mer om:
Reuters

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Russland, stanser, alle, flyvninger
P4 - 03 Mar 20 kl. 16:21

SAS stanser flyvninger til Nord-Italia

SAS stanser nå alle flyvninger til Nord-Italia. Beslutningen er tatt er tatt etter at det danske utenriksdepartementet ba reisende om å unngå alle unødvendige reiser til området på grunn av koronaviruset. Dette rammer alle flyvninger til Milano, Bologna Venezia og Torino fra 4.

NRK - 14 Mar 20 kl. 14:18

Emiratene stanser flyvninger

De forente arabiske emirater stanser alle flyvninger til Libanon, Irak, Syria og Tyrkia fra tirsdag 17. mars..

P4 - 02 Mar 20 kl. 16:41

Sverige stanser flyvninger til Iran

Sverige stanser alle flyvninger til Iran på grunn av koronaviruset. Iran Air har direkteflyvninger både til Gøteborg og Stockholm. Disse er nå stanset fordi Sverige mener Iran ikke har kontroll over viruset..

P4 - 10 Mar 20 kl. 15:05

Ryanair slutter å fly til Italia

Ryanair stanser alle flyvninger til Italia fram til påske på grunn av koronautbruddet. Det opplyser selskapet i dag. Samtidig innstiller Finnair 1000 avganger.

E24 - 30 Jan 20 kl. 12:29

SAS stanser alle flyvninger fra Kina

– Innstillingene av flyvninger fremover er en naturlig konsekvens av situasjonen vi står i, sier informasjonssjef i SAS Knut Morten Johansen..

P4 - 30 Jan 20 kl. 13:07

SAS stopper alle fly til Kina

SAS stanser nå alle flyvninger til og fra Beijing og Shanghai i Kina fra og med i morgen. Årsaken er frykten for å spre coronaviruset. Det skriver selskapet på sine nettsider Flyene til Hongkong går som normalt..

P4 - 26 Mar 20 kl. 13:39

Russland skjerper tiltakene

Russland skjerper nå tiltakene mot koronaviruset. Alle internasjonale flyvninger til og fra landet stanses. I Moskva stenges restauranter, barer og andre offentlige steder for å begrense smitte.

P4 - 28 Mar 20 kl. 16:27

Russland stenger grensene

Russland stenger alle sine grenser på mandag for å begrense spredningen av koronaviruset. Det opplyser myndighetene i landet. Det gis unntak blant annet for diplomater og for nødvendig varetransport.

NRK - 13 Mar 20 kl. 11:26

Stanser alle ruter til Norge

Det ungarske lavprisselskapet Wizz Air har stanser alle sine ruter til Norge. Selskapet legger ned rutene fra 16. mars til 3.

P4 - 30 Mar 20 kl. 08:41

EasyJet setter alle fly på bakken

Lavpris-flyselskapet EasyJet setter alle fly på bakken inntil videre. Det britiske selskapet har allerede kansellert mange av sine flyvninger på grunn av koronaviruset - og nå er det full stopp i all trafikk, melder SkyNews. Frem til i går har EasyJet gjennført 650 flyvninger der de har hentet hjem koronafaste briter..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 14 timer siden

Flere tusen demonstrerte i Oslo

Flere tusen mennesker har møtt opp på Eidsvoll plass utenfor Stortinget for å markere George Floyds dødsfall.I tillegg er om lag 1.000 demonstranter på vei mot Stortinget etter først å ha møtt opp ved den amerikanske ambassaden på Huseby vest i Oslo..

NRK - 30 minutter siden

Savnet mann funnet død i Halden

En mann i 50-årene som var savnet sør for Halden, ble ved 4-tiden i natt funnet omkommet, bekrefter Øst politidistrikt. Det var mannskaper fra Norsk Folkehjelp som fant ham. Pårørende er varslet.

NRK - 45 minutter siden

Biden har sikret seg nok delegater

Tidligere visepresident Joe Biden er nå formelt demokratenes presidentkandidat foran valget i USA i november. Ifølge CBS News har Biden nå mer enn de 1991 delegatene han trenger for å bli utpekt på partiets landsmøte..

NRK - 45 minutter siden

Stenger gruver etter smitteutbrudd

En dommer i Brasil har beordret en rekke malmgruver stengt etter at 188 ansatte er smittet av koornaviruset, melder Reuters. Gruvene i Itabira tilhører gruveselskapet Vale der mer enn 270 mennesker omkom da en dam brast i 2019..

NRK - 45 minutter siden

Opphever portforbud i Minneapolis

Portforbudet i nabobyene Minnapolis og St. Paul som ble innført etter plyndring og opptøyet, er opphevet. Det samme har skjedd i andre storbyer som Los Angeles, San Francisco, Salt Lake City og Washington DC..

NRK - 2 timer siden

To russ til sykehus etter slagsmål

Flere russ barka i natt sammen i slagsmål ved Tusenfryd sør for Oslo. To av dem måtte kjøres til Ahus med lettere skader, opplyser politiet i Øst..

NRK - 2 timer siden

Leteaksjon i Halden

Politi og frivillige leter etter en mann i 50-årene som har vært savnet i området ved Iddefjordsveien i Halden siden fredag kveld. Politiet ber frivillige som kan delta møte ved Bakke senter lørdag morgen kl. 9..

NRK - 4 timer siden

Truer med å ta Brasil ut av WHO

Brasils president Jair Bolsonaro truer med på trekke Brasil ut av Verdens helseorganisasjon dersom organisasjonen ikke slutter å være «politisk». Bolsonaro støtter bruk av hydroksyklorokin, selv om det ikke er dokumentert at middelet er effektivt..

NRK - 2 timer siden

Fem døde i småflystyrt i USA

Alle fem om bord er bekreftet døde etter at et småfly styrtet i Georgia i USA fredag. En familie på fire var på vei fra Florida til Indiana for å delta i en begravelse da ulykken skjedde. Flyet skal ha tatt fyr før det styrtet i et skogsområde..

NRK - 3 timer siden

NFL-beklager motstand mot kneling

Lederen for det amerikanske fotballforbundet, Roger Goodell, sier nå at det var galt å nekte spillere å delta i fredelige protester mot rasisme ved å knele under nasjonalsangen. I en video beklager Goodell at forbundet ikke lyttet til spillerne..
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt