NRK > Nyheter

Friday, 22 November, 19:21

NRK - 30 Jul 19 kl. 19:27

Russland står over samtaler

Russland står over samtaler om den politiske krisen i Venezuela som skal foregå i den peruanske hovedstaden Lima neste måned, melder Reuters. Russiske myndigheter sier de har valgt å stå over fordi Venezuelas president ikke er invitert..
Les mer på NRK


Les mer om:
Venezuela, Lima, Reuters, Venezuelas

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Russland, står, over, samtaler
P4 - 30 Jul 19 kl. 19:34

Russland står over samtaler

Russland vil ikke delta på samtaler om den politiske krisen i Venezuela, som skal holdes i Perus hovedstad Lima. Ifølge Reuters ønsker de ikke å delta fordi Venezuelas president ikke er invitert..

P4 - 05 Aug 19 kl. 15:48

Putin vil ha samtaler med USA

Russlands president Vladimir Putin ber nå om samtaler med USA for å unngå et nytt våpenkappløp. Putin sier russerne vil være tvunget til å lage nye missiler dersom USA gjør det samme.¨ Både Russland og USA har trukket seg fra Den såkalte INF-avtalen som ble inngått i 1987.

NRK - 05 Jul 19 kl. 16:23

Russland fikk kondolanser fra Nato

Natos generalsekretær Jens Stoltenberg sier han har gitt uttrykk for sin medfølelse etter brannen om bord i en russisk atomubåt der 14 personer døde. Flere av Natos medlemsland kondolerte da de møtte Russland til samtaler i Brussel fredag..

NRK - 24 Apr 19 kl. 10:03

Kim Jong Un ankommer Russland

Nord-Koreas leder Kim Jong Un ankommer Vladivostok rundt kl. 10 norsk tid. Han er i Russland for å ha samtaler med president Vladimir Putin.

Hegnar.no - 29 Jun 19 kl. 10:41

Putin: USA og Russland innleder atomvåpensamtaler

USA og Russland innleder samtaler om atomvåpenkontroll, men det leder ikke nødvendigvis til en videreføring av START-avtalen, sier president Vladimir Putin..

NRK - 17 May 19 kl. 12:01

Sammenbrudd i Brexit-samtaler

Brexit-samtaler mellom Theresa Mays konservative parti og Jeremy Corbyns Labour har brutt sammen, etter seks uker med resultatløse samtaler. Corbyn skriver i et brev til May at samtalene har «gått så langt som de kan»..

NRK - 28 Jul 19 kl. 09:12

Taliban avviser samtaler

Søndag uttalte en talsperson for den afghanske regjeringen at de ville holde samtaler med Taliban i nærmeste framtid. Dette avviser Taliban. De vil ikke føre samtaler med regjeringen før utenlandske styrker forlater landet, sier de, ifølge Reuters..

P4 - 24 Apr 19 kl. 10:19

Kim er kommet til Russland

Nord-Koreas leder Kim Jong-un har kommet til den russiske byen Vladivostok. Som vanlig kom han med tog, og han er kommet til Russland for å møte president Vladimir Putin for første gang. Det er Putin som invitert Kim til samtaler, som da skal skje i Vladivostok, som ligger bare 130 kilometer fra grensen til Nord-Korea og er base for Russlands stillehavsflåte.

NRK - 10 Oct 19 kl. 11:54

– Vil ha Tyrkia-Syria-samtaler

Russland vil ha en dialog mellom tyrkiske og syriske myndigheter. Det sier Russlands utenriksminister Sergej Lavrov til nyhetsbyrået RIA, etter at Tyrkias militære angrep den kurdisk-kontrollerte delen av Syria..

NRK - 05 Sep 19 kl. 23:46

Nye Taliban-samtaler

Forhandlingsleder for USA Zalmay Khalilzad har reist tilbake til Qatar for nye samtaler med afghanske Taliban om å få slutt på amerikaneres lengste krig. De skal nærme seg avtale, ifølge nyhetsbyrået AFP..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

Nytt tyveriraid

Avansert elektronikk for flere millioner kroner er de siste dager stjålet fra anleggsområder på Agder. Politiet har tidligere funnet igjen stjålet GPS-utstyr både i Asia og Sør-Amerika..

NRK - 2 minutter siden

Professor Kaare Norum er død

Professor i ernæring og tidligere rektor ved Universitetet i Oslo, Kaare Norum, er død 86 år gammel, opplyser hans sønn Lars Fredrik Norum til NTB..

NRK - 2 timer siden

Varetektsfengslet i fire uker

Mannen som er siktet for å ha knivstukket en kvinne i Drammen onsdag, er fredag varetektsfengsling i fire uker. Kvinnen får fremdeles behandling på sykehus. Mannen har forklart seg, men har ikke tatt stilling til straffskyld ifølge DT.

NRK - 45 minutter siden

Protestledere pågrepet i Iran

Den iranske revolusjonsgarden har pågrepet rundt 100 ledere av protestene som har brutt ut i landet på grunn av økende bensinpriser. Det melder det statlige nyhetsbyrået IRNA, ifølge Reuters. Ifølge Amnesty er over 100 mennesker drept i opptøyene..

NRK - 2 timer siden

Selger slått og ranet

En Erlik Oslo-selger er ranet av tre personer i Lakkegata. Selgeren er slått og sparket, og ble frastjålet penger og eiendeler. Politiet søker etter gjerningspersoner..

NRK - 2 timer siden

Anklager Morales for terrorisme

Bolivias innenriksminister Arturo Murillo, anklager eks-president Evo Morales for terrorisme og oppvigleri, ettersom han ba sine tilhengere om å opprettholde barrikadene og protestene i landet. Murillo har overlevert anklagen til påtalemyndigheten..

NRK - 2 timer siden

Pågrepet etter kongekrabbe-razzia

Politiet har pågrepet ytterligere to personer i kongekrabbe-saken i forbindelse med razziaen i Tana. – I hvert fall en av disse hadde tilknytning til bedriften vi gikk til aksjon mot, sier Torstein Pettersen ved Finnmark politidistrikt..

NRK - 20 timer siden

Kritiske til å nekte koranbrenning

Både professor Eivind Smith og fagdirektør Anine Kierulf reagerer på politidirektørens ordre om å nekte brenning av religiøse symboler. Politiet bekrefter overfor Filter at ordren var basert på straffelovens paragraf 185 om hatefulle ytringer..

NRK - 2 timer siden

114 lastebiler fikk kjøreforbud

Statens vegvesen ga kjøreforbud til 114 tunge kjøretøy i kontroller på Svinesund og i Ørje denne uka, skriver NTB. – Det er meget alvorlig med tanke på trafikksikkerhet på norske vinterveier, sier Øyvind Grotterød i Vegvesenet..

NRK - 3 timer siden

Ny kongekrabbe-razzia

Det har vært en ny politirazzia i forbindelse med ulovlig konkgekrabbe i Finnmark i ettermiddag, skriver Fiskeribladet. Aksjonen var mot et lokalt transportselskap i Tana, som mistenkes for transport av den ulovlige krabben..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt