NRK > Nyheter

Monday, 01 June, 01:27

NRK - 30 Jul 19 kl. 19:27

Russland står over samtaler

Russland står over samtaler om den politiske krisen i Venezuela som skal foregå i den peruanske hovedstaden Lima neste måned, melder Reuters. Russiske myndigheter sier de har valgt å stå over fordi Venezuelas president ikke er invitert..
Les mer på NRK


Les mer om:
Venezuela, Lima, Reuters, Venezuelas

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Russland, står, over, samtaler
P4 - 30 Jul 19 kl. 19:34

Russland står over samtaler

Russland vil ikke delta på samtaler om den politiske krisen i Venezuela, som skal holdes i Perus hovedstad Lima. Ifølge Reuters ønsker de ikke å delta fordi Venezuelas president ikke er invitert..

P4 - 05 Aug 19 kl. 15:48

Putin vil ha samtaler med USA

Russlands president Vladimir Putin ber nå om samtaler med USA for å unngå et nytt våpenkappløp. Putin sier russerne vil være tvunget til å lage nye missiler dersom USA gjør det samme.¨ Både Russland og USA har trukket seg fra Den såkalte INF-avtalen som ble inngått i 1987.

NRK - 29 Feb 20 kl. 09:29

Tyrkia og Russland enige

Russland sier de er enige med Tyrkia om å roe ned den spente situasjonen i Syria. Det skjer etter samtaler mellom partene som ble holdt i Tyrkias hovedstad Ankara..

NRK - 05 Jul 19 kl. 16:23

Russland fikk kondolanser fra Nato

Natos generalsekretær Jens Stoltenberg sier han har gitt uttrykk for sin medfølelse etter brannen om bord i en russisk atomubåt der 14 personer døde. Flere av Natos medlemsland kondolerte da de møtte Russland til samtaler i Brussel fredag..

NRK - 24 Apr 19 kl. 10:03

Kim Jong Un ankommer Russland

Nord-Koreas leder Kim Jong Un ankommer Vladivostok rundt kl. 10 norsk tid. Han er i Russland for å ha samtaler med president Vladimir Putin.

Hegnar.no - 29 Jun 19 kl. 10:41

Putin: USA og Russland innleder atomvåpensamtaler

USA og Russland innleder samtaler om atomvåpenkontroll, men det leder ikke nødvendigvis til en videreføring av START-avtalen, sier president Vladimir Putin..

NRK - 17 May 19 kl. 12:01

Sammenbrudd i Brexit-samtaler

Brexit-samtaler mellom Theresa Mays konservative parti og Jeremy Corbyns Labour har brutt sammen, etter seks uker med resultatløse samtaler. Corbyn skriver i et brev til May at samtalene har «gått så langt som de kan»..

VG - 24 Dec 19 kl. 21:27

Tyrkia ber Russland om våpenhvile i Idlib

Tyrkia er i samtaler med Russland om å få til en ny våpenhvile i Idlib-provinsen i Syria etter den siste tidens opptrapping av bombeangrep mot provinsen..

NRK - 28 Jul 19 kl. 09:12

Taliban avviser samtaler

Søndag uttalte en talsperson for den afghanske regjeringen at de ville holde samtaler med Taliban i nærmeste framtid. Dette avviser Taliban. De vil ikke føre samtaler med regjeringen før utenlandske styrker forlater landet, sier de, ifølge Reuters..

P4 - 24 Apr 19 kl. 10:19

Kim er kommet til Russland

Nord-Koreas leder Kim Jong-un har kommet til den russiske byen Vladivostok. Som vanlig kom han med tog, og han er kommet til Russland for å møte president Vladimir Putin for første gang. Det er Putin som invitert Kim til samtaler, som da skal skje i Vladivostok, som ligger bare 130 kilometer fra grensen til Nord-Korea og er base for Russlands stillehavsflåte.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 30 minutter siden

Over 500 000 koronaofre i Brasil

Brasil har nå 514.849 tilfeller av koronasmittede. Det er en økning på over 16 000 fra i går.

NRK - 1 time siden

Get-kunder mister TV 2-kanalene

480.000 Get-kunder mister TV2s kanaler etter at det ikke ble enighet mellom partene om en ny distribusjonsavtale innen midnatt, opplyser Telia Norge..

NRK - 1 time siden

USA forbereder seg mere uroligheter

Flere byer i USA forbereder seg på nye sammenstøt søndag etter å ha brukt dagen på å rydde opp etter de voldsomme opptøyene som har herjet i dagevis. Stemningen har vært svært amper etter at George Floyd døde etter en pågripelse i Minneapolis mandag..

NRK - 2 timer siden

Kunstneren Christo er død

Kunstneren Christo, som var mest kjent for å pakke inn store byggverk og landskaper, er død, 84 år gammel. Bulgarskfødte Christo Vladimirov Javacheff, som han egentlig het, døde av naturlige årsaker i hjemmet sitt i New York søndag..

NRK - 2 timer siden

Get og TV 2 fremdeles ikke enige

Søndag kveld tyder mye på at TV 2 og Telia-eide Get ikke blir enige om en ny distribusjonsavtale innen fristen ved midnatt. Om de ikke blir enige mister 480.000 Get-kunder TV 2s kanaler fra i morgen..

NRK - 3 timer siden

10 drept i angrep i Burkina Faso

Ti mennesker ble lørdag drept i et angrep i Burkina Faso, melder AFP. En konvoi ble angrepet på vei tilbake etter å ha levert nødhjelp nord i landet. Dette er det tredje angrepet i Burkina Faso på to dager hvor jihadister anklages for å stå bak..

NRK - 14 timer siden

Forhandlingsfristen går ut midnatt

Avtalen mellom TV 2 og Telia-eide Get om distribusjon går ut ved midnatt. Dersom selskapene ikke finner enighet, mister rundt 480.000 Get-kunder TV 2s kanaler.

NRK - 3 timer siden

Politiet stanset fotballkamp

Jentene i årets og neste års russekull skulle avholde fotballkamp på Raumyr på Kongsberg søndag kveld. Ifølge politiet ble det slåssing og utagering allerede tidlig i første omgang. Alle ble bortvist av politiet..

NRK - 3 timer siden

Kontroll på skogbrann i Folldal

Brannmannskapene har kontroll etter at det brøt ut en skogbrann i Folldal i Østerdalen søndag, men jobber fortsatt på stedet. Det opplyser politiet til NTB. Både helikoptre og sivilforsvaret har deltatt i slokkingsarbeidet..

NRK - 3 timer siden

Mann omkom i bilulykke på Hadeland

En mann i 60-årene omkom etter å ha kjørt av veien i Lunner på Hadeland, opplyser politet. De fikk melding om ulykken like før halv åtte søndag kveld. Pårørende er varslet..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt