NRK > Nyheter

Wednesday, 11 December, 13:03

NRK - 14 Aug 19 kl. 20:32

Russland om atom-rekkevidde

Russland sier onsdag kveld at flyvninger viser at landet er i stand til å plassere fly med atomvåpen innen 20 minutters flytid fra USA. Det melder nyhetsbyrået Reuters..
Les mer på NRK


Les mer om:
USA, Reuters

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Russlandom , atom-rekkevidde
P4 - 15 May 19 kl. 19:48

Gir Russland frist

NATO gir nå Russland frist til over sommeren til å fjerne atomrakettene landet har plassert ut. Russland har ifølge tysk etterretning utplassert minst 64 atomraketter som kan ha en rekkevidde på 200 mil. Natos generalsekretær Jens Stoltenberg sier til VG at disse våpnene har kort varslingstid og reduserer derfor terskelen for bruk av atomvåpen i krig..

P4 - 08 Aug 19 kl. 11:32

Russland plasserer raketter nær grensen

Russland plasserer ut raketter bare 35 kilometer fra grensen til Norge. Missillene har en rekkevidde på opp mot 150 kilometer, skriver The Barents observer. Russland opplyser at personell vil gjennomføre en øvelse med simulert avfyring mot fiendtlige skip.

P4 - 27 Aug 19 kl. 08:37

- Russiske mellomdistanseraketter ved norskegrensen

Russland har utplassert mellomdistanseraketter langs grensen til Norge. Det sier forsvarssjef Haakon Bruun-Hanssen. I podkasten «Krig & Sånn», fra Forsvarets forum, understreker Bruun-Hanssen at han ikke frykter at Russland vil avfyre raketter mot Norge i nærmeste framtid.

P4 - 08 Aug 19 kl. 13:54

- Demonstrasjon av politisk misnøye

Det at Russland oppgradderer missilsystemet rett ved grensen til Norge er en demonstrasjon av politisk misnøye. Det mener tidligere forsvarssjef Sverre Diesen. Han tror Russland signaliserer misnøye med Vardø-radaren og andre sider ved norsk sikkerhetspolitikk.

VG - 25 Nov 19 kl. 08:30

Prøvekjørt Polestar 1: Volvos enorme nyskapning – verdens lengste el-rekkevidde

FIRENZE (VG) Med kjennetegnene i fargen «svensk gull» på setebelter, ventilhetter og bremsekalippere inntar et nytt merke bilverdenen. Polestar 1 har verdens lengste rekkevidde for ladbare hybrider og en prislapp på 1,7 millioner kroner..

P4 - 01 Jul 19 kl. 19:36

Iran med atom-innrømmelse

Iran innrømmer at de har passert atomavtalens grense for lagring av uran. Det sier landets utenriksminister nå. Også Det internasjonale atomenergibyrået bekrefter at grensen er brutt.

Dagbladet - 17 Jul 19 kl. 11:54

Røpet hemmelige atom-detaljer

Hemmeligheten «ingen» snakker om ble plutselig røpet i utkastet til en åpen rapport..

P4 - 26 Nov 19 kl. 16:54

IOC støtter Russland-utestengelse

Den internasjonale olympiske komité stiller seg nå bak WADAs forslag om at Russland utestenges fra idretten i fire år for brudd på antidopingreglementet. Verdens antidopingbyrå mener Russland har jukset med dopingprøvene. IOC går i dag hardt ut mot Russland for det de mener er en åpenbar manipulering av dopingdata.

Klartale - 26 Jul 19 kl. 12:19

Mange turister vil se Tsjernobyl

TV-serien om atom-katastrofen lokker turister til byen. Se bilder..

NRK - 04 Dec 19 kl. 08:06

Iran opne for atom-forhandlingar

Irans president Hassan Rouhani seier han framleis vil snakke med USA om kjernekraft, men da må USA fjerne sanksjonane sine først. Det melder nyheitsbyrået AFP..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 4 minutter siden

Etterlyser meir ambisiøse klimamål

FNs generalsekretær Antonio Guterres ber store utsleppsland vere meir ambisiøse i samtalane under klimatoppmøtet i Madrid. – Dei forureinar mest må forstå at dei spelar ei viktig rolle, seier Guterres i eit intervju med Reuters..

NRK - 15 minutter siden

Drapssikta i Kristiansand avhøyrt

Avhøyra av mannen som er sikta for eit drap i Vågsbygd i Kristiansand held fram onsdag. Ein mann blei funnen død i eit husvære, og skal bli obdusert. Den drapssikta mannen nektar straffskuld..

NRK - 30 minutter siden

Syriske styrkar tek kontroll på veg

Syriske regjeringsstyrkar seier dei har gjenopna hovudvegen mellom provinsane Aleppo og Hasaka, som inntil nyleg var kontrollert av kurdiske soldatar. Opplysningane blir stadfesta av eksilgruppa Syrian Observatory for Human Rights (SOHR)..

NRK - 30 minutter siden

Væpnet aksjon ved skole i Trondheim

Politiet har pågrepet en person i en væpnet aksjon ved en skole i Trondheim i dag. Mannen hadde militært antrekk på seg og også militære effekter..

NRK - 45 minutter siden

Ein person død etter påkøyrsel

Ein person døydde etter å ha blitt påkøyrd i Vindafjord i Rogaland, opplyser politiet. Både krimteknikarar og ulykkesgruppa til Vegvesenet er på veg til staden, melder Sørvest politidistrikt..

NRK - 45 minutter siden

Ein død etter angrep på militærbase

Ein person er drepen og 65 er såra etter at USAs største militærbase blei angripen onsdag. Det er flest sivile afghanarar blant ofra, ifølgje afghanske tenestemenn. Nato seier angrepet var retta mot eit sjukehus som er under oppbygging ved flybasen..

NRK - 45 minutter siden

Skogbrannar kostar Indonesia dyrt

Skogbrannar har forårsaka øydeleggingar for nesten 50 milliardar kroner i Indonesia, ifølgje Verdsbanken. Over 6,2 millionar mål skog gjekk mellom januar og september i år opp i flammar i landet. Mesteparten av dette var på øyane Sumatra og Borneo..

NRK - 1 time siden

Bilen til drapsofferet heva

Bilen til den 44 år gamle mannen som blei funnen drepen måndag kveld, blei onsdag heva. Politiet trur mannen blei drepen etter at tre sikta menn i 20-åra prøvde å ta bilen hans..

NRK - 1 time siden

Ny vulkansk aktivitet på New Zealand

Vulkanen på New Zealand viser auka aktivitet. Det gjer søket etter dei sakna etter utbrotet måndag blir sett på vent, melder BBC. Hittil er seks stadfesta døde.

NRK - 1 time siden

Prøvde å ta bilen til avdøde

Politiet trur 44-åringen som blei funnen drepen måndag, døydde etter at dei tre sikta prøvde å ta bilen hans. Politiet meiner bilen blei dumpa i sjøen nær der den drepne blei funnen. Dei tre arresterte er sikta for drap og medverking til drap..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt