VG > Utenriks

Saturday, 04 April, 11:02

VG - 22 Oct 18 kl. 01:45

Russland reagerer på at Trump vil vrake historisk avtale: «Et svært farlig skritt»

Ronald Reagan og Mikhail Gorbatsjov skrev under nedrustningsavtalen i 1987. Nå vil Donald Trump avslutte den..
Les mer på VG Bilden deled av VG via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
Reagan, Mikhail Gorbatsjov, Donald Trump, Trump

Dele artikeln

74 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Russland, reagererpå at , Trump, vil, vrake, historisk, avtale, Et svært farlig skritt
NRK - 20 Aug 19 kl. 20:56

Trump vil støtte Russland

Donald Trump seier han vil støtte om Russland vil returnere til G8, sa han i eit møte i det kvite huset tysdag. G7-landa skal møtast i Frankrike om få dagar, skriv AFP. – Det er meir passande at Russland er med, sa Trump..

NRK - 27 Mar 19 kl. 17:55

Trump: – Russland må ut

President Donald Trump vil at Russland trekker tilbake soldatene som er utplassert i Venezuela. – Russland må ut sa Trump da han tok imot kona til Venezuelas opposisjonsleder Juan Guaidó, Fabiana Rosales, i Det hvite hus onsdag..

NRK - 13 Feb 20 kl. 18:38

Russland reagerer på USA-landing

Russland reagerer på at det amerikanske forsvaret besøkte Jan Mayen før jul, og advarer mot å svekke stabiliteten. Forsvarsminister Frank Bakke-Jensen sier til Reuters at transportfly fra våre allierte ikke påvirker det sikkerhetspolitiske bildet..

P4 - 10 Dec 19 kl. 16:45

Trump reagerer på anklagene

USAs president Donald Trump reagerer på anklagene mot ham. I en twittermelding skriver presidenten at det er politisk galskap å stille en president for riksrett som har sørget for den sterkeste økonomien i landets historie. Demokratene anklager Trump for maktmisbruk og for å ha motarbeidet Kongressen..

NRK - 14 Jul 18 kl. 02:55

Russland hyller Trump som «partner»

I forkant av toppmøtet i Helsingfors mellom Vladimir Putin og Donald Trump mandag, hyller Russland Trump som sin «partner». – Vi ser på Trump som en forhandlingspartner, sa Kreml-rådgiveren Jurij Usjakov fredag..

NRK - 27 Sep 19 kl. 12:08

Russland håper USA holder tett

Russiske myndigheter sier de håper USA ikke vil offentliggjøre hemmeligstemplede detaljer fra telefonsamtaler mellom president Vladimir Putin og Donald Trump. Kreml reagerer på at samtalen mellom Trump og Ukrainas president ble offentliggjort onsdag..

NRK - 02 Aug 18 kl. 00:39

Trump vil stanse Russland-saken

President Donald Trump oppfordrer justisminister Jeff Sessions til å stanse Russland-granskingen som ledes av spesialetterforsker Robert Mueller. Trump kaller Muellers team av etterforskere «en skam for USA»..

Aftenposten - 26 Sep 19 kl. 05:37

Kongressmedlemmer reagerer på innholdet i Trump-varselet

En rekke kongressdemokrater som har sett på varselet mot USAs president Donald Trump, sier at innholdet er urovekkende. Også en republikaner reagerer..

Hegnar.no - 10 Apr 19 kl. 22:59

Trump kaller Russland-granskingen et «kuppforsøk»

Donald Trump kaller etterforskningen av forholdet til Russland i valgkampen et «kuppforsøk». USAs justisminister anklager samtidig FBI for spionasje mot Trump..

P4 - 20 Aug 19 kl. 21:51

Trump positiv til russisk tilbakekomst

USAs president Donald Trump er positiv til at Russland kommer tilbake til gruppen av verdens ledende industriland. Til helgen er det G7-toppmøte i Frankrike, og Trump mener det vil være på sin plass at russerne er med. Russland var med i G8, men ble ekskludert i 2014 etter å ha annektert den ukrainske Krim-halvøya..

Fler nyheter fra VG

VG - 2 timer siden

Europas slagmark

Les ni sterke rapporter fra redaksjoner VG samarbeider med i journalistnettverket EIC..

VG - 7 timer siden

Ecuador: Ringer nødnummeret om døde i gatene

Døde mennesker blitt liggende i flere dager uten å bli hentet i byen Guayaquil, der helsevesenet sliter med å takle coronaepidemien..

VG - 11 timer siden

Lege i coronaherjede New York bekymret: – Jeg har ikke ord

NEW YORK (VG) Samtidig som dødstallene fortsetter å stige i hardt rammede New York, tar flere saken i egne hender: Slik hjelper de helsearbeiderne i frontlinjen..

VG - 11 timer siden

Kennedy-familien rammet igjen: Mor og sønn (8) savnet etter kano-ulykke

Kennedy-familien er igjen rammet: Robert F. Kennedys datterdatter og hennes sønn (8) er savnet etter en kanotur..

VG - 16 timer siden

USAs smittvernsjef ut mot Trumps strategi: – Jeg forstår ikke hvorfor vi ikke gjør det

Det hvite hus vil at de ulike amerikanske delstatene selv skal bestemme om de skal beordre innbyggerne til å holde seg hjemme. Det skjønner smittevernssjefen hans lite av..

VG - 21 timer siden

Britene satte opp sykehus på ni dager – åpnet via videolink av prins Charles

I Storbritannia går smittetallene kraftig oppover. For å ta i mot alle pasientene har myndighetene satt opp et midlertidig sykehus på rekordtid..

VG - 22 timer siden

Ledighetskrise i USA: Danny (50) har mistet to jobber

Nesten ti millioner har meldt seg arbeidsledige som følge av coronakrisen i USA. I løpet av bare én uke har tobarnsfaren Danny Smiley gått fra å ha to jobber til å stå helt uten inntekt..

VG - Igår: 08:15

Hangarskipskaptein som varslet om coronautbrudd fikk sparken

Kapteinen på det amerikanske hangarskipet USS Theodore Roosevelt, som varslet om et coronautbrudd om bord, har fått sparken..

VG - Igår: 03:23

Ekstreme karantenetiltak: Voktet av politi, bur, hjemmeselfie og GPS-sporing

SYDNEY/OSLO (VG) De siste månedene har det blitt iverksatt en rekke tiltak verden rundt for å stoppe spredningen av coronaviruset. Her er noen av de mest ekstreme..

VG - Igår: 23:31

Nina mistet moren Anne Grethe (82) til coronaviruset: – Fryktelig ikke å få tatt farvel

Mandag døde Anne Grethe Aanes (82) alene på et sykehus i Østerrike. Datteren Nina (56) er selv coronasmittet og har vært alene i isolasjon siden moren døde..
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt